Aysonu Kizlari 2008

Günaydin Arkadaşlar Aşkimboğa Canim Benim 27 Ocakta Gelmesi Gerekirdi Ama Erken Geldi üffff Neler Oluyor Vucudunda Böyle Anlamadim Yarin Doktora Gideceğim

sitede benide atıyordu
tamirat var diye o yüzden yazamadım arkadaşlar
belkide bu ay erken yumurtaldın canım
önemli olan period sürenin 21-35 gün arasında kalması
endişe olacak birşey olacağını sanmıyorum

erken yumurtlama geç yumurtlama hala ike kere yumurtlama bile varmış, mira bayağı bilgili bu konularda kendisi yumurtlama uzmanımız.

ALMİŞİN iyi olmasına sevindim bak herşeyden önce almişinnnnnnnn var ona sıkı çok sıkı sarıl zaten bir anne olarak canının canını bizden daha çok düşünüyorsun............o tartışılmazzzzzzz :1hug:

inş. ikinci bebeğide rabbim sana nasip eder almişten önce yaşadoığıun kötü tecrübelerden geçirmeden. cnm

ben bu günden sonra bebek düşüncemi takıntımı atmaya çalışacam baktım 6 ayımızdayız sağlıklı biri şimdiye kadar hamile kalmıştı ki kalanda çok cnm
benim yolumda buradan geçiyor işte aksam eşim testi hadi yap yarın sabah yaparsan morelin bozulur senin şimdi yapki teselli edeyim diyor:teselli::çok üzgünüm: dedim valla üzülmüyorum .....artık anladım bu böle gelmeyecek şimdi yarın diyetisyen sonra spor kurusuna gidecem hızlı şeilde kilo vereceğim spor şeklini buluruz sanırım haftaya kadar sökülürüm gidip tahlillerimide yaptırırım sonra tedavi belli olur ben kilo vs.vereyim hormonlarım düzene girsin tüp bebek yapacam ......bekleyip her ay hüsran yaşamam ben zaten bu dediklerim olana kadar 8 ay olur yeter yaniiiiiii

bende önce şu acil borçlarımı halledicem.sonra önümüzdeki ay dükkanı devredersem inş. hayırlısı ile birde kredilerimi kaparsam bir işe girerim ufak borçlarımıda ordan öderim
sonrası allah kerim bebek de gelir elbet:dance:

yok yumurta uzmanı nuray onun branşı ısı ve yumurta
ben nacizane cinekoloğsengözlerimebaksanabpsikologşakkıdıve rehper öğr:1ninca:

anaaaaaaaaaaaaaaa genemi attılar gız siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
beni hatırla tuşu varya şifrenin yanında onu işaretleyin

esracım cnm
pozitif anne adyımız nasılsın bakalım
bebişin nasılŞeniz

iğiyim bitanem teşekkür ederim sende iyisindir umarım?bebişimde iyi cumartesi bekliyoruz allah kısmet edrse bizimki merhaba diyecek.almiş nasıl oldu rahatsızmıydı annesi çok tatlı ya eşimade izlettim youtube kapanmadan

kızlar cemstar diye biri beni arkadaş listesine eklemek istemiş
hadi lennnn dedim
tanıyozmu
tanımıyozzzz
arkadaşı yok mesajı yok
hiç hatırlamıyom ben

almiş iyi şükür sıkıldı ama okuldan nede olsa oyun çağı daha
sabırsızlıkla 15 tatili bekliyor ist gelicezyasırnaşık şey

anaaaaaaaaaaaaaaa genemi attılar gız siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
beni hatırla tuşu varya şifrenin yanında onu işaretleyin

kızzzzzzzzz ben onu yapamam çünkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şirket bilgisayarı olmaz cnm

zaten merak ediyom ne zaman beni şikayet edip kk yı engelleyecekler bilmiyom hahahahaaa..................bıktım buradan koca şirkette patron 1 paket şeker neden yetmiyormuş 1 gün onun hesabını soruyormuşşşş

haklı adam şekersiz için çayısırnaşık şey
bide rejim deyonuzzzzzzzzlülülülülülü

bak ayşe geldi senin ilacını gördünmü sabah sana günaydın dedim insan bi sorar arakaşım nasılsın diye heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

haklı adam şekersiz için çayısırnaşık şey
bide rejim deyonuzzzzzzzzlülülülülülü

kıssssssss bunlar iiyice tozuttular bir paket çay alıyo 60 kişey yetmiyormuymuş diyolar elektiriği kapatın tuvalet kağıdı çok harcamayın valla felakt oldualrrrrrrrrrrrr kaçacam ben buradannnnnnnnnnnnnnnnn hehehe kocam nisandan sonra evde otur diyoo bakem ne oalcakkkkkkkkk

olurmu sultanım seni bekliyoz
özellikle ben ayşe gelsede şaplak atsam diye:mymeka:

HIMMM PEKİ GELDİMM... VALLA KIZLARR ANNEM HASTA YA CİĞERLERİNİ ÜŞÜTMÜŞŞ HIRIL HIRIL SES GELİOO YAA AYIPTIR SÖYLEMESİİ İÇİ HEP BALGAM DOLMUŞŞ YAA İLAÇTA İÇİRMİOMM TANSİYON HASTASII.. VARMI BİLDİĞİNİZZ BİTKİ ÇAYII BİTKİ FALAN.. İÇİMDE Kİİ SIKINTI BUYMUŞ DEMEK DÜNDEN BERİİİ YAA CANIM SIKKIN ANACIĞIMA.. VARSA SÖYLEYİNDE AKŞAM EVE GİDERKEN ALAYIMM:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…