Aysonu Kizlari 2008

ayy bugun kimsecikler yokkk
neselimm isin dusmemis kusum cok sevindim bugun 14.gun ve hala yuksek bu cok iyi bir haberhihoyyyt
canım benim evet ısı düşmedi ve hamileyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
Amanda neşe hamileeeeeeeeeeeee ohhhhhhhhhhhhhhh YANDANNNNNN:sm_cool::dance::dance: sözümü dinledi akıllı kız yeğenimi alda gel bana demiştim laf dinliyor canım benimmm:roflol:

Canım arkadaşım telefonda fazla konuşamadık tekrar tebrik ederim allah tamamına erdirsin kolay bir hamişlik diliyorum sana inşallahhh SAĞLIKLA AL BEBİŞİNİ KUCAĞINAŞeniz:Saruboceq:
saol bir tanem allah razı olsun sen gerçekten dedin bana yiğenimle gel diye o zaman
çok tuhaf olmuştumŞeniz
canımsın benim
aaaaaaaaaaaa ben anlamadım gerçekten hamişmi neşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

herkese iyi geceler. 2 gündür gelememiştim özledim sizlerii hemde çokk. fakecim hoşgeldin. bizden başka kimsecikler yok. neşe gerçekten hamilemiii bende anlamadım. inşllah öyledirr.

EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

kan değerim:335:))

:teytey::teytey::teytey:ayyyyyyyyy sayfamizda herkes hamis ben haric bi gun bende olurum ins ama nesemin hamisligine c00000k sevundim:dance:

canım güneşim benim
evet hamileyim ama ben halen inanamıyorum titriyorum halen
allah ım en kısa zamanda sizede nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allah ım hiç birimizin umudunu boşa çıkarmadı ve çıkarmayacak bence:))

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neşeeeee hamileeeeeeeeeeee ay çok sevindim yaaaa neşe tebrik ederim kuşum ben sana demedimmi annelik duygusunu en kısa zamanda yaşayacağına inanıyorum çok tebrik ediyorum canım allah inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ay bu haberi almak bana iyi geldi valla öpüyorum seni ay senindemi bi böcüğün var artık ooooohhhh yarasın ...

amin cnm bnm hersey dahada iyi olcak once dirim simdide sen hamissin sizler bnm kk daki ilk arkadaslarimsiniz butun arkadaslarimin ve isteyen herkesin gonlune gore versin allahim

saol canım ya evet demiştinŞeniz
halen inanamıyorum ya benimde böcüğüm var:sm_cool: :teytey: :dance:

amin cnm bnm hersey dahada iyi olcak once dirim simdide sen hamissin sizler bnm kk daki ilk arkadaslarimsiniz butun arkadaslarimin ve isteyen herkesin gonlune gore versin allahim

allah ım seninde gönlüne göre verecek canım sabretmek en güzeliymiş
bide benim eşim tedavideydi cuma ya tekrar test verip uldrasona girecekti bu bana çok süpriz oldu
ummuyordum çünkü:1hug: Şeniz

inşallah fatoşum inşallah hamilesindir değilsende aralıkta olur sakın üzülme

ben kaçıyorum allah rahatlık versin
öpüldün bir tanem:))

inşallah fatoşum inşallah hamilesindir değilsende aralıkta olur sakın üzülme

ben kaçıyorum allah rahatlık versin
öpüldün bir tanem:))

inşallah canım
sanada iyi geceler bu gece yatağına hamiş olarak yatıyosun ne garip demi
ve sabahda hamiş olarak kalkacaksın vallahi çok duygulandım
sen anneliği çoktaaaaan hak etmiştin kuzum
öpüyorum böcükünüde öpüyorum eee artık hatırlanması gereken biri daha var Şeniz

günaydınlar kızlarr bugün güzel bir gün olacak sanırım öyle hissediyorum nedensee neşeye sevindim ondanmıdır nedir bilmem ama öle iştekızıma bakıyorumda 2 ayı geçtik zaman su gibi akıp gidiyor valla hayata bir kez geliyoruz başka hayat yok keyfinize bakın üzmeyin kendinizi kelin ilacı olsa diceksini,z şimdi ama öle arada üzüyoruz kendimizi harab ediyoruz belki de bazı konular için ama nereye kadar değilmii boşverin gitsiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

hicrş koşturuyosun ha
eeee ne yapıcan cnm yaaa öyle oluyo valla
büyükken ayrı dert küçükken ayrı
olsa dert olmasa dert

selam canım ya nerdesin özledik valla arada geliyon galiba ama karşılaşamıyoruzzz çocuklar öyle be bacım küçükken ayrı ergenlikte ayrı gençlikte orta yaşta da aynı hep bir dert peşimizden gelir yanii ben 33 yaşşındayım anam hala uğraşıyor abim 36 o ayrı dert onun için annelik mezara kadar devam ediyor mecburiii analık işte dayanamıyon herşeye koşup herşeyi kafana takıyon yavrun için allah sabır ve kolaylık versin herkesea.s.

canım arkadaşlarım benim inşallah busayfada bir tek hamiş kalmak için tedavi olan kalmazz herkes hamiş olur da bebeklerimizden konuşuruz bundan sonra inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neşecim canım yaa valla çok ama çok sevindim kuşum sanki kendim hamiş kaldığımda nekadar sevindiysem hepiniz için öyle seviniyorum az sorun yaşamadık bu yolda sizleride inanın kardeşlerim kadar seviyorum ne tuhaff çoğunuzu sokakta görsem tanımayacağım belki ama çok seviyorum önemli olan yüzyüze vakit geçirip lak lak edip eğlenmek değil işte paylaşımlarımız önemli burda herkes içinden geldiği gibi kendini olduğu gibi ortaya koyuyor belkide ondan bu kadar samimiyet kurabiliyoruz canlarım benim allah hepimizin muradını verir inşallah

canım çok saol ya
her zaman hep aklımdaydınız
sizi hayatta unutmam
allah bebişime sağlık saat uzun ömür versin.bide eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun
allah inancı ve saygılı bir evlat olsun başka bişey istemem ben
allah ım olmayanlara fazla artmadan hemen versin beklemek gerçekten çok zormuş:çok üzgünüm:

canım benimmmmmmmmmmmmm ya inşallah günün hep güzel geçerŞeniz

buarada ben cihan beyi aradım
haftaya gel keseye bakalım dedi şimdi erken bişey gözükmez dedi
ya hicran ben heyecandan 355 dedim ya 335 mişkaydirigubbakcemile3
neyse hamileyim yaaaaaaaa:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…