Aysonu Kizlari 2008

Kizlar ben geldim ne kadar zamandir yazmiyorum hee işte uyuyorum yaaa

ayyyy kabus gördüm ayyy ayyy ter içinde kalktimmmmmm

rüyamda hiçroş doğurmuşşşş latife gidiyoruz

beebeği göstermeyee neyse ama bebeği benim şu arkadaşim varya o tutuyor bir güsel kiz bebek ki görmeyinnn yaaaaaaaa beyz bir elbise ve beyaz bandana takmişlarrr benim arkadaşimin kucağinda
latfi bey görüyor sonrasinda benim rüya başka boyuta sardii
benim çevremde virüss varmişşş insanlara buluşinca birbirlerini yiyolar bende hiçroşun bebeğine bişey olmasin diye o virüslü yaratiklarla boğuşuyorum
bende kapiyorum ama tam değilmişşş bana panzehir verin diyorummm

aaaaaaaaaaaaaaaaa manayadim kizlar bu hormonlarmi yaapiyorrr aceppppppp

Neşee ben bilemeyecem kuşummm yaaaaaaaaaaaaaaaaa o akintiyiii

bu arada nurayyyyyyyyyyyyy nirde beeeeeeeeeeeeeeeee öle sölemeden basti gitttiiiiiii

popon açıkta kalmış ve korku filmi neyin izleme senkaydirigubbakcemile3
bide fazla düşünme lennnnnnnnnnnnn bebiş tamammı
Neşee ben bilemeyecem kuşummm yaaaaaaaaaaaaaaaaa o akintiyiii

bu arada nurayyyyyyyyyyyyy nirde beeeeeeeeeeeeeeeee öle sölemeden basti gitttiiiiiii

saol bir tanemŞeniz belkim nuray gelirse cevaplar ya neyse google bakıyorum ama bişey çıkmıyor

KUŞUMMMMMMM İNANINKİ DÜŞÜNMÜYORUMMMM YAAAAAAA

AMA HİÇDEEE ATILMIYORRRRRR HAK verrrrrrrrrrrrr

yokkkkkkkkkkkkk zatnetmiyorum hamişim diye hehehe
galiba gripten artmış olabilir canım
bir keresinde oldu ama 2 gün sürdü bitti 16 gün sonra adet oldum

ama bu ikinci kez oldu ilkinde 2 gün sürdü adetime 5 kaldı ve halen devam ediyor
dua ediyorumda mantar akıntısı değil
bide ben bir yumurtamı çatlattıktan hemen sonra bir yumurta dahamı oluşturuyorum kafam alllak bullak oldu
ama cevapların için çok teşekkür ederim allah tan kist olmadığına sevindim adet dahada gecikirdi o zaman neyse 10 bekleyem olmazsa akıntı devam ederse dk a giderim ama 8 günü adet olursam,adetten hemen sonra gider anlatırım:)))

tamam birsenim aslında çok haklısın ya bende olsam düşünmeden edemem:))
ama karamsar olma sakın inan bilmiyorum ama senin için içimde öyle bir sevinç varki sanki ben hamile kalacakmışım gibi inşallah allah ım bı içimdeki ve içindeki sevinci boşa çıkarmaz:)

saol nurayım tahmin ettimde ne bilem korktum birden o kanama beni böyle yaptı aslında

canım ya sen git dinlen yat bir tanem of hem baş ağrısı hem mide bulantısı ben hamiş olmadan bunları çok zaman çekiyorum
bide ben genelde hemen kusurım ve bunu 2 yıldır yaşarım
hamile kalırsam hiç yabancılık çekmem yani:))

kuşummm hamişlikden oluyorrr bunlar sanırıımmmm
ama yanlızz koma biziiii...beniiiiiiiiiii
fatoş yanlız koymayız dedi sabha geldii gittiiiiiiiiiii
bombomm yokk tüymüşşşşş
sultan hiç gelmediiiiiiiii
canım sıkılıyorrr tv dede bişey yokkkkkkk

valla düşünmüyom kuşummm neyi nasıll düşünem yaawwww
yokki bişeyyy kocamın ilgisinden başkaaa
sadece böle yatışımın sebebi olarak düşünüyorummm
hayırlısı olur kuşummm ne olursadaa .......ben yaptım yapacağımıııı

rabbime kaldı gerisiiii

ındım baktım kagıt fılan yok Allah Allah bu saate kadar coktan gelirlerdi ama :uhm:
kagıt kaybolmamıstır ins

bazen geç geliyor cnmmmmmmmmmmm merak etmee annemde çok beklerdi evdeeee

kızlar annem bana saç düzleştircisi almışş çok güsellllllllllllllllllllllllllllllll heheheheebenneyaptımkikaydirigubbakcemile3

ya nuray ısı 2 aydır hiç ölçmüyorum çünkü sabah alarmın sesini hiç duymadım
grip oldum erken kalktım ama zaten hastalıktan ısım yüksek gidiyordu anlamazdım bişey
erken yatmaya başlasak tam süper olacak ama koca yatırmıyorki

off bide kasıklarım çok ağrıyor ya üşütmemden dolayı yada ben çok geç yumurtladım galiba
bide ben hani acile gittiğim gün kasıklarım ve belimde çok kötü olmuştu sanki adet olacakmışım gibi
şimdide ağrı var zamanı yaklaşmış gibi aman ya 5 güncük kaldı o zaman anyayı konyayı anlarız artık:)))

neşe neden ısı ölcmüosun uleynnnn:mymeka:
adet olcammı yumurta catladı mı diye burda kendunu de bizi de strese sokuonnaniknanik

doğru dedünnnnnn bacımmmmmmmmmmmmm

bu arada kocamı markete yolladım gelemdi adam devamlı alışveriş yapıyor aldım elinden paralarıı ama hala gelmedi yaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyy

ohhh ohhhh ohhhhhhhhhhhhhhh maşşallah kuşumaa dün o kadar gezmişsinkiii şimdi böle pasta gibi olursun tabiiiiiiiiiiiii
yanlız adamı tebrik ederim yediklerinimi saymışşşşşş onaneymişşş iki kişisinnn senn hehehe
dimke annennn sana cicler alduuuuuuuuuuuuuuuuuuu ahhhh bu anneler olmasaaaaa

annemciğim dün hastanede kaç kere sürgü sürdüüüü kaçkere sildi heryerimi
aytunç efendi diyo anne sen küçükkende böle temizliyorudnnn
evte dediiii.....ayyy dediim anneme eline yaptımmı yok kızım diye diyee kadın kendini helakk ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............ayyy bak duygulandım yaaaaaaaaaaa annelik işteeeeeeee allah annelermizi eksik etmsinnn

amin canımmmmmmmmmmm herşey allah tan
bazen geç geliyor cnmmmmmmmmmmm merak etmee annemde çok beklerdi evdeeee

kızlar annem bana saç düzleştircisi almışş çok güsellllllllllllllllllllllllllllllll hehehehee
canım süpürgenide saç düzleştiricinide güle güle kullan
bak bebek gelmeden hediyeleri geldikaydirigubbakcemile5

ay inanmıyorum ona neymiş senin yediğinden manyak herif:mymeka:
anneler bir tane ya Şeniz

annende iki taneydiii dimiiii kızlar yawwww valla kadının durumu zorrrrrrrrrrrrrrrrr
neyse allah sağlık versin kuşummmm
kaynana bir çöp aldımıııı lütfettimiii

geldimmmmm sağlık karnemi yeniletmem gerkiyo bitirmişimde vesikalık çetkirmeye gittim geldimmmmmmm rapor verim dedimmmmmmmmmm

kızzz karneye gerek yok tc.kimlik numaran yetmiyomuyduuuuuuuuuuu
burada ssk da yani ben heçççççkarne kullanmıyorummm

bu arada çokkk acıkıyorum bennnnnnnnnnn ayyyyyy ayyyy tehlike canlarııııı çalıyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…