aman kusum sakin haa ben oyle bise demedim bu da yanlis anlasilir simdi baska bir polemik mevzusu olur
benim ilkmis sonmu cocugu umrumda deil isteyen ister
ama ben cok sıkıldım bu mevzudan ve ısrarla uzerime gelenlerden
o kadar basit yanigamyoncuiremsu
sadece ılk cocukta cinsiyetin onemlı olmadıgını vurguladım o kadar
dırım kusum tuh yaa pazarı bekleyecgz deseneeeeeeeee
napalım artık oyle olsun:sm_confused:
kusum kactım kocam kızıo yıne nettesın deyınaniknanik
birsencim sen varsın sanırım benim temizlik zor bitti valla odanın birisi kaldoı onuda sonra yapıcam ev nasıl toz olmuş zor ağarttım ya evi banyolar çok oyaladı mahvoldummm
yemeğede eltimlere gittik ancak gelebildim sitemize
ahhh birsencim inşallah o ağrıların bebişerinin tutunmasındandır canım ayyy allahım ne güzeeeellllllllllllll
cnm inş...öledirrr.....öle olduğuna inanıyorum teyzesiii
inşallah canım yaaa
valla hiç sorma çok kötü olmuş görümcemler vardı ya eve hiç bakamadım neyseki temizledim ama çok zor başladım işe canım hiç istemedi
benim koca yatalım mı diyo
ben çıkıyorum canım iyi geceler sabah görüşürüz öptüm seni iyi gecelerrrrrrrrrrr
kız ben o siteye neler yazacamdaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bamlanırım diye yazmıyorummmm
oradan birinin sölzerii
kopyalayım bakkk
çok üzüldüm kız bebek isteyenlere hayret ediyormuşş
bende velat ayranlara hayret ediyorummm
helekiii daha ilk evladı olanlaraaaaaaaaaaaaaaa
canım bu sözlerin sana yazıldığını nereden biliyorsun
ve kendine dert ediyorsunnn???
ben bu sözlerin kime yazıldığını çok iyi biliyorum gönlün rahat olsun üzülmeee
sana değil o sözde sana değil cnmmmmm
vee samira çevresi çok diye kimse sana düşmanlık yapmaz burasııı öle bir site değill ve bizz bu sayfadaa bebek sahibi olabilmek için çabalayan insanlarız
bırak cinsiyetini düşünmekkk eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat için nelerimizi vermeyiz
bak hamilelere sonsuz saygım varr ..sende ölesin lütfen kendini üzme
3.çocuğun olarak belki kız yada erkek olmasını istiyorsundur ...ama samira çok yoruldu benim midem bulandı diyebilirm bu konuda kızın canını çıkardılar yaaaaaa
hadi sennn 3.bekliyorsun allah bağışlasın sağlıcakla gelsin bebeğin
ama ya ilk bebekleri için samirayı bezdirenler varyaaa işteeeeeee onlardan artık bunaldı
şimdi sakinnnnnnnnn ve kendine bebeğine iiiii bak ....ben senin yerinde olabilmek için gecelerce gözyaşı döküyorum...varmı yoğumu koydum cnm işimden çıktım 10 milyar para harcadım........böle şeylere takılıp üzme kendini ,
samira bizim için çok değeerli bu gerçekk .....ama biz hiç bir hamişe hakaret etmeyiz
ilk bebeğininin cinsiyetini sorun edenlerden kızlardan neferet ediyorum dercesine konuşanlar dışındaaaaaa
haa birde bu yazinn dirim ablamm
sabah sabah sahurda aglattin ya beni helal olsun
allah senin yuzunu guldursunn baska bisey diyemiyorumm seni aglatmasin allahh
beddularada gerek yokkk AMA allaha havale ediyorum en buyuk ilahi adalet ondadirr
kime deniliyomuss cok iyi biliyomussunn
bak sen herkesten cook dua istiyosunn
kabul olmasini istiyorsan once insanlari kirmaaa ne yaptimki ben sana bu kadar cok dusman oluyosunn
senağlama
alooooooooooooooooooooooo kızım bu ne şiddet bu celal ne kendini ne karşındakini üzme bacımmmm tam okuyamadım henüz yazılanları ama hamişlik alınganlığı olmasın bu canımmm kimse kimseye beddua falan etmemiş gördüğüm kadarı ile yok ettiyse ayıp etmiştir ama sen nerden çıkardın kızzz allah iyiliğini ersinn niye ağlıyonn sen git yat bebişinide üzmeee mübarey ayda hemde hamişsin ağzını kötü dileklerle yorma günahtır ayıptır yapmayın birbirinize böle şeylerr canım yaaa valla üzüldüm şimdiii sonra şu geçmişi bi tam okuyayımda nolmuş bi anlayayım tam olarak merak ettim valla ama nolursa olsun burda birbirimize güç kuvvet vermeye moral olmaya ümit vermeye çalışıyoruz üzüntüleri sevinçleri heyecanları paylaşıyoruzzz heppp adet günlerini yumurtlamaları hamişlik haberlerini heyecanla ve dualarla bekliyoruz herkesinnkiniii o yüzden dostluk varkennn sevgi varkennn bu gerilimler neden anlayamadım yahuuu kim kime ne demişşş burdaki herkesin kimseyi kırma niyeti ile bişey söyleyeceğini sanmıyorum ama olur ya farkında olmadan birini inciten olduysada farkedince telafisi yapılır bildiğim kadarı ileee sakın sakın yapmayın bu tarz şeyleri birbirinize orkidecim sende git yat bacım aaa üzme kendiniii ve ne kalbini ne ağzını kötü ye yöneltme canımmm hadi görüşmek üzere:CüvCüv:
ah canım cocuk olsa cocuk ıcın durdum derim daha cocuk da yok şimdiden yapıyor yapacagını yaramaz velet:roflol:
gelince halim nice olur Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?