Aysonu Kizlari 2008

cnm onları sen dedin demedimmm ben yazdım yawwww

kim ne anlarsa anlasınn benim sözlerimm

ben kızıyorum işteeeeeeeeeee klava:

bıraksınlar bu mevzularıı kuşummmm gelip bana sataşsınlar boşverr o szöler içinnsengözlerimebaksanab

dırım kusum tuh yaa pazarı bekleyecgz deseneeeeeeeee
napalım artık oyle olsun:sm_confused:

heee duygu sömürüsü yaptıııııııııııı eeee katkılarında ötürü onunda sözünü dinleyecezz:roflol:

yawwww sabah programlarına döndüüü sayfalar :roflol::roflol:

bu konuyu kapatalımmm buradaaaaaaaa

ebruli hanumdaa bizeee hamişliğinden bahsetsinn

kızlar kimse yok ama benim sol kasığımda aynı yumrutalarımın gelişitği gibi bi ağrı oluyor yaaaaaawwww acepp nedennn

birsencim sen varsın sanırım benim temizlik zor bitti valla odanın birisi kaldoı onuda sonra yapıcam ev nasıl toz olmuş zor ağarttım ya evi banyolar çok oyaladı mahvoldummm
yemeğede eltimlere gittik ancak gelebildim sitemize

ahhh birsencim inşallah o ağrıların bebişerinin tutunmasındandır canım ayyy allahım ne güzeeeellllllllllllll

ben varım herzamanki gibi cnmmm

demek evi mok götürmüşşş

ayy kardeşimm benimde ölee merak etme kocam yarın yapacakmışş sözde bakacaz

çok sıkıldım gezemiyom tozamıyommmm

yarın iğne olmaya gideceğim yürüyerekkk şükürrrkiiiii

cnm inş...öledirrr.....öle olduğuna inanıyorum teyzesiii

inşallah canım yaaa

valla hiç sorma çok kötü olmuş görümcemler vardı ya eve hiç bakamadım neyseki temizledim ama çok zor başladım işe canım hiç istemedi

benim koca yatalım mı diyo
ben çıkıyorum canım iyi geceler sabah görüşürüz öptüm seni iyi gecelerrrrrrrrrrr

sanada iyi geceler cnmmmmm

yarın görüşürkkkk bybyyy biz nöbetici ilim izliyorrr bizimki sahura kadarrrr

Selam kızlarrr evime geldim nihayet ve uyuyamadım bu gece gene bakiim biraz dedimm yazılanlara umarım herkes iyidirrr yeni haber varmıı

o birisi sanirim ben oluyorumm
ben bisey yazdimm amac mubarek gunde kimse kirilmasin diyeydi burada kimseye gelipp bu konuda tek kelime etmedimm :1closedeyes:
neden taaa diger topikten benim yazim buralara tasiniyorrr anlamiyorumm
sizi bu konuda rahatsizda etmiyorumm
bunlar benim nacizhane kendi fikirlerimm istiyorum sucmu ama yerinde istiyorum isterkende haddimi biliyorum hayirlisindan sagliklisindan istiyorumm
insan kirmanin alemi yokk
kime ne ilkinde isterim ikincide ucuncudee simdi laf carptirmanin alemi nee
rabbim insallah sanadaa nasip ederdee :CüvCüv:en son derdin cinsiyet olurr (yada olmaz saygim var benim) dualarimdasin unutma:Saruboceq:
ama kimseyi de kirmaa herkesin fikrine saygi duyun lutfenn
samirayida ben uzmedim benim yazimm taa buralara kopyalanmis pessss
onca kisiden bennnn ilk bebegim diyemiiCADIARZU
o sozumu demeklede kiz isteyenleri rahatlatmakti amacim ama icimi bilen biliyorr
rahatsiz olan varsa o topige girmesin yazilarida alinti yapmasin lutfenn
size hayirli ramazanlarr
amacim kimseyi kirmak degill boyle guzel gunlerde dualarda bulusmayi tercih ederim
allah herkesin gonlune gore versinn:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:

haa birde bu yazinn dirim ablamm
sabah sabah sahurda aglattin ya beni helal olsun
allah senin yuzunu guldursunn baska bisey diyemiyorumm seni aglatmasin allahh
beddularada gerek yokkk AMA allaha havale ediyorum en buyuk ilahi adalet ondadirr
kime deniliyomuss cok iyi biliyomussunn
bak sen herkesten cook dua istiyosunn
kabul olmasini istiyorsan once insanlari kirmaaa ne yaptimki ben sana bu kadar cok dusman oluyosunn
senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar geçmişe bakiim dedim ne o yaww ortalık toz duman herkes birilerine laf sölüyorr sinir yapmayın yawwwww birbirinizeee ayolll ben kayboldum diyemi gerildiniz bu kadarrrrr özledinizmi beni anacımm yoksam farkında bilem olmadınızmıııı :roflol::CüvCüv: neyse neysee hadi sarılın öpüşün koklaşııınnn
birsencim senle telleşiyoruz nasıl olsa iyisin iliyorum inşallah daha da iyi olacaksın
nuraycımmm sen ne alemdesin hamişlikte sıkıntı yok herhalde rahatmısın
dilekçimmmm sen ne durumdasın iğneden sonra çalışmalar nasıl gitti inşallah sende emeğinin karşılığına kavuşursun canım yakın zamandaa

neşeeeeeeeeeeeeeeeee kızzzzz görüşemiyohkkkkkk noluyor kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz ayran içtik ayrımı düştükkk leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özledim valla senideeeeeeeeeee
miram gökçenim sende girip yazıp kaçıyon bildiğim kadarı ile 4 gün dür giremedim siteye ama sen yine işin altında kalmışındır kesünnnnnnn
mefayoooo bacımmmmmm naberrr senlede muhabbet edemedik bayadırrr allah hepinizin yardımcısı olsun canım benimmm

bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz kayıplardasın geneeee

bebeklikkk canımmm allah yüzüne güldü inşallah tamamına da erdirir iyisindir inşallahhhhh

Şenizadını sayamadıklarımmm hepinizi selamlıyor ve öpüyorummm canlarımmm uyku bastı benii gidip yatam accıkkk çok oturdum geneee kalçamda da bir ağrı var akşamdan berüüüü inşallah hayırlara dır korkuyo valla

alooooooooooooooooooooooo kızım bu ne şiddet bu celal ne kendini ne karşındakini üzme bacımmmm tam okuyamadım henüz yazılanları ama hamişlik alınganlığı olmasın bu canımmm kimse kimseye beddua falan etmemiş gördüğüm kadarı ile yok ettiyse ayıp etmiştir ama sen nerden çıkardın kızzz allah iyiliğini ersinn niye ağlıyonn sen git yat bebişinide üzmeee mübarey ayda hemde hamişsin ağzını kötü dileklerle yorma günahtır ayıptır yapmayın birbirinize böle şeylerr canım yaaa valla üzüldüm şimdiii sonra şu geçmişi bi tam okuyayımda nolmuş bi anlayayım tam olarak merak ettim valla ama nolursa olsun burda birbirimize güç kuvvet vermeye moral olmaya ümit vermeye çalışıyoruz üzüntüleri sevinçleri heyecanları paylaşıyoruzzz heppp adet günlerini yumurtlamaları hamişlik haberlerini heyecanla ve dualarla bekliyoruz herkesinnkiniii o yüzden dostluk varkennn sevgi varkennn bu gerilimler neden anlayamadım yahuuu kim kime ne demişşş burdaki herkesin kimseyi kırma niyeti ile bişey söyleyeceğini sanmıyorum ama olur ya farkında olmadan birini inciten olduysada farkedince telafisi yapılır bildiğim kadarı ileee sakın sakın yapmayın bu tarz şeyleri birbirinize orkidecim sende git yat bacım aaa üzme kendiniii ve ne kalbini ne ağzını kötü ye yöneltme canımmm hadi görüşmek üzere:CüvCüv:

kırmayın birbirinizii hııııııııııııııııııııııııııııklava:klava:klava: sakın diyorum sakınnnn...............Şeniz hadi öpüşüp koklaşın bakiimmmkaydirigubbakcemile5

hayir ablacim ben ne yaptim dirim ablaya anlamiyorumki benim yazimi kopyalamis buralara getirmis:çok üzgünüm:
sonrada ilk cocukta cinsiyet eyirimi yapiyoo diyeee bana laf carptirmiss:çok üzgünüm:
konu ebruliydi resmen sen degilsinn ben gayet iyi biliyorum demiss
yani hic mi selamimiz gecmedi hicmi sohbet etmedikk biz bu kadar kolaymi insanlari kirmakk evet istedim bi oglum olsun istedimm odaklandimm
ama haddimi bilerek sagliklisindan hayirlisindan dedim
rabbim hayirsiz olacaksa hicverme dedimm bunda ne var
kur-an-i kerimde rabbimiz isteyin benden dilediginizi icap edeyim demiss
gunah mi istemekk o yaziyida kiz diye yanip tutusanlara moral olsun diye yazdimm
ben simdiye kadar bu sitede kimseyi kirmadimm kimse tarafindanda kirilmamistim bu derece sagolsunn bi cirpida haalletii guzel ablamm:1no2:

allah senden razi olsun hicran ablamm
allah cocuklarina bagislasin senii hayirli evlatlar versinn sabah sabah iyi geldi ogutunn
insallah iki caninla panik yapmamisimdiirr
bebisi oksa benim icinn

günaydın kuşlarım. oyyy nasılda özlemişim sizleriii yaaaaaa. bugün çok güzel bir gün. herşey çok güzel olacak biliyorum. içimde tuhaf bi heyecan var sebep yok ama kendimi çoooook iyi hissediyorum. papatyam nasılsın kuşum. iyice ağırlaştın. Allahım bizede gösterecekmi acaba o günleri. dua et canım. doğumda edilen dua kabul olurmuşç benide unutma. hani kk da biri vardı. deli gibi çalışıyor. fırsat bulunca siteye giriyor diye hatırlarsan çok sevinirim. nurişim kuşum çişin gelmedimi canım.

kuşum çocuk olsunda napacan. bak ben sabahın kaçından ayaktayım. misafirde geç gitti akşam. dün sabahın 5inden gece 1buçuğa kadar hiç oturmadım desem yeridir. ama bak ne için. öylesine. amaaan neyse canım ben bugün iyi olacam inşallah. sende iyi ol bitanem. şükret bide tamammı. geçecek inşallah.

ah canım cocuk olsa cocuk ıcın durdum derim daha cocuk da yok şimdiden yapıyor yapacagını yaramaz velet:roflol:
gelince halim nice olur Allah bilir

bacım şimdi sen mesela herşeyi araştırıyorsun biliyorsun. bişey olunca biz sana soruyoruz değilmi. demekki oda karnının içinde dünyayı keşfetmeye çalışıyor. mesela bakıyor aaa bu ne annemin çeşmesi dur açayımda nasıl oluyor bakayım. bide ben uyandım annemde uyansın diyordur. üstelikte çocuk yok deme. nurtopu gibi bi kızımız var bizim orda tamammı annesi. teyzesi yer onu yer yer. cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…