Aysonu Kizlari 2008

kızlarrrrrrrrrrrrr günaydın

bebeklik geçmiş olsun canım hastaymışsın farkında olmadan üşütmüşsün demek ki

sultancım nasılsın canım inş. bizde o günleri görücez ama sabretmemiz gerek bazen ben çok yoruluyorum ama eelden bişey gelmiyo

birsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dualarımız seninle canım en az senin kadar heyecan yaptım inş. bize çığlıklar atarak haber verirsin bitanem gözlerim doldu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın canım. inşallah yaaaaaaaaa. amiiiiiiiin denir ancak buna.

GùnayDin KIZLAR ANNEMDE KALDIGIM ICIN UZAK KALDIM SIZDEN BU AKSAM EVIME GIDICEM ESIMDE GELDI ZATEN CARSAMBAYADA KIZIMI KUCAKLICAM ALLAHIN IZNi ILE.SUAN HASTANEDEYIM DIABET KONTROLÙ ICIN GELDIM HEPINIZI OPÙYORUM

Son düzenleme:
birseeeeeeeen bombooooooom ya hadi yaaa. stres yaptım. birsen burda yine bombomla görüşemiyorum 2 gündür. nerelerde yaaaaaaaaaaaa. ya içimde bi heyecan sanki ben tahlil yaptıracam yaaaaaaa

valla cnm heycandamı bilemem sürekli karnım ağrıyo ha adet oldum olacam
geziyorumm.......öle ağrılar oluyorkiiiii sanki adetimin birinci günü sökülemiyorum
korku heycan ortaya bir karışık yaptımm yani.....

inş.güsel hbaerlerle gelecem sizlere benim özlemimde inş.dinecek diyorum
aksam çok dua ettim rabbbime yoksa beni yollama o kapılarda bekletme diye

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

koçiş uyanana kadar sizinleyimmmmmmmmmm

birsencim bitanemmmmmmmmmm herkez senin sonucu heycanla bekliyooooo

inş mutluluktan uçarızzzzzzzzzzzz
cnm ben olumlu sonuc alınca evemi gelirim ne yaparım bilmiyorumki
ama illaki arayanlar olacak biri girer yazarım sultan ve sen giremeyeceksiniz ben msj atarım ama olumsuzsa yazmamm

GùnayDin KIZLAR ANNEMDE KALDIGIM ICIN UZAK KALDIM SIZDEN BU AKSAM EVIME GIDICEM ESIMDE GELDI ZATEN CARSAMBAYADA KIZIMI KUCAKLICAM ALLAHIN IZNi ILE.SUAN HASTANEDEYIM DIABET KONTROLÙ ICIN GELDIM HEPINIZI OPÙYORUM

cnm yaaa sana dğn tlf edememdim eksi 17 kon.düştmüştüm cnm
dün aksam sayfanın ilk sayfalarını okudum sen aşılama olmuşsun
bekliyorsun arzu yeni hamişş ayşe serkanda öğrenmişş onun değeri 175 çıkmı
nurayım yorumlamışş seninde 30 çıkmışşş belin ağrıyoo kasıkların ağrıyoo benim gibi korkuyorum diyorsunnn .....inş..senin gibi olurum bende

dirim yaa keske daha erken sonuc alma imkanin olsydi
ben catlicam burda vallahihoyyyt
kocisim gec gitti bugun ondan anca gelebildim
bombom da gelsin artik yaa
onun da sonucu belli olacak bugun veya yarinn
cift yumurta vardi cok umutluyum ondan

cnm daha erken nasıl oalcak şimdi gitmeliyim oda olmaz kocama ayıp olur annem şimdiden sonucun pozitif olduğunu sölüyor planlar yapıyor......dedim ne kadar eminsin
herkess sana dua ediyo olacak ben inanıyorum dedi.....

yaaaaaaa bu arada gece 4 de mide ekşimesi ile uyanan varmıı acaba bana bu aspirinmi dokunuyor yaaaaaaaaaaaaaaaa olmaz böle ekşime yanma yaaa ejderhaya döndüm içimdeki yangından .beeeeeeeeee

birsencim koku de heyecan de ne dersen d etarifi yok bu durumun hem çpk güzel hem de çok zor seni çok iyi anlıyorummmmmmmmmm insan ne düşünceni şaşırıyo kasıklarım ağrıyo yok tutmadı diyosun sonra ağrı geçiyo hamileyim diyosun offfffffffffffffff ne zor yaaaaaaa

kusum tabiki biliyrm daha erken olmaz
ama sabirsizlik iste
onu belirtiorum sadece heheh

şimdi hayal ediyorum da kızlar pozitif yazan kağıdı ayyy şimdi bile gözlerim doluyorr

allahımmm ne olursun bu kulunu sevinç gözyaşlarına boğğğğğğ bayramımız olsunnnn bugünnnn...

ne olursun rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm tüp bebekdede arkadaşlar var merakla bekliyolar .......

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben biraz evi silip süpüreyim dün yine her yer battıııııı çok da yorgunum ama kalırsa bi daha yapılmaz bu hızla yapayım

birsencim görüşemezsek güle güle git arkadaşım dualarımız seninle bitanem inş. rabbim yüzünüzü güldürürrrrrrrr

amin canııııııııııııııııım. amiiiiiiiiiiiiiiin. hemde çifte çifte inşallah. Allahım yüzüne baksın. umutlarını emeklerini boşa çıkarmasın. bizim dualarımızıda görsün inşallah yaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq:

aklıma gelen basıma geldii kızlar
morgulun bebek gelişememiş düşük olmuşsenağlama
msnden bir arkadasa sordum şimdi o soyledi
offfffffffffffff

canım yaaa. çok üzüldüm yaaa. nasılda sevinmişti canım yaaa. dilek ablada yok kaç gündür. aklım onda kaldı canım haberin varmı ondan. görüşüyormusun

canım tabiki hamile kalmakla iş bitmiyor. ben iki kere hamile kaldım. ama sonuç yok.
gerçekten çok kötü oldum ama yaaaa. birsenimin hayırlısıyla pozitif çıksın moralimiz düzelsin yaaa. nasıl istiyorum nasıl heyecanlıyım bilemezsin. hem birsen hem dilek abla için.

kızlaaaaar ben çıkacam birazdan. dualarım sizlerde canlarım. sizi çok çok çok seviyorum. bide neşede yok yaaa. ne yaptı acaba kuşum.

birde ben çok fenayım sabahtan beri. sabah 5te bi kalktım idrarım yanıyor hatta sızlıyor ve duramıyordum. sonrada böbrek ağrısı başladı. çok fena yaaaaaç ilaçta içmiyorum. doktor içme dedi. napacağımı şaşırdım ama çok fenayım yaaa

herkese merhabalarrr güzel bir hafta sonu diliyorumm hepinize güzel arkadaşlarım. morgülcügümüz hamişmişş Allah'ımm hayırlısı ile kucagına almak nasip etsin hayırlı olsunn morgülcümm.
dırımcımm senin sonuç bugün kaçta belli olacak tatlımm. diger arkadaşlarımm hepiciginiz iyisinizdir inşllah.öpüyorumm herkesi.

kızlar ne olmuş burda böyle senağlamasenağlama nasıl üzüldüm anlatamam.allahım bi daha nasip etsin inşallah arkadaslar bol bol dua edip allllaha sıgının.bende dualarımla sizinle olucam:1hug:

aklıma gelen basıma geldii kızlar
morgulun bebek gelişememiş düşük olmuşsenağlama
msnden bir arkadasa sordum şimdi o soyledi
offfffffffffffff

yaaaaaaa bende msn sine bakıyorum durmadan sabah yazıda yazdım ama cevap gelmedi..tüh çok üzüldüm...bence olduğsa bidaha olucak .... hayırlısı..off yaa off benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…