Aysonu Kizlari 2008

aaa hadi inş tutmustur güzel haberlerini alırız
bide ikiz oluyorlarmıs ne güzel olur nasıl verdin karar
belirtilerini sordum yok bişey olduğundan değil ya öylesine

valla kararı doktor verdi cnm............eşimde sorun daha fazlaydı o yüzden bu olmalı başka tedavilerle uğraşmayın dedi....bende hicranın doktoruna gittim zatne hastanede bana çok yakındı .....çok memnun kaldım inş.sonucumuzda ii olur iki emnbriyo transfer edildi cnmm
olama ihtimalı yüksek yaniii ikiz

selamm güzell hanımlarrr. şöyle bir ugrayayımm dedimm nasılsınızz. hepinizi çok öptümm.

selamm güzell hanımlarrr. şöyle bir ugrayayımm dedimm nasılsınızz. hepinizi çok öptümm.

slm aslıcığımmmmmmmmmmm valla nasıl olayım cnm

böle strsli,ateşli,duygusal günler yaşıyorum ilaçların yan etkisiymiş cnm depresyon bile yapıyormuşşş....

bugün annneme gidiyorummmmmmmm sıkıntıdan patlayacaktımmmmm yoksaaa

merhaba cnm ben varım anneme geldimmmmmm şimdiiiiiiiiiii şükürrr sıkılmayacam artıkkkk

kız yorma kendini yollarda koşturup durma bu ara mümkün olduğu kadar dinlen yat otur teste kadar sonrasında da duruma göre kendine dikkat edersin bacummm gözümüz kulağımız sende heeee ona göreee:CüvCüv::ecrin_bebek:

ay hersene iftara tüm aileyi hepten alırdım bu sene kimsecikleri alamadım çağırıyomda gelmiyolar hepsini birden doğumdan önce alam dedim kız daokula başlamamışken bana yardım ederdi kardeşlerimde erken gelir sofraya yardım ederlerdi sonrasında zaten bana bulaşık vss iş yaptırmazlardı ama kimsecikler gelmiyooooo sen dinlen bidaha ki seneye diyorlarrr çok güzel oluyordu tüm ailee bende 2 masa kuruluyordu offf sanki bişiiler eksildi gibi geliyor bebişim gelsin seneye ma aile hepsini alıcam inşallahhhh

kimsecikler yok zatiii bende kaçtım gidem de bakem ne yemek yapsam kızla evde yalnızız zaten canımda yemek yapmak ta yemekte istemiyorrrrr offfffffffff dışardamı yesek netsekkk du bakemmm

cnm bitek anneme geldim yoksa bu hafta geçmezz

şimdi buradayımmm halamda çok yakınnn onlarda gelirrr giderrrr canumm sıkılmazzzzz

cnm aynı durumda bizde varrrrr kimseler çağırmıyor

bizde ölee tabi çağramıyoruzz neysee seneye kısmetseeee

kızlarrrrrrrr selam ne edersiniz bakem

birsencim iyi etmişsin annene geçmekle sana iyi gelirrrrrrrrrrr

merhaba kızlar günaydın hatta dün gece kötü kötü rüyalar gördüm bugün uykum var biraz uyuyacağım öptüm hepinizi ................güsel bir hafta diliyorummmm

günaydın kuşlaaaaaar. nasılsınız bugün bakalım. nurişim nerdesin çişin gelmedimi neden gelmedin henüz. birsende anasında ooooohhh. keyifler hoşe. bebişlerde geliyor inşallah. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: neşe canım ne yaptın adet olmadın inşallah. Allahım bu ay boş çıkarmasın inşallah. fatoş nasılsın bacım. fake hayırlısı canım. ama birsenin dediğinide yap istersen. bombomum canım seninde az kaldı inşallah. bebeklik miden nasıl oldu canım? sabır sabır. şimdi kilo verecen sonra bol bol alırsın. papatyam az kaldı canım yaaa. Hayırlısıyla. aslıcım bebişin çok tatlı maşallah. Allahım esirgesin.

günaydın bende geldimmmmmmmm
nasılsınız fıstıklar
keyifler nasıl
birsoşş burdamısın
sultancım nasılsın bitanem
fakemmmm sen napıyon güzelim

cnm herkesii saymışsınn ohhhh ne güsell
ben annemdeyim bu hafta daaha ii geçerrr
neşe bu saatte gelmezzz
fatoş yokkk
fake uyuyordur...........
hiçroşdaa evde ama belkim uyuyor yoksa çoktan gelirdiii
NURAY halaaaaaa kızgınmısınnn yaaaaaaa ben sana kızmadım ama sen baana kızmışsın
yasandı bitti...........kendinide bizide üzmee ......

günaydın bende geldimmmmmmmm
nasılsınız fıstıklar
keyifler nasıl
birsoşş burdamısın
sultancım nasılsın bitanem
fakemmmm sen napıyon güzelim

bombom hanum h.sonu nasıl geçtiii
amcanız geldimiii
ben annemdeyim cnm
annem hastaneye gitti gelir şimdii geldiiii beileeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…