Aysonu Kizlari 2008

valla kızlar olay şu anlatmaya çalışayım size
dün kayınvalidem ve torunu varya 1.5 yaşında onlar gelmişti murat babası baskıcıya gitmişlerdi kayınvalidem mağazada sigara içiyordu bende çocuğu biraz yürütüyordum durmuyor hiç yerinde o sırada kubilay gelmiş (kardeşimin eşi) kayınvalidem buyur otur demiş karşılıkla çay içiyorlardı ama kubi yerin darlığı yüzünden benim koltuğuma bi oturmuş kayınvalidem otur dilek gelir birazdan demiş zaten başka oturacak yerde yok artı mağazaya girerken hasan amcaya selam vermemiş sorun bu kızlar sonra biz kubiyle otururken dışarda kıyametler koptu hasan amca gelmicem falan ama görünüşte kavganın büyüklüğü belliydi sonta murat bize dedi ki geç kaldı ya evine gitmek için o yüzden sorun çıkarrtı dedi neyse kubi evine gittikten sonra bana herşeyi anlattı
hasan demiş ki bi selam sabah vermeden patron koltuğuna oturdu o kim niye dileğin tarafı geliyor ki çocuk kırk yılda bi gelir berberi burda oturtmuşsun karını patron koltuğuna kumanda da kaynananın elinde gör bak başına ne çoraplar örecekler yalvarıcaksın bana kurtar beni bunlardan diye sen karı kölesi olmuşsun bi birkaç öncede klima alındı diye git karının kucağına otur demişti dediğim gibi kubilay izin günlerinde berbere gelir bize uğrar bi kahve içer gider ki geldiğinde de boş durmaz çalış kardeşimle annem zaten gelmez artı biz youz diye koltuğa oturmuş ki kaynanam otur demiş artı çok saygılı bi çocuktur benim kardeşim suratsızdır o tam tersidir hatta kaynanamı öperken nurettin amcama çok selamlar falan diyen biri o zaten kafası çok bozuktu dün kardeşimnle kavg etmiş işten çıkmış yeni cafe açıcakmış borç para arıyordu falan ya hasanı görmedi ya da selam vermedi ya allah allah hasan ağa mı paşa mı padişah mı snuçda neyse tüm bunlardan sonra murat babasına bi bağırdı o kim oluyor benim karım patron o geldikten sonra işlerim düzeldi atölyeciye ödeyecek paramız yoktu kaynanam 2 saat bankadan bekledi 2500 ytl borç verdi (bizde anneme çek verdik)benim bağkur borcumu ödedi 5 milyar bunu biliyorsunuz zaten artı aylık taksitlerini de ödeyemezseniz öderim dedi evlenirken herşeyi kaynanam yaptı siz bi sormadınız bile kiramı kaynanam ödüyor baba sence bunlar bu aileye söylenecek laf mı dedi neyse işte kuşlarım olay bu daha amca gelmedi bekliyoruz bakalım haber veririm size gelişmeleri
zaten ısım düşük çıkıyor kafam iyice bozuk yani anlıyacağınız

ayyyyyyyyyyyyyyyy pessssssssssssssssss ya bişey diyemiyorum bu amca ne sanıyo kendini hiç utanma kalmamış bu insanlarda koskoca adam ona ne ya ohhhhhhhhhhhhh eşin iyi yapmış ne varsa söylemiş çok sabırlısın dilek ben olsam ortalığı yıkardım allah sabır versin yine de

git gittt sende gittttttttt

bombom yokkkkk oldu fake gitti sende gitt bende gidemmmmm sabha programlarına takılammm

ne yapıyım birsencim geçen haftadan beri adetimi bekliyorum gelmeyince umutlanıp hiç bi iş yapmamıştım bi kaç gündür moral bozuk olunca yapmadım evi mok götürüyo iyi kötü bugün bişiler yapıyım dedim arkadaşım zaten o kadar moralim bozukki siz de olmasanız depresyona girerdim sanırımmm azıcık temizliğe vuram kendimi

4 saat mi çok az br nuraycım kafan sersem gibidir şimdi senin arkadaşın akşamüstü gelcekse işlerini öğleden sonra yap canım ya

ben de işlere başlıcam birazdan görüşürükkkkk kızlarrrrrrrrrrrrr

yapmaa bırakk dağnıkk kalsınnnnnnnn kuşummmmm benim ev öleeeeeeeee meselaaaaaaaa

ben şokk oldummm şokkkkk......o amcanınn bennnn ne fesat ne içi mok kaynayan bi adam bu yaaaaaaaaa......gelmesin dilek gelmesin vallaaaaaaaa daha iiii ne o bee adam iki şey yapsın siz adamın masrafını karşılayın enayimi murat...
bu arada murtı tebrik ederimm cnmmmmm aferimm onaaaaaaaaa.....bak oda amcasından memnun değilmiş kuşummmm....bırak gelmesinnnnnnnnnnn tittirrr ettttttttttttt

ayyyyyyyyyyyyyyy zaten şu hamilelikkk mevzusu yüzünden hayatımızda herşey altüst olduuu

benim evde mok gibiiiiiiiii yaaaaaa off bu iş bitsede ben işime gücüme baksam

gerçii hamişsem aytunç efendii bana heçç bişey yaptırmazzzzzzzzz

kızlarrrrrrrrr bölee bugün pek biiii iyiyimmm olumluyummmmmmmm

ve bende hamişş kalaacağımmmm hemide kızımmm olacakkk belkiii ikitaneee

dün eşimde diyo kızımız olsunnn bana hizmet etsin hehehe

Kuşuuuuum o adam manyak hatta psikolojik sorunları var. bence zaten boş boş oturuyor
o gitsin evde otursun siz ona para verin. hem siz rahat edin hem o.

ayy hata verip duruodu iki kere gitmis mesaj
dirim kussss nasilsin askummmmmmmmm

eyiyimmm kuşummm bombaa gibiyimm valla bugün çok iyiyimmmmmmmmmm

daha bi umutluuuuuuuuuu daha bi pozitifimmm bennnnnnnn

ayyy içimee doğuyorrrrrrrr kızım olacak nurişimmmmmmmmmmmmmmm

kızzzzzzzz o takvime bakacaktınnn haniiiiiiiiiii

gerçii bu işde nasıl hesaplanır ben bilmiyommm heheheee

bu arada tüp bebekdee okudumm herkes 10.gün yapıyor testiiiiiiiii

12.gün tekrarlıyolarr
bende gizli gizli gidip yaptırsammıı heheheee

:))))))))))) sen bi doğur adam öç alacak :roflol::roflol: baksanaa planlarınaa hahahahahahahaaa

Kuşuuuuum o adam manyak hatta psikolojik sorunları var. bence zaten boş boş oturuyor
o gitsin evde otursun siz ona para verin. hem siz rahat edin hem o.

süperrrrrrrrrrrrrr bi öneri kuşummmm süpersinnnn:jeyyar::sm_cool:

:))))))))))) sen bi doğur adam öç alacak :roflol::roflol: baksanaa planlarınaa hahahahahahahaaa

efetttt cnmm yaaaaaaaaaaasositosositonalçakk planları varrrrrrrr

kızzzz benim bebelerim kız yanii fark etmezzz ne olursa olsunn ben onlara hizmet ederimmmmmŞenizyerimseniben

ayyyy sedaaa sayanda çok komik bir olayyy var yaaa çok gülüyorum yaaa:roflol::roflol:laelaelaelaelae

Kuşlaaaaaaaaaar ben geldim. kaç gündür iş iş mahfoldum. bide eşim sağolsun bugün misafir davet etmiş. akşam gittim benim evide mok götürüyordu. ama nasıl yorulmuşum. yemeği zor yedim. 8 buçukta uyumuşum. sabah 4 e kurdum saatide kalkim ev temizliyim diye. ama kalkamadım tabi. bi kalktım 5 buçuk. hemen namazı kıldım. eve başladım. sil toz al bulaşık falan derken. akşam giderim bi daha silerim evi. ütüyüde yaparım misafir gelmeden. sonra biter. birsen kuşum bugün iyisin. ama akşamki mesajdan sonra içim rahat etti. bombomum kuşum sen o amcayı takarsan sana zarar verecek. zaten madden zarar veriyor. bari psikoljine dokunmasın.ama murat abiyide kutluyorum konuşması için. fakecim nasılsın canım. fatoşçuğum ben senden çok umutluydum ama kısmet canım. bunlar hep psikolojik. kendi kendimize zarar veriyoruz. nurişim evdesin kuşum uyursun biraz.sizleri çok çoooook özledim. bugün cuma bol bol dua edelim birbirmize

kuşumm yaaaaaaaabilmiyormuyummm öğğğğ geldiğinii

neden ısarar ediyom biliyonmuuu hep kızz olacak gibi geliyoo hehheee

hamiş kaldığımaaa çok eminimmmmmm:sm_cool::roflol:

neyseee boşver kuşummmm sen rahat ollll o konuda çok haklısınnnnnn

ayyy bu arada seda sayanı izliyorummm çok gülüyorum yaaa

adamın biri çıkmış 20 yıllık karısının üzerineee kuma kaçırmı kii kadın başka biri ile imam nikahlıymışş...kadın 3 çocuk yapmış adama bırakmışşş kaçmışşş başka birineee
öteki kadındanda 7 çocukkkk 2.kadın başka biri ile şimdi resmi nikah kıymışş adam ağlıyo sedada :roflol:bideee diyoki ilk karımm çocuklarımı dolduruyorr
sedada soruyo ne yönden çocuğum bana bir tlf açmadı baba başın sağolsun demedi diyoo
seda saf saf soruyorrr neden beee kim öldü diyoo
adam ne dese beğenirsinizzzzzzzz ikinci karı kaçmışya ,
ilk karısından olna çocuk onun için başsağlığı dileyecekmişşşşşş koptum yaaaaaaa:roflol::roflol:

:))))) harbi yaaa bende seyrediyorum sedayııı..adama çok sinir oldum bir sürü laf yedi benden kadın diyorki benım üstüme kayıtlı diyor yapmasaydın diyor yuh dedim adam teşekür edeceğine yapmasaydın diyorrr... böyle işde hayat arkadaşlar ..bu hayat nereye gidiyorr...allah bizi cahilerden korusun cahilerle laf yarışıda yapılmaz var yaa insanı dinden imandan çıkarırlar...

kızzz ne sinir yapmısın sen yaaaaaaaaaa heheheee

bende gülmekden kırıldımmmmmmmmmm:roflol::roflol:

heheheeeekaydirigubbakcemile3kuşummmm benimmmm alınmadımmmmm

heççççç kızzzzzzzzzzzz pek biii keyifliyimmmmmmmm heheheeeeekaydirigubbakcemile5

yanzlızz bugün itibarii ilee kasıklarımm ağrıyoooo ufak ufakkk kesin miniklerimmm tutunuyor banaaaa bugün yarın tunma işiniii bitireceklerrr teyzeleriiiiiiiiiiii

kızzz nurişşş bende resimlerii var bendee ben gördümmm embiryooocanlarımıı

kızzz gibi duruyolar çok narin tiplerrrrrr

heee benim kızların öle çıtı pıtı olmazz o ayrıı anasıda babasıda dana gibi maşşallahhhh göççükk bişeyy olmazlarrrrrrrrrrrrnaniknanik

drımım harbi sinir yaptım adama neyseki reklam arasında göndermişler adamı oh dedim:))))))))))

ben nurişe gülüyom en çok yaww:))) :roflol:

nuriş yaa yıldönümünğde yapmadık kız 1 sene oldu vay beee :) yıldönümüz kutlu olsun şekerim kaydirigubbakcemile5

daha ne belirtiler sayacamda tutuyomkendimi nurişş :))))))) ne nazlıymışsın yaw diyorum kendi kendimeee:))) bi tuhaf oldum ben eşimde diyor hamilelik sana yaramadı diyee :1rolleyes:

ayy keşke benım kesenın fotosunu alsaydımda sana bi gösterseydim cinsiyeti ne acaba merak ediyom :roflol::roflol:

babaaaa baaaaaaabaaaaaaaaa:mymeka:nasull dalgaaa geçmişşşşşşşş

ne yapayım beeee :dilcikar:biliyozmu herşeyiii korktummm işteeeeeeklava:

geç buldummm tez yitirmeyem dimiiiii :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…