Günaydin Arkadaşlar Aşkimboğa Canim Benim 27 Ocakta Gelmesi Gerekirdi Ama Erken Geldi üffff Neler Oluyor Vucudunda Böyle Anlamadim Yarin Doktora Gideceğim
aaaaaaaaaaaaaaaaa kızcam ama nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
almiş in kulağı iyileşmiş cnm
eltimin kızının aşısı vardı onu yaptırdık
akşamda eltimlere gittik yemeğe
bebeiş çok tatlı yaaaaaa
sinirim bozuldu ağladım akşam bebek için
oda boşver sağlıklıyızya dedi
bankacı o kredi çekmeye biri gelmiş kızı lösemi imiş
borcu çok diyo limitleri dolmuş
halimize şükredelim dedi
haklısın dedim toparladım kendimi
kocam görse çok üzülür zaten
ki,zimmmmmmmmmmmm
söylüyoruz
cici almişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çaçoroooooooooooooooooon annesi
site atıyordu bakım var diyor
bende önce şu acil borçlarımı halledicem.sonra önümüzdeki ay dükkanı devredersem inş. hayırlısı ile birde kredilerimi kaparsam bir işe girerim ufak borçlarımıda ordan öderimALMİŞİN iyi olmasına sevindim bak herşeyden önce almişinnnnnnnn var ona sıkı çok sıkı sarıl zaten bir anne olarak canının canını bizden daha çok düşünüyorsun............o tartışılmazzzzzzz :1hug:
inş. ikinci bebeğide rabbim sana nasip eder almişten önce yaşadoığıun kötü tecrübelerden geçirmeden. cnm
ben bu günden sonra bebek düşüncemi takıntımı atmaya çalışacam baktım 6 ayımızdayız sağlıklı biri şimdiye kadar hamile kalmıştı ki kalanda çok cnm
benim yolumda buradan geçiyor işte aksam eşim testi hadi yap yarın sabah yaparsan morelin bozulur senin şimdi yapki teselli edeyim diyor:teselli::çok üzgünüm: dedim valla üzülmüyorum .....artık anladım bu böle gelmeyecek şimdi yarın diyetisyen sonra spor kurusuna gidecem hızlı şeilde kilo vereceğim spor şeklini buluruz sanırım haftaya kadar sökülürüm gidip tahlillerimide yaptırırım sonra tedavi belli olur ben kilo vs.vereyim hormonlarım düzene girsin tüp bebek yapacam ......bekleyip her ay hüsran yaşamam ben zaten bu dediklerim olana kadar 8 ay olur yeter yaniiiiiii
gününüz aydın olsun kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:teytey::teytey::teytey:
sitede benide atıyordu
tamirat var diye o yüzden yazamadım arkadaşlar
belkide bu ay erken yumurtaldın canım
önemli olan period sürenin 21-35 gün arasında kalması
endişe olacak birşey olacağını sanmıyorum
erken yumurtlama geç yumurtlama hala ike kere yumurtlama bile varmış, mira bayağı bilgili bu konularda kendisi yumurtlama uzmanımız.
esracım cnm
pozitif anne adyımız nasılsın bakalım
bebişin nasılŞeniz
iğiyim bitanem teşekkür ederim sende iyisindir umarım?bebişimde iyi cumartesi bekliyoruz allah kısmet edrse bizimki merhaba diyecek.almiş nasıl oldu rahatsızmıydı annesi çok tatlı ya eşimade izlettim youtube kapanmadan
anaaaaaaaaaaaaaaa genemi attılar gız siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
beni hatırla tuşu varya şifrenin yanında onu işaretleyin
Tekrar Slmm Ee Bugünn Kimse Yokkk Hayirdir
kızzzzzzzzz ben onu yapamam çünkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şirket bilgisayarı olmaz cnm
zaten merak ediyom ne zaman beni şikayet edip kk yı engelleyecekler bilmiyom hahahahaaa..................bıktım buradan koca şirkette patron 1 paket şeker neden yetmiyormuş 1 gün onun hesabını soruyormuşşşş
haklı adam şekersiz için çayısırnaşık şey
bide rejim deyonuzzzzzzzzlülülülülülü
bak ayşe geldi senin ilacını gördünmü sabah sana günaydın dedim insan bi sorar arakaşım nasılsın diye heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
olurmu sultanım seni bekliyoz
özellikle ben ayşe gelsede şaplak atsam diye:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?