Aysonu Kizlari 2008

nuniş herkes bakıp kaçıyor tabi bende denk gelemiyoruz bari açık kalsında belki birileri beni görürde gelir ooooofff ooooofff moralim yine bozuk bu ısı ölçme yöntemide çok stresli yaaavv

BEN BURALARDAYIM CANIM AMA KIZDAN FIRSAT KALMIYOR GELİP BAKIP 2 YAZIP GİDİYOM İŞTE BENDEN ANCAK BUKADAR KATILIM OLURRR yatmıyor uzun süre ancak 5-10 dk şekerleme sonra viyaklıyorr mutfağı toparlıyordum yarım kaldı akşama patates köfte yapcam ancak onuda eşim gelsin öle başlarım işte allahtan kolay bide pilav salata ok dir ama mercimek çorbada lazım şimdi yanına onuda düdüklüye korum 1 saate hazırlamış olurum yemeği kociş gelirse bende evle ilgilenirim accık benim yatağın uyku pedine kadar söktüm pencere açık havalanıyor yenilerini sermem lazım bebişin yatağınıda kaldırdım onunkileride yenilencek kışlıklarımın %60 ı çıkarıldı gerisi duruyorr yavaş yavaş yapıyom hergün bir işle uğraşıyom şimdi bide makinada çamaşırlar bitti çıkarmaya gidemiyom katlayıp bıraksam bari kociş gelince onlarıda asarım kuruyanları içeri alıp katlamam lazımmooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff öğlen yemeğide yemedim nohut var biri gelip ısıtsın bide salata yapsın banada yemek yiyebileyim yawwwwwww

ayyy kız allah loaylık versin sana bende evimi temizledim yemeğim var saçımı boyatmaya gidecektim ama çocuk hasta zaten hava çok soğuk bee :1no2:

hicrooooş kız nerelere kaçıyon yavvv gelsene bacımiki kelam edelim senin zillin napıyor

ne yapsın zilli anacım bilgisayarın olduğu odaya getirdim şimdi mozart açtım dinliyor bi taraftan konuşuyorum onla arada kucak istyor sırtım ve kollarım ağrıyor zorlanıyorum artık valla o müzik dinlerken mutfağa gideyimde yemeği ısıtayım sonra benim büyük kız gelmek üzere o bakar kardeşine de ben de yemek yerim kızın kursu var geç gelince bana yardım edecek kimse kalmıyor komşularım diyor bana gel yemek ye diye ama herzamanda yüzüm tutmaz yawww zaten pijamalarla dolaşıyom emzirmek zor oluyor normal kıyafetlerle sütyen bile takmıyom bazen :roflol: hemen hazır olsunda emzireyim diye neyse ben gene gelirim hazır biraz oyalanıyor benimkii açoımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ayyy canım keşke yakın otursaydıkta sana yardma gelirdim birimiz anyada birimiz konyada ama kızın sana yinede yardımcı oluyordur hiç lmadığından iyidir
demek kıza mozart dinletiyosun heeee ne olacak oda anası gibi sosyetik anasına bak kızını al demişler demi sosyetikim benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hah kuşlarım gelmiş
ayy hicroş ne yogunsun kızz bana fenalık geldi vallah-tatlicadiarzu-
tatos sen nasılsın canımmm

napim kuşum yaaa moralim bozuk biraz ateşim çıkmıyo ondan çok stresli oluyo
sen napıyosun senin köfte dudaklın napıyo kız nekadar kaldı doğuma :CüvCüv:

evet kız az kalmış hayırlısıyla doğurursun inşallah ne yaptın hastaneyi felan ayarladınmı

Amanda neşe hamileeeeeeeeeeeee ohhhhhhhhhhhhhhh YANDANNNNNN:sm_cool::dance::dance: sözümü dinledi akıllı kız yeğenimi alda gel bana demiştim laf dinliyor canım benimmm:roflol:

Canım arkadaşım telefonda fazla konuşamadık tekrar tebrik ederim allah tamamına erdirsin kolay bir hamişlik diliyorum sana inşallahhh SAĞLIKLA AL BEBİŞİNİ KUCAĞINAŞeniz:Saruboceq:

yok kuşum ben latife gidiyordum ya özel sağlık sigortamın geçtiği hastane daha uygun oldu bana kuruş para çıkmadı cebimden ve doktoru daha önceden tanıyordum iyi bir doktordu kendisi ben 4.aydan sonra hem latife hem dr.moşe ye görünüyordum benim riskli olduğundan 15 te bir gidiyordum ya bir latife bir moşeye gidiyordum sezeryan olacağı benim baştan belliydi zaten fıtık ameliyatı olmuştum ya önceki yıl başka fırıklarda var belimde o nedenle yanii sezeryan gününü 36.haftada vermişti dr zaten son kontrolümdü doğumda gördüm dr bidaha seninde az kalmış allahın izni ile yeğenimiz geliyorrrrrrrrrrr:teytey:

herkese iyi geceler. 2 gündür gelememiştim özledim sizlerii hemde çokk. fakecim hoşgeldin. bizden başka kimsecikler yok. neşe gerçekten hamilemiii bende anlamadım. inşllah öyledirr.

kızlar iyi akşamlar
az önce neşe den hamiş olduğunu duydum
çok sevindim cnm arkadaşım
o gülen yüzün hiç solmasın artık
adın gb neşe li ol
öpüyorum sizleri

hicrş koşturuyosun ha
eeee ne yapıcan cnm yaaa öyle oluyo valla
büyükken ayrı dert küçükken ayrı
olsa dert olmasa dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…