valla kızlar olay şu anlatmaya çalışayım size
dün kayınvalidem ve torunu varya 1.5 yaşında onlar gelmişti murat babası baskıcıya gitmişlerdi kayınvalidem mağazada sigara içiyordu bende çocuğu biraz yürütüyordum durmuyor hiç yerinde o sırada kubilay gelmiş (kardeşimin eşi) kayınvalidem buyur otur demiş karşılıkla çay içiyorlardı ama kubi yerin darlığı yüzünden benim koltuğuma bi oturmuş kayınvalidem otur dilek gelir birazdan demiş zaten başka oturacak yerde yok artı mağazaya girerken hasan amcaya selam vermemiş sorun bu kızlar sonra biz kubiyle otururken dışarda kıyametler koptu hasan amca gelmicem falan ama görünüşte kavganın büyüklüğü belliydi sonta murat bize dedi ki geç kaldı ya evine gitmek için o yüzden sorun çıkarrtı dedi neyse kubi evine gittikten sonra bana herşeyi anlattı
hasan demiş ki bi selam sabah vermeden patron koltuğuna oturdu o kim niye dileğin tarafı geliyor ki çocuk kırk yılda bi gelir berberi burda oturtmuşsun karını patron koltuğuna kumanda da kaynananın elinde gör bak başına ne çoraplar örecekler yalvarıcaksın bana kurtar beni bunlardan diye sen karı kölesi olmuşsun bi birkaç öncede klima alındı diye git karının kucağına otur demişti dediğim gibi kubilay izin günlerinde berbere gelir bize uğrar bi kahve içer gider ki geldiğinde de boş durmaz çalış kardeşimle annem zaten gelmez artı biz youz diye koltuğa oturmuş ki kaynanam otur demiş artı çok saygılı bi çocuktur benim kardeşim suratsızdır o tam tersidir hatta kaynanamı öperken nurettin amcama çok selamlar falan diyen biri o zaten kafası çok bozuktu dün kardeşimnle kavg etmiş işten çıkmış yeni cafe açıcakmış borç para arıyordu falan ya hasanı görmedi ya da selam vermedi ya allah allah hasan ağa mı paşa mı padişah mı snuçda neyse tüm bunlardan sonra murat babasına bi bağırdı o kim oluyor benim karım patron o geldikten sonra işlerim düzeldi atölyeciye ödeyecek paramız yoktu kaynanam 2 saat bankadan bekledi 2500 ytl borç verdi (bizde anneme çek verdik)benim bağkur borcumu ödedi 5 milyar bunu biliyorsunuz zaten artı aylık taksitlerini de ödeyemezseniz öderim dedi evlenirken herşeyi kaynanam yaptı siz bi sormadınız bile kiramı kaynanam ödüyor baba sence bunlar bu aileye söylenecek laf mı dedi neyse işte kuşlarım olay bu daha amca gelmedi bekliyoruz bakalım haber veririm size gelişmeleri
zaten ısım düşük çıkıyor kafam iyice bozuk yani anlıyacağınız
git gittt sende gittttttttt
bombom yokkkkk oldu fake gitti sende gitt bende gidemmmmm sabha programlarına takılammm
geldim kuslar berbatim gece hic uyuyamadm nescafe icmistik carpinti yapti uykum kacti
sonra da gece kac kere wc ye gittim bilmiyrm:1shok:manyak gibi oldum toplasaniz 4 saat belki uyudum pek iyi deilim bugun beni idare edin
arkadasim aksamustu gelecek biraz da temizlik yapmam lazim nasil olcak bilmiorum
geldim kuslar berbatim gece hic uyuyamadm nescafe icmistik carpinti yapti uykum kacti
sonra da gece kac kere wc ye gittim bilmiyrm:1shok:manyak gibi oldum toplasaniz 4 saat belki uyudum pek iyi deilim bugun beni idare edin
arkadasim aksamustu gelecek biraz da temizlik yapmam lazim nasil olcak bilmiorum
dün kayınvalidem ve torunu varya 1.5 yaşında onlar gelmişti murat babası baskıcıya gitmişlerdi kayınvalidem mağazada sigara içiyordu bende çocuğu biraz yürütüyordum durmuyor hiç yerinde o sırada kubilay gelmiş (kardeşimin eşi) kayınvalidem buyur otur demiş karşılıkla çay içiyorlardı ama kubi yerin darlığı yüzünden benim koltuğuma bi oturmuş kayınvalidem otur dilek gelir birazdan demiş zaten başka oturacak yerde yok artı mağazaya girerken hasan amcaya selam vermemiş sorun bu kızlar sonra biz kubiyle otururken dışarda kıyametler koptu hasan amca gelmicem falan ama görünüşte kavganın büyüklüğü belliydi sonta murat bize dedi ki geç kaldı ya evine gitmek için o yüzden sorun çıkarrtı dedi neyse kubi evine gittikten sonra bana herşeyi anlattı
hasan demiş ki bi selam sabah vermeden patron koltuğuna oturdu o kim niye dileğin tarafı geliyor ki çocuk kırk yılda bi gelir berberi burda oturtmuşsun karını patron koltuğuna kumanda da kaynananın elinde gör bak başına ne çoraplar örecekler yalvarıcaksın bana kurtar beni bunlardan diye sen karı kölesi olmuşsun bi birkaç öncede klima alındı diye git karının kucağına otur demişti dediğim gibi kubilay izin günlerinde berbere gelir bize uğrar bi kahve içer gider ki geldiğinde de boş durmaz çalış kardeşimle annem zaten gelmez artı biz youz diye koltuğa oturmuş ki kaynanam otur demiş artı çok saygılı bi çocuktur benim kardeşim suratsızdır o tam tersidir hatta kaynanamı öperken nurettin amcama çok selamlar falan diyen biri o zaten kafası çok bozuktu dün kardeşimnle kavg etmiş işten çıkmış yeni cafe açıcakmış borç para arıyordu falan ya hasanı görmedi ya da selam vermedi ya allah allah hasan ağa mı paşa mı padişah mı snuçda neyse tüm bunlardan sonra murat babasına bi bağırdı o kim oluyor benim karım patron o geldikten sonra işlerim düzeldi atölyeciye ödeyecek paramız yoktu kaynanam 2 saat bankadan bekledi 2500 ytl borç verdi (bizde anneme çek verdik)benim bağkur borcumu ödedi 5 milyar bunu biliyorsunuz zaten artı aylık taksitlerini de ödeyemezseniz öderim dedi evlenirken herşeyi kaynanam yaptı siz bi sormadınız bile kiramı kaynanam ödüyor baba sence bunlar bu aileye söylenecek laf mı dedi neyse işte kuşlarım olay bu daha amca gelmedi bekliyoruz bakalım haber veririm size gelişmeleri
ne yapıyım birsencim geçen haftadan beri adetimi bekliyorum gelmeyince umutlanıp hiç bi iş yapmamıştım bi kaç gündür moral bozuk olunca yapmadım evi mok götürüyo iyi kötü bugün bişiler yapıyım dedim arkadaşım zaten o kadar moralim bozukki siz de olmasanız depresyona girerdim sanırımmm azıcık temizliğe vuram kendimi
ayy hata verip duruodu iki kere gitmis mesaj
dirim kussss nasilsin askummmmmmmmm
ayyyyyyyyyyyyyyy zaten şu hamilelikkk mevzusu yüzünden hayatımızda herşey altüst olduuu
benim evde mok gibiiiiiiiii yaaaaaa off bu iş bitsede ben işime gücüme baksam
gerçii hamişsem aytunç efendii bana heçç bişey yaptırmazzzzzzzzz
kızlarrrrrrrrr bölee bugün pek biiii iyiyimmm olumluyummmmmmmm
ve bende hamişş kalaacağımmmm hemide kızımmm olacakkk belkiii ikitaneee
dün eşimde diyo kızımız olsunnn bana hizmet etsin hehehe
bombom kusum hala mi dusuk cikiyor isin yaa:uhm:
su doktora tekrar bi gitsen baktirsan hani yumurtalar catlamis mis deyi
icin rahat ederdi en azindan canim benimm
Kuşuuuuum o adam manyak hatta psikolojik sorunları var. bence zaten boş boş oturuyor
o gitsin evde otursun siz ona para verin. hem siz rahat edin hem o.
:))))))))))) sen bi doğur adam öç alacak :roflol::roflol: baksanaa planlarınaa hahahahahahahaaa
kız dırım hamiş kal da kızı erkegi surda kalsın uleynnnnn taktın kac gundur kız kız deyiikaydirigubbakcemile3
bence de yaptır yaa tuttuysa tuttu yani belli olur ne diye fazladan bekliosun 10.gun olur bu işşşş:jeyyar:
takvim filan deme bana kusacam artık bu iştenkaydirigubbakcemile
tanımadıgım insanlar hala bana sitem edio bıktım yani ne hak goruyorlarsa kendilerinde
zaten tuttugu da yok o da ayrı bir mesele yanikaydirigubbakcemile
:))))) harbi yaaa bende seyrediyorum sedayııı..adama çok sinir oldum bir sürü laf yedi benden kadın diyorki benım üstüme kayıtlı diyor yapmasaydın diyor yuh dedim adam teşekür edeceğine yapmasaydın diyorrr... böyle işde hayat arkadaşlar ..bu hayat nereye gidiyorr...allah bizi cahilerden korusun cahilerle laf yarışıda yapılmaz var yaa insanı dinden imandan çıkarırlar...
Allah canını almasın:roflol:
kusum zaten sen tup bebe yaptın sana uymaz o yontem vucudunun hamile kaldıgın gundeki elektrik yuku ile ilgili
senin yumurtalar dısarda dollendi sana olmazkaydirigubbakcemile3
hoş zaten cogu kişide tutmuyor
ama ben onu genel olarak yazdım daha dun beni sinir eden bişe daha oldu cok kızdım o yuzden yazdım yani senle ilgili deil kuşumyerimseniben
sultanım hg kusum bebeklikiimmm sen de hgkaydirigubbakcemile5
masallah sıralamıssın şikayetleri simdiden:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
oyle aksırmakla tıksırmakla bişe olmaz korkma kusum:lepi:
sen de dırım gibi oldun işersem bebeler gidermi ye dönmesin olaykaydirigubbakcemile3:sm_cool::roflol:
heheheeeekaydirigubbakcemile3kuşummmm benimmmm alınmadımmmmm
heççççç kızzzzzzzzzzzz pek biii keyifliyimmmmmmmm heheheeeeekaydirigubbakcemile5
yanzlızz bugün itibarii ilee kasıklarımm ağrıyoooo ufak ufakkk kesin miniklerimmm tutunuyor banaaaa bugün yarın tunma işiniii bitireceklerrr teyzeleriiiiiiiiiiii
kızzz nurişşş bende resimlerii var bendee ben gördümmm embiryooocanlarımıı
kızzz gibi duruyolar çok narin tiplerrrrrr
heee benim kızların öle çıtı pıtı olmazz o ayrıı anasıda babasıda dana gibi maşşallahhhh göççükk bişeyy olmazlarrrrrrrrrrrrnaniknanik
sultanım hg kusum bebeklikiimmm sen de hgkaydirigubbakcemile5
masallah sıralamıssın şikayetleri simdiden
oyle aksırmakla tıksırmakla bişe olmaz korkma kusum:lepi:
sen de dırım gibi oldun işersem bebeler gidermi ye dönmesin olay
babaaaa baaaaaaabaaaaaaaaa:mymeka:nasull dalgaaa geçmişşşşşşşş
ne yapayım beeee :dilcikar:biliyozmu herşeyiii korktummm işteeeeeeklava:
geç buldummm tez yitirmeyem dimiiiii :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?