Aysonu Kizlari 2008

coşmuşsunuz maşallah maşallah
kızlar duymuşsunuz gerçi ama diğer sayfadaki ümitsiz bi arkadaşım hamiş ona acayip müthiş manyak sevindim yani
bu arada arayım bi bakalım dr un yardımcısını bakar mı ki acaba yaa çatlamış mı diye ama hiç yüzümde yok aslında ama dün 36.6 idi bugün 36.5 nuray yaa bi yorumla yaaa çatlamama ihtimali var mı ki hadi hamişliği geçtim kist mist olmasın yaaaa

ayy inşallah canımmm kalabalık oluruz inşallah seneye drımınki benımki seninki bombomun s& u yun neşenın miranın mafeyonun fekonun başka aklıma gelmeyen herkezlerinki yle birlikde kutlarız inşallahh canım amiiiiiiiiinnnn

vayyy evet yaaa birsene oldu ben bu sitedeyim 23 ağustosdu sanırım ama nurişimle daha geç tanıştıkk..ben hep resmini görürüdüm ahmedi ile olanııı hehehehe
kızz say belirtüleriniiii hadiiii hadiiiiiii

ayy keşke benım kesenın fotosunu alsaydımda sana bi gösterseydim cinsiyeti ne acaba merak ediyom
bidakineee getirrrr söleyim ben sanaaa
ayyy bu yazıyı biri okurda nuraydan sonra bana sararlar allah korusunn yaaa

amin kuşummmmmmmmmm
akıllı karının ne işi var burada beeeeeee

olsun yine de komik işte bananeeee
uleynnnnn idrar yolu rahmin icinden mi gecio bebeleri gotursun bilgisüz garıııı
heee cahilimmmmm bilmiyomm işteee
sen neden öğretmedin banaaaaaaaaaa allahtannn size dedimm
dua edin doktora sormadımkaydirigubbakcemile3

ay çok güldüm ben yaa sizeee delilerr:)))))

delüyükkkkkkkkkkk işteeeeeeeeeeeeeeee

:roflol:
olsun yine de komik işte bananeeee:roflol:
uleynnnnn idrar yolu rahmin icinden mi gecio bebeleri gotursun bilgisüz garııııısositososito:roflol:kaydirigubbakcemile

:roflol: harbi yaa rahım nerde idrar nerdee hem nereye yerleşdirdikidr bebişleri kanalamı yerleşdirdi acabaa???

aminnn cnm inş...........................kuşum yaaaaaaa

daha önceki ateşindemi hep aynıydı yoksa 36,2 lerdemiydi???

selammmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmm
nuray gerçektende kız aynen hastaneden çıkamaz oldummmmmmm ALLAH sağlık versin herkeze

amin canım sağlık gibisi yok...

çokmu enfeksiyon var canım bendede çıkdı ama bende belirti yok dr da şaşırdı yanma acı ağrı yokmu dedi yok dedim neyse yaa sağlık olsun canım benım...:1hug:

:roflol: :roflol: bencede yeter gözlerim yaşardı:)))))) :sm_cool:

:roflol: harbi yaa rahım nerde idrar nerdee hem nereye yerleşdirdikidr bebişleri kanalamı yerleşdirdi acabaa???

bu soruyaaa kendüleriii cvp vermişşşşşşşşşş

heeeeeeee benimkileri ben yıkıyorummm şimdiden temizliği öğrensiler gerçii biraz tuzluu ve asitlii oluyor ama isilik olmazlar içerideeeeeeeeee
kız bombom ben de bişe sandım kusum ya catlamıs işte
36 5 36 6 kesin catlamısa.s
benim taa kac gun sonra 36 7 36 8 olurdu

bende ölçemmiiiiiiiiiii yoksaaa bu sistemde bana uymazmııı

gerçiii benimm ateşimm çokkk ben yanıyommmmmmmm şimdidennnn

öylemi canım....sen ayaklarına çorap giyonmu? benım ayakalr cıbıl şuan ama çok sıcak...birde bu idrar tahlili heray yapılacak demi canım....senın yapılmadımıydı idrar tahlili ..

durun yaa yazayım ben ısımı
gerçi bi saçmalık var çünkü 1.gün ısım 36.7 idi

1.gün--36.7
2.gün--36.5
3.gün--36.3
4.gün--36.3
5.gün--36.4 *
6.gün--36:2
7.gün--36.3
8.gün--36.4
9.gün--36.3
10.gün-36.1
11.gün-36.4 çatlatma iğnesi (2 ve 2.1 iki adet yumurtam vardı)
12.gün-36.3 *
13.gün-36.1 *
14.gün-36.2
15.gün-36.5
16.gün-36.6
17.gün-36.5

ama 16.günden önce ilk önçtüğüm 36.2 di şaşırdım ve derecede acayip karmaşık rakamlar çıkınca bi daha ölçtüm bu sefer 36.6 çıktı belki 14.günde öyledir haa 2.kez ölçmedim ama

ya nurayım yok ya gitmicem dr a zaten benim çatlayamama problemim yok ki sadece 1 kere kürtajdan sonra oldu hem 36.5 36.6 ya kadar yükseldiğine göre çatlamıştır heralde di imi yaa
bekleyim görücem 9-10 gün sonra

bu siteye ilk geldiğimde burdakilerden birsen mira cimbomlu sevgiuzun sılam vardı sonra ben geldim işte habide sultan vardııııı

canımmmmmmmmmm

aslı dun bugun gırmıs ama bıze ugramadı
küstüm işte küstümmm:dilcikar:
15kilo almıs 9 kilosu gitmiş 6 kalmıs super yaw

efettt gördüm bendeeeeeeeeeeeeeee iyiyimişşş beee

kızlarrrrrr benimmm dokorrr latifff stradaaaaaaaaaaaaaaaaa açın bakınnnnnn

hadi yaaaaaaa tuhhhhh 10.günnn yaptırmaz bu herifffffff banaa

yaaaaa

yaaaa latifff orada bir kişinin tüp bebekk masrafınıııı karşılayacakmışşşş

ülen bende ikinici için çıkacammm bu tutmazsaaaa programlaraaaaaaaa

orada bir kadın vardı esra ceyan yollamışşşdı onuuuuu

petek bide soruyorrr tutcakmı diye doktorda inş...biz tutması içinnn herşeyi yapıyorzz gerisi allaha kalmışşş diyooo.............

ayyyyyyyyyyyyyy tutsunn bennnn latifeme ne dualar edecemmmmmmmmm

gülüümm yumurtlamışsınn :)) kaydirigubbakcemile5

kızlarr nedim doğann kanser olmuşşş

adamm nasıl kötü olmuşşş yaa çok kötüüü offfffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…