aaa hadi inş tutmustur güzel haberlerini alırızevet cnm tüp bebek olduuu beklemedeyim 5.güm 12.günde test yapacaz allahın izni ile
sen belirti somuşsun hayırdırr öle bir durummu var
aaa hadi inş tutmustur güzel haberlerini alırız
bide ikiz oluyorlarmıs ne güzel olur nasıl verdin karar
belirtilerini sordum yok bişey olduğundan değil ya öylesine
selamm güzell hanımlarrr. şöyle bir ugrayayımm dedimm nasılsınızz. hepinizi çok öptümm.
aslı doğum yaptın mı
selam kızlarr hayırlı pazarlar herkese kimler var bakalım bugün burda hava çok sıcak nerelerdesiniz bugün
merhaba cnm ben varım anneme geldimmmmmm şimdiiiiiiiiiii şükürrr sıkılmayacam artıkkkk
kız yorma kendini yollarda koşturup durma bu ara mümkün olduğu kadar dinlen yat otur teste kadar sonrasında da duruma göre kendine dikkat edersin bacummm gözümüz kulağımız sende heeee ona göreee:CüvCüv::ecrin_bebek:
ay hersene iftara tüm aileyi hepten alırdım bu sene kimsecikleri alamadım çağırıyomda gelmiyolar hepsini birden doğumdan önce alam dedim kız daokula başlamamışken bana yardım ederdi kardeşlerimde erken gelir sofraya yardım ederlerdi sonrasında zaten bana bulaşık vss iş yaptırmazlardı ama kimsecikler gelmiyooooo sen dinlen bidaha ki seneye diyorlarrr çok güzel oluyordu tüm ailee bende 2 masa kuruluyordu offf sanki bişiiler eksildi gibi geliyor bebişim gelsin seneye ma aile hepsini alıcam inşallahhhh
günaydın kuşlaaaaaar. nasılsınız bugün bakalım. nurişim nerdesin çişin gelmedimi neden gelmedin henüz. birsende anasında ooooohhh. keyifler hoşe. bebişlerde geliyor inşallah. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: neşe canım ne yaptın adet olmadın inşallah. Allahım bu ay boş çıkarmasın inşallah. fatoş nasılsın bacım. fake hayırlısı canım. ama birsenin dediğinide yap istersen. bombomum canım seninde az kaldı inşallah. bebeklik miden nasıl oldu canım? sabır sabır. şimdi kilo verecen sonra bol bol alırsın. papatyam az kaldı canım yaaa. Hayırlısıyla. aslıcım bebişin çok tatlı maşallah. Allahım esirgesin.
günaydın bende geldimmmmmmmm
nasılsınız fıstıklar
keyifler nasıl
birsoşş burdamısın
sultancım nasılsın bitanem
fakemmmm sen napıyon güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?