kıssssssss bunlar iiyice tozuttular bir paket çay alıyo 60 kişey yetmiyormuymuş diyolar elektiriği kapatın tuvalet kağıdı çok harcamayın valla felakt oldualrrrrrrrrrrrr kaçacam ben buradannnnnnnnnnnnnnnnn hehehe kocam nisandan sonra evde otur diyoo bakem ne oalcakkkkkkkkk
bana niye demeyoooooooooooooooooooooooo:mymeka:
demek beceremiyonuzklava:
TŞK EDERİM İYİM SEN NASILSINNN CANIM
HIMMM PEKİ GELDİMM... VALLA KIZLARR ANNEM HASTA YA CİĞERLERİNİ ÜŞÜTMÜŞŞ HIRIL HIRIL SES GELİOO YAA AYIPTIR SÖYLEMESİİ İÇİ HEP BALGAM DOLMUŞŞ YAA İLAÇTA İÇİRMİOMM TANSİYON HASTASII.. VARMI BİLDİĞİNİZZ BİTKİ ÇAYII BİTKİ FALAN.. İÇİMDE Kİİ SIKINTI BUYMUŞ DEMEK DÜNDEN BERİİİ YAA CANIM SIKKIN ANACIĞIMA.. VARSA SÖYLEYİNDE AKŞAM EVE GİDERKEN ALAYIMM:çok üzgünüm:
HIMMM PEKİ GELDİMM... VALLA KIZLARR ANNEM HASTA YA CİĞERLERİNİ ÜŞÜTMÜŞŞ HIRIL HIRIL SES GELİOO YAA AYIPTIR SÖYLEMESİİ İÇİ HEP BALGAM DOLMUŞŞ YAA İLAÇTA İÇİRMİOMM TANSİYON HASTASII.. VARMI BİLDİĞİNİZZ BİTKİ ÇAYII BİTKİ FALAN.. İÇİMDE Kİİ SIKINTI BUYMUŞ DEMEK DÜNDEN BERİİİ YAA CANIM SIKKIN ANACIĞIMA.. VARSA SÖYLEYİNDE AKŞAM EVE GİDERKEN ALAYIMM:çok üzgünüm:
ayşeciğim geçmiş olsun cnm ciddi ise durumu bitki yerine bi doktora görünsün cnm ....................
mira kısssssssss seni bizim şirkete alalım dul bi müdür var bütün karılara sataşıyo ben haricccccccc tabiiiiiii
Balli Süt Yaptim Verdim Sabahh.. Yaa Geçenlerdee Halimii Kilim Mi Ne Yikamiş Balkonda O Soguktaa O Soguk Suyla Ahhh Anne Ahhh Bilioo Kendidee Iştee... Hayirlisi Ile Iyleşsinde Bir.. Eşim Gelsin Akşam Dr Gideriz Olmadi B. Sökücü Ilaç Sürüp Alirizz Eczanedenn.....
Ilginiz Için Sağoll Arkadaşlar
kızlar
acaba ben hiç yumurtlamıyor olabilir miyim?
gerçi doktor folikülleri görüyorum demişti aylar önce ama
12,13,14,15,16,17. günkü ovulasyon tetsini yaptım hala tık yokkk
mira sen demiştin ya ben 9, gün oldum ama
benim öyle olması zor gibi geliyor çünkü seninki hep 25 gün sürüyormuş
benimki bugüne kadar 28 gün altında süremedi
en uzun da geçen ay 32
devam ediyim değil mi ovulasyon testine
yardımcı olun arkadaşlar bana
selam kızlar bnde aranıza yeni katıldım
anlamadımmm cnm ne demek istedinnnnnnnnnnnnnn:uhm:
selam kızlar bnde aranıza yeni katıldım
cnm sen adetinin 7. günü başla test yapmaya
ısınıda ölç
ortaya çıkar o zaman ne gün yumurtladığına.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?