Aysonu Kizlari 2008

tamam cnm görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzŞeniz

kızım o rejimi nerene yapıcan sen yaaa
yiycen keçi boynuzunu hemidesırnaşık şey
30 yaş üstü olgun,dolgun bayaaanlar arıyommmm.sende bu özellikler varda yaşın tutmuyooooooşakkıdı

nüfusamı gidek şimdi alla alla iadre edecen artıkkkkkkkkkkkkkkk

kısssssssss enerji için lazım keçi boynuzu kilo almayacaz işte spor yapacaz yoksa adama nasıl yetişcem gariiiiiiiiiiiiii:1rolleyes:

şuna bak yaaa akıl verir olmuş:mymeka:
diycenki cinekoloğ gökçen ablam var ben bşilkmem ona sorklava:

neşe cnm kocanla herşey yolunda gitmiş süper valla

hadi güle güle gitttttttttttttttttttttttttttttt

nüfusamı gidek şimdi alla alla iadre edecen artıkkkkkkkkkkkkkkk

kısssssssss enerji için lazım keçi boynuzu kilo almayacaz işte spor yapacaz yoksa adama nasıl yetişcem gariiiiiiiiiiiiii:1rolleyes:

dırım bende keçi boynuzu almak istiyom ama utanıyom yaaaaaa:asigim:düşünsene benim gb yırtık biri bundan utanıyooooooosırnaşık şey

cadı benimkide bozuk ne yapıcaz biz offffffff:roflol::roflol:

aşkum hoşgeldin cnmmmmmmmmmmmmm diyemedim bi türlü hoşgeldinnnnn
yaaaaaaaa çok yoğun bugünnnnn burasııııııııııııııııı

evet bozuk cnm benim motor bozuk herifinki kuruuuuuuuu

neyse senin koca sağlam dua ettttttttttttttt

Tamam Canlarim Dirim Sende Suyunu Kaynatip Içir Pekmezi O Kadar Yararli Değilmiş Yada Ikisini Bir Ver Olurmu Keçiboynuzu Suyunun Hazilanişi Yoksa Yazayim Istersen Sana

esengül bahsetmedin yaşadığın tehikeyi
anlatmazsan sana bilği veremeyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

dırım bende keçi boynuzu almak istiyom ama utanıyom yaaaaaa:asigim:düşünsene benim gb yırtık biri bundan utanıyooooooosırnaşık şey

utanma anammmmmmm utanmaaaaaaaaaaaaaaaa bu yolda herşey mübahhhhhh be anacığımmmmmm sen geldiğin hafta adetimin 3 günü olur herhal doktora gidip kan verecemya sabahtann h.içi izinli olacam büyük bir ihtimalle kapalı çarşıya gideiriz araşırız o vakit ben alırım sanaaaaaaaaaa

malatya pazarı var minumum ne ararsan varrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…