Aysonu Kizlari 2008

dırımkızı merhaba, yeni öğrendim senin hamişliğini. Tebrik ediyorum canım. Hayırlısıyla Allah tamamına erdirir inş. Çok sevindim senin adına..

ayyy kuşlarrr yaaa ben çok terliyomm o progesteron jel yapıyor bunu ama çok kötü kokuyorum yaa hergün duş lazım kendimden tiksiniyorum

jel yapmıyor canım işde hamişliğik günlerin başlıyor:)) terlemelerinde hamişlikden...koku hele ayy ben eskiden daha değişik kokardım gene kötüydü ama hamişlikde bi değişiko luyor ter kokun falan ay resmen vücudundai sıvılar bile değişiyor..bu hamilelik gerçekden mucizevi bişii...

benımkıdee hemencecik gelse kolarımaaaaaaaaaaaaa yaaaaa hemen olsun of daha çok varrrrrr:))

allahım bebiş isteğen herkeze ver aminnn...

hahaaaa inş. kuşummmm ben senin takvimi bile kıskanıyorum senin bebek bir kutucuk önde yaa büyük geliyor gözüme hahaha:jeyyar:

hb yok canım kaçmam zaten sabahtan akşama evdeyim yapacak başka bişe yok hep aynı bununla vakit geçiriyorum arada sırada namaza kalkıyorum bi de bebişlerime kuran okuyorum o kadar burdayım yaniiii
bu arada cetveli mi gördün mü yaptım saol canımm

dırımkızı merhaba, yeni öğrendim senin hamişliğini. Tebrik ediyorum canım. Hayırlısıyla Allah tamamına erdirir inş. Çok sevindim senin adına..

teşekkürler cnmm

yok kızz şimdiden olurmu daha çok yeniiiiii
ayy bi bir saat oturudum belim ağrımış ya bu iş bölemi olacak hepppp

allah kabul etsin cnm biizm kızların muhabbeti çok iyidir arada kaaçaklar oluyorr ama olsun
meselaa şuan bombom kaçak öteki sayfayamı çalışıyorrr
fakede kaçtııı
hoşgeldin canım. sen nasılsın. birsenimin ikizleri olacak inşallah. senin kaç yumurta koydular. bi tanede olsa iki tanede Allahım sağlıklı versinde
kızzzzzz o kadar emin olma hayırlısı olsundaa kesin değil teyzesii ne olduğuuu

hoşgeldin canım. sen nasılsın. birsenimin ikizleri olacak inşallah. senin kaç yumurta koydular. bi tanede olsa iki tanede Allahım sağlıklı versinde

3 embriyo kondu canım ama kaçtane var bilmiyorum açıkçası merakta etmiyorum hayırlısıyla olsunda 1 veye 2 farketmez Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

dırım kesin ikiz onlar
ama tek bile olsaa cok masraflı yaa Allah kesemize bereket versinsırnaşık şey

ikizin zorluğunu arkadaşımdan biliyorum en büyük avantajımda evde olamam o kızcağız çalışıyor yazık ikizlerden biri çok fettan biri çok masum sessiz doğal olarak fettan olan ötekini eziyor baba çok ilgili değil anane bakıyor çocuklara
diyormuş çocuklar anne birgünde sen gel bizi al okuldan ...kızın içi gidiyor ama ne yapsın iki göz odalı eve 500 ytl kira veriyolar kocası çalıştığı yerden parasını bi alıyor bi alamıyor kaç yıl çalışmış tazminatınıda bırakıp gidiemiyor....

banada deediki allah sanada benim gibi ,ikiz versin hasretin sona ersin .....
o yüzden madden mannen zorluklar olacak..bu patron parayı kesmezse biz kenara koymalıyız ikiz olduğu kesinleştiğinde ..çünkiallah korusun çok korkuyorum ama küvezlik durum olursa çok para lazım olacak.....her ihtimalahazırlıklı olmak lazım dimi kuşumm

hihihiihi bende küçük kedicikle snurişi kıskanıyorum..hele papatyayaa imreniyordum ay ne güzel son günleri diye kıskandım :)))))

hehehe dimi ne güseller ayy bizimde olacak kuşummmmmmmm

yok bozarmıyız etik olarak ters zatennn kuşumm

fettan bişey olacak ya ondan sana malum oluyor :jeyyar:

kötü düşünmeyin yawwww inşallah gerek kalmaz sağlıkla tombiş tombiş alırız kucağımıza bebişleri ama öyle bişeyde olsa önümüzde 9 ay var birikir hem her doğan rızkıyla doğar di miii

3 embriyo kondu canım ama kaçtane var bilmiyorum açıkçası merakta etmiyorum hayırlısıyla olsunda 1 veye 2 farketmez Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım senin birsenle aynı olduğuna göre. kan değerleriniz nasıl. karşılaştırdnızmı ondan biraz belli olur bence

işte bende o kızdan biliyom öle bir durum olmuşda kız diyorkii babamın arkadaşı idi b.köy doğum evindeki doktor hani oraya götürelim dedik dedi adam demişki benim torunum olsa buraya getirmem ben burada bu kadar yetkili kişi olduğum halde demiş...

eee şimdi içim nasıl elverecek kuşumm...o yüzden aytunç efendinin kemerlerini elime almam lazım ...bayramda gezmede yapmayacakmışızz....annesine anneme gidecez..

eee cici almaya gerek yokk bir elbisem var hamilerde giyebilir demişti kadın satarken ama yarım koll bolera istiyorum onun üzerine kendüme göre bulamadım....hicroşda vardı soracam nereden almışşş bi onu bide düz ayakkabıı alacam ama ne vakit olur bilmem
artık olamadı topuıklu ayakkabımı giyerim taksi ile gidecezyaaa bişey olmaz..diye düşündüm tabi rabbim o günlere çıkarsında

canım senin birsenle aynı olduğuna göre. kan değerleriniz nasıl. karşılaştırdnızmı ondan biraz belli olur bence

tam karşılaştıramıyorum birsen 11. gün baktı 311 di sanırım ben 10. gün baktım 116 idi 12.gün tekrar baktığımda 306 olmuş dr um herşey olabilir demişti

Vallahi kızlarım muhabbet gırla gidiyor ne güzel
Eskiden sayfada kızlar birbirlerine yumurtalama zamanı ve ısı ağılıklı şeyler sorarlardı
şimdi bebişler hamilelik konuşuluyor
sayfa konu değiştiriyor , hamileler arttı
Bu çok harika , moralimiz yükseliyor.
Allah bebeklerinizi hepinizin bebeklerine kucaklarına sağ salim versin ( dırım, samira , papatya , bebeklik , küçük kedicik ,esen 81 vb....
Biz de
cimbom , ben , berna -berna - mefayo uzun zamandır uğraşıyoruz , inşallah bizlerde kavuşuruz.

allama alim bu karu:uhm:

hakılsın önce bir pıt pıtt atan kalpleri yada kalbi duyalım dimi
amam her olumsulzuğuda bilmek düşünmek lazım istanbul burası kimsenin kimseye faydası yok.....hele bizim hiç kimseden ...işte patron kıyak yapıyppor o bile beni işgillendiriyor valla heheeee...kaynanada hastalık dedi çıktı işin içinden
elitler desen o gün söledik ondan sonra tık yokk....ben olsam ayy bir yemek yapayım aileyi toplayım kutlayalım derim bunlarda tık yok....bi işte benim ailemmm ehh anacığımla babacığımda elinde avuucnda yokk....
annem aramış çok hastayım diyor....halsizlik var ateşim var diyor zorla işe gelmiş benim mevzum yüzünden çok izin almışşş adam surat yapmasın diye geldim dedi....çalışmak heç istemiyor ama mecbur kredi ödüyor ....bazen sıkılıyorum onalrın durumuna
babam kanser verem testleri yaptırıyormus annem halama sölerken duymuş babamı anneme demiyor tabi hastaya annem.....

cnm o 10.gün yaptırmıştııı

tam karşılaştıramıyorum birsen 11. gün baktı 311 di sanırım ben 10. gün baktım 116 idi 12.gün tekrar baktığımda 306 olmuş dr um herşey olabilir demişti

canım nuriş daha bilir ama değerleriniz birbirine çok yakın bence. sanırım seninde ikiz olabilir. ALlah bilir ama inşallah ikiz yada tektir. çünkü üçüz çok zor ve üçüz için bi sürü şey yapıyorlar. ben sılamdan ve akrabam vardı ondan biliyorum

tatlım haklısın kimsenin kimseye faydası yok ama dedim ya her doğan rızkıyla doğar Rabbim yardım eder sen şimdi bunlaarı düşünme boşver eltilerini de sen zaten alacağın en güzel hediyeyi aldın di mi önemli olanda bu zaten

evet sen tekarar yaptın ben yapmadım acıkcası hastanede istemedi
doktorda .....çünki rabbime şükür kötü bişey yoktuu
bide benimde param yok valla birdaha yaptırmayaa...neyse kaderde o oluyor

senin ilk muaynen ne zaman cnmmm

evet kuşummm yaaaaa değişiyorr...rabbim biran önceeee sizlerede nasip etsinnnnnnn AMİNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

BOMBOMMMM hanummm geldiniz nihayetttttttklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…