Aysonu Kizlari 2008

ya ben bilmediğim için ..sen kusura bakma....
Inşallah hamile kalmişsindir...

sakın kırılma bana cnm 1 senedir ne kaadar belirtii aradıysamm

olmadı o yüzden inanmıyorum belirtiye meselaa burada arkadaşım hamiş kaldı

en büyük belirtii göğüs acısıdır derler ama onun hiçç göüğüsü acımamışş....

yani değişiyor cnm olurda olmazda

ama adet belirtilerin aynısı cnmm öpüyoruminş.güsel haberlerini alırız:ecrin_bebek:

herkessssssssss kaçmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ühüüüüüüüüüüü

ben geldim postaneye gittim yengeme murat ın teyzesi çok güzel bir pelerin tarzında bişey örmüş ama bayılırsınız çok tatlı ya karının elinden örgü süper çıkıyor
zaten buraya yaptığının resmini koyacam yaptırmak isteyen varsa fiyatla birlikte şey ederim
keşke yengeme gönderdikleriminde akıl edip resimlerini çekseydim ya
annem satın almıştı ondan
vallah o internette falan örgü görüyoruz ya aynısının daha güzeli diyim ben size

anam bendende aslında iyi pazarlamacı olur ya:))

buarada ısım dün 36.4 dü
bugün 36.5 ama vajinal ısım 36.7 yani bende bu ay bebiş yok adetimi bekliyorum
inşallah bir dahaki aya zaten umutlanmamda yersizdi.murat ın tedavisi bitmeden

kız ben burdayımda seni göremiyorum sen erkenci ben geç takılıyorum ama knt yüklediğimde aryacam seni vallah sana,aslıya ve birsene çok gelmek istiyorum bide esrama:))
anam neşem kızzz göğüs uçlarında kararma varmı kızz bide kendini bi dinle bakeeemmm öle hafif baş dönmesi daha önce farketmediğin şekilde oldumuu hiçç:teytey: sende hamişmisin inşallah yawww
yok zannetmiyorum ne kararma var nede sızlama ne şişme
sanece adet olacakmışım gibi belim kasığım ağrıyor

bugün 31.günüm galiba düzenleyici bıraktım geçikme olacak
aslında bıraktıktan sonra düzene girmesi lazımdı ama beni hormonlarda sapıttı
keşke öyle bişey olsa ama ısım düşüp yükseliyorsa adet olcağımın resmidir:çok üzgünüm:

böğürtlen kökümü dur bakalım inşallah tedavi başlarda hamiş kalırsan inşallah gerek kalmaz ama aklımızın bir köşesinde kalsın bakalım işe yarar bakarsında:))

ayyy giremiorum yaa
nese bir test yapiver yaa eline yapismaz kusum heheh
benim de adetten once cikmisti varsa cikabilir silik milik yaa belli olmaz bu islerr

ya bu site ne biçim oldu yaaa. açılmıyor bi türlü deli olacam. bende neşeye onu dedim. o kadar test yapıyoruz bi daha yapıver ne var değilmi ama.

yuhhh yaaaaa vajinall ısı mııııııı:1shok:
kızım yaaa normali bıraktık vajinalemi bakıyon artık
ulan heçççççç ben ısımı ölçemedim ne talihsizz garuyummm

evet veremmmm oldum yaaa vazgeçtim artık girmeyeee

yaaaa esra ceyhanda harika bir hoca var...çok güsel bebeğin ismini nasıl isim konulcağını anlattı.....latifff bey orada çok güsel illkez esra ceyhan izliyorum ..ki bu kadını hiç sevmem
bu arada pınar altuğu 18 nisanda evlenmiş 28 nisanda bebeği olacağını öğrenmişş
millettteee ne şans varrr yaaa
birde latifin doğurtuuğu hamile kalmasında yardımcı olduğu hamişler geldi en az ikiz bebek var yaa ağladım kızlarrr ne olacağımm yaaaaaa

şükür geldim yarabbim yaaa
canım sıkıldı çok
nurayım annem canım yaa HOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GELDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

neşe kuşum bi test yapsaydın yaaa. belkimde inşallah hamilesindir. ya İnşallah olur yaaa

yok sultancım böyle geçitme olunca en geç 6 güne kadar geliyor adetim bekleyecem zaten varsa bebiş inşallah vardır ben vitamin falan alıyorum sütümüde içerim
ama zannetmiyorum bebek bana çoooooooooooooooooook uzak olursa tüple veyz microyla olur:çok üzgünüm:

oh be düzeldi di mi
ayy birsencim yaaa
bu ne hassasiyet kuşum yaaa

fakem msn de söyledim ama yine söyliyim çok sevindim canım yaa enfeksiyon çıkmamasına

bi de bende evde oturup esra ceyhan seyretmek isityorum yaaaa
bu arada tek çalışan ben miyim
hem de ma aile

cnm valla öle dedi yaaa iii duydumm hatta dedimkii yuhh nasıl kalmışşş nisanda evlendi yada yanlış anladım 13 nisanda evlendii 28 nisanda öğrenmiş dimekkk tmm esranın programına gelmiş evlendikden sonra onlar o tarihi dedii....

cnm hepsi ikiz dediğim hepisi hamilelerin tüp yada mikro
ya üçüz olmuş yada ikiz tek çocuklu hamile yoktu hepsini esra ceyan yollamışşş

hadi bana gülünn canım yeşil erik istiyorrr şöle sulu suluuu tuzlayıp dün gece 4 de geldii aklıma yaa

nuray gülüm çok akıntım var her akıntıda adet oldum sanıyorum..progesteron jelden mi acabaa

inşallah bir mucize olsa ama normal yollada olmaz artık
ilk bir aşılama denerim olmazsa micro yaparız ama herşeyi latife yaptırttacam bende:))

inşallah bir mucize olsa ama normal yollada olmaz artık
ilk bir aşılama denerim olmazsa micro yaparız ama herşeyi latife yaptırttacam bende:))

cnm en az iki kere aşılama dene delü karııı

mikroo çok kolay bi işlem gibi konuşuyonn

gerçi ne konuşsak boşşş çünkiiii doktor ne derse o olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…