canım arkadaşlarım benim inşallah busayfada bir tek hamiş kalmak için tedavi olan kalmazz herkes hamiş olur da bebeklerimizden konuşuruz bundan sonra inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
neşecim canım yaa valla çok ama çok sevindim kuşum sanki kendim hamiş kaldığımda nekadar sevindiysem hepiniz için öyle seviniyorum az sorun yaşamadık bu yolda sizleride inanın kardeşlerim kadar seviyorum ne tuhaff çoğunuzu sokakta görsem tanımayacağım belki ama çok seviyorum önemli olan yüzyüze vakit geçirip lak lak edip eğlenmek değil işte paylaşımlarımız önemli burda herkes içinden geldiği gibi kendini olduğu gibi ortaya koyuyor belkide ondan bu kadar samimiyet kurabiliyoruz canlarım benim allah hepimizin muradını verir inşallah
Neşeli tebrikler canım allah kucağına almayıda nasip etsin. çok sevindim....
neşee hamileee ay ne güzel bir yazılar okudum çok sevindim canım bak dinlen tamamı bu günlerde bebişin tutunması gerekli ayy çok sevindim:))) allah tamamını erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah canımİ:))
neşeeeeeeeeeeeeeeeee
kız ne kadar çok sevindim anlatamam demekki mucizen seninleymiş zatennnnnnn
neşe hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile2
rabbim bebeğinin hayırlı evlat olmasını ve kucağına aldığın o günün fotosunuda bizim görmemizi nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:1hug:
neşecimmmmmm canımmmmmmmmmm:sm_cool:
çok sevindimmm yaaa.. hadi anlat..
ya okudum ama sadece hamile olduğunu anladım geçmişe bakıyodum..
gözüm çift çift gördü..
tebrik ederim cnm yaaa
nasıl sevindiğimi anlatamammmm Şeniz
berna bi atakta senden bekliyoruz
bu ayda senin için bebekli geçsin inşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:
sırada sen varsın bernoşşş hadi bekliyoruz hasretle bacımmm hayırlı haberlerini
kız neşe anlatsana nasıl karar verdin kan testi yaptırmaya
sen annene gitmiyomuydun dünnnnnn
klasik soru geliyo hazır olun kaydirigubbakcemile3
belirti varmıydı
böcüklü neşeeeeeeeeeeeeee
böcüklü neşeeeeeeeeeeeee
:dance::dance:
fake kusura bakma annemler ve yengem burda yanlarındayım ara ara bakıyorum
şimdi gördüm msjŞeniz
kız anneme giderken test aldım orda yaptım 2 çizgi çıktı çok şasırdım
belirti olarak adet ağrısınada benziyor ama daha çok gaz sıkışması gibi ama ara ara vuruyor ve en çok sağ tarafım ağrıyor
gögüste değişiklik hiç denecek kadar az sayılır,sadece konunca hafif sızlıyorkaydirigubbakcemile3
birazda bacaklarım ağrıyor o kadar:CüvCüv: Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?