Aysonu Kizlari 2008

cok kral bir yorum olmus sultan teyzeeeeekaydirigubbakcemile2:sm_cool:

ayrıca bizi yimeye calıstıgın icin tesekkur iderissss:CüvCüv::icecream:
kaydirigubbakcemile3

kuşum doğsun yakınımda olsa ben ne yapardım ama işte gurbetç ahhhh gurbet. ayrıcada akşam sizden bahsettim kocama. senden bebişinden. kızlardan. bana dediki iyi ediyorsun giriyorsun siteye. daha iyi görüyorum seni. yaaa. amcasıda yer onu teyzeside. oyyy kurban olurum onu veren rabbime. Allahım size bağışlasın :Saruboceq: :Saruboceq:

Rabbim sultanıma da kucuk bir prenses ver nolur tez gunde:Saruboceq:
ben de onu yiyeyim insallah:cokacimcoook:

:Saruboceq: :Saruboceq: amiiiiiiiiiiiin canım aminnnn. ben kız çocuklarına bayılıyorum. ama Allahım sağlıklı versinde. canım yaaa bugün kendimi iyi hissediyordum ama şimdi daha iyi hissediyorum.. hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool:

ahhh canım benim yaaasenağlamacok tesekkur ederiz
Rabbim size de gostersin insallah en kısa zamanda:Saruboceq:
ah keske yakında olsaydık valla bu istanbuldakilere cok ozeniorum yaaaa:dilcikar:

aynen bende. içimde gizli bir kıskançlık besliyorum. hemde nasıl. :jeyyar: :jeyyar: şaka şaka. ama bende olmayı çok isterdim yaaa. sen nerdesin nuray canım yaaa. adanada kimse yok

napalım öyle olsun. bende 12 de çıkacam. işyerindede tek kaldım bugün. kimse yok. sekreterle çalışanın birinin açıköğretim sınavı var. diğer iki arkadaşta şehirdışına servise gitti. tek kaldım.

canım hamilelikte oluyormuş. yeterince süt içmiyormusun. süt içince bunlar çok olmuyor diyorlar ama. sanırım kemikleri oluşuyor bebişin artık tam olarak yani

kızlar günaydın

nuraycım sultancım nasılsınız hicranda gelmiş erkenden ama uyumaya gitmiş hicrannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn az kaldı demi geçen eşime dedim aslı doğum yaptı sırada hicranla esra var didim az kaldı didim
aslının bebeğini gösterdim akşam bayıldıu bebeşine aslıcımmmmmmmmmmmm arada uğrada oğluşunıu görelimmmmmmmmm

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz birsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesiniz hadi gelsenizeeeeeeeeeeeeeeee

samirayı sen üzüdün demedim....herkes kendi yopiğinde yazışıyor ben gelip senin olduğun yerde sana cvp verdimmi hayır cnmm.....
sen diyorsunki kimseyi kırma sen ne yapıyorsun suan?
sözüm kız çocuk isteyenleri rahtalatmak için demişsin
ama ben öle algılamadım algıladığım şekilde yorum yazdım
sen olsan nasıl algılarsın?o kelimler nasıl hoş duruyormu?
ve kimse kimsenin yazısından alıntı yapmasın demişsin
olur ..birde bana öle beddu eder gibi dualar etmişsin

sen benim senin için ne demek istediğimi anlasan öle konuşmazsın
cimbomlunun sözü ebruya değil ama orada bir isimde belirtilmemişş
ebruda atladı bu yazıya sende.........

bak orkideciğim.....kimsenin kimseye kırmya üzmeye hakkı yok

ama şunu düşünnnn .çççbu sitede hiç bir hamili kırmam üzümem

çünki anne olmak için herşeyi yapıyorum.....ama olacak bebeğin cinsiyeti için dertlenen
anne adayları sinirime dokunuyor...siz nasıl istiyorsanız tartışıyorsanız bende bu konuyu konuşurum....hoşlanmıyorum.....inş.böle bir şey istersin yada istemzsin demişsin
inan bana 5 kızımda olsa sağlıklı hayırlı olsun 5 oğlanda ......hiç umrumda değil sağlıklı ve hayırlı olduktan sonra............asıl ben üzülüyorum ikinic, çocuğu 3.çocuğun cinsiyeti ,için bu kadar çaba verenlere....yüce rabbim herkesin kaderine yazmışş bunu....
senin herşey gönlünce olsun cnm....

ağlanacak kadar abartılcak bir mevzu değil orkide
yukardada yazıdm o yzıyı kim okusa aynı tepkiyi verir..
bana beddua gerek yok diyecek kadarda bir mevzu yok
gerçi sen içinden allah sana belanı vermiş evladın yok diyebilirsin ama
hiç sanmıyorum...rabbimin kimi kimle sanıdığı ortada

cimbomluda istediğini yazar ben sadece kime yazdığını biliyorum
isteyen üzerine alınsın...

benim ona tek kızdığım oğlan diye tutturması başka bişey kızmadım,
o sözleride kız çocuğu istemediği anlamoını çıkardım
bu kadar celallenmeye beddua etmeye gerek yoktu.....

çok sinirim bozuldu ağlıyolarmuş .......hadi bende ağlıyorumm..........

girmiyorum siteye yaaaaaaaa...şurya bakkk yaaa ......beddu aetmişş sanki benim ağzımdan beddua çıktıı...ben dedğim sözün arkasındayımmmm
onlar nasıllllll öle düşünyorsa bende böle düşünüyorum........

hoşçakalın..

günaydın herkese
çok keyifliydim sabah ama yazılanları okuyunca çok üzüldüm çok
kime ne yazıcağımı yazsam mı yazmasam mı bilemiyorum
aslında konuyu da uzatmak istemiyorum ama
orkide benden 15 yaş küçük ona söyleyecek çok sözüm var ama
benim gözümde cahil bi çocuk kendisi
benim sözlerimde ebrubiliye değildi
evet bu sayfadaki herkes hatta diğer sayfalarda dırıma çok dua ediyor
çünk herkesin sevgisini ve saygısını o denli kazanmış bi dost bi kardeş kendisi
neyse yaaa beb bu tartışmanın içinde olmayacağım olmak da istemiyorum

günaydın canım. çok şüküüüüüüüür bugün süperimmmmm.sen nasılsın canım

yaa birsenim bitanem canımın içi yapma allah aşkına
bırak yaaa kim ne düşünürse düşünsün senin hakkında
ben seni o kadar iyi anlıyorum ki
sakın onların ya da onların düşündükleri yüzünden gelmemezlik yapma
üstelik senin için böyle kritik bi süreçte
allah aşkına bitanem yaaa muhattab bile olma
cahilliklerine çocukluklarına ver
hepimiz seni biliyoruz gülüm yaa
kızgınlığını da anlıyorum ve aynısın yaşıyorum inan
dualarımız seninle senin duaların bizimle
bunu kimse değiştiremeyecek

canım lütfen yapma böyle haklısın. ama hiçbişey senden önemli değil. senin içinde bombomum içinde üzülmenin ve sinirlenmenin zamanı değil. kurban olurum yaradanınıza. nolursunuz yapmayın böyle. kim ne derse desin. herkes bişeyleri bulmuş seçenek yapıyor. ama bizim isteğimiz farklı

günaydın canım. çok şüküüüüüüüür bugün süperimmmmm.sen nasılsın canım

ayyyyyyyyyyy iyiydim sultancımda olanlara baksana birsen kızdı girmez de şimdi bizim sayfaya öffffffffffffffffff ya ne oluyo kızlar ya herkes kendi sayfasıyla ilgilensim bakemmmmmmmmmmmm

ayyyyyyyyyyy iyiydim sultancımda olanlara baksana birsen kızdı girmez de şimdi bizim sayfaya öffffffffffffffffff ya ne oluyo kızlar ya herkes kendi sayfasıyla ilgilensim bakemmmmmmmmmmmm

ya ben süperdimde birsenle bomboma üzüldüm. şimdi olmasın böyle şeyler herkes kendi sayfasına moralim bozuldu yaaaa. yapmayın böyle ne olur. birsen kuşum ne olur yaaa. gir siteye

birsennnnnnnnnnnnn ne oluyo kızzzzzzzzzzzz ne bu alınganlık hamişmisin yoksa başkasına kızıp ne diyeeee bizi harcıyon delüüüüüüüüüüüü gel hadi ya

bi daha bu konuyu konuşmayalım kızlarrr ya son olsun boşverinnn heleki sultanda söylemiş katılıyorum tedavi olduğunuz bu aşşamada uğraşmayın böyle şeylerle herkes ne isterse istesin yaaaaaaaaaa

bende aynıydım canım. ama evlat. sağlıklı olsun hayırlı olsunda kız erkek farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…