Aysonu Kizlari 2008

kedicik canım inşallah burdasındır sana sorum varda
benimde yaklaşık 10 gündür adet olacakmışım gibi ağrım var ilk defa oluyor bu kadar uzun normalde ben adetten 5 gün oda en fazla hissederdim
bide bende akıntı hiç yok sende olmuşmuydu ve başka değişiklik ne hissettin:))

buarada okadar soru sordum kusura bakma nasılsın ve bebiş nasıl annesi

günaydın kızlar..drımım kafaya takmamak olmaz tabi ama üzme kendini hiç bişi için ne olur allah sağlık versin gerisi gelecekdir zaten ben buna inanıyorum..para pul mal mülk hepsi yalan sağlık oldukdan sonra bunlarda oluyor....az kaldı çok çok azzz..herşey belli olacak inşallah bebişler sana tutundu ve bırakmayacaklar seni

neşem bana sormamışsın ama bende hiç akıntı olmadı ..hamile olduğumu öğrendiğimde bile çok fazla akıntım yokdu şu 2 haftadır falan baya yoğunlaşdı..herkezde böyle oluyor bilmiyorum canım.....yalnız acaip kasılmalar oluyordu bende bariz her ayağa kalkdığımda kasılıyordu kasıklarım..

ateşin kaç çıkdı acabaa:)))))))))) çişini tut aman:)))

günaydın kuşlaaaaaaaaaaaaaar. nasılsınız bakalım bugün. hiç beni merak etmemişsiniz dün. unuttunuzmu beni küstüm işte

canlarım selam
uzun zamandır giremedim ama aklım hep sizde inanın
acaba bu ay hangisi hamiş olucakta sevinicez diye:)
almiş okula başladı
halamlar bu akşam gidecek

dün iş göörüşmesine gittim
cts sonuçlanıcak
işe başlarsam yogun olucam ama arada sırada girerim
bebek derseniz malesef yok bişey
zatende şu ara olmasın

hepinizi çok çok öpüyorum canlarım
bayyyyyy
aklımdasınız unutmayın

canımmmmmmmmmmmm nerelerdesin sen. iyi olda canım benim. nasıl gidiyor hayat. bu yaz iyice yoruldun sen yaaa. neyse en azından almiş okula başladı biraz rahat edersin. işede girersin inşallah canım. öpüyorum seniiii :1hug: :asigim:

kızlar günaydın napıyonuz bakemm

neşeyi bekliyoz heyecanla inş.güzel haberi verir de kutlarız şurda

birsencim aynı şeyleri bende yaşadım o yüzden bişi diyemiyorum

sultan bebeklik siz nasılsınız

morgüllllllllllllllllll hamişmiş çok sevindim inş. sıkı sıkı tutunur bebeğin canım yarın bize mutlaka haber ver

bu arada ben dün çok yorulmuşum bugünde odayı temizlemem gerek arada gelir bakarımm sizeee

günaydın canım. çok şükür. bende neşeyi bekliyorum. ne yaptı acaba. Allahım İnşallah bu ay bereketli geçecek :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu

günaydın canım. çok şükür. bende neşeyi bekliyorum. ne yaptı acaba. Allahım İnşallah bu ay bereketli geçecek :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu

evet baksana morgül hamiş

inş. sıra birsen ve neşe de ayyyy ne kadar güzel yaaaaaaaaaa

gunaydın minik kuşlarrrrŞeniz
kimler var gecmişe bir bakıyımmm

günaydın cicim

güzel prensesimiz nasıl yaaa dün de söyledim doğunca pembe çember gibi oluyo ya ondan takarsın nuray biz de burdan severiz yerim ben onu

aslını bebişini bi seviyorum burdan görende yanımda bebek var sanıcak

evet baksana morgül hamiş

inş. sıra birsen ve neşe de ayyyy ne kadar güzel yaaaaaaaaaa

günaydın canım...iyiyim saolasın canım...evet evet ne güzel olur yaaa..morgüle çok sevindim varyaa nasıl güzel bişi ne mutluşuan yarını iple çekiyor kan vermek için...ay ne güzel..

neşe yok ortada yawww.

birsende yok ortada nerdeki uyuyormuyki???

nurişim nasılsın canım bebiş nasıl tepiyormu canını acıdıyormuu ayyy merak eidyom:))

yyiecez o kızını senin ayyy ne şeker bişi olacak doğunca maşallaahh:)

günaydın kızlar dün form sorunluydu bide ben bu son günlerde kasık ağrısı bel ağrısı başladı

tabi bide mide eksimesiiiiiiii morelim bozuk dün ağladım rahatladım

herkesee günaydınnn. güzel günler diliyorumm. morgüll hamileymişş çok sevindimm darısıı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına. dırımım kaç gün kaldı hayatımm az kaldı degilmii. hem niye aglıyorsunn tatlımm yaa. aglama güzel arkadaşımm. ama agla belki rahatlarsınn güzelim. ama içinden negatif şeyler düşünüp aglama.

merhaba bebeklik canım nasılsın
kız gerçektenmi akıntın hiç olmadımı
ısın neydi tet yapacağın zaman peki
inşallah canım dualarınıza ihtiyacım var
saol birtanem ya nerde ama ben test yapmadım kızmayın lütfen
günaydın kızlar dün form sorunluydu bide ben bu son günlerde kasık ağrısı bel ağrısı başladı

tabi bide mide eksimesiiiiiiii morelim bozuk dün ağladım rahatladım

canım ağrıyacak ama sonunda bebiş haberini alınca unutacan

kızlar ben test yapmadım nedeni sabah 9 da kalktım ısımı ölçtüm yine 36.6 ve vajinal 36.9 çıktı ve sağlılı bir ölçüm olmadı dedim geç ölçtüğümden ısı yüksek çıkmış olabilirmi
ama şimdi çıkacam üstümü gyinik yine bir test alıp yapacam ama önce kuaföre gidecem çünkü ilk çiş gitti ikinciyi hazırlamak için zaman gerek bana:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…