BEN BURALARDAYIM CANIM AMA KIZDAN FIRSAT KALMIYOR GELİP BAKIP 2 YAZIP GİDİYOM İŞTE BENDEN ANCAK BUKADAR KATILIM OLURRR yatmıyor uzun süre ancak 5-10 dk şekerleme sonra viyaklıyorr mutfağı toparlıyordum yarım kaldı akşama patates köfte yapcam ancak onuda eşim gelsin öle başlarım işte allahtan kolay bide pilav salata ok dir ama mercimek çorbada lazım şimdi yanına onuda düdüklüye korum 1 saate hazırlamış olurum yemeği kociş gelirse bende evle ilgilenirim accık benim yatağın uyku pedine kadar söktüm pencere açık havalanıyor yenilerini sermem lazım bebişin yatağınıda kaldırdım onunkileride yenilencek kışlıklarımın %60 ı çıkarıldı gerisi duruyorr yavaş yavaş yapıyom hergün bir işle uğraşıyom şimdi bide makinada çamaşırlar bitti çıkarmaya gidemiyom katlayıp bıraksam bari kociş gelince onlarıda asarım kuruyanları içeri alıp katlamam lazımmooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff öğlen yemeğide yemedim nohut var biri gelip ısıtsın bide salata yapsın banada yemek yiyebileyim yawwwwwww
hicrooooş kız nerelere kaçıyon yavvv gelsene bacımiki kelam edelim senin zillin napıyor
ne yapsın zilli anacım bilgisayarın olduğu odaya getirdim şimdi mozart açtım dinliyor bi taraftan konuşuyorum onla arada kucak istyor sırtım ve kollarım ağrıyor zorlanıyorum artık valla o müzik dinlerken mutfağa gideyimde yemeği ısıtayım sonra benim büyük kız gelmek üzere o bakar kardeşine de ben de yemek yerim kızın kursu var geç gelince bana yardım edecek kimse kalmıyor komşularım diyor bana gel yemek ye diye ama herzamanda yüzüm tutmaz yawww zaten pijamalarla dolaşıyom emzirmek zor oluyor normal kıyafetlerle sütyen bile takmıyom bazen :roflol: hemen hazır olsunda emzireyim diye neyse ben gene gelirim hazır biraz oyalanıyor benimkii açoımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
hah kuşlarım gelmiş
ayy hicroş ne yogunsun kızz bana fenalık geldi vallah-tatlicadiarzu-
tatos sen nasılsın canımmm
iyiyz napalım kusum kofte dudaklım da iyi masallah yaramazlık yapıo iştehihoyyyt
az kaldı sayılır yaa 1ay işte..sabırsızlanıyorum artık cok sıkıldım sırtım agrıyo düz yatamıorum wc gidiorum devamlı falan filan işte
sanırım benimki de sabırsızlanmaya basladı..sabah uyuodum arkam dönük yan yatmısım.bir uyandım eşim karnımı açmış pıt pıt vuruyo:1shok:ben vurunca o da vuruo diyosırnaşık şeyhosuna gitmiş benim de pek hosuma gitti normalde fazla ellemiyo tırsıo cünkükaydirigubbakcemile3
dogum yapacagım hastane belli zaten
onumuzdeki hafta gidip muayene olacagım buyuk ihtimal sezaryan günü verirler diye dusunuyorum
hicros kız sen de takiplerinin yapıldıgı yerde dogum yapmamıssın oyle hatırlıyorum:uhm:
yapacagın yere ne zaman gittin,sana hemen sezer günü verdiler mi kusumhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?