Aysonu Kizlari 2008

söleyecem cnm yaaa sölemezmiyimm ...ya öle bişey oluyor pat diye kalkıyorum cnm
doğal olarak basım dönüyorrrr....ilerleyen zaman gerek yokki cnm bazen bende yapıyom harekt hemen batma oluyor aradada kaısklarımda böle pıt pıt bişey atıyor hahah çok komik ya.....ama ben hala hamile olduğumu idrak edemiyorum ancak göreyim kalp atısını duyayım o vakit idrak edecem

ulen dırım daha 4-5haftalıksın ne bulantısı
hic heveslenme oyle dimek bulantım olmaacak diyeeenaniknanik
ben daha hecbişe yemedim bebişim ac kaldı gidiom şimcik

dimekkk ölee heee sonra olacak yaniiii iii tmm anama benzersem moku yedim
o çok öğürmüşşş.....bide bana hamişken çok şeftali yemişş bende yiyomm hahaa
bende birtek nektari yedim gidem menemen yapam yiyem yaa

cnm yaa çok güselll nasılsın sen neler yapıyorsunnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrr süslendim gelkdim söylemesi ayıp pek gözel oldum hahahahaha

aşkımdoğa ne güzel bi yazı teşekkürler canım

ahhhh dilekçim çok güzel bi yazı olmuş çok duygulandım evet nuray ya burası benim için çok özel canım zaten başkalrıyla yazışmıyorum ben bi tek bizi sayfadayımm

süslen canım gez dolaş. antalya çok güzel yaaa. ben bu yaz ordaydım. 6 gün kaldık eşimle. bol bol gezdik. çok şanslısın.

kızlar eşim dün patorununa demişki abi demiş bayramdan sonra demiş aldığım parayı keselim ayda 400 ödeyecem demiş.....patronu demişki...ben o parayı almayacam sadece içeri borcun var 700 ytl onu verirsin demiş....eşim olmaz öle şey demiş oda benimde yiğenim değilmi demiş ....

tabi ben istemiyorum böle bir gebelik istemiyorum....bakalım nasıl olacak....gerçi benim eşim gece gündüz yollarda seyhatlerde kar kış gidiyor pirim vs.almıyo normalde bu işi yapanlar alıyor

süslen canım gez dolaş. antalya çok güzel yaaa. ben bu yaz ordaydım. 6 gün kaldık eşimle. bol bol gezdik. çok şanslısın.

evet canım güzeldir antalya ama sıcağımız çok fena ya ilk kez süsleniyorum yazdan beri o da azıcık serinledi he ondan yoksa imkansız

o zaman repü hakettin virdim gittiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
aferin kusum bak kendune guzel ol bakımlı olkaydirigubbakcemile5
ben maymun gibiyim valla hic kendime bakacak halim yok hiçççbenneyaptımki

mersi canım rep için ben zaten sürekli oynrım evin içinde çok severim oynamayı bu aralar birazcık ara verdim ama müzük duyunca dayanamam

niden maymun gibisin ya hamişlerin hepsi güzel bence yüzlerinde bi güzellik oluyo nur geliyo sanki sen de süslen kızzzzzzzzzzzzzz ruj sürüver bide saçını başını düzelt tamamdırrr

aaaay adamcağız pozitif de olunca birsencim almak istememiştir belki ama almazsa iyi olur be kuşum sonuçta ikiz olursa masrafinız çok olur beziydi mamasıydı aboooooooooooooo düşünsene kızzzzzzzzz

ülen ben rep veremiyommmmm başka üyelerede verin deyyo o nasıl oluyor yaaaa

bu arada hiçroşu aradımmmm dünylar güseli kızı çıktı birsen abla dedi banaaa anası çıkmışş ama ağrısı varmışşşş....hemşire varmış başında...ay çok duygulandım şuan ağlıyorum kuşlarrr
ne güsel yaaaa geldi güsel bir bebeğimiz daha dünyaya yanında olabilseydim keşek niyeti bozuyom binem taksiye gidem diyom ama aytunç paşa beni korkutuyorrrrrrr

sakın he otur oturduğun yerde taksiciler deli gibi kullanıor sen ne kadar yavaş git desendeee

ayyyy şükürler olsun ya rabbim kızımız doğdu vardır tabi ağrısı ancak kendine gelir

sen nereye otur oturduğun yerde delüüüüüüüü kocan haklı

aaaay adamcağız pozitif de olunca birsencim almak istememiştir belki ama almazsa iyi olur be kuşum sonuçta ikiz olursa masrafinız çok olur beziydi mamasıydı aboooooooooooooo düşünsene kızzzzzzzzz

ayyy kuşummm giyin gez tozzz boyan sür sürüştürrrrrrrrrr ohhh sefan olsunnn

bende yapmıyom yaa evde yatmaktan saçlarımı felan düzleştiriyom onaada kocam kızıyor yerleri silince heryerde saç kılım vamrış tarama saçını git balkonda tara diyo:jeyyar::roflol:

cnm öle diyorsunde böle yaparak gebelik oluşuyor cnm yaa daha önce evi alırkende 3,5 milyar verdi almadı ....öderdik öteki kredi ile işte doğana kadar veletler.....sonrası allah kerimmm gelirr rızkları ölmeyizyaa neyse daha şimdi ödemeye gücümüz yok sonra bakacaz bu işin çağresine

kuşum bunların işinde öle değillll abiside yapıyor alıyolar pirimlerini herneyse adam almıyor ......bide despot bişey yaaa bitti gitti dedimi bitiyorr....yani almam dediyse çok zor aytunçda en kötüsü çıkarsam tazminatım var diyor onunla kapatırım diyor......
hayırlısı vardır herşeyde bi hayır bu arada tansiyon düşük gene kafam böle bi tuaf

birde size yenüüüü arkadaş getiridim esen kendüsü tüp bebeden arkadşımaynı anda öğrendik sonuçlarmıızı oda hamiş nuray sen tanursun kendüsünü

evet birsencim ne yapam gezip tozuyom işte bi işimiz yok işede gitmek istemiyorum ama makbuzlar birikti onları kesmem gerek belki yarın giderim

doğru canm sağ salim doğsunlar da gerisi kolay allah herkese nasip etsin hayırlısıylaaa

kızlar ben kaçıyorum hepinizi öpüyorum hicranla görüşürseniz selam söyleyin kendinize iyi bakın byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ayyyyyyyy kuşum emin değlizki ikiz olduğundan ......hele ben bişey hissetmediğimden
diyorumki yok gibi ...görsemmmmm rahatlayacammm kafamada dınk edecekkk
selam arkadaşlarrrr nasılsınız

esen cnm hoşgeldin sayfamızaa.s.nasılsun cnm
senin ilk kontrol ayın kaçında

ayyy kuşlarrr yaaa ben çok terliyomm o progesteron jel yapıyor bunu ama çok kötü kokuyorum yaa hergün duş lazım kendimden tiksiniyorum

benımkıdee hemencecik gelse kolarımaaaaaaaaaaaaa yaaaaa hemen olsun of daha çok varrrrrr:))

allahım bebiş isteğen herkeze ver aminnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…