Aysonu Kizlari 2008

yuhhhhhhhhh diyorummm başka bişey demiyorummmmmmmmmmm

ayy neşem yaa bi karşılaşamadık kuşum yaa
neyse başka zaman inş.
kendine çok çok iyi bak
sevildiğini unutma bitanesi
neşe zaten öle bi geliyo 5 dk.sonrasında tüyüyorrr
neden neşesiz katılımcı oldu anlamıyorummm

ayy dırım hic gulesim yoktu kusummmm okuz kesecem dedi okuz gibi oglu oldu haaa:roflol:
sen cok yasaaaaaaa

sende çok yaşa kuşummmmmmmmm benimmmmmmmmm

merhabalarr güzel hanımlarrr nasılsınız geçmişi okuyamadım maleseff inşllah herkesler iyidir ve herşey yolundadır inşllah. hepinizi çokk öpüyorumm şekerlerrr.

cnm sabah senüü çekiştirdik sabah buraya gelmişsin bize uğramamışsınn aşk olsunnn illa bi slm cakk bebeğimize eyi bakkkk...aslıcığım bu tüp bebebk işi olmasaydı sana gelecektim kuşummm nasıl isityordummmm anlatmam evinde yardımına gelemedimm
ozanımızı görürüm dedimmm...ama şimdi tuvalete göndermiyo adamm

yer onu teyzeleriiiiiiiiiiiii

canım aslıcım ne guzel gunler bunlar deil mi:asigim:
Allah hepimize nasip etsin

obur topikteki olayı hala uzattılar
su an sinirden geberdigim icin cıkmak zorundayım
daha fazla yazamayacagm opuldunuzzzzzzzz

kızzzzzzzzzz bırak şu delüleriii beeeeeeeeee ne kızıyon onlara gidiyonnnn

onlar gitsin asıllll

sen bizim gibi delülere takıllllllllllllllllll
o delülere kızıpp sultanımında canını sıkmaaaa sıkarım topuklarına

ya inşallah bu yazım gelir
dilek ablacım inşallah daha burdasındır nasılsın ya vallah e hiç karşılaşamıyoruz ne zamandır
nuray o karının dediklerini boşver ya kendi çapında eğliyor deli
seni tanımadan yaptığı yorumunuda kınıyorum vallah oraya yazdım çıkmadı şahsen burayada çıkacağı muammada neyse

oleyyyyyyyyyyyyyyyy yazım çıktı birsen karusu şu kadında bir fırça çekelimmi? :))))))))

kız ben o siteye neler yazacamdaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bamlanırım diye yazmıyorummmm

oradan birinin sölzerii

kopyalayım bakkk

çok üzüldüm kız bebek isteyenlere hayret ediyormuşş

bende velat ayranlara hayret ediyorummm
helekiii daha ilk evladı olanlaraaaaaaaaaaaaaaa

kız vallah sinir etti beni site atıp duruyor ama sorunu sitede aramamak lazım msn de deli etti beni ya:mymeka:
yoksam ben sizi bırakırmıyımŞeniz:lepi:

canım benim ya birsen tüp bebeden gelemiyor bende ramazandan dolayı bide benimki ağrılarım varya dikkat et belki atakan yada tuanna suyumuz geliyordur didi

ya benden bugün su gibi akıntı gelmiş adet oldum zannettim bir an enfeksiyon kapmış olabilirmiyim zaten mantarla başım dertte ama dilimi ısıram 3 aydır yokhihoyyyt

inanmıyorum ya ne bu merak anlamıyorum insan önce allah ım hayırlı evlat ver bana der kız erkek farketmez der
eli ayağı düzgün sağlıklı saatli ve uzun ömürlü olsun başka bişey istemem ben allah tan başka bişey istemem istemeyiz
ben bu insanları tam olarak anlamadım zaten
ya evlat ayrımcılığı olurmu ya illa kız yada erkek gibi
tamam her yiğinin gönlünde vardır kızım yada oğlum olsun diye ama şartlanmak çok kötü ya

nuray ımıda üzdüler of ya

geldim kuslarim geldim sinirim gecti azcik
nesem bombom dirim saolun kuslarim yaa
ne klay harciolar insani 2 dakkada yaa pess
ayyy kavga ettirdi beni zorla mubarek gun yaa
bebegim de uzuldu onun yuzunden:mymeka:

kuşummmmm biliyorum oradada arkadaşlıkların var ama seni üzecekse girme o sayfaya

arkadaşlık dostluk birbirinin lafına sözüne kırlmak darılmak değildirrr...

biz sana kıyamazken millet harcıyoo heeeeeeeeeklava:

kaçırmasınlar benim keçilerimi ceza alacağımıda bilsem çıkarırım pençelerimikötükedihüsokötükedihüso

nuray ım bir tanem hoşgeldin tekrar boşver be gülüm vallah bende o bölüme gidersem garanti beni bu siteden atarlar sen çok düzgün yazdın anlayana

kızlar şimdi nasıl anlatsam bilmiyorum benim karnım çok şiş 6 aylık gibi

ve benim kasığımdan taaa göğüss altıma gelen karın kısmına kadar acıyor karnım

bigün fanilasız yattımm acaba çarptımı beni kesik gibi acı var yada başka bişeymii kasığımm malum şeyden ötürü ağrıyodaa bu karnımın acısı nee inş.. kötü bişey değildir

allah belasını vermesin evlat acısı vermesin dicem ama
iğrenç yaratık
allah aşkına yaa benim arkadaşlarımdan kimse onlarla görüşmesin
ben sizin ablanızım sizi üzeni bende üzerim
rezil kadın yaaa

neyse ben çıktım kızlar hepinizi kocamnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum
jan janlar

olsun kusum kabiz olmaktan eyidirrrrrrrrr:roflol::roflol:

ayyy siz cok yasayin emi canlarim benim yaaaaa
yuzumu nasil guldurdunuz saol nesemmm dirimimmmŞeniz

cnm hep güllll biz buraya stres yaratalım diyeee gelmiyoz dimii

biliyorum kuşum okudum konularıı

cnm benimmm biz burada herhengi bir çıkar menfaat için birarada değiliz
dertelermizi sevncimizi paylaşıyoruz
sen bizim için çok farklısın(en azından benim için)hepimize yardımcı oluyorsun
bilgi aktarıyorsun içimizi rahatlatıyorsun ki hiçbir mecburiyetin olmadığı halde
seve seve yapıyorsunn......ben hastanaye gittiğimde beni ne kadar çok kk dan aysonu kızlarından arayan vardı biliyormusun normal arkadşım bile kıskandıı
hemde biz istanbulda yada aynı şehirde değiliz
sadece gönül bağlarımızla buluşuyoruz cnm...o yüzden buradaki her arkadaşımın derdi derdim,sıkıntısı sıkıntım,sevinci sevincim ,mutluluğu mutluk oluyor....kimse kimsenin huzurunu bozamazzzzzzzzz...

sizleri çok seviyorum ben
kızlar çıkıyorum birazdan murat efendi gelir sofrayı kurmam lazım iftara az kaldı:)))))))))
hadi cnm hazırla sofranı benimki hazırlıyor bizimkinide
ne pişirdin kızzzzzzzzzzz

dırım usutmussundur belkı kusum
ya da cırcır olduysan o da agrı yapar kotu bıse yoktur merak etme

herlade cnmmm yoksa korkarım karnım davul gibi doktorum karnın çok şişerse ateşlenirsen bide bi kaç şey daha saydıı olursa bize haber et dedi bende sadece karın şişliği var acep arasammı yaa ...gayet iiyiiimmm aslıdna şişme haricii

bak fakee karısı heçç uğramadıı ne yaptıı aceppp oruçç vurdu ona iiiceee

fatoşdaaa temzliği bitiremediiiiii............benim ev ne olacak bilmiyom yaaaaaa mok götürdüüüüüüüü

ayy cok duygulandım kusumsenağlama
ben de hepınızı cok sevıorum yaaaaaaŞeniz
Allah dostlugumuzu daim etsin

canısmınn aminnnnnnnn

cnm parasınımı alamıyorduu???

bizde öleyiz kuşumm seviyoz dışarda yimek yemeği haftada bir on günde bir yer oldukk
ülenn bide bi iştahımm varrr aytunça diyom hamburger ısmarla
yok kaşarlıköfte aytunç diyoo sen pisboğaz oldun böle değildin yoksa hamilemisin diyoo hehehe dedimm evet ama aşermek için erken daha babası dedimm

kusum evham yapma şişlik elbet olacak ya onca hormon yedin
onun icin adamı bosuna rahatsız etme bencenaniknanik

yapmayım dimi kuşummm doğru diyonnn
bizde yemek yedik....ben buldum kuşumm kocam sölemesi ayıp mürdüm eriği almışş herbri şeftali gibi ben onu çok yedimmmm ondan böle cırcır oldum yaaaaaa
içimde gökgürültüsü varrrrr

kuşlarrrrrrrrrr bugünde bittiiiii kaldıı 8 günnnnnnnnnnnnn

mucilerimin haberini alacaz 8 gün sonraaaaaaa

yaaaaa nuray kuşumm kocam gabriss yapıyoooo yaa bensiz gidersen konuşmam pazar sabhadan gidelim beraber diyoo bi yaparsan beni kırarsın diyoo tmm bee dedimm yapma dugu sömürüsü beraber alalımm mutlu haberi dedimm

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Ya ben sizlere ne yaptım basit bir soru sormaktan başka,,,,ben bir anneyim ve karnımda 3.bebişimi taşıyorum( iğrenç yaratık) demenizi hakedecek ne yaptım lütfen Allah aşkına ben dostluğunuzu bölmeye çalışmadım asla ama asla hakaret etmedim samira arkadaş gibi fikirlerimi söyledim yediğim hakaretlere bak arkadaşın çevresi büyük diye herkez benim üstüme geliyor,,,benim açımdan olaya bakan olmaz tabi çünkü burda belli bir çevrem yok,,,şu mübarek günde benim sözlerimi çarpıtıpta benle uğraşan arkadaşları Allahıma havale ediyorum,,,,,,topikleriniz sizin olsun,,

canım bu sözlerin sana yazıldığını nereden biliyorsun

ve kendine dert ediyorsunnn???
ben bu sözlerin kime yazıldığını çok iyi biliyorum gönlün rahat olsun üzülmeee
sana değil o sözde sana değil cnmmmmm

vee samira çevresi çok diye kimse sana düşmanlık yapmaz burasııı öle bir site değill ve bizz bu sayfadaa bebek sahibi olabilmek için çabalayan insanlarız
bırak cinsiyetini düşünmekkk eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat için nelerimizi vermeyiz

bak hamilelere sonsuz saygım varr ..sende ölesin lütfen kendini üzme
3.çocuğun olarak belki kız yada erkek olmasını istiyorsundur ...ama samira çok yoruldu benim midem bulandı diyebilirm bu konuda kızın canını çıkardılar yaaaaaa

hadi sennn 3.bekliyorsun allah bağışlasın sağlıcakla gelsin bebeğin

ama ya ilk bebekleri için samirayı bezdirenler varyaaa işteeeeeee onlardan artık bunaldı

şimdi sakinnnnnnnnn ve kendine bebeğine iiiii bak ....ben senin yerinde olabilmek için gecelerce gözyaşı döküyorum...varmı yoğumu koydum cnm işimden çıktım 10 milyar para harcadım........böle şeylere takılıp üzme kendini ,

samira bizim için çok değeerli bu gerçekk .....ama biz hiç bir hamişe hakaret etmeyiz

ilk bebeğininin cinsiyetini sorun edenlerden kızlardan neferet ediyorum dercesine konuşanlar dışındaaaaaa

sana sonuna kadar katılıyorum kuşummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…