evet mira ya çok sevindim vallah böyle olmasına dün keçiboynuzu suyunuda içirdim sabahta içti bakalım şimdi bunla devam edcez dk ne diyecek herşeyin hayırlısı bana kocam yeter bu dünyada çocuğum olursada bizden kalan tek varlık olacak.
KIZLAAAAAAAAAAAAR BEN KAÇIYOM MEVLÜT VAR KOMŞUNUN BICI BICI YAPIP HAZIRLANMAM LAZIM BELKİŞ AKŞAM UĞRARIM HEPİNİZİ ÖPTÜM CANLARIM
KENDİNİZE CİCİ BAKIN.....
kızım o rejimi nerene yapıcan sen yaaa
yiycen keçi boynuzunu hemidesırnaşık şey
30 yaş üstü olgun,dolgun bayaaanlar arıyommmm.sende bu özellikler varda yaşın tutmuyooooooşakkıdı
CANIM DÜZENLİ Mİ ADET OLUONN.. 28GÜNE 1 YANİ.. EGER EŞİNDE DE SENDE SORUN YOKSA OLUR... BENİM EŞİMDE SPERM AZLIGI VE VARİKOSEL VARDII.. GEÇEN HAFTA AŞILAMA YAPTIRACAKTIR 700,00 YTL ANLAŞMIŞTKK ADET GELMEDİ 2 GÜN GEÇTİ TEST YAPTIK HAMİŞİM DARI BASINA CANIM..
İLİŞKİYE GİRDİKTEN SONRA KALÇANIN ALTINA BİR YASTIK KOYY BACAKLARINI YUKARI DUVARA FALAN UZATT 30 DKK BEKLE 1 YADA 2 SAAT DUŞA GİRME CANIM..HAA BİDE BENİM EŞİM KEÇİBOYNUZU KÜRÜ İÇİODU VE KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ SABAH AKŞAM AÇ KARNINA İÇERDİ CANIMM
cnm geç oluyom hatta olmuyorum bileeeeeeeeeeeee :roflol::roflol:
test evde yaptım negatif çıktı kısımmmmmm benim motor bozukkkkkkkk zor benim zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nüfusamı gidek şimdi alla alla iadre edecen artıkkkkkkkkkkkkkkk
kısssssssss enerji için lazım keçi boynuzu kilo almayacaz işte spor yapacaz yoksa adama nasıl yetişcem gariiiiiiiiiiiiii:1rolleyes:
cadı benimkide bozuk ne yapıcaz biz offffffff:roflol::roflol:
slm kıslar uykucunuzzzzzzzzzzzzzz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm geç oluyom hatta olmuyorum bileeeeeeeeeeeee :roflol::roflol:
test evde yaptım negatif çıktı kısımmmmmm benim motor bozukkkkkkkk zor benim zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geldim gari bu site beni dışarı atıyordu yaaaaa miram kuşum nasılınnnnnnnnn almişe ne dedi dokotrrrrrrrrrrrr
bu arada kahve rengi kahve rengi leke geliyo oleyyyyyyyyyyyy
günaydın uykucuuuuuuuuuuuu
hoşgeldin canım
sen geldin bende kaçmak üzereyim öpüyorum seni
dırım bende keçi boynuzu almak istiyom ama utanıyom yaaaaaa:asigim:düşünsene benim gb yırtık biri bundan utanıyooooooosırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?