popon açıkta kalmış ve korku filmi neyin izleme senkaydirigubbakcemile3Kizlar ben geldim ne kadar zamandir yazmiyorum hee işte uyuyorum yaaa
ayyyy kabus gördüm ayyy ayyy ter içinde kalktimmmmmm
rüyamda hiçroş doğurmuşşşş latife gidiyoruz
beebeği göstermeyee neyse ama bebeği benim şu arkadaşim varya o tutuyor bir güsel kiz bebek ki görmeyinnn yaaaaaaaa beyz bir elbise ve beyaz bandana takmişlarrr benim arkadaşimin kucağinda
latfi bey görüyor sonrasinda benim rüya başka boyuta sardii
benim çevremde virüss varmişşş insanlara buluşinca birbirlerini yiyolar bende hiçroşun bebeğine bişey olmasin diye o virüslü yaratiklarla boğuşuyorum
bende kapiyorum ama tam değilmişşş bana panzehir verin diyorummm
aaaaaaaaaaaaaaaaa manayadim kizlar bu hormonlarmi yaapiyorrr aceppppppp
Neşee ben bilemeyecem kuşummm yaaaaaaaaaaaaaaaaa o akintiyiii
bu arada nurayyyyyyyyyyyyy nirde beeeeeeeeeeeeeeeee öle sölemeden basti gitttiiiiiii
popon açıkta kalmış ve korku filmi neyin izleme senkaydirigubbakcemile3
bide fazla düşünme lennnnnnnnnnnnn bebiş tamammı
saol bir tanemŞeniz belkim nuray gelirse cevaplar ya neyse google bakıyorum ama bişey çıkmıyor
hic keyfim yok yazasim da gelmio o yuzden kuslarrr
basim agriodu sizmisim fena oldum yine basim midem berbat
bir de kargo gelecekti bizim zil tutukluk yapio sanirim ben uyurken gelip donduler offf
simdi asagi inip bakacam kagit birakmislardir kesin
teee nerde subeleri nasil alacam yaa sinir oldum yaaaahmetin musait oldugu bir an elektrikci getirip yaptırması lazım ben bulamam adamını eve de getiremem yani:1no2:
neşe yumurtaların baya buyukmus catlamıstır onlar aklına kotu seyler getırme
akıntı usutmeden olabilir
tamam birsenim aslında çok haklısın ya bende olsam düşünmeden edemem:))
ama karamsar olma sakın inan bilmiyorum ama senin için içimde öyle bir sevinç varki sanki ben hamile kalacakmışım gibi inşallah allah ım bı içimdeki ve içindeki sevinci boşa çıkarmaz:)
ındım baktım kagıt fılan yok Allah Allah bu saate kadar coktan gelirlerdi ama :uhm:
kagıt kaybolmamıstır ins
neşe neden ısı ölcmüosun uleynnnn:mymeka:
adet olcammı yumurta catladı mı diye burda kendunu de bizi de strese sokuonnaniknanik
oyyy dırım oyle dime yalnız koma beni filansenağlama
icim parcalandı yaw
koymam kuşum:1hug:
o zaman dün yaptıklarımızı anlatayım iki muhabbet olsun
anam sabahtan yola dusmus saat 9gibi aradı ızmırdeyım konaga gel ben oraya gelmeyım sımdı carsıyı gezeriz dedisırnaşık şey kahvaltı ettik annem vergiyi odedi.ben 2 tane ayvalık tost yedimordaki adam biz 2.yi soylerken teyze o yedi fazladı kilo yapar dedi:1shok: ilk defa bole birsey goruorum sen aldıgın paraya bak yaww resmen obur didi bana:roflol nceki gun cok erken yemiştim sonra saat olmus 10bucuk kurt gibi acıkmısım:cokacimcoook:
sonra dolastık anneme bayramlık ciciler aldık hehe nazillide hic guzel seyler yok 4tane filan ust aldık.benim kaybolan alyansı biliosunuz onun yerine baska yuzuk takıodum annem saolsun bana alyans alıverdi:dance:
sonra bebek magazasına gittik işte 5li portbebe seti hayvanlı model bir alt acma chicco cantalı bebek bakım seti tulum zıbın mendil triko battaniye vs aldırdım:jeyyar:dün cok zararlı cıktı kadıncagızkaydirigubbakcemile3
amin canımmmmmmmmmmm herşey allah tanvalla düşünmüyom kuşummm neyi nasıll düşünem yaawwww
yokki bişeyyy kocamın ilgisinden başkaaa
sadece böle yatışımın sebebi olarak düşünüyorummm
hayırlısı olur kuşummm ne olursadaa .......ben yaptım yapacağımıııı
rabbime kaldı gerisiiii
canım süpürgenide saç düzleştiricinide güle güle kullanbazen geç geliyor cnmmmmmmmmmmm merak etmee annemde çok beklerdi evdeeee
kızlar annem bana saç düzleştircisi almışş çok güsellllllllllllllllllllllllllllllll hehehehee
oyyy dırım oyle dime yalnız koma beni filansenağlama
icim parcalandı yaw
koymam kuşum:1hug:
o zaman dün yaptıklarımızı anlatayım iki muhabbet olsun
anam sabahtan yola dusmus saat 9gibi aradı ızmırdeyım konaga gel ben oraya gelmeyım sımdı carsıyı gezeriz dedisırnaşık şey kahvaltı ettik annem vergiyi odedi.ben 2 tane ayvalık tost yedimordaki adam biz 2.yi soylerken teyze o yedi fazladı kilo yapar dedi:1shok: ilk defa bole birsey goruorum sen aldıgın paraya bak yaww resmen obur didi bana:roflol nceki gun cok erken yemiştim sonra saat olmus 10bucuk kurt gibi acıkmısım
sonra dolastık anneme bayramlık ciciler aldık hehe nazillide hic guzel seyler yok 4tane filan ust aldık.benim kaybolan alyansı biliosunuz onun yerine baska yuzuk takıodum annem saolsun bana alyans alıverdi:dance:
sonra bebek magazasına gittik işte 5li portbebe seti hayvanlı model bir alt acma chicco cantalı bebek bakım seti tulum zıbın mendil triko battaniye vs aldırdım dün cok zararlı cıktı kadıncagız
cok dolastık yorgunluktan geberdım yaa
eve taksıyle geldık yukarı cıkarmak cok zor oldu yıne
1saat fılan durduk tekrar cıktık burda japon pazarı var annem yasemıne(uvey babamın kızı,o da hamile)biseyler bakcaktı ama bu sefer hıc bıse yoktu sanırım yaz diye yeni mallar gelmemiş ordan yakınımızdaki bebek magazasına gittik ona da canta ve portbebe aldı sonra donerken bir alt acma ve takım da ona aldık
kemeraltından da bir battaniye almıstık pek sevinmiş alınanlara:1rolleyes:velhasıl kelam dun geberdim yine yorgunluktan ama yine değdi hehehehkaydirigubbakcemile3
geldimmmmm sağlık karnemi yeniletmem gerkiyo bitirmişimde vesikalık çetkirmeye gittim geldimmmmmmm rapor verim dedimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?