ya ben bilmediğim için ..sen kusura bakma....
Inşallah hamile kalmişsindir...
kız ben burdayımda seni göremiyorum sen erkenci ben geç takılıyorum ama knt yüklediğimde aryacam seni vallah sana,aslıya ve birsene çok gelmek istiyorum bide esrama:))neşecim sabah nerde bu kız demiştimmm nerdesin kızz karşılaşamıyoz genee nerelere dalsun bacımm allah sanada nasip edeere inşallah bu adet gelmez bebiş gelir canım arkadaşımmm bu arada bana gelemediniz bi yahuuuu ben anlamam benim kız doğunca hepiciğinizi bana beklerimmmmmmmmkaydirigubbakcemile5Şeniz
yok zannetmiyorum ne kararma var nede sızlama ne şişmeanam neşem kızzz göğüs uçlarında kararma varmı kızz bide kendini bi dinle bakeeemmm öle hafif baş dönmesi daha önce farketmediğin şekilde oldumuu hiçç:teytey: sende hamişmisin inşallah yawww
ayy bu ne bir turlu acilmadi sayfa
silaminkiler de oglan yaw hem de 2 dene
erkek bollugu var burda masallah
benim kiz da oglan cikarsa pes artik:1ninca:
nesem adetin kacinci gunu bugun
hic belli olmaz arzunun da 36.5ti ama sabitlenmisti dusmedi daha
ayyy giremiorum yaa
nese bir test yapiver yaa eline yapismaz kusum heheh
benim de adetten once cikmisti varsa cikabilir silik milik yaa belli olmaz bu islerr
yuhhh yaaaaa vajinall ısı mııııııı:1shok:ben geldim postaneye gittim yengeme murat ın teyzesi çok güzel bir pelerin tarzında bişey örmüş ama bayılırsınız çok tatlı ya karının elinden örgü süper çıkıyor
zaten buraya yaptığının resmini koyacam yaptırmak isteyen varsa fiyatla birlikte şey ederim
keşke yengeme gönderdikleriminde akıl edip resimlerini çekseydim ya
annem satın almıştı ondan
vallah o internette falan örgü görüyoruz ya aynısının daha güzeli diyim ben size
anam bendende aslında iyi pazarlamacı olur ya:))
buarada ısım dün 36.4 dü
bugün 36.5 ama vajinal ısım 36.7 yani bende bu ay bebiş yok adetimi bekliyorum
inşallah bir dahaki aya zaten umutlanmamda yersizdi.murat ın tedavisi bitmeden
evet veremmmm oldum yaaa vazgeçtim artık girmeyeeeayy bu ne bir turlu acilmadi sayfa
silaminkiler de oglan yaw hem de 2 dene
erkek bollugu var burda masallah
benim kiz da oglan cikarsa pes artik:1ninca:
nesem adetin kacinci gunu bugun
hic belli olmaz arzunun da 36.5ti ama sabitlenmisti dusmedi daha
neşe kuşum bi test yapsaydın yaaa. belkimde inşallah hamilesindir. ya İnşallah olur yaaa
sen de hg bombomkuşhihoyyyt
ah neşem ne diyeyim yaa sen de haklısın ama Allahın işi bu hic belli olmuo yaaa
bak burda hurrem2000diye arkadas var biliosun senelrdir ugrasıodu aglıordu erken menapoz dediler vs vs kendisi hamile kalmış yaa tedavisiz:CüvCüv: sen de umutsuz olma bitanem lutfennnnŞeniz
dırım 28nisanda nasıl ogrenmiş ya olmaz benim son adet 27mart ogrendigim gun 1 mayıs
23 haftalıgım tam 4 hafta var aramızda
28 mayısta ogrenmiş olmasın o:uhm::roflol:
en az ikiz var ne demek kusum beee onu anlamadım ben
sen de hg bombomkuşhihoyyyt
ah neşem ne diyeyim yaa sen de haklısın ama Allahın işi bu hic belli olmuo yaaa
bak burda hurrem2000diye arkadas var biliosun senelrdir ugrasıodu aglıordu erken menapoz dediler vs vs kendisi hamile kalmış yaa tedavisiz:CüvCüv: sen de umutsuz olma bitanem lutfennnnŞeniz
dırım 28nisanda nasıl ogrenmiş ya olmaz benim son adet 27mart ogrendigim gun 1 mayıs
23 haftalıgım tam 4 hafta var aramızda
28 mayısta ogrenmiş olmasın o:uhm::roflol:
en az ikiz var ne demek kusum beee onu anlamadım ben
inşallah bir mucize olsa ama normal yollada olmaz artık
ilk bir aşılama denerim olmazsa micro yaparız ama herşeyi latife yaptırttacam bende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?