haberlrini bekliyoruz canım biz çok heycanlıyız sen daha çok heycanlısındır:)
bugün sağlığın iyidir inş...
aaaaaaaa benım bebiş sütün atlamışş:))))))))))))
sağlığım yerimde cnm işte artık mevsimsel geçiş olduğundan hapşırık tıksırık başladı
ama bugün sevineceğim haberle dönünce hepsi geçecek...
aslında heycanlıyım ama ...ama öle içim pır pır değil...hakkımdakinin hayırlısını versin rabbim ............
bu kulunu artık özendirmesin
amin canım benimm....allah yazmışdır ama ne zaman olduğunu bilemiyoruz...hayırlısı olsun canım..
aaaaaaaa benım bebiş sütün atlamışş:))))))))))))
evet cnm.......saat geçmiyomu neee kızlarrrrrrrrrrrrr annemde uyuyorrr offfffffffffffff
günaydın canım.bak kaç gündür diyip duruyordun. niye atlamıyor diye. neymiş herşeyin bi zamanı varmı. kız tabi büyüyecek bide minikmi kalacak annesi. sen daha dur bak nuraya oda hareket yok diyordu ilk başta. şimdi durduramıyor maşallah
evet cnm.......saat geçmiyomu neee kızlarrrrrrrrrrrrr annemde uyuyorrr offfffffffffffff
tam 9+0 ım bugün ...ancak canım..eşime dedim dr gidelim kızdı bu kadar neden acele ediyorsundiyeee...dr bana 1ay sonra gel dedi ..ondan dolayı...ama ben 1 ayı bekleyemiyecem haftaya gidecem..pazartesi gitmemde salı çarşamba giderim artık...ben özele gitmiorum birde ..hastane benim..
evet canım doğru söylüyorsun...varya ne zaman hamile olacam diyordum hamileyim ama şimdide zaman geçsede kucağıma alsam diyorum..biz insanoğlu böyleyiz:)))))
sabahları burda sohbet etmeyi seviyorum..birazdan site sapıtır:))
:))) canım benım geçecek sen bugün kan vereceksin..hem bişi soracam sen nerde kan vereceksin?? kendi dr unamı gideceksin yoksa özel bir yeremi ..özelse randevulumu yada polikliniklerde yaparlar şimdi bile gitsen olur aslında....ben balıkesirde 30 yaptırdım..sen kaça yaptıracaksın??
allahin izni ile hayirli haberlerle döneceksin canim...
Dualarimiz seninle...
bizde görecekmiyiz acaba o günleri canım yaaaa. 3 yıl oldu.
evet saat 11 gibi başlıyor. sonra zaten düzelmek bilmiyor.
evet canım etlik büyük doğum hastanesi...burası güzel canım..aslında zekahi tahir hastanesi daha güzeldi ama bebek ölümlerini duyunca oradan vazgeçtim...ama bu gitiğim yer çok güzel polikliniklere erkek almıyorlar...sırf bayan ve tenhaa....ultrosona tek tek alıyorlar..muanede herşeyi soruyorlar...dosya yapıyorlar..şimdilik güzel eğer özel muanesi olupda sskda çalışan dr bulursam gidecem...yoksa öbür türlü yapamayız ...tahlilere para veremeyiz..o kadar gücümüz yok canım..eşim sadece korkuyorsan özelde doğumun gerçekleştirirz diyor..hatta eşimde diyor özele gidelimi diye ama paramız yoki zaten bir kere söylüyor yok diyorum ..oda ne yapsın canım benim...olsun benım için özel falan önemli değil...eşim ve ben mutlu olayım geriisi hiç önemli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?