ayyy kuşlarrr yaaa ben çok terliyomm o progesteron jel yapıyor bunu ama çok kötü kokuyorum yaa hergün duş lazım kendimden tiksiniyorum
benımkıdee hemencecik gelse kolarımaaaaaaaaaaaaa yaaaaa hemen olsun of daha çok varrrrrr:))
allahım bebiş isteğen herkeze ver aminnn...
selam arkadaşlarrrr nasılsınız
dırımkızı merhaba, yeni öğrendim senin hamişliğini. Tebrik ediyorum canım. Hayırlısıyla Allah tamamına erdirir inş. Çok sevindim senin adına..
jel yapmıyor canım işde hamişliğik günlerin başlıyor:)) terlemelerinde hamişlikden...koku hele ayy ben eskiden daha değişik kokardım gene kötüydü ama hamişlikde bi değişiko luyor ter kokun falan ay resmen vücudundai sıvılar bile değişiyor..bu hamilelik gerçekden mucizevi bişii...
allah kabul etsin cnm biizm kızların muhabbeti çok iyidir arada kaaçaklar oluyorr ama olsunhb yok canım kaçmam zaten sabahtan akşama evdeyim yapacak başka bişe yok hep aynı bununla vakit geçiriyorum arada sırada namaza kalkıyorum bi de bebişlerime kuran okuyorum o kadar burdayım yaniiii
bu arada cetveli mi gördün mü yaptım saol canımm
kızzzzzz o kadar emin olma hayırlısı olsundaa kesin değil teyzesii ne olduğuuuhoşgeldin canım. sen nasılsın. birsenimin ikizleri olacak inşallah. senin kaç yumurta koydular. bi tanede olsa iki tanede Allahım sağlıklı versinde
hoşgeldin canım. sen nasılsın. birsenimin ikizleri olacak inşallah. senin kaç yumurta koydular. bi tanede olsa iki tanede Allahım sağlıklı versinde
hahaaaa inş. kuşummmm ben senin takvimi bile kıskanıyorum senin bebek bir kutucuk önde yaa büyük geliyor gözüme hahaha:jeyyar:
dırım kesin ikiz onlar
ama tek bile olsaa cok masraflı yaa Allah kesemize bereket versinsırnaşık şey
hihihiihi bende küçük kedicikle snurişi kıskanıyorum..hele papatyayaa imreniyordum ay ne güzel son günleri diye kıskandım :)))))
esencim cok guzel olmus Allah sonuna kadar goturmeyi nasip etsin hepimize
ulen bebeklik sen daha yenisin dur bakalım once ben alacam kucagıma:jeyyar:
son olarak ayse ve hicroş da dogurdu baska kimse kalmadı
sırada ben varım sırayı bozmayın uleyyyyyynnn:dance:hihoyyyt
bu geceki ruyam cok garipti kızlar hehe
bebek icimde oturmus oturdgu yerde devamlı dönüyordu 360 derece
karnım da o döndükçe kafa şeklinde kabarıyooo:1shok:
durduramıom cocugu
kafayı habire bastırıom gir içeri diyekaydirigubbakcemile3
dırım hakkında hayırlısı kusm
ama evt ıkız olursa kuvoz sorunu Allah korusun ama buyuk ıhtımalle olacak
devlette para odenmio sanırım ama bos kuvez bulmak cok byuk bır sorun
o yuzden ozele sevkedebilirler hazırlıklı olmakta yarar var tabia.s
Allah muhtac etmesin ins boyle seylere:Saruboceq:
3 embriyo kondu canım ama kaçtane var bilmiyorum açıkçası merakta etmiyorum hayırlısıyla olsunda 1 veye 2 farketmez Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
dırım hakkında hayırlısı kusm
ama evt ıkız olursa kuvoz sorunu Allah korusun ama buyuk ıhtımalle olacak
devlette para odenmio sanırım ama bos kuvez bulmak cok byuk bır sorun
o yuzden ozele sevkedebilirler hazırlıklı olmakta yarar var tabia.s
Allah muhtac etmesin ins boyle seylere:Saruboceq:
canım senin birsenle aynı olduğuna göre. kan değerleriniz nasıl. karşılaştırdnızmı ondan biraz belli olur bence
kusum transfer olunca is biraz daha farklı oluyor tabiki
hani o tuplerde yolculukla gecen 1 hafta yok ya
ondan erken goruluyor tabiki
şimdi normal sartlarda senin test gun adet gununu gecmiş oluyor yerlesmeden sonraki 11. 12.gun gibi dusunsek cunku normalde yerlesmeden sonraki 7 8.gunler adet gunudur
4 gun gecmiş gibi dusunsek
12 gn sonrada 16 gun gecmiş
44.gun gibi olur 6+2 filan olur
gorulur buyuk ıhtımal kusuma.s
ben 6+4 te gıtmıstım bebek vardı
ondan 10gun oncekınde yoktu tabıkı
kötü düşünmeyin yawwww inşallah gerek kalmaz sağlıkla tombiş tombiş alırız kucağımıza bebişleri ama öyle bişeyde olsa önümüzde 9 ay var birikir hem her doğan rızkıyla doğar di miii
canım senin birsenle aynı olduğuna göre. kan değerleriniz nasıl. karşılaştırdnızmı ondan biraz belli olur bence
tam karşılaştıramıyorum birsen 11. gün baktı 311 di sanırım ben 10. gün baktım 116 idi 12.gün tekrar baktığımda 306 olmuş dr um herşey olabilir demişti
tatlım haklısın kimsenin kimseye faydası yok ama dedim ya her doğan rızkıyla doğar Rabbim yardım eder sen şimdi bunlaarı düşünme boşver eltilerini de sen zaten alacağın en güzel hediyeyi aldın di mi önemli olanda bu zatenhakılsın önce bir pıt pıtt atan kalpleri yada kalbi duyalım dimi
amam her olumsulzuğuda bilmek düşünmek lazım istanbul burası kimsenin kimseye faydası yok.....hele bizim hiç kimseden ...işte patron kıyak yapıyppor o bile beni işgillendiriyor valla heheeee...kaynanada hastalık dedi çıktı işin içinden
elitler desen o gün söledik ondan sonra tık yokk....ben olsam ayy bir yemek yapayım aileyi toplayım kutlayalım derim bunlarda tık yok....bi işte benim ailemmm ehh anacığımla babacığımda elinde avuucnda yokk....
annem aramış çok hastayım diyor....halsizlik var ateşim var diyor zorla işe gelmiş benim mevzum yüzünden çok izin almışşş adam surat yapmasın diye geldim dedi....çalışmak heç istemiyor ama mecbur kredi ödüyor ....bazen sıkılıyorum onalrın durumuna
babam kanser verem testleri yaptırıyormus annem halama sölerken duymuş babamı anneme demiyor tabi hastaya annem.....
cnm o 10.gün yaptırmıştııı
evet sen tekarar yaptın ben yapmadım acıkcası hastanede istemeditam karşılaştıramıyorum birsen 11. gün baktı 311 di sanırım ben 10. gün baktım 116 idi 12.gün tekrar baktığımda 306 olmuş dr um herşey olabilir demişti
Vallahi kızlarım muhabbet gırla gidiyor ne güzel
Eskiden sayfada kızlar birbirlerine yumurtalama zamanı ve ısı ağılıklı şeyler sorarlardı
şimdi bebişler hamilelik konuşuluyor
sayfa konu değiştiriyor , hamileler arttı
Bu çok harika , moralimiz yükseliyor.
Allah bebeklerinizi hepinizin bebeklerine kucaklarına sağ salim versin ( dırım, samira , papatya , bebeklik , küçük kedicik ,esen 81 vb....
Biz de
cimbom , ben , berna -berna - mefayo uzun zamandır uğraşıyoruz , inşallah bizlerde kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?