Aysonu Kizlari 2008

birsencim ordamısın canım

cnm günaydın buradayım nasılsın ?adet olmuşsun erken diyorsun ahhhhhhhh cnm bi bilsem neden öle olduğunu yardımcı olayım kendimi çözemedim ben

dün aksam test yaptım evde idrar yani negatif çıktı bu sabah tuvalete gittim kurulanırken tuvalet kağıdını çok az pembe kan geldi sonra aradan zaman geçince ıslaklık hissettim ama çok az şefaf akıntı ile kahverengi leke gelmiş sökülemiyorum sanrıım acaba yarın kan testini yaptırsammı yaaaaaa gerek varmı?

GÜNAYDIN SILAM
KAÇINCI GÜN GELMİŞ OLDU ŞİMDİ

erken bana göre bence eğer para verip ken testi yaptıracaksan yaptırma derim sıcak şekerli su iç o söker

yaaaaaaa bende para vermek istemiyorum açıkca zaten çokkkkkkkk para gideceği döneme girdik cnm .......

bu arada dileciğim bu yeni doktor eşimden çok kapsamlı sprem testi istedi 2 test arasında çok ucuk fark olduğunu kesinlikle bir yerden bir yerin hata yaptıoğını söledi cnm...haklıydın yanii bu prof kısa yoldan bebek sahibi yapacakdı bizi tabi tutarsa oda .....,şimdi bu doktor bana diyetisyene git adet ol adeinin 3 günü geri kalan hormonlarına bakacam dedi.....eşinin sonucunada bakayım dedi...sende biraz kilo verirsen dedi.daha iyi yumurta elede edecez ve eşinin sonucuna görede ne tesdavi uygulancak ona bakacaz dedi tüp bebek en son silahımız dedi önce senin adet olmanı sağlayalım dedi...kocanın değeride mühim tabi ......dedi ve ne yapılırsa yapılsın ssk kanalı ile olacak

DIRIMCIĞIM
bana göre artık yaptır kan testini , neyse durum ona göre hareket etmen lazım
gebe de olabilirsin
geçe seferki şeyde olabilir
o kadar sıkıntıya dönüşmeden bence yaptırıp hal çaresine bak bence

birde bişey soracağım
senin gögüslerin normalde period öncesi acır mı?
acıyor diye yazmışsında ...

Günaydin Arkadaşlar Aşkimboğa Canim Benim 27 Ocakta Gelmesi Gerekirdi Ama Erken Geldi üffff Neler Oluyor Vucudunda Böyle Anlamadim Yarin Doktora Gideceğim

anaa amma kaynatmışınız yaaa
ben anlatamadım ama içimde kalır sankim tek sizmi çektinizzz
neysem başka zamanda ben anlatayım he he

geldim gari bu site beni dışarı atıyordu yaaaaa miram kuşum nasılınnnnnnnnn almişe ne dedi dokotrrrrrrrrrrrr

bu arada kahve rengi kahve rengi leke geliyo oleyyyyyyyyyyyy

site bana dıtttt girme dedi:mymeka::icecream yüzden cvp yazamadım cnm geçen sefer hiç leke gelmedi .....

ama bu sabah leke geldi hatta şimdi gittim tuvalete sildikce klahve rengi geliyo ama yoğun değil birde idrarımla gelen beyaz parça akıntı kahve rengi geliyo bakalım arayacam doktoru zaten yarın yaptır derse yaptırcam tabi ne yapalımm artıkk.......

ben cnm ergenlik çağıma girdiğim günden bu güne hep göğüslerim 1 hafta önceden şişer acırdı sadece bu ay irileşti ama acımadı cnm dün hafif haif başaldı ama geçen seferkilere göre çok az

geldim gari bu site beni dışarı atıyordu yaaaaa miram kuşum nasılınnnnnnnnn almişe ne dedi dokotrrrrrrrrrrrr

bu arada kahve rengi kahve rengi leke geliyo oleyyyyyyyyyyyy

almiş in kulağı iyileşmiş cnm
eltimin kızının aşısı vardı onu yaptırdık
akşamda eltimlere gittik yemeğe
bebeiş çok tatlı yaaaaaa
sinirim bozuldu ağladım akşam bebek için
oda boşver sağlıklıyızya dedi
bankacı o kredi çekmeye biri gelmiş kızı lösemi imiş
borcu çok diyo limitleri dolmuş
halimize şükredelim dedi
haklısın dedim toparladım kendimi
kocam görse çok üzülür zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…