canım benim çok geçmiş olsun tekrarselam kızlar bugün kızı dr götürdüm kontrolümüz vardı ve aşılarımızz 2 aşı olduk kol ve bacaktan ayrıca rora virüsü aşısı o da ağpızdan benim kız fecii ağladı ordan anneme geçtim orda kaldım biraz 8 de vdeydim ama kız bırakmadı çok huysuzluk etti şimdi babası bakıyorr bende biraz bakiim bari dedimmm bu gece nöbetçiyiz anlaşılan çünki kolu ağrıyor garibimin canı yandığı her halinden belli sanki bana küskün bakıyor anne bana neden bunu yaptın der gibi gerçekten önceki gibi bakmıyor bu gün bana gülmüyorda şaklabanlıklarımıza hüzünlüö bakıyor gözlerime çok üzülüyorum aşı yapılırken bende onla beraber ağladımm allah hastalık vermesin sağlık sıhhat versin çocuklarımıza da bu kadar acıya da razıyımm tabii o ayrı ama o bakışlar yaktı içimi yawww
canım hadi inşallah hayırlı haberlerle dönersin bize :Saruboceq:hiçranım sabah sabah gelmişsin hakkkatten bütün gece nöbettemiydin bacım felaket yağmur yağıyor
bende kalktım kahvaltı etmeyeceğim sabah eşim gittim .....bende hazırlığımı yaptım taksiyi bekliyorum
saat 11 de gelip alacak ....önce bizim buradaki tıp merkezine gideceğim hem aşımı olacağım hemde alerjim için olan kaşınma iğnesini olacağım öle böle tatlı talı kaşınıyorum valla ben direndim olmam diye ama yo olacaz mecbur ...medıcalparkda bir iğneyi 10 ytl yapıyolar biizm buradaki tıp merkezi 2 ytlye yapıyoır önce orası sonra hastane ....kızlar dua edin sonuçlarım iyi çıksın ikili testimiz bide kuzuları gördükmü benden keyiflisi yok valla ...........hadi sizleri öperim ben
inşallah herşey yoluna girecek canım benim sen yeterki iste hep yılmadan bıkmadan:CüvCüv:canımm inşallah herşey yolunda gider
inşallah bi an önce başlarsınız heyecanlı yolculuğa :)
bu arada ateşin de fena gitmiyo neşecim..
inşallah ona bile gerek kalmaz..
adet günün de perşembe veya cuma galiba değil mi ateşinden öyle anlaşılıyo..
hadi hayırlısı yaa.. biri üzerse biri sevindirir inşallah :)
Şeniz :1hug: a.s. canımsın ya herşey bak çok güzel olacak:1hug: saol canım inşşallahh yaaaa
buraya gelip yorumlarınızı görünce çok heyecanlanıyorum..
yoksa öyle ruh gibiyim yaaa..nolacak bilmiyorum..
bi heyecan basıyo.. bi otomatik olarak bastırıyorum sanki..
amaaan işte devrelerim bozuk :))
saol bir tanem biliyorum ama siz benim için o kadar değerlisinizki zor günlerimde hep siz vardınız.aşkolsun neşecim sakın bişey alcam diye kendini sıkma bacımmm aaaaaaaaaaaa valla bişey almana gerek yok sen hamiş kal gel bana güler yüzünü göreyim başka bişey istemem bacımmm yeterki gelin beni yalnız bırakmayın zilli kızımlaa umarım seninde dr işlerin yolunda gider de sende hamişlik furyasına katılırsın bacım benimmm
kusum 21.gun de olabilir dikk batimden kacmis daha one de 36 2 degerlerin var
ama senin isilar hep bir garip oluo zaten
dur benim siteye girecem tek tek degerlerini
bakalim o ne diyecek en kesin bilgiyi veriyor hehe
saol canım teşekkür ederim
valla kusum der der yaa kaynana bunun adi:)))
ay aman gelmesin yaa en guzeli
doğru kaynana ne hastalığa bakar nede hamileliğe sinir şeyler
inşallah gelmez kuşum
ah nesem ins ise yaramistir kusummmmmmmmmm
inşallahhhhhhhhhhhhhhh nuray ım ya
artık başka sorun istemiyorum((
siteye girecem bu degerleri
20 21.gunler de olabilir yumurtlama
saol canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nesecım sıteye gırdım degerlerı 20.gun gosterdi yumurtlamayı
o zaman bugun 13.gun..yarın veya persembe adet olman gerekir..
haftasonuna kadar olmazsan o zaman test yaparsın
canlar ben yokum bugün evde kendi anneme gidecem merak etmeyin diye şey ettim
bide benim ısım halen 36.6 larda içimi heyecan kapladı vallah
cuma ola hayrola diyorum
ve dualarınızı lütfen eksik etmeyin:))
bernada gitti
huuuuuuuu bacılar nerdesiniz byeeee
sanırım ben bu ayda hamiş kalamıycam çünkü ısım hiç 36 dan yukarı çıkmıyor
adetime 9 gün daha var olmuyor işte 4 üncü ayıda geride bırakıyorum
bu ay bittikten sonra doktora gidecem
NE ACELE EDİYON KIZ 6 AY OLSUN HELE DR 6 AYDAN ÖNCE BİŞİİ YAPMAZ ZATEN BEKLE DER SANA BENCE SEN 1.ÇOCUĞU DOĞAL YOLLARDAN YAPMAMIŞMIYDIN ZATEN KIZZZ OLU RİNŞALLAH STRES YAPMA KENDİNE BÖLE YAPARSAN TABİİ HERŞEY YOLUNDA GİTMEZZa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?