Aysonu Kizlari 2008

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine:1hug:
ben daha atlatamadım bide sen hamişsin daha dikkatli olmam lazım iç bakayım sıcak şeyler:lepi:
aklıma gelen basıma geldii kızlar
morgulun bebek gelişememiş düşük olmuşsenağlama
msnden bir arkadasa sordum şimdi o soyledi
offfffffffffffff
hadi ya of allah ım bu kadar yürekten istenip sonra ellerinde kayıp gitmesi çok açı,
allah ım inşallah tez zamanda yine bebiş verir morgülüme
sağlıklı saatli ve uzun ömürlü:çok üzgünüm:
kızlaaaaar ben çıkacam birazdan. dualarım sizlerde canlarım. sizi çok çok çok seviyorum. bide neşede yok yaaa. ne yaptı acaba kuşum.
ben biey yapamadım sultanım adet olacam galiba dün ısım düşmüştü bugünde ölçemedim geç kalktım
ya bugün yada yarın gelmesi lazım benim kırmızı kartım
kızlar ne olmuş burda böyle senağlamasenağlama nasıl üzüldüm anlatamam.allahım bi daha nasip etsin inşallah arkadaslar bol bol dua edip allllaha sıgının.bende dualarımla sizinle olucam:1hug:

kaçak hoşgeldin nasılsın bi geldin yok oldun bakayım sen
nasılsın canım bebiş nasıl üzüyormu seni?

aslıcım güzel annem nasılsın bir tanem
bugün bir kötü haber aldık inşallah birsenle seviniriz

ben birsenin 13:05 gibbi aradım hastanenin bahçesinde sonucu bekliyorlardı
14:00 gibi tekrar aryacam inşallah pozitifffffffffffffffffffffffff diye çığlığını patlatır yasositososito:CüvCüv:

kızlarrr ben geldim temizlik bitti duşa gircem birseni merak ettimmm

nurayyyyyyyyyyyyyy ciddi misin ya çok üzüldüm morgüle hem de çok offfffffffffffff ya 4 sene dilekolay ben de bekliyorum 4 senedir çok iyi anlıyorum morgülüüüüüüüüüü

adetin sıcaklık
günü

5. 36,6
6. 36,6
7. 36,8
8. 36,8
9. - unuttum
10. 36,5
11. 36,7
12. 36,7
13. 36,5
14. 36,6
ya nuray rica etsem bi arkadaş var umudunuz umut olsada ben bir türlü yorumlayamadım sence yumurtamışmı
yumurtladıysa kaçında
bana çok karışık geldide

kızlarrr noldu haber varmı.. bende girip duruyorum ama haber yok.. allahım nolur o kızın yüzünü güldür yarabbi bu mubarek günde.

bebekçiiimmm bak kademe atlamış senin bebiş. senin nasıl gidiyo bitanem hamişlik.

belki de sevinçten daha kendine gelememiştirrrr.. allahım nolur öyle olsun ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…