canım ya halen şoktayım evet galiba tedavi işe yaradıayyy ne kadar mutlu oldum anlatamam yaaaaaaaaa
nesem benimm zaten sende sorun yoktu demekki kocanin tedavisi ise yaramis
cok sevindim cokkkkkk Allah seni hep boyle mutlu etsin cok hakediyorsun bunuŞeniz
Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin kusummmmmmm
laf aramızda bebişin kız bence:lepi:
aradığın için öncelikle teşekkür ederim ablacım dediğim halen inanamıyorum şoktayım ve rüyada gibiyimŞenizayyyy alllahımmmmmmmm bu ne güzel bi haber yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ciddi mi gerçek mi
neşem hamiş mi
diyin bana bi
canım yaaa yok ki burdaaaaaaaa
haa yarın da dr a gidicem..
12.30 da..
değerlerim yüksekti dozu düşürdüler..
rapourumu da verrim nuray kızmasın :)
haftaya büyük ihtimal işlemler başlar :)
canım güle güle kullan saçlarınıanaaaam benden sonra kimse gelmemiş be neyse bari yazayım dedimde listenin ikinci sayfasından çıkalım
bu arada kızlar nihayet saçımı boyatabildim benim hoşuma gitti ucuz diye tırsıyodum ama korktuğum gibi olmadı en azından eskisinden daha iyi oldu hem boya hem gölge 50 ytl hiç bişey değil
neyse baılar size iyi geceler
vermemmi :dance: :teytey: :sm_cool:kızlar iyi akşamlar
kimse yok ama merak ettim sizi
neşe paylaştınmı kızlarla müjdeyi
ya dırım bugün hiç girmemiş
umarım sorun yoktur kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım güle güle kullan saçlarını
yakışmıştır sana vesselam güzel karısın:1hug:
vermemmi :dance: :teytey: :sm_cool:
hehehe krispi cvp vermiş bilene:)))
günaydın kızlarr ben sırtımdan muzdaribim gene ancak kalkabildim kızın altını değiştim yedirdim yatırdım kociş kahvaltı hazırladı sağolsun yedimde bi bakiim size dedim dün benim zilli hiç durmadı mahvetti bizi gece de 2 de yattı ooooooooooffffffffffffffffffffffffff oofffffff
allah kolaylık versin kuşum yaa çok zor dönemler geçiriyosun sırtının ağrısı belindeki rahatsızlıktanmıdır acepCADIARZU
günaydın kızlarr ben sırtımdan muzdaribim gene ancak kalkabildim kızın altını değiştim yedirdim yatırdım kociş kahvaltı hazırladı sağolsun yedimde bi bakiim size dedim dün benim zilli hiç durmadı mahvetti bizi gece de 2 de yattı ooooooooooffffffffffffffffffffffffff oofffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?