Aysonu Kizlari 2008

inanmıyorum ya arkadaşına ve annesine allah sabır versin canım ya
oturdukları yeri değiştirme imkanları varsa biran önce o adam duymadan kaçsınlar ordan ya
böyle olurmu hangi devirde yaşıyor o adam neyse burda biraz kibar takıldım yoksa o adama denilecek çok laf ama atarlar beni siteden

sakın sakınnn bana kızma kuşum lafım meclisden dışarı bende arada o sayfaya bakıyorum

o kadar sinir oluyorumki kuşumm.......bebekleri kız diye hayıflanan yada ikinici çocuğu yine erkek oluyo diye tasalananlar......nasıll kızıyorummm

okumak bile beni sinir etti....ben ve benim gibi evlat hasreti çekenler...binlerce doktor kapısı aşındıranlarr...milyonlarca para dökenlerinnn için acıyanlar ağlayanlar....bizler insan değilmiyiz bebeğimiz şu olsun demeye ...rabbim bize onlar gibi hemen evlat sahibi yapmadığı için ikinci yada ilk çocuğumuz erkek kız olsun diyemezmiyz

ama ben bakıyorumki bizim gibi ve hemen evlat sahibi olan ama cinsiyet ayırt etmeyen
birçok insan var....

ben hep dedim yine diyorummmmmmmmm rabbim bana 1 evlatta versesağlıklı hayırlı olsun
10 evlat versede ................

içim o kadar acıyorkiii bir bebek gördüğümdeee
annesinin kucağında gördüğümdee
hamile gördüğümdeee

ağlıyorumm bennn bir evlatt isityorum rabbimden eli ayağa düzgün sağlıklı ve hayırlı olsun diyorummmmmmm........

vee cinsiyet ayrımı yapannnn herkesi kınıyorummm...yokluğunu bilselerdiii böle düşünmezleridiii

benim annem ananenmin 5 çocuğuu ve tek kızzz dedemmmm 80 yaşında olacaktıı yaşasaydı bundan 40 sene öncee 4 erkek evladına rağmen bir kız olur diye annemi beklemişşş annemin yiğeni var kendinden büyük abisinin kızı ondan büyük......

ayyy çok sinirim bozulduu .........

nurayımm sana değil sözümm ...senide raat bıraksınlar msj yazıyolar ne yüzlee yaaaa

Son düzenleme:
arkadsa cok uzuldum yaa adam kızdan para ıstıo olcak ıs mı bu yaaa
evlerini de bulmus kapının onunde o.. diye bagırmıs bunlara
bırı öz kızın biri anası beee utanmaz herifff

aaaaaaa böle babada olmaz olsun yaaaaaaaaaaaa yuhh yaaaaaa
insan evladına böle dermi yaaaaaaaaaaa

nereye gitse neşem bulur o adam annesinin babası abisi yokmu kuşumm sahip çıksınn

o adama haddini iblşdirisinn

çok haklıısınn kuşum sölediklerindee

baksaanaa benim dedem 42 sene önceee böle bir istekde bulunmuşş
kız olsun istemiş annem doğunca bu bendenmi demişşş inanamamışş dedem kızı olduğuna..annemin siyah lastiklerii hergün silinirmiş çamurlu çıksın ananemi tartaklamış dedimmm....rahmetli annemi çok seviyorduuuu doyamadıııısenağlamabende çok severdim dedi....ne kadar özledim onu şimdii.......

biz karadenizliyiz cnm bizde erkek çocuk haşa ama ilhah gibi görürler

bizde kıza miras bile vermezler kız çocuğu hiçtirr benim düğünümde kimse bana bilezik takmadı bizim tarafdan ......babamın ilk çocuğu olduğum halde ne demişler biliyormusun ele gitti oğluna takacaz......kardeşim bile şimdiden annemlerin oturuduğu evin kendinin olduğunu düşünüyor.....ve babam kardeşimi çok pof poffladııı erkek diyee şimdii ise bir kızım daha olsaymış dedi.....ayyyyyyyyy çok duygusallaştımm ben yaaaaaaaaa anemi özledimm babamı özledimmmmmmmmmmmmmmsenağlama

Son düzenleme:

haklısın kuşum zaten ilk bebeği için böle diyenlere çok gıcığımmm dediğin gibi ikici ne yoksa onu ister insannn

evet büyük konuşmamak gerekkk

aaaa yazık yaaaa vallaa yazıkkk nediyeyimm yaaaaaaaaa

allah herkese herşeyin hayılrısını versinn babanın bile yaa

ne sucu var o insanların yaaaaaaaa

öledir kuşumm inanırımmm benn....benim kaynanamda hep kız istemişş hatta benimkini kız diye doğurmya karar vermişşşşş ..kocasıda kızz istermişşş çünki eşimden önce hamile kalmış buda erkek diye aldırtmışşş ...eşim olunca kızz olur demişşş

heheh:roflol:eşimdeee ailede tek annesine benzeyen kardeşş ve üstelik çokk marifetliiii

bugün markete gitmiş barbunya bulmuşş almış gelmişşşşş buzluğa koyarız diyoo ben almışdım pazardan misafir gelince iii oluyor diyeee
oda gitmiş ucuz buldum aldım diyo ayıkladıda buzluğa koyduu şimdii

allah eksikliğini göstermesinnn

hadi beeeeeeeeeeeeeee ne diyeyim yaaaaaaaaaaa

benim babaannem ikinici karısı dedimin ilkinin çocuğu olmamış mal mül ele kalır diye kuma almışş.....babanneminde 9 çocuğu olmuşşş 3 ölü ilk çocuğu yani amcama hamileyken babannem dedim oğlan olun öküz kesecem demişşşş

ve öküz gibi oğluı olmuş bulundu rahmetli amcam alemden karıdan kızdan kumardan içkiden geri gelmediii yengem çok çekiti birde çocukları olmayınca dahada koptular ayrılmadılar ama amcam eve barka gelmezdi
yengemde çocuğu olmadığı içinnnn küçük amcamın oğlunu evlatlık edindii yani en küçük amcamın oğlu en büyük amcamda büyüdü

karuşuk bi aileyiz yaww

ya kızlar bende konuya parmak basayım ben doğduğumda tabi o zamanlar ultrason varmış ama herkes şimdiki gibi rahat giramiyormuş neyse benim aç gözlü babam kızınız oldu diyince hastaneyi terk etmiş
sonra annemi eve hala oğlu götürmüş

ve büyük olay yengemin kızı olacağını abim babama söylüyor
babamda üzülme oğlum bir dahaki sefere diyor
abimde yok baba sağlıklı saatli olsunda fark etmaz diyor
babamda halen ordan inşallah 2.si erkek olur demiş abim he he demiş:)))))))

ne diyelimmm neşemmmmmmmmmmmmm allah ıslahh etsinnnnnnnnnnnnn

ee ben de bu olaya bi parmak atıyım
benzer durum bizde de var
annem babam teyze çocukları sanırım bu yüzden 2 tane erkek kardeşim doğumda ölmüş
onun için babam bizi erkek gibi yetiştirmeğe çalışmış ben maç hastası oldum sayesinde
ama iyi ki olmuşum
kardeşim de tam erkek gibidir hani yani
ha sonradan bizi taparcasına severdi o da ayrı tabi
neyse bu cinsiyet ayırımcılığı yapanları şiddetle kınıyorum
ve allaha havale ediyorum ki
benim kaynanamda hamile kaldığımda karnımı oğlumun oğlu diyerek sevdi
kürtaj olduğumda da o kesin kızdı dedi
ki ortada embriyo yoktu biliyonuz

ayy neşem yaa bi karşılaşamadık kuşum yaa
neyse başka zaman inş.
kendine çok çok iyi bak
sevildiğini unutma bitanesi

öyle dedi valla nurayım
ben şok tabi
allah ıslah etsin ne diyeyim

bu arada arkadaşına çok üzüldüm bitanem yaaa
pes valla
allah sabır versin kuşum

merhabalarr güzel hanımlarrr nasılsınız geçmişi okuyamadım maleseff inşllah herkesler iyidir ve herşey yolundadır inşllah. hepinizi çokk öpüyorumm şekerlerrr.

annesi annesi kırbinkere maşallah ozanımıza yarabbim
çok tatlı yarabbim maşallah benim oğluma
nasıl annesi gece uyuyor mu
sütünü emiyor mu
mis kokuyor mu
uykusunda gülümsüyor mu
hadi anlat bize azcık

yakışıklı oğluşunun kulağına fısılda bitanem cennetten birsene bana bernaya fakeme sultana neşeme tatoşuma ilsuya deryaya özgüle isteyen ve bekleyen herkese birer kardeş göndersin melekleri aracılığıyla anneleri burda meleklerini bekliyor olucak

teşekkür ederiz teyzesii. geceleri arada bir kalkıyor güzelim,sütümüde emiyor tabi bazen basıyor yaygarayı, mis kokmazmı Allah'ım en yakın zamanda sizlerede nasip etsin güzel kalpli arkadaşlarım, uykusunda bazen gülüyor bazen aglamaklı oluyor teyzesi. gündüzleri habire gögsümde hiç inmiyor. işte böyle teyzeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…