- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
günaydın bende geldimmmmmmmm
nasılsınız fıstıklar
keyifler nasıl
birsoşş burdamısın
sultancım nasılsın bitanem
fakemmmm sen napıyon güzelim
günaydın canım. nasılsın bitanem. ben çok şükür işte. yarın doğum günüm kıslar veeee yarın benim 14. günüm. acaba banada bi sürpsiz olurmu ay sonuna. doğum günü hediyesi hani. şöyle küçücük minicik
fıstık hiç sorma yine kayınvalideydik
küçük görümcem modelist yaa murat kalıp çıkarttırdı ona ama yine de keyifli sayılırdım gerilmedim yani
ben hep bebekle oynadım durdum
murat grip kaç gündür aman deli etti beni bi nazlı allahım yaaaa
bana da bulaşıcak diye ödür de kopuyor bu arada
amcayı hiç sorma gelmez mi kız onda gurur şahsiyet ne arar valla benim laf ağzımdan çıkar gelmem dediysem gelmem yani ama böyle kerizleri nerde bulucak haa bi de ne demiş biliyormusun ben pc de müzik çalıp oynuyormuşum mağazanın içinde düşünebiliyormusunuz bakın murat var kayınpederim var amcası var kayınpederimin amcası var ve ben müzük koyup oynuyorum mağazada şaka gibi di mi bir ara kazım koyuncu dinliyordum o gelince de kapatmadım inadına sevmediğini biliyorum bizim havaları ama normal bi sesle oturduğum yerden dinliyorum tabi kalkıp horon tepecek halim yok ki sen biliyorsun bizim mağazayı önü sırf cam ki bugünlerde hiç de ok adar keyifli olmadım gerizekalı yaa ama ben dedim murata da kaynanamada kaynanam diyor ki boşver 3 maymunu oyna görmedim duymadık yokkkkkkkk anne kimse kusura bakmasın benim için o adam bitmiştir mezardan babam çıksa ben ona amca demem ama ben saygımı bozmam büyük dayıma gerekeni söylicem gelsin bi kulağını çeksin dedim kaynanam bi tırsdı görüceksiniz dayım da çok serttir ve beni çok sever zaten bi duysa kıyametleri koparırı işte böyle be kuşum kendimi germemeye hayret ediyorum
kaldı 6 gün ama bi belirti de yok ısımda sabit 36.6 maşallah çok istikrarlı
senin annecin çalışmıyor mu fıstıkım
birsencim c.tesi murat soruyor birsenin eşi boşuna mı ameliyat oldu şimdi diye tam bilmediğimden de tam cevap veremedim murat acayip taktı kenid olmazdı yaa hayretler içinde kalmıştı baka adamın hala kafasında yaaa
bi de aşkım nacizane fikrim testi pazar sabahı beraber yaptırın bence aytunç bu sevinci çok dan heketti kuşum yaa karasız kalman bile hata bence
bi de evet yaa nurayım gel artık aramıza yaaaaaa
benim bi yanım eksik böle
eminim ki herkesin öyle
bizim sana ve dostluğuna ihtiyacımız var
öle miii sultanıımmmm doğumgünün kutlu olsun cnmmmmmmmm
demek sende başak burcusun ne güsell yaaaa büyün başaklar toplandıkk
bakalım kocan ne yapacakkkkkkk............cnm o küçük minik şeyler neden uğramaısn sana.....neyün eksikk belli olmaz kızzzzz
valla kuşumm hafta 7 siz kayanandasınız eyi dayanıyon gerçi iş için ama yinede çekilmez ya kocanla başbaşa kalın yawwww........bu arada iiii etmişsin aferinnn kızzz dillendinn......
ezdirme kendinii..........ama bu amcaya dikkat et dilek herşey der iftira bilem atar allah korusun yaaaaaaaaaaaa.......................
benim annem bugün evde cnm yaaaaa doktora gitti tahlili vardı cnmmmm
bende yanındayım ama perşembeye kadar buradayım halam varya hani o gün gördün tombul..... o çok yakın anneme cnm...o dedi bende kal oraya gidecem ebe olan kızı gelip araba ile alacak iğenelerimde varya o yapar .......aytuncada iyi olur sen iiice bunaldı diyor...
ayyyyyyy kızlar bu gece 3 harfilerden gördümm rüyamada hani tam değildi ama
annemi görüyorum ama yüzü değişiyor çok korktum kalktım
aytuncda mübrek ayda hepsi bağlı sen ilaçalrdan öle oluyorsun merak etme dedi okudu felan ama .....çok sıkıldım bağrark uyandımm........
bu arada dün adet olacakmısım gibi sancılarım oldu çok tırstım yaaaaa:ecrin_bebek:
hanımlarrr herkese iyi günlerrr.
aaaaaaaaaaa kocani tesüfffffff ederim kuşum yaaaallah korusun canım. öyle düşünme. Aytunçun dediğide doğru onlar bağlı gelemez. Sen ilaçlardan öyle olmuşsun.
Ayrıca teşekkür ederim canım inşallah gelir o miniklerden. Ama kocam beni dün çok sinirlendirdi. Bana diyorki sende gereksiz şeylere çok önem veriyorsun. Bende dedimki doğum günüm gereksizse bende gereksizim o zaman. Bana sakın çiçek falan gönderme hediyede alma. Bi dahada konuşmuyorum seninle dedim. Sonra ağladım. O sırada misafir geldi. Sonrada yattım yatarkende dedim artık senle konuşmayacam. özür bile dilemedi. Gıcık işte ne olacak. Bu arada kaynanam bana doğum günü hediyemi erken aldı. Kızım dedi sen seç beğen bluz aldı.
evet cnm ramazan en büyük aysorma kızz ben pek dillendim di mi
maymun gözünü açtı
kızım yaa aileme küfretti nasıl dururum ben
damarıma bastı
eee biliyon bu damar öyle sıradan bi damar değil
laz damarı oluyor kendileri
halacığına çok çok selamlar güzel genç annene de çok selam söyle
peki halan da pc var mı
evet o herifin iftira atmasından çok körkuyorum bitanem
kötü rüya görmüşsün kuşum yaaa
hayırlara çıksın inş.
Bi de bu ayda bağlı mı olurlar bitanem
nerdesiniz yaaaa
birsoşşşş
sultannnnnn
hadi aslının mazereti var
siz nerdesiniz
nuraycım gel artık yaaaa
geldim geldimmmmmmm
hastanedeydimmmmmmmmmmmm idrar testinin sonucunu almaya gitmiştimmmmmmmmmmmmmm
eeee dilek nasılsınnnnnnnnnnnnnn
temiz canım enfeksiyon yokmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsın sennnnnnnnnnnnnnnn
ben iyiyim cnmmmm nasil olayimmm annemdeyimm cnmmmm
yatiyorummmmmmmm işte bişey yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?