Aysonu Kizlari 2008

canım benim o yumoşlar bir süre sonra sana bebiş olarak bakacak ultrason ekranından inşallah merak etme annesiiiiiiiiiiiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:

fekocum inşallah işe yarar canım yaa..
şu soğan suyunu tüp bebek tedavisnde de önermişler ..
tadı nasıl canım içilebilinir mi?
ben de düşünmüştüm ama çalıştığım için üşeniyorum..
gerçi zor değil ama..

aşkolsun neşecim sakın bişey alcam diye kendini sıkma bacımmm aaaaaaaaaaaa valla bişey almana gerek yok sen hamiş kal gel bana güler yüzünü göreyim başka bişey istemem bacımmm yeterki gelin beni yalnız bırakmayın zilli kızımlaa :roflol:umarım seninde dr işlerin yolunda gider de sende hamişlik furyasına katılırsın bacım benimmm Şeniz

leyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnn latifimin üstüne gülmü kokliyonuz leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol:

ahanda benim minik kuşum sinyal veriyor ben uyandım diyee azz sonra gelirim bi bakiim şuna da ben geçmişe bakamadım doğru dürüst sonra bakarım artıkk

saol fekocum inşallah :) az kaldı haftaya transferim olur heralde..
inşallah hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz..
o kadar zor ki yaaa..

:1hug: canım fekocum bilmez miyim yaa..
evet o iğneler o umutlar hepsi yavrularımız için..
insan gözü kapalı yapıyo herşeyi..
herhangi bişey yaptığımda iğne vururken rahim filmi çeklirken
gözümü kapatıp düşünüyorum bebeğim için diyorum..
o zaman hiç geliyo hepsi .. katlanıyosun
ama biliyorum hepimiz için sonu iyi bitecek..
aramızda bi sürü hamiş var bunu söyleyebilecek..
bugünleri birlikte yad edicez inşallah :)

hoşgeldin nuraycım :)) nasılsın ?

fekocum saat 12 olmuş biz ölee yemee yiycess yaaa :)
ne güzel kahvaltı felan bu saatte ..

canım koçiş izinli uyuyo daha işte hazırlıcam şimdi kahvaltıyı
çok acıktımmmmmmmmmmmmmmcokacimcoook

bende acıktım alla ama ne yesem bilmiyorum yorgunluktan canım bişeyde çekmiyorkiii netsm bilmem saah kocişle kızla kahvaltı faslı etmiştim ama saat 8-9 arasıydı ve hafif yemiştim acıktım şimcikkk cokacimcoook

benim kızda yatağında mık mık yapıyorr oda acıkmıştı emzirdim ve ardından foşşşşşşşşş çıkardı herşeyi kendi yatağıma yatırmıştım yatarak emzidim malum sırt ağrısı nedeni ile ve çarşafım battııııı onu değiştim ziillim kendi yatağında yatıyror şimdi bakınıyor öle bende bişeyler yiyimki sür olsun offf zaten sütüm yoktu bide yedi diye sevindim ama boşa gşiitti sütüm sütemi yanayım kızın aç kaldığına mı yanayım şimdi mama hazırlıcam ona mecbur göğüslerde süt kalmadı şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…