Aysonu Kizlari 2008

evettt kocam geç geldiii senağlama bende yattım dizilere verdim kendimi akşaamm herkez dizi izledim sanırım:)

canım benım o kadar operasyon geçirdin kasıklarının ağrımazı normal canm benım ama ilerleyengünlerde inşallah başka hafif hafif ağrıların olurr: :1rolleyes:

bence bol bol bu patlıcan oturtmadan ye canım hamile olunca yiyemiyosun yağdan tiksiniyor insan :bbo:

ne güzel yemekler yapmış kocan kızz ne şanslısın ...benımkı telefonla pide kebep falan ister ancak::))) bide marketden abur cubur alır sırnaşık şey

cnm benim günaydınn.....dimek geç kalkdıı heeeeeee olsun kuşunn

aksam kimseler yoktu bakalımbugün kimler olacakk......

evet kocam güsel şeyler yaptı o dışarıdayken ben soydum patlıcanları tuzlu suya koydum gerisini tarif errimm.....ama paçanga böreğini uyuyordum valla yaparken bi baktım nasıl saracam diyoo...........

valla şimdilerde bebek iştahım çok acık neden bilmiyorum..ama kocam işe gidince bendeniz sefilleri oynarım .çünki kendi kendime yimek hazırlamam bennn

bu arada bugün iyiyimmmm rüyamada bebek felan görmedim ohhh beeeeeeegamyoncuiremsu

rüyamda kocam bana beyaz altın alyans alıyormuşşşş birde çok güsel taşlı kolye gösterdiler bana....

neysee kaldııı 9 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayy aksam bu sol kasığımda bir ağrı neyin vardı hala devam ediyorr..

dediğin gibi kurcalıya kurcalıya mahfettiler çok çişe gidiyom kesin idrar torbamada zarar verdiii bunlarr

günaydın bombomummmmmm kimseler yok senden ve benden başkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ortam nasullllllllllllll sizin oradaaaaaaaaaaaaaa

fakem hoşgeldin
sorma birsen yaa
hiç keyfim yok
kavganın sebebi ben annem ve kardeşimin eşiymiş
murat babasına ağzına ne geliyorsa söyledi gerçi adam benim tatafımda beni seviyor da işte amcasına söyleyemediklerini babasına söyledi amca daha teşfik etmedi fırtına öncesi sessizlik yaşıyoruz şu an

hadi yaaaaaaaaaaaaaa neymişşş mevzuuuuuu neden sizinle ne alaksı varr

ayyy bakk gıcıkdı dahada gıcık olduu heriffff anlat bakimmm kuşummm ne istermişş sizdenn...........heee murat efendiyide tebrik ederim ciiciimmm sana bişey yansıtmamışşş ve korumuşşşşşşşşşş

günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ne yaparsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende geldimmm nasılsınızzzzzzzzzz

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasulsunuzzzzzzzzzzzzzzz aksam yanluzzz kaldımmm buralardaaa

kızlarrrrrrrrrrrrrr şu özcan denizin aşkk zorun ne benlee ne güselll türküymüşş böleee pek hoşuma gittiii

evet ya gece girdim bizim siteye kimse yoktu
eşimin teyzesine gitmiştik akşam
pazar günü almanyaya gidiyoda orda yaşıyo zaten onu görmeye gittik geç geldik baktım bizim kızlar napıyo diye kimse yoktuuuu

evet ya gece girdim bizim siteye kimse yoktu
eşimin teyzesine gitmiştik akşam
pazar günü almanyaya gidiyoda orda yaşıyo zaten onu görmeye gittik geç geldik baktım bizim kızlar napıyo diye kimse yoktuuuu

bakın bakınnn gidiiinnnnnnnnnnnnn hamişşş kalayımmm bende yapacammmmmmmm

ayyyyyyyyyyyy böle diyom yaaaaaaa ben bile inanmıyorummmmkaydirigubbakcemile3

neşe yokkkkkkk nurayyyyy yokkkkkkkkk sultan çok yoğunmuşşşşşşşş

sen hamiş kalda gelmesen de olur arkadaşım inşallahh

bu arada ben hala adet olmadım iki gün daha beklicem gelmezse pazartesi dr a gidicem

birazdan temizliğe başlıcam ara ara gelir takılırım sizeee

nurayın arkadaşı gelicekti sanırım belki ondan gelememiştirrr birazdan gelirrrrrrrrrrrrrrrrr

sen hamiş kalda gelmesen de olur arkadaşım inşallahh

bu arada ben hala adet olmadım iki gün daha beklicem gelmezse pazartesi dr a gidicem

birazdan temizliğe başlıcam ara ara gelir takılırım sizeee

nurayın arkadaşı gelicekti sanırım belki ondan gelememiştirrr birazdan gelirrrrrrrrrrrrrrrrr

git gittt sende gittttttttt

bombom yokkkkk oldu fake gitti sende gitt bende gidemmmmm sabha programlarına takılammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…