- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
canım bana kimse yardım edemezzzzzzz
ben artık böyle yaşıyorum ara ara geçiyo ama yine aynı duyguları yaşıyorum
birazdan çıkıcam zaten canım kimseyi üzmek sıkmak istemiyorummmm
canım ben onlara sesimi çıkarmam çünkü sonra o gider eşimin yanında ağlar kaynanama söyler oda tabi. sonra daha kötü oluyor sonuç. bende direk eşime güzellikle söyledimki onları yaşamayım. çünkü çok yaşadım. bana laf söyler sonra ağlar eşimde derki o dul bişey söyleme ne derse tamam de. o zamanda ben kötü oluyorum yaaa. napacağımı şaşırdım yaa senağlama senağlama
canım ben onlara sesimi çıkarmam çünkü sonra o gider eşimin yanında ağlar kaynanama söyler oda tabi. Sonra daha kötü oluyor sonuç. Bende direk eşime güzellikle söyledimki onları yaşamayım. çünkü çok yaşadım. Bana laf söyler sonra ağlar eşimde derki o dul bişey söyleme ne derse tamam de. O zamanda ben kötü oluyorum yaaa. Napacağımı şaşırdım yaa senağlama senağlama
kusum senin rahat 6haftalık olcak o zamana kadar
duyarsın yanı Allahın ıznıyle
ayyy bisru bebek oldu yaa
sılam arzu esra ve aslı 5oglan
ayse ve hicros 2 kız
canım ben onlara sesimi çıkarmam çünkü sonra o gider eşimin yanında ağlar kaynanama söyler oda tabi. sonra daha kötü oluyor sonuç. bende direk eşime güzellikle söyledimki onları yaşamayım. çünkü çok yaşadım. bana laf söyler sonra ağlar eşimde derki o dul bişey söyleme ne derse tamam de. o zamanda ben kötü oluyorum yaaa. napacağımı şaşırdım yaa senağlama senağlama
ülen biri bibereeee kızartıyorr nasıl kokuyor yaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaa
bende öle bişeymi yapsam aceppppppppppppp
ülen biri bibereeee kızartıyorr nasıl kokuyor yaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaa
bende öle bişeymi yapsam aceppppppppppppp
zaten kocalarda bitiyor. ama oda işine gelince dul işine gelmeyince değil. kocamda acıma duygusu biraz fazla. bende ağlasam dayanamaz. ağlayana birine dayanamaz hiç. ama ben ağlamam kolay kolay. öyle ota b.. ağlamam. onlarda yeterki istedikleri olsun. üste çıkalım diye. bizimkide hemen düşer işte.
cnm yaaaaaa öle kızartma değill menemn gibi yapacamm yawww domatesliisen dünde kızartma diye tutturduydun. herkes sana dıt yapmadımı. hala zorluyon hıııklava:
ah canım benim. yap. ama midene dokunmasın. yoğurtla yersen bastırır.
kızlarrrrrrrrrrr ben giyinip süslenem acık antalyanın sıcağından ne zamandır makyaj yapamadım gidemde takıp takıştırıp süslenem hahahaahaahah
hicrandan haber yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sultancım senin işin zor cidden ya. ama yapacak bişey yok gibi görünüyo bu durumda. yatak odanı kitle istemediğin eşyalarını da oraya koy bari. gelmesinler de diyemiyosun seni anlıyorum canım. çok fena bi durum.
cnm yaaaaaa öle kızartma değill menemn gibi yapacamm yawww domateslii
kedicik cnm süt içihyom geçiyor buldum formülüü
öle bulantım felan yokkk dimek olmayacak sadece basım dönüyor öle yataktan aniden kalkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?