ee ben de bu olaya bi parmak atıyım
benzer durum bizde de var
annem babam teyze çocukları sanırım bu yüzden 2 tane erkek kardeşim doğumda ölmüş
onun için babam bizi erkek gibi yetiştirmeğe çalışmış ben maç hastası oldum sayesinde
ama iyi ki olmuşum
kardeşim de tam erkek gibidir hani yani
ha sonradan bizi taparcasına severdi o da ayrı tabi
neyse bu cinsiyet ayırımcılığı yapanları şiddetle kınıyorum
ve allaha havale ediyorum ki
benim kaynanamda hamile kaldığımda karnımı oğlumun oğlu diyerek sevdi
kürtaj olduğumda da o kesin kızdı dedi
ki ortada embriyo yoktu biliyonuz
neşe zaten öle bi geliyo 5 dk.sonrasında tüyüyorrrayy neşem yaa bi karşılaşamadık kuşum yaa
neyse başka zaman inş.
kendine çok çok iyi bak
sevildiğini unutma bitanesi
ayy dırım hic gulesim yoktu kusummmm okuz kesecem dedi okuz gibi oglu oldu haaa:roflol:
sen cok yasaaaaaaa
merhabalarr güzel hanımlarrr nasılsınız geçmişi okuyamadım maleseff inşllah herkesler iyidir ve herşey yolundadır inşllah. hepinizi çokk öpüyorumm şekerlerrr.
canım aslıcım ne guzel gunler bunlar deil mi:asigim:
Allah hepimize nasip etsin
obur topikteki olayı hala uzattılar
su an sinirden geberdigim icin cıkmak zorundayım
daha fazla yazamayacagm opuldunuzzzzzzzz
oleyyyyyyyyyyyyyyyy yazım çıktı birsen karusu şu kadında bir fırça çekelimmi? :))))))))
ayy kiz inan senin bebe kizz gor bakk ovulasyon oncesi girmissin yaa y ler olmustur
yaa bu topik yuzunden meslegimi bile degistim bakin ne yaziooo
anam su kiz bebe diye yanip tutusanlara hayret ediyomm bee
kizarsaniz kizin beee
napiyimm her tarafim kiz dolu
karni sis bi gebe gorsem kizim olcak diyooo
ahhhh anam ahhh
kız vallah sinir etti beni site atıp duruyor ama sorunu sitede aramamak lazım msn de deli etti beni ya:mymeka:yuhhhhhhhhh diyorummm başka bişey demiyorummmmmmmmmmm
neşe zaten öle bi geliyo 5 dk.sonrasında tüyüyorrr
neden neşesiz katılımcı oldu anlamıyorummm
sende çok yaşa kuşummmmmmmmm benimmmmmmmmm
cnm sabah senüü çekiştirdik sabah buraya gelmişsin bize uğramamışsınn aşk olsunnn illa bi slm cakk bebeğimize eyi bakkkk...aslıcığım bu tüp bebebk işi olmasaydı sana gelecektim kuşummm nasıl isityordummmm anlatmam evinde yardımına gelemedimm
ozanımızı görürüm dedimmm...ama şimdi tuvalete göndermiyo adamm
yer onu teyzeleriiiiiiiiiiiii
teşekkür ederiz teyzesii. geceleri arada bir kalkıyor güzelim,sütümüde emiyor tabi bazen basıyor yaygarayı, mis kokmazmı Allah'ım en yakın zamanda sizlerede nasip etsin güzel kalpli arkadaşlarım, uykusunda bazen gülüyor bazen aglamaklı oluyor teyzesi. gündüzleri habire gögsümde hiç inmiyor. işte böyle teyzeleri.
geldim kuslarim geldim sinirim gecti azcik
nesem bombom dirim saolun kuslarim yaa
ne klay harciolar insani 2 dakkada yaa pess
ayyy kavga ettirdi beni zorla mubarek gun yaa
bebegim de uzuldu onun yuzunden:mymeka:
olsun kusum kabiz olmaktan eyidirrrrrrrrr:roflol::roflol:
ayyy siz cok yasayin emi canlarim benim yaaaaa
yuzumu nasil guldurdunuz saol nesemmm dirimimmmŞeniz
dirim kusum beni kiran arkadaslarim filan deil zaten bitanem
yeni gelmis beni tanimayan birisi
mesajina hemen cvp yazamadim alisverise gittgiim gundu giremedim biliosun ertesi gun de hemen bana laf atmis ben de hicbise yazmamistim polemik olmasin diye ama hala uzatti ondan oldu yani kusum
ama haklisin bir sure girmesem iyi olacak galiba sinirlerim bozulmasina.s
dırım cok kral arkadassın be kuşummmhihoyyytŞeniz
vurduya kırdıya gerek yok askum bosver isteyen hakkımda istedigini dusunsun:dilcikar:
ayy canlarım beeee saolun valla yalnız olmadıgımı hissettim bir anda cok tesekkur ederim sizlerea.s.
hadi cnm hazırla sofranı benimki hazırlıyor bizimkinidekızlar çıkıyorum birazdan murat efendi gelir sofrayı kurmam lazım iftara az kaldı:)))))))))
dırım usutmussundur belkı kusum
ya da cırcır olduysan o da agrı yapar kotu bıse yoktur merak etme
ayy cok duygulandım kusumsenağlama
ben de hepınızı cok sevıorum yaaaaaaŞeniz
Allah dostlugumuzu daim etsin
kocam nihayet para alabilmiş isyerinden beni alısverişe cagırdı ama cok acım evde yemek de var ne diye dısarda yiyelim zaten abartıyoruz bu dısarda yeme dısardan yemek soyleme işini.
hem ayın 15ine kadr bısuru odeme var kırıp dizimizi evimizde yiyelim en iyisikafamçokkarıştı
kusum evham yapma şişlik elbet olacak ya onca hormon yedin
onun icin adamı bosuna rahatsız etme bencenaniknanik
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaallah belasını vermesin evlat acısı vermesin dicem ama
iğrenç yaratık
allah aşkına yaa benim arkadaşlarımdan kimse onlarla görüşmesin
ben sizin ablanızım sizi üzeni bende üzerim
rezil kadın yaaa
neyse ben çıktım kızlar hepinizi kocamnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum
jan janlar
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Ya ben sizlere ne yaptım basit bir soru sormaktan başka,,,,ben bir anneyim ve karnımda 3.bebişimi taşıyorum( iğrenç yaratık) demenizi hakedecek ne yaptım lütfen Allah aşkına ben dostluğunuzu bölmeye çalışmadım asla ama asla hakaret etmedim samira arkadaş gibi fikirlerimi söyledim yediğim hakaretlere bak arkadaşın çevresi büyük diye herkez benim üstüme geliyor,,,benim açımdan olaya bakan olmaz tabi çünkü burda belli bir çevrem yok,,,şu mübarek günde benim sözlerimi çarpıtıpta benle uğraşan arkadaşları Allahıma havale ediyorum,,,,,,topikleriniz sizin olsun,,
ebruli beni tanimadan hakkimda ileri geri yorum yaptin su mubarek gunde kalbimi kirdin cok sinirlendirdin ama ben sana beddua etmiyoruma.s
cevre ile bu konunun hic ilgisi yok uzerinde durdugum konu kimsenin kimseye laf dokundurma sitem etme veya laf atma hakkinin olmamasiydi soru sormak filan deil sen de bunu anlamak istemiyorsun
burasi alt tarafi bir forum isine gelen yazar gelmeyen yazmaz duygusallik edecek alinacak birsey yok bunda.
cimbomlunun o sozu de sanirim sana deil onu da belirtmeden gecemeyecegim yine de kendisi yazsin ben yanlissam duzeltsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?