canım ılk gttıgı doktor bebek erkek dedı ense kalınlıgı ve yas faktoru yuzunden rısklı demıs
sonra gıttıgı doktor bebek kız demiş ense normal ama amnıyosentez yıne de yapılcak dıodu
sonra hıc gelmedı bılemıorum
canım ılk gttıgı doktor bebek erkek dedı ense kalınlıgı ve yas faktoru yuzunden rısklı demıs
sonra gıttıgı doktor bebek kız demiş ense normal ama amnıyosentez yıne de yapılcak dıodu
sonra hıc gelmedı bılemıorum
he öleyimdir akılı olup dünyanın kahrını çekiceme
deli oluyim dünya benim kahrımı çeksin demiiiiiii
bende seni seviyom sevgi kelebeklerimmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2
he bu yazıda kabızlığa pek önem vermedide leynnnnnnnnnnnn bahsetmeyin şuuuu yemeklerden orucuk heraldeeeeeeeeeeee
zaten sağlık karnesi için gittim geldimmmmm çok zor oruç oruç bu işlerle uğraşmakkkkkk
offfffffffffffffffffffffff ülen offfffffffffffffffffbunu koycam ama orucum olmazki siz görmemezlikten gelinnnnnnnnnnnnnn
bıbek yazdım ama cıkmıssın bile
dırım kabız olmadıgına mı sevinion hehe:roflol:
ben de hurma yiodum hergun cıkıodu cok iyidi hurma bitti kabız geri geldi hahaha
bugun alsın da yiyeyim yine acayip iyi gelio yaaaa
mıdem yanıo cıkıorum kızlar yatıcam biraz
opuldunuzzzzzzz
oyyy oyyyy 4 tane heeeeeeeeeeeee yok be bacımmm bu bitane olursa eğer ondanda bitane koyarızzz olur biterrr 4 taneye madden yetemeyizzzzzzzkız insan bilmezmi normalde olurmu olmazmı mesela benim olurda rahimde değil yumurtalıkların orda olurrrrrr
ne güzel canım hazırda ikitane daha kardeş varrrrrrr bunların ikisi tutsun sonra onları transver ettirisiniz 4 kardeş olurlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
yemeklerı yaptım mutfak toplandı camasır atıldı yoruldum azcık dinleneyim
yarın aksam arkadasım gelcek kalır buyuk ıhtımal
evi azcık temizlemem lazım ayıp olmasın
banyo da yaptım uykum geldı
bıraz kestirebülü müyümmmmmmirmirmirmir
nuriş yaa göğüslerim çok acıyorr off offf hemde nasıl içinde inşaatmı başladı nee içinde sızlama var sankim geçecekmi yaw bu acı sızım sızım sızlıyor içleri....
midemde fena bugün ...birde hapşırınca sağ kasığım acaip kasılıyor yaww buda normalmi sence bişi olurmu yaaa... bi süt içeyim bende bugün canım hiç bişi istemiyor .....kocamda yok bana meyva soyardı olsageç gelecek (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?