canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine:1hug:günaydın kızlarr..morgül ne oldu acabaaa ..düb kan sonucunu almışdır ama sonuç neki??
kızlar bende grip olmuşum vatana millete uğurlu olsun:) dün neden bu kadar kötüyüm şimdi daha iyi anlıyorum..bugün başım gözüm ağrıyor gripden işde neyse sıcak süt içeyim bir bardak ıhlamur..kızlar günde bir bardak ıhlamura izin veriyor dr larr...
drımım ayy inşallah güzel haberlerin olacak bugün ve bizler çok çok çok sevinecez...olumsuzda olsa ne olur bizleri habersiz koymaa....ben merak ederiimm ...:)
diyorsunuzdur sabah sabah ne işi var:) dün gece 8 de uyudum ben eşide giderken kalkdım ama hala uykum varr :) gidip yatacam birazdan:)
hadi ya of allah ım bu kadar yürekten istenip sonra ellerinde kayıp gitmesi çok açı,aklıma gelen basıma geldii kızlar
morgulun bebek gelişememiş düşük olmuşsenağlama
msnden bir arkadasa sordum şimdi o soyledi
offfffffffffffff
ben biey yapamadım sultanım adet olacam galiba dün ısım düşmüştü bugünde ölçemedim geç kalktımkızlaaaaar ben çıkacam birazdan. dualarım sizlerde canlarım. sizi çok çok çok seviyorum. bide neşede yok yaaa. ne yaptı acaba kuşum.
kızlar ne olmuş burda böyle senağlamasenağlama nasıl üzüldüm anlatamam.allahım bi daha nasip etsin inşallah arkadaslar bol bol dua edip allllaha sıgının.bende dualarımla sizinle olucam:1hug:
manyak özledim sizi
geldim ama
asıl birasdan gelivem
biras daha ne olur
kusum sonuc olumsuzsa dr ne yapsın
olumluysa girer konusur bundan sonraki sureci
zaten eger negatıfse cok uzulmustur yaaaaaaaa:çok üzgünüm:
telle konusmak ıstemez bu cok normal
neyse daha haber alamadık ama olumsuz gibi geldi bana:çok üzgünüm:
en azından mesaj filan cekerdi haberimiz olsun diye
ama tutmasa bile neden kapatıyorki bence dr yanına girdilerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?