Aysonu Kizlari 2008

ne oldu neşee bugün ateş,i n yüksekmiydi kaçıncı gündesin ay neden yapmıyorsun bu sabah senın için erken kalkdım ama sen maşallaah uyuyordun:))))))))))99

aferin sanaaa hadi amaa ne zaman alacaz sonucu negatifsede bilmek istiyorum benn..hihoyyyt

Kizlar negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hepinize çok teşekkür ederim hep yanimdaydiniz yanimda olmanizada çok seviniyorum
allah razi olsun sizden

birsen dilek abla hadi bakayim kim tutar sizi:)))

off ne ediyor acaba bu neşem yaaa sen neden sabah yapmadın yaaaaaaaaaaaaaaa

benim canım baya günüm geçmişdi yumurtlamanın üzerindende 17. günmü neydi yaptığım teesti ben ateşimi ölçüyordum hep yüksekdi ama testi yaptığım gün ölçmedim çünkü yoldan geldiğdik....bende sadece belirti uyku olmuşdu geceleri eren yatıyordum gerçi herzaman öyleyim aamaa:))) en azından dönmeden hemencecik uyyuyordum :))))))

insallah tutmustur baska ne desem bilemiorum kuşum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cnm yaaa sizide kasıyorum dimi

neysee ben paranoyak oldumm sizide etmeyimm

şimdi akıntı geliyorrr şakır şakırrrrrrrrrr korkuyom çamaşırımı değiştirmeye düşünün artıkk

halamda diyoo ben kızıma hamile kaldığımda kan bileee geldi şar diye gittim test yaptım pozitif çıktı dedi ....

Kizlar negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hepinize çok teşekkür ederim hep yanimdaydiniz yanimda olmanizada çok seviniyorum
allah razi olsun sizden

birsen dilek abla hadi bakayim kim tutar sizi:)))

canımsın yaaa. olacak inşallah. demekki hayırlı değilmiş demekten başka çare yok kuşum. olacak inşallah ALlahım neşemi mutlu et. en kısa zamanda kucağını doldur İnşallah. onun kucağı büyük 2 tane ver Allahım. Allahım sendende razı olsun

neşem sağlık olsun tatım hiç moral bozmaya gerek yok..ama ateşinindüşmeme sebebi ne acaba bu kadar uzun sürmemesi lazım gece sahura falanmı kalkıyorsun?? alla allaaa...yumurtladıkdan sonra kaçıncı güğndesin şuan...

sakın ümitsizlik yok herşey güzel olacak canım benim..

kuşlar ben servise gidiyorum. neşecim sen geç oldğuna göre geç yumurtluyor olabilirsin. nurayın dediği gibi hala adet olmadın ve ısın yüksek. bi iki gün daha bekle tekrar test yap ama sabah yap kuşum olurmu

morgül aşılamamı yaptırmış yaaa hadi yaaaaaaaa haberşm yokkk

nese bu arada kasını aldırmakla eyı etmısın kusum
hamiş oldugunu orman gibi kaşlarla ogrenmemek lazım:roflol:
o hayret ifadesini yay gibi kaşlarla virmen lazımhihoyyyt

bende test günü gidecem kaşlarımı aldıracağım
saçlarımıda fönlerim süslü püslüü daha fiyakalı olurr

ya kızlar içim halen kıpır kıpır acep birsene ve dilek ablam hamişde bana mağlum mu oluyor nedersiniz:)))))

cnm sabah demek istemedim ama rüyamda sen buraya yazmışsın nuray testim negatif diyee ......tersine çıkar dedimmm.......neyse boşver benim rüyaları

saolun ya vallah üzüldüm ama okadarda değil alıştım ben ya
ama nuray ım ciddenmi ya neyse ben yine kendimi kaptırmayayımkaydirigubbakcemile3
ama ateşim bu sabah geç ölçüm andan yüksek çıkmış olabilirmi
saat:9 da

yani şuna bakın ne kadar silik
36.gunum bu ve gun içerisinde yaptım ilk idrar su içmeme çiş tutma vs hicbişe yok

nuray ım ya içime su serptin kız hadi bakalım ısım düşmezse dizimi kırıp bekleyecem bende:dance:

kızlar saolunda allah gerçekten sizin yar ve yardımcınız olsun hepinizi çoooooooooooooooooook seviyorum beeeeeeeeeeeeeeeŞeniz :1hug:

ama kırmızı rengin çıkması yeterliymiş nuriş eczaneye sormuşdum hafif renk olması hamileliğin olması anlamındaymış:)

Son düzenleme:
yalnız benım hcg değerim çok yüksekdi ordan acaba çoğulmu diye düşünüşdümki tek kese gördük ama içindeki bebişler çoğul olabilirmi:)))))))))

bu neşe bizi duymuyor yaaaaaaaaaaaaaaa nereye kayboldu acabaa sonradanmı çıkdı acaba testde çizgi:)) bayıldımıyki))))

drımım sakin ol canım çok ümitsiz duruyorsun ama seni anlıyorum kendini hazırlıyorsun negatifliye ..canım bak 1 günden fazla üzülme eğer yoksada ...bak daha 2 yumoşun var dr da onları transfer edilir çok umudun var demi canım sağlık olsun herşeyin başı sağlık.....

canım git yaptır tabi inşallah güzel halinle güzel haberler alırsın

rüyanda hayırları çıksın bir tanem
bak kendini hamiş görüyordun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh yarabbimhihoyyyt
beklettim nuray ım hiç bişey çıkmadı soldan sıfır yanikaydirigubbakcemile3
bakalım o zaman ben ısımı ölçmeye devam edem başta ölçmemenin cezası bu bana bence:mymeka:
nuray ım ama ben ilaçla 28 günde bir oldum bir tanem ilaçsız 31 günde 1 oluyorum aslındaŞeniz
kız bebeklik kime diorummmmmmklava:
neden ultrasona girmiosun sennn yaaa
nerden bilceksin hersey yolunda mı:mymeka:

evet ya sen niye halen girmedin ultrasona bakayım:tomato:

hehehe buna benim testim

evet 19. gündü doğru canım...yaa nuriş nasıl artıyor bu hcg değeri o zaaman ben yumurtaldığım zamanı biliyorum ..bebek 5. gün tutunsa bile nasıl o kadar çok yüksek değer olabiliryor..şde buda allahdan kızlarr.. yok canım gitmedimbeklemedeğim eşim bekle çatlama dedi( bekliyorum hayırlısı olsun az kaldı zatenşurda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…