Aysonu Kizlari 2008

evet dediğim gibi olmuş kızlarr eşim poşetleri mutfağa aıp duşa girmişşş sapıtıp dönmüş yaaaaaa

eeeeeeee kabahat bende ama ne edemmmmm kendim gidememkiii

adam hem pisboğaz hemdeee oruçlu

şimdi fırçaa kayacammmmm

heeeeee sen zaten duygulanmak için yer arıyonnnnnn
sende bugün benim gibi oldun kendi kendini üzüyonnnnnnn:jeyyar:

bak tek bi farklaaaaaaaaaaaa bende o anlık oluyor o duyguuuuu

ama sende saplanıyorrr işte sende saplanmasın diyeeeeeeeeeeeeee

seni sarsıyommmmmmmmmmm

anacığım zaten normaldee öleee yani yanlız markette salamam ya neryee gitse abartıyoo

oruçken çarpı iki oluyorrr ne edecem adam bölee kabak patlıcan almışş bakimm ne yapacak yimekkk gerçi bu aksam için var yemeğimiz ama almışş görecemmm

allahhhhhhhhhhh binkere rağzı olsun valla bakıyor çok iyi banaaa hemide benim gibi huysuzaaaaaaaa

bu arada neşe ve nurayyyyy ses gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrr

hehehe kızlar kaçtım ben otur otur kasıklarım ağrıdı vallah ya
herkes kendine çok iyi baksın ve dikkat etsin
hepinizi kocaman öpüyorum

veeeeeeeeeeeeeeeeee FATOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ TEST YAPSANA SEN YA
meraktan hem kendünü hem bizi öldürecen

İYİAKŞAMLAR;

kızzzlarrrr napıyonuz..

nuroş da gelmiştam olmuş. kız ye sen bakma millete.. deseydin ben iki canlıyım belli olmuyo mu diye.

ben genelde az yiyiyorum ama çok sık acıkıyorum ya. bütün gün elimde ya elma, ya bi kase çorba, habire bişey tıkınıyorum. iki-üç saatte bi acıkıyorum valla.

canım ya yazık kızma adama.. öyle oluyo valla. acken gidilmez. ben açken liste yapıp gitmezsem sapıtıyorum. liste yap ver bence. o zaman fazla dışına çıkılmıyo.

offff kuşummmmmmmm benimkliii kablolu ama sitede bir sorun var giremiyorummm

kedicikkk cnmmmmmmmm liste dışına çıkıyorrr bölee bi adammmmmmmm

neşeee çok geliyonyyaaaaaaaaaaa kaççççççç bakalımmmmmmmmmmm

evet bence de tatos neden test yapmio yaaaaa
dirim kusum kizma adama yaa parasi varsa istedugunden istedugu kadar alsin sanane hehhenaniknanik

bende anlamıyorum kuşum yaaa sabhadan geliyoo sonraaa vın turuzimmmm

sultoşda yokkk

bu kadar adeti geçmişş nasıl test yapmadan duruyor bilmemmmmmmmmm

benim şimdi testi pazara denk geliyooo hemencik gideirm yaptırırım hehheee

haklısın ama ben o kadar umutsuz olmama rağmen yaptım heppppp

ayyyy kuşmmmmmmmm ne bilemmmm boşverrrrrrrrr ben 12 gün sonrada gitmesen olurrr heççççdüşünemiyorum o anııııııııı heheheeeee

ayyyy bi gaz var bendeeeeeeeeeeeeeeee kasıkalrım belimmmm çok ağrıyoo ağrı kesicide içmiyorummm

bu ilaçlar anamı ağlatacak gibiii kuşummmmmm iğnede yakmıyorrrrr oldum bilemmmm hehehe

o bantta çok ilgiççç beeee heheehe

kız nurişş bana hala oyun gibi geliyorr rabbimmi beni etti heç stres yokkkk relxx ve rahatım
kociş yanımda belkide ondan sabah aksam öğlen aralarda kocişşş olsunn kuzu gibiyimm şerefisizimmm

aman kusum olmasın zaten stres
koca olunca kuzu oluon haaa seni koftehorrrrr:jeyyar:
aaah ahhh kim istemez kocişi hep yanında olsunbenneyaptımki
ben de sabahtan ozlemeye baslıom serefsizimsırnaşık şey

evet valla herifler diazem gibi dimi
o yüzden strs yok kuşumm
bide açıksası beni pofpoflaması hoşuma gidiyor keyifliyim yanii
bebek muahbbetide yokk aramızdaa
filim izliyozzzzzzzzzzz
yemek muhabbeti çok oluyorrrrrrrrrr hehehe açya bizimkii

herkes gittiiiiiiiiiiii fake su fatoşş neşeeeeeeee üleynnnnnnnn yanlızzzzzz koydunular benii

burdayım burdayım
tam fırça atcakdım ki son anda siteminizi gördüm
kızlar maşallah bugün bayağı iyi beklenenin üstünde satış yaptık maşallah çekle ama olsun kumaşçıya borcumuzu ödüyoruz çekle o yüzden sevindim yani
nurayım helal sana kuşum yaaa
annenin hakkından gelmişsin valla

birsenim adama kızma bitanem yaaa

fakem nabersin kuşum

neşeyi kaçırdım yine ben yaa

yaa nurayım çok takmıyorum sakın bana kızma ama
bi şey sorxcam sana dün benim 14.günümdü ve ısımın yükselmesini bekliyordum ama gece titriyerek uyandım ısım 36.2 idi bu gece yine akıllanmadım incecik satenlerle dondum bi 2 tarafı açıp yatıyoruz ondan yani gece 5 de kalın pijamalarımı giyindim bu sabah da 36.5 çıktı sence aşırı üşüme ısıyı bu denli etkiler mi çünkü yumurtalarımın çatlamama ihtimali yok gibi gibi

bu arada birsenim bende testi 14 eylül pazar günü yapcam ısım düşmezse ama ilkinde olan belirtiler olursa ben anlarım kuşum

ulen fake cok alemsin yaaaakaydirigubbakcemile2

saat 6oldu bu saatten sonra kargo fılan olmaz
kesın gelıp dondu bunlar yaa Allah kahretsin nasıl alacam ben şimdi onu yaabenneyaptımki:CüvCüv:

of ulen offffffff

cnmmm yaa ne aldınndaa gittiiiiiii heeeeeeeeeeeee söleseneeee

kız koçiş geldideeee şimdi azucuk kestiriyooooooooooooooo
ben seni yanlızz bırakırmıyım heç bugün aslında canım hiçbişe yapmak istemiyo ama bak yanlız bırakmıyorum seniiiiiiiiiiişutarafagitti

bırakacakmısınnnnn leynnnnnnnnnnn:mymeka:

allah bereket versin kuşummmmmmmm ramazan bereket ayııııııııııı unutmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…