Aysonu Kizlari 2008

nuraycım afiyet bal seker olsun :))
hicrancım ve fekocum size deee .. kalkıp hazırlayıp yerseniz tabiii:))
ben de yemeke giderim birazdan..

nuraycım valla öğrendim ehe..
hem de gaza geliyom sizle konuşunca..
hepinize çok teşekkür ederimm....

herkese selam nasılsınız civcivlerim benim
valla ben dünkü o hastane yorgunluğunu hala atamadım üstümden arabada tuttu beni ya hala araba kokusu var burnumun ucunda yavvv bööööğ....

canım benim çok geçmiş olsun tekrar
bende arkadaşının bebişin yanında durmuştum ve gözlerim pancar şkilde çıkmıştım odadan bide o zaman evli falanda değildim:))
canım hadi inşallah hayırlı haberlerle dönersin bize :Saruboceq:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
inşallah herşey yoluna girecek canım benim sen yeterki iste hep yılmadan bıkmadan:CüvCüv:
ısı güzel gidiyorda inşallah beni hüsrana uğratmaz ya((((((((((
Şeniz :1hug: a.s. canımsın ya herşey bak çok güzel olacak
saol bir tanem biliyorum ama siz benim için o kadar değerlisinizki zor günlerimde hep siz vardınız.
o zaman ben duruma göre hareket ederim hem zilliyi ve seni şimdiden özledimŞeniz

nesecım sıteye gırdım degerlerı 20.gun gosterdi yumurtlamayı
o zaman bugun 13.gun..yarın veya persembe adet olman gerekir..
haftasonuna kadar olmazsan o zaman test yaparsın

canım benim saol benim için uğraştın bugünde ısım 36.6 çıktı ben cumaya kadar bekleyecem ısı düşmezse test yaparım o zaman
dediğin gibi benim ısı beni çok yanıltıyor inşallah bu sefer yanıltmazda hamileyimdir:dance:

Son düzenleme:
geldim cnm geçmişe baktım içeride oturuyordum sigara içiliyor diye arkadaşımın odasına geldim pc açtık ...sonuç için risk altında değilsin iyi dedi latifciği herzamanki gibi bekledim 1 saat çok yoğundu

canlar ben yokum bugün evde kendi anneme gidecem merak etmeyin diye şey ettim
bide benim ısım halen 36.6 larda içimi heyecan kapladı vallah
cuma ola hayrola diyorum
ve dualarınızı lütfen eksik etmeyin:))

günaydın kızlar herkes uyurken pc bakım dedim daha giremem

fake kuzuları görmedim geçen hafta ikili teste aldıkları için bu hafta yok dedi
5 aralık büyük gün

canlar ben yokum bugün evde kendi anneme gidecem merak etmeyin diye şey ettim
bide benim ısım halen 36.6 larda içimi heyecan kapladı vallah
cuma ola hayrola diyorum
ve dualarınızı lütfen eksik etmeyin:))

hadi inşallah canım hayırlı haberlerini canı gönülden bekliyorum inşallah rabbim bu bayrama seni çift kişi olarak sokar :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın şekerler
nerelerdesiniz bernacım oralardasın nasılsı kuşum
sen tedaviyemi başladın yoksa ben başkasıylamı karıştıyorum

bernada gitti
huuuuuuuu bacılar nerdesiniz byeeee
sanırım ben bu ayda hamiş kalamıycam çünkü ısım hiç 36 dan yukarı çıkmıyor
adetime 9 gün daha var olmuyor işte 4 üncü ayıda geride bırakıyorum
bu ay bittikten sonra doktora gidecem

NE ACELE EDİYON KIZ 6 AY OLSUN HELE DR 6 AYDAN ÖNCE BİŞİİ YAPMAZ ZATEN BEKLE DER SANA BENCE SEN 1.ÇOCUĞU DOĞAL YOLLARDAN YAPMAMIŞMIYDIN ZATEN KIZZZ OLU RİNŞALLAH STRES YAPMA KENDİNE BÖLE YAPARSAN TABİİ HERŞEY YOLUNDA GİTMEZZa.s.

kız şaka maka 4 ay oldu millet bana sormaya başladı bile yapmıycanmı 2 inci çocuğu sanki onlara ne göreyse kayınpeder başkaları aracılığıyla haber yolluyor 2 inciyi nezaman yapacaklar diye anaaaam uzun süre olmazsa bunlar beni yerler benden daha sabırsızlar
ama ben millet için değil sadece kızıma bir kardeş için ve bizim için istiyorumama insan ister istemez etkileniyor milletin dediklerinden inşallah rabbim yüzümü güldürürsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…