Aysonu Kizlari 2008

bende geldim hepinize günaydınlarrrrrrrrrrrrr
kalbim ve dualarım hicranla ne güzel bebişini kucağına almıştır şimdi
birsencik nuraycık nasılsınız kuşlarım
sultancın valla biras pat diye olucak ama
yuh yani bitanem ne misafir ne kalması yaa
üste sen evde yokken
bi de anlamadım bitanem adamın 3 çocuğu görümcenin 1 çocuğumu var
kedicik hoşgeldin fıstık göbişin de çok şeker allahım bize de nasip etsin inş.
fatoşum hoşgeldin bitanem

dırımm görürsün inşallah bitanem..

valla şimdi o dediğin 14 gün neye denk geliyo bilmiyom ama.. şimdi benim ilk gittiğimde regli gecikmesinden bi hafta sonraydı.. sadece o zaman keseyi görebilmiştik. bi de yolkdedikleri şey vardı halka şeklinde.. ama bizim doktorun ultrasonu biraz dandik çok yakınlaştıramıyodu.

sonra bi hafta sonra yine gittik bu sefer bebiş de vardı.

ama sizin doktorun ultrasonu iyiyse görebilir de bence.

kızlar bu arada dün ayşenuru aradım eşi çıktı
o da doğum yapmış
meleğinin sesi geliyordu çok güzel di çokkkkk
eşi de çok heyecanlıydı hani yani
hepimizin selamını söyledim

günaydın hoşgeldinnn cnm nasılsın ne var ne yok sizin dallastaa

eskisi gibi değilim canım sıkıntı basıyo beni
heran kaçabilirimmmmm
yaa kaç kaççç madlay takılcak sanaaaaaa

cnm valla transfer 2 eylülde olduu 26 eylülde görmeye gidecez artık bu bebek ne kadarlık
nedir bilmiyom ki kuşummm illkez hamile kalıyorum :roflol:

o da doğum yapmış

hadi yaaaa doğurması laızmdıı çok güsel yaaaaaaaaaa yaa:CüvCüv:

--------------------------------------------------------------------------------

canım bide görümcem öve öve bitiremiyor. yok çok zenginlermiş. aylık geliri 5 milyarmış. zaten aklı fikri onda. diyip diyip onu diyor. madem öyle bi otelde kalsınlar. o kadar zenginlerse öyle değilmi ama. bide adamın mandırası varmış. köy yani. diyorki ben ona söyledim adil ışıktan sarardan falan giyin artık. bende gidecem zaten öyle giyinecem. dedim köy orası oraya göre giyin. adamın 3 çocuğu var bi tanede kendinin. kendisi şahsen iş yapmayı hiç sevmez. ne yemek ne çamaşır ne temizlik. hayırlısı bakalım.
bombomum görümcem dul. bi kızı var. adamda dul onunda 2 kızı 1 oğlu var

Kedicik göbişin çok güzel canim

nuraycim sende yeni çekmişsin sanirim göbişini amma büyümüş kizimiz yavvv zaman ne çabuk geçiyo

hicrancim almiştir dimi minik kizini kucağina ne güzel kokuyodur şimdi mis gibi

fake naber canim

sağol dilekçim demek ayşede doğurdu allah anali babali büyütsün

ayyyy birsencim birazdan çikicam arkadaşlarla buluşcaz öğlenn bugün hapim bitiyo inş. Adet olurum çok kötüyümm

Sultancim sen evde yokken ne misafiri ya millet ne rahat arkadaş anlamiyorum ya görümcende kabahat ben kabul edemem desene

o da doğum yapmış

aaa bizim kızların hepisi de doğurmuşşş kızlar bakarmısınız.. ay bisürü bebişimiz oldu.

anneleri kendine gelsin de resimlerini koysunlar minişlerin. şimdi mis gibi kokuyodur onlar.

canım niye bitanem ya.. ben geçmişi okumadım ama. sıkma canını herneyse. bak biz burdayız.a.s.

hımmmmkızma bana ama anlayamdımmama olabilir diyonn
son adet tarihim 18 ağustostu bu 18 ne 32 gün oluyorr işteee
neysee 6 haftalıkken duyuluyorsa belkim duyarımmmm inş...:Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ayşeeeye msj attım slm söledi kuşummmm sizlereee

hee kuşum o ilaç yapıyorrr cnmmm füze gibi oldular eşim bakıp bakıp gülüyorr kız kocamandıı dahada büyüdü diyorrrrr önceden silikonlu yastıkdı yatıyodum şimdi dokunamıyoz bile dedi...yazık dedim sanaaa....bide kahve rengi yerleri,kocaman olduuu ama koyulamşadı sanırım ilerleyen aylardaaaaaa

Sultancim sen evde yokken ne misafiri ya millet ne rahat arkadaş anlamiyorum ya görümcende kabahat ben kabul edemem desene

canım ben onlara sesimi çıkarmam çünkü sonra o gider eşimin yanında ağlar kaynanama söyler oda tabi. sonra daha kötü oluyor sonuç. bende direk eşime güzellikle söyledimki onları yaşamayım. çünkü çok yaşadım. bana laf söyler sonra ağlar eşimde derki o dul bişey söyleme ne derse tamam de. o zamanda ben kötü oluyorum yaaa. napacağımı şaşırdım yaa senağlama senağlama

evet canim çok beğendimmm inş. Sağlikla da kucağina alirsin bitanemmm

canım bana kimse yardım edemezzzzzzz
ben artık böyle yaşıyorum ara ara geçiyo ama yine aynı duyguları yaşıyorum

canım kuşum yapmaa tatlımmm lütfen yaa kelimelerin kifayetsiz olduğu noktadayım sana ne desemmmm teselli etmez ama lütfen bizimle ol ....böle kapanarak atamazsın içindeki sıkıntıyı..sen inaçlı birisin dua et biliyorum ediyorsun..ama daha fazla rabbimize sığınmalıyızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…