Aysonu Kizlari 2008

çok saol canım allah razı olsun.rrabim hepimizin ettiği duaları duyar ve kabul eder inşallah.evet bende hep sabır sabır sabır diyorum.bu arada başımda çok kötü bir ağrı var.çok sıkıntı yaptım çok sıktım kendimi ondan heralde.

hicrancım ne güsel ya
allahım bu belirtiler küçük şikayetler bile süper ya
yerinde olmayı o kadar isterdim ki

canım kocaman %40 ind. yazısı yazdım
vitrinim zaten süper
mallarımda süper ama müşteri yok millet alma duygusunda değil:1no2:

olur bacım olur inşallah ümidini yitirme karınca duası as dükkanına yasin oku hergün işlerin açılır inşallah allahın izni ile bu para mutluluk getirmez derlerdi bir zamanlar hadi ha haltetmişler onlarrr:roflol:

hadi gözün aydın canımmmmmm test sonuçları sıfırlamışmıydıkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bilmiom ki üç gündür yapmadık test canım ya koca kan alacağı tüpü unutmuş bende üşendim gitmeye hastaneye.. ama heralde sıfırlandı ki oldum.

ama rengi siyah gibi kızlar ya neden öle.. koca bişey olmaz dedi.

sizi okuyom da ohhh ne güzel buluşma planları falan.. ya bende gel-mek-is-ti-yooooom. offf keşke istanbulda olsaydım.

hicrancım ne güsel ya
allahım bu belirtiler küçük şikayetler bile süper ya
yerinde olmayı o kadar isterdim ki

evet allah hepinize nasip etsin canım ya valla midem bulanınca bi seviniyom belim ağrıyınca falan hem seviniyom belirti diye hem tedirgin oluyom valla çabuk acıkıyom ama iştahımda yokkk arada tatlı bişiiler istiyom sadece sabah 9 da kahvaltı ettim inanırmısın 1 saat önce meyve ve 15 dk önce yayla çorbası tüm gün bukadar zorla yiyom resmen valla

kızlar işler çok yoğun size yazamıyorum fazla. ama okuyorum hepinizi. gözüm üzerinizde hııııııı şakkıdı

eğer gidersensenağlama:çok üzgünüm:

birdaha böle konuşursan:mymeka:klava:

geri dönnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:1hug:
almiiş geldi ona çorba yapıcam şutarafagitti

cnm karınca duası var
yasin desem arada okuyom
ama başka dualar okuyom hergün

canlarım almiş bay bay de diyor
çıkıyorum
kendinize iyi bakın sabah görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

k.kedicik yazamadım bi türlü canım adet olmana çok çok sevindim
hadi bakalım hayırlısı artık güsel günler yakın bitanem

ya ben anlamadım seni ve kocanı zaten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:uhm:

mira neyi anlamadın kızz.. dur anlatamm.

adımm aysenur 1,5 evliyim.. eşimle 4 senedir tanışıozz..ben muhasebeci..eşimde mıchell lastikleri alanya bölgesi satış müdürü hafta birr alanyaya gidiyor orda kalıyor.müşterileri varr onları ziyaret ediyor canım. bende evde tek kalmaktan korktugum için anacıgım kalıyor bende.....anladınn umarımmm ablacımm:enbuyukkk:

şitttttttttttttttttttttt işim çok bakıyommmmmmmmm sizeeeeeeeeee naporusnuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…