Aysonu Kizlari 2008

canım bana kimse yardım edemezzzzzzz
ben artık böyle yaşıyorum ara ara geçiyo ama yine aynı duyguları yaşıyorum

canımsın yaaa. sadece rahatsızlıktanmı olmuyor bebek. bak bana bi sorun yok 3 yıldır hani bebek. bide sorun olmadığı halde 2 düşük yaptım. sakın deme keşke bende hamile kalsamda düşük olsa. hiç kolay değil inan. olacak inşallah canım zamanı gelince. Mevlamdan umut kesilmez canım. Allahım seninde kucağını dolduracak inşallah.

birazdan çıkıcam zaten canım kimseyi üzmek sıkmak istemiyorummmm

fakeeeeeeee benim de senden bi farkim yok moral olarak ama yapacak bişi yok içim kan ağliyo ama sürekli siritiyorum halbuki içimde firtinalar kopuyo bi ağlayabilsem rahatlicam ama ben kolay kolay ağlayamam yetiştirmeden midir ne bilmem bende çok sik girmiyorum bu ara farkindaysan dişari atiyorum kendimi benim bebekle ilgisi yok belki bi adet olsam tüm olumsuzluklar biticek belki ben ne diyorum ya bi türlü kelimeleri toparlayamadim bi kaç gündür leyla gibiyim zaten özür dilerim kizlarr ne diyom ben ya hahahahah

canım benim yaa
senin işin çok zor
profosyonel oyuncular maşallah valla

dulsa dul canim sende köle değilsin ya hayret bişi ayyy ne giciklar ne sinsiler hemen eşine mi yetiştiriyolar eşinde cevabini verse yüz bulamazlar birazda kocalarda bitiyo iş

kusum senin rahat 6haftalık olcak o zamana kadar
duyarsın yanı Allahın ıznıyle
ayyy bisru bebek oldu yaa
sılam arzu esra ve aslı 5oglan
ayse ve hicros 2 kız

evettt bol bebekli oluyorrrrr olmayanlarımızda tez zamanda olsunnnnnnn:ecrin_bebek:

ayy kocanda çok saf yaa onlara neden inanıyor yaaaaaaaaaa

:mymeka::mymeka:klava::teselli:

ülen biri bibereeee kızartıyorr nasıl kokuyor yaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaa

bende öle bişeymi yapsam aceppppppppppppp

zaten kocalarda bitiyor. ama oda işine gelince dul işine gelmeyince değil. kocamda acıma duygusu biraz fazla. bende ağlasam dayanamaz. ağlayana birine dayanamaz hiç. ama ben ağlamam kolay kolay. öyle ota b.. ağlamam. onlarda yeterki istedikleri olsun. üste çıkalım diye. bizimkide hemen düşer işte.

kızlarrrrrrrr geçen bebek görmeye gittim ya bi tatlıydı kız oda bi güzel bide kucağa alışmış oturunca çığlığı basıyo yazık annesine kollarım koptu yavvv eve bi geldim attım kendimi yatağa çok zor bebek bakması ama gülünce herşey unutuluyoooooooooooo

sultancım senin işin zor cidden ya. ama yapacak bişey yok gibi görünüyo bu durumda. yatak odanı kitle istemediğin eşyalarını da oraya koy bari. gelmesinler de diyemiyosun seni anlıyorum canım. çok fena bi durum.

kızlarrrrrrrrrrr ben giyinip süslenem acık antalyanın sıcağından ne zamandır makyaj yapamadım gidemde takıp takıştırıp süslenem hahahaahaahah

hicrandan haber yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sen dünde kızartma diye tutturduydun. herkes sana dıt yapmadımı. hala zorluyon hııı klava:
cnm yaaaaaa öle kızartma değill menemn gibi yapacamm yawww domateslii
ah canım benim. yap. ama midene dokunmasın. yoğurtla yersen bastırır.

kedicik cnm süt içihyom geçiyor buldum formülüü
öle bulantım felan yokkk dimek olmayacak sadece basım dönüyor öle yataktan aniden kalkınca

ben arayımmmm diyom ama erken yaaa ayıp olmasın kadınnn şimdi yorgundur narkozdan çıkcak......biraz daha zaman geçsin arayacamm

onu düşündümde işin en kötü tarafı o. bizim evde hiçbir kapının anahtarı yok. eski ev sahibi kaybetmiş. zaten yıllardır oturmuyorlardı ev boştu bizde 3 yıldır oturuyoruz. hiç ihtiyaç olmadı. Allah büyük bakalım. dediğin gibi yapacak bişey yok

bulantı belli olmaz canım. benim 2.ayda başlamıştı. gerçi yine fazla olmamıştı. inşallah senin de olmaz bitanem.

evet süt iyi gelir. ama gittiğinde doktoruna söyle bu mide olayını canım.

kız yataktan aniden kalkma zaten. yavaş yavaş. ben de eskiden unutup hayt hoyt diye kalkardım. bi de ilerki aylarda kramp giriyo öyle kalkamıyon zaten. bebiş hatırlatıyo edepli kalkmayı sana.

Meraba canlar
Anneler ve anne adayları ve anne aday adayları ( benim gibi )
ben geldimm , söz verdiğim gibi , aşağıdaki yazı hoşuma gitti, sizlerle paylaşmak istedim

Karanlıktaymışlar.
İki embriyo, bir ana rahminde...
> > Her şeyden habersiz bekleşiyorlarmış, sudan bir beşiğin içinde...
> > Sarılıp birbirlerine, karanlıkta uyumuşlar öylece...
> > Haftalar geçmiş, ikizler gelişmiş.
> > Elleri, ayakları belirginleşmiş.
> > Gözleri çıktıkça meydana,
> > İkisi de çevrede olup biteni fark etmiş...
> > Ne rahat, ne güvenli bir dünyaymış bu...
> > Sıcak, ıslak, sevgi dolu...
> > 'Öyle güzel bir dünyada yaşıyoruz ki' demişler, '... bize ne mutlu...'
> > Gel zaman git zaman, çevreyi keşfe girişmişler.
> > Bu karanlık dünyayı ve hayatın kaynağını deşmişler.
> > Onları besleyip büyüten kordonu fark edince
> > O kordonla kendilerini var eden Anne'lerine şükretmişler.
> > Sonra başlamış bir varoluş tartışması:
> > 'Buraya nereden geldik, biz nasıl olduk' diye sormuş ikizler...
> > 'Annemiz' demiş biri, 'O bizi var etti, bize can verdi.'
> > 'Ne biliyorsun' diye itiraz etmiş öteki, 'Sen hiç Anneni görmedin
> > ki...':
> > 'Belki de o sadece zihnimizdedir. Anne inancı bizi rahatlattığı için
> > uydurduğumuz bir şeydir.'
> > Süredursun ana rahmindeki tartışma, ikizler büyüyüp gelişmişler.
> > Rahme sığmaz olup tekmeleşmişler.
> > Artık parmakları ve kulakları varmış kerataların...
> > Büyüdükçe anlamışlar ki, yolun sonu yakın...
> > Gün gelecek, bu güzelim hayat bitecek;
> > Karanlık bir yolculuk, onları bir başka diyara çekecek.
> > '- Buradaki hayatımızın sonuna yaklaşıyoruz' diye fısıldamış
> > ikizlerden biri efkarla...
> > '- Ben gitmek istemiyorum' diye diretmiş öteki; 'doyamadım ki daha
> > hayata...'
> > '- Ama mukadderat alnına yazılandır; dua et, belki doğumdan
> > sonra hayat vardır.'
> > Sormuş karamsar olan:
> > '- Bir gün bize hayat veren kordon kesilecek. Ondan sonra
> > başımıza neler gelecek?'
> > Şiirle cevaplamış iyimser olan:
> > 'Birçok giden/ memnun ki yerinden/ çok seneler geçti/ dönen yok
> > seferinden...'
> > Ve günlerden bir gün, yer sarsılmış, duvarlar kasılmış.
> > Dayanılmaz sancılarla ikizler beklenen günün geldiğini anlamış.
> > Buruşuk kollarıyla birbirlerine son kez sarılıp vedalaşmışlar.
> > Ve 'ömrümüz bitti' diye çığlık çığlığa ağlaşmışlar.
> > Azrail sandıkları bir el kesmiş onları hayata bağlayan kordonu,
> > Ağlaya ağlaya karanlık bir koridordan öbür hayata çıkmışlar.

Güzel değil mi ? Dünyamızı biz sadece bizim algılayabildiğimiz kadar algılayıp bilebiliyoruz , aynen bebek ikizler gibi, bilmediğimiz şeyler , göremediğimiz gelecek de bizde endişeye neden oluyor ,,,,,

Ana rahminden kalma alışkanlığımızdır belki de , ama her yeni gün yine de bir umut , bu yazı bana bunu hatırlattı , umudu ,şu anda karanlıkta olsakta

canımın içi yaa çok üzülüyorum bak sen böyle diyince çokkk
ne diyeyim ki belki benimde sultanında fatoşunda bi sorunu yok ama bak olmuyor olmuyor işte bak benim herşey yoğundu çatlatma iğnesi ilişki zamanı falan ikimizde de bi problem yok kürtajdan sonra hemen hamile kalınıyor dediler ama yok yok yok benim dr yardımcı benden 1 yaş büyük 74 doğumlu 17 yaşında oğlu var eşi ısrarla çocuk istiyor ve kadın spiral kullanıyormuş çıkardığı ay hamile kalmış dilek ayıptır söylemesi o ay sadece 2 kere ilişki oldu annemler bizde kalıyordu müsait ortamımızda yoktu sırf eşimin ihtiyacının gidermek için dedi o da ayak üstü ama nasıl oldu bizde anlamadık dedi ve şimdi karnı burnunda hemde benim kürtaj olduğum gün hamile olduğunu öğrendi hergün görüyorum onu kocamasn karnı var ben nasıl dayanıyım bitanem yaaa yani herşey allahtan bitanem benim dayımın eşi yengem yani daha 45 yaşında eline sigara paketi değmemiş acayip yardımsever iyi kalpli sebzeleri bile çok pişirmez ki vitamini gitmesin diye o kadar bakar yani kendine ama 2 senedir gögüs kanseriyle mücadele veriyor geçen gün kuzenimle konuştum msn de ben isyan ettim biraz bak annene bak bana dedim annen o kadar dikkat ederdi kanser oldu ben o deli çocuk isityorum ama olmuyor dedim bak görümcem hemen hamile kalmıştı ama düşük yaptım dedim isyanın çok iyi anlıyorum dilek abla dedi bizde seni çok konuşuyoruz bu konuda nasıl oluyor bu iş dedi aynı annemin olayı gibi isyan etmek değil belki ama üzüntünü anlıyorum dedi ki ben çok inançlı bi insanda değilim ama anladım ki aalhım ol dedikten sonra akan sular duruyor gerisi boş bitanem ben her prş akşamı yasin okumaya başladım didem bana dedi ki daha ana rahmine düşmeden annesine yasin okutabilen bebek bi melektir ve annesi için en hayırlı zamanı bekliyordur cennetten gelmek için dedi beni acayip etkiledi sözleri ki didem benden 10 yaş küçük tam
yani daha da bi dizginledim kendimi tabi ki dr a mutlaka git ne yapman gerekiyorsa yap ama şunu sakın aklından çıkarma canımın içi zamanı var bitanem ama olucak sen tedavini olmaya ve dua etmeyi dsakın ihmal etme bak hicran için ne güzel şimdi bebeğini kokluyordur diyoruz yaa bi hatırla hicranın neler yaşadığını neler çektiğini ama sabretti ve inandı tekrardan anne olucağına hiç pes etmedi bitanem hiç hatta hepimize gazı verende o biliyorsun seni çok seviyorum ne olur üzme kendini bu kadar bırakma kendini yoksa gelmez ki sana meleğin sen güçlü olmalısın çünkü çok güçlü bi anne adayısın sen güzeller güzeli
uzun oldu biras ama ne olur kızma bana olur mu

drımım bu mide bulantısı ve ağızda acılıklar 7. haftada olmaya başlıyorr...nedeni ise hcg hormonu..hergün kendini değişik hisediyorum bugün iyiyim diyorum ama öbürsü gün kötü oluyorum..

ama ağzımdaki acılık geçdi normalmi kızlarr..artık yediklerimin tadını alıyorumm

bu arada cumaya dr kesin gidiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…