Aysonu Kizlari 2008

kuşum babasi ne istiyor sen ne istiyorsun yokmu aklinda bişey yaww

herkesin gönlünde bişeyyy varrrrrrr ben mesela rahmetli dedemin ismi ali istiyorumm

ama eşim serhat istiyorrrrrrr o yüzdennnnnnn sizinde akliniz ne varsa onu koyun amcasina ne yawww

ömer ismide güsell heee

bugün midem iyi cnm yaaaa allaha şükürrr

benimde aksam karnim çok acidi beni bu ilaçlar şişirdi yemek yiyince daha çok şişiyorumm..karin kaslarimm aciyorrr

kısmet olur bizimde oğlumuz olursa ismi ali olacak. babamın adı:)))) :lepi: :jeyyar:

kızzzzzzzzzzz nerdesin sen? beni merakta bıraktın. gelmeyecen sandım. bi daha yapma böyle. doktora gidiyorsanda yaz. ben bugün doktora gidecem diye.

şükür kuşum yaaaaaaa

sensiz olmazz sensizliğe nasıl alışırz

bida yapma bölee valla üzüldüm ben zaten agrasüfff gomplekslüü oldummm

iiicee içerliyorummm herşeyee.....
neyse annemdeyimdee rahatladımm...dimek 2.5 kilo aldın suçlusu benim azcukk
çünki..burada hep şunu yaptım sunu ettim derken sende çostunn götürdün mercimek köftelerinii

yaaaaaaa yine midemmm eksimeye başladıı yaaaaa

offffffffffffff....bu arada şakır şakır akıntım var bu progesteron jel yapıyor sanırım

kasıklarım ağrıyorrr.........bu hallerr ne zamannnnnnnn geçecekkkk

selam kızlarr ben geldim ama çok yorgunum yaaa okulun ilk günüydü bugün kızı okula götürdüm bugün ders yapılmadığı içinde okulda kaldım kitapları falan alıp geldik eve yatmışım şimdi uyandım acıktım yemek yicem sonra gelirim gene 5 dk kadar bakiim size ne var ne yokkk

nurayyyyyyy son dk gölü yeme kuşummmm kız kız dedilerrr biddee erkek çıkarsaa

belki pipi bacak arasına sıkıştı heheheeeeeeeeeeeeee

vallaa o kıyafetleriii naparsınnnn.

site berbatt yazdırmıyor bişey yaaa

vallaa öle bişey olsa valla herkess şok olurr yaaaaaa

neyseee kızını sultnımızz bi başkaaaa sayfada çok erkek varyaa

aslı
esra
arzu
sibel

ama kız çok azz

nuriş
ayşe
hicrann

bakalım bebekliğinki ne olacakkk,

benimkii kızz olacakkk kesinnnn içimee doğuyorrrrrrrrrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

selam dirim nasilsin.. Az zaman kaldi .... şey sorcam belirtin varmi bu aralar canim ya... Aramizda bi kaç gün var sen ve cimbomla....
.

selam dirim nasilsin.. Az zaman kaldi .... şey sorcam belirtin varmi bu aralar canim ya... Aramizda bi kaç gün var sen ve cimbomla....
.

:roflol::roflol:canım yaaaaaaaaa kusura bakma güldümmm

tatlımmm ben o kadar hormon alıyorumki cnm birsürü belirtii var onlara bakarsamm

mesela göğüslerim hasasss ama progesteron jel alıyıorumm ondan

sonra akıntım çokkk oda jelden büyük ihtimalleeeee

yanii ben çok hormon alıyorumm ondan belirti arayamıyorum cnmmm

hatta korkuyorum adet olacakmısım gibi sancımm varrrrr

ya ben bilmediğim için ..sen kusura bakma....
Inşallah hamile kalmişsindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…