Aysonu Kizlari 2008

kusum ıstemıosan yaptırma 3-5gun daha sabret tutmamıssa adet olursun zaten 15. 16.gun filan:sm_confused:
ama ben senin yerinde olsam koşa koşa giderdim test yaptırmaya

kuşum nasıl yaptırmam yaaa kocam gün sayıyor c.tesi gidip yaptıracağız ben 12 de gidecem 2 de sonucu alırım 2 de o gelecek sonucuberaber alacaz.........

bi tarafım yaptır kızım manyakmısın delimi edecen kendni diyor

bi tarafım korkuyor........ne zormuşşş ya rabbim bidaha yasatmaz umarımm

ya neşe ilk çişi ikinci çişimi var yaptır şu testii

zaten asabım bozuk hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

birsen aynı korku bendede var kız içim kıpır kıpır ama bu kıpırtı test yapınca hüsrana uğrayacak diyede çok korkuyorum:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

evet cnm c.tesi 11.gün yani tüp bebe bölümünde herkes 10.gün yaptırıyo

kimide 12.gün yaptır diyo gününden önce yaptırıp sonra kanamsı olan oluyormuş bende dedim gider yaptırırm kanam olursada olur önüne geçemem eşim artık beklemek istemiyo

aksam deidm ona çok hevesli olma diye.....ikide bir hamileymişim gibi davranıyor dahada morelim bozuluyor

dırım sen de yapsana beee bir çiş testiiiihihoyyyt
sılam 10gun idrar testi yapmıstı cogul gebelik oldugunda kopkoyu idi
sen de yappppp ne kaybedersin kiiiiiiiiiii

cnm bugün 9 gün ama olurmukii ben gene tek çizgiyi görürümm sonrada dahada üzülürüm yaaaaaaa

tüp bebede biri yapmışdı çıkmamış ama sonra hamile çıktı ama benim yüreğim artık kaldırmaz kuşum yaaaaaa şimdi ben çok belli ederim üzüntümü eşim anlar boşver hastanede görelim beraber

nese hanı cıkıodun kısss onlıne sın hala
hadı gıt al sunu bee
bombomlu nerde kaldı yınee
sultan nıden yazmıo burdaydı
fake nerelerde kac gndr pasif durumda

evet cnm kimse yokkkkkkkkkkkkkkk sultanda işleri yoğundur

fake nirede ramazan bozdu onuuuuu bombom yeni gelmiştir

sen bilin kusum
iyice panik oldun sen yine yaaa
relax hallerden eser kalmadı yineeeeeee şitresli garuuukaydirigubbakcemile

kuşum evet haklısın kalmadı bu aksam eve gidelim dedim eşime zaten

cnm hiç bir belirti yok yani çok ama hepsi yalancı aşırı kasık bel ağrısı bu ilaçlardan olabilir
göğüs acısı yine ilaçdan ....mide eksimesi sanırım stresden........
hiç bieşy hissetmiyorum buda beni çok üzüyorrr

dırımımm,nurayımm nasılsınız şekerlerr.

iyi diyelim aslım sen nasılsın bebek nasılll

ben geldim kızlaaaaaaaaaaar. birsen bacım stres yok bak bana 3 yıl oldu. normal yolla kalacakken ki doktorlar normalde ikiz olur derken bişey olmuyor. onun içiiiiiiiiiin stres yok. üzülmek yok ağlamak yok. hem sen çok sulu göz oldun haaa. neşede bi gelseydi. nuriş bebeiş tekmeliyormu kızzz. aslı bak senin bebeği gördükçe içim gidiyor. Allahım esirgesin. onu kalbime alasım geliyor. fatoş bitirmişmi temizliği acaba. hicranda yok ortalarda. kıııııııııızzzzzzz doğurdunmu yoksam. fake nirelerde oruçtan herhalde

iyiyiz güzelimm ama sen iyi degilsinn üzüldüm canım. canım arkadaşımm o tatlı canını sıkma ne olur.

hg sultanımmm kuşum ben de nerelerde kaldı deyordummmŞeniz

hoşbulduk canım. markete gittim. akşama dolma yapacam onun için. çıkışa geç oluyor. bende gittim malzemeyi aldım. burda yapar eve götürürüm. görümcemgilde gelmiştir ama bugün oraya gidecek olursam eve bırakır öyle giderim. sen napıyorsun. kızımız tepiyormu annesini.

biliyom kuşum napim ama elimde değillll

bu ilaçlar beni bozdu iiiceeeeeee göğüslerimi görsennnn heryerinde damarlar çıktı sütyen takmıyom ...........2 gün kaldı işteeeeeeee sonra sen sağ ben selmatt.....evet negatif olursa bi süre buhran olacakk ama ayyyyyyyyyyyyyyyy düşünmek istemiyroumm

canım benim ya lütfen sakin ol bak ben birazdan çiş testi yapacam biliyorum negatif çıkacak ama içim denense kıpır kıpır işte
nese hanı cıkıodun kısss onlıne sın hala
hadı gıt al sunu bee
bombomlu nerde kaldı yınee
sultan nıden yazmıo burdaydı
fake nerelerde kac gndr pasif durumda
kız b.sayarı açık bırakıp gittim ben
hatta kaşımı bilem aldırdımhihoyyyt

fake canım ya neden bu kadar kötüsün bakın bana ne ka güçlüyüm:dance:

canım burası müsait. ev gibi. bu tür şeylerde rahatım. patronumda çok iyi. bende biber dolması hastasıyım. bitek o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…