Aysonu Kizlari 2008

canım ya halen şoktayım evet galiba tedavi işe yaradı
inat etmişti iyikide inadı kırıldıda bak baba oluyor:dance:
kız yada erkek ne olursa kabulüm
bakalım sen kız dedin
hicran erkek banada erkek gibi geliyor
ne olacak velet kaydirigubbakcemile3
ayyyy alllahımmmmmmmm bu ne güzel bi haber yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ciddi mi gerçek mi
neşem hamiş mi
diyin bana bi
canım yaaa yok ki burdaaaaaaaa
aradığın için öncelikle teşekkür ederim ablacım dediğim halen inanamıyorum şoktayım ve rüyada gibiyimŞeniz
allah ım sana bernaya fakeye fatoşlara ve ismini saymadığım herkese hayırlı bir evlat nasip etsin

haa yarın da dr a gidicem..
12.30 da..
değerlerim yüksekti dozu düşürdüler..
rapourumu da verrim nuray kızmasın :)

haftaya büyük ihtimal işlemler başlar :)

canım inşallah sende bizi sevindirecen hep içime senden hamile haberi alacakmışık gibi geliyor dedim ya iki az istemem:1hug: Şeniz

Son düzenleme:
neşeee kız birsenin haberi varmı hamiş olduğundan
sanırım 5 yada 6 kişimi ne kaldık inşallah hamiş kadrosu tamamlanır 2009 a top yekün hamiş olarak gireriz ay ne güzel olurdu valla ben buraya gireli 2 ay olmadı tam bu iki ayda iki hamiş verdik sanırım her ay bitane versek 5 6 ayda tamamlanırız rabbim duy sesimizi...

anaaaam benden sonra kimse gelmemiş be neyse bari yazayım dedimde listenin ikinci sayfasından çıkalım
bu arada kızlar nihayet saçımı boyatabildim benim hoşuma gitti ucuz diye tırsıyodum ama korktuğum gibi olmadı en azından eskisinden daha iyi oldu hem boya hem gölge 50 ytl hiç bişey değil
neyse baılar size iyi geceler

canım güle güle kullan saçlarını
yakışmıştır sana vesselam güzel karısın:1hug:
kızlar iyi akşamlar
kimse yok ama merak ettim sizi
neşe paylaştınmı kızlarla müjdeyi
vermemmi :dance: :teytey: :sm_cool:
ya dırım bugün hiç girmemiş
umarım sorun yoktur kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hehehe krispi cvp vermiş bilene:)))

canım güle güle kullan saçlarını
yakışmıştır sana vesselam güzel karısın:1hug:

vermemmi :dance: :teytey: :sm_cool:

hehehe krispi cvp vermiş bilene:)))

sağol canım bi değişiklik olsun istedim senide resimlerde gördüm sende çok güzelsin hemide incecik ama malesef böcüğün şişirecek seni amaaaan boşver be bacım bebiş gelsinde şişebildiğin kadar şiş bacım hamilelik kadınların kilo açısından en rahat dönemidir hamilesin ya kimsenin gözüne gelmez kilolar
oyyyy teyzesinin böcüğü annesini çok sevindirmişhihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın kızlarr ben sırtımdan muzdaribim gene ancak kalkabildim kızın altını değiştim yedirdim yatırdım kociş kahvaltı hazırladı sağolsun yedimde bi bakiim size dedim dün benim zilli hiç durmadı mahvetti bizi gece de 2 de yattı ooooooooooffffffffffffffffffffffffff oofffffff

allah kolaylık versin kuşum yaa çok zor dönemler geçiriyosun sırtının ağrısı belindeki rahatsızlıktanmıdır acepCADIARZU

neyse kızlar ben çıkıyom kahvaltı yapacam evi yerleştirecem yemek yapacam arkadaşa gidecem bugün gelemem sanırım hepinizi öpüyorum

allah kolaylık versin kuşum yaa çok zor dönemler geçiriyosun sırtının ağrısı belindeki rahatsızlıktanmıdır acepCADIARZU

yok hayatım doğumdan sonra eğilme kalkma emzirme uykusuzluk stres vss spazm oluşmasına neden oluyormuş geriliyormuş kaslar kitleniyor ve vakitsizlik spor yapmaya da engel benim bel kasları iyice güçsüzleşmiş dedi dr ondan yani bel fıtığımla ilgisi yok çok şükür o konuda bir sorun yok inşallah bundan sonrada olmaz benim beyin cerrahı 65 kg geçme yasak demişti ben hamileyken 96 yı görmüştüm doğıuma kadar 91 e indim gerçi ama 91 yaniii maşallah dayandı bünyem kemiklerim ince çünki benim dayanmıyor da ama allah korudu işte şimdi vermek için uğraşmam lazım ama nassıııııııııllll süt için homini gırtlak yapıyorum 3 aylık olalım hele ben başlıcam spora inşallah ozamana kadar da benimki biraz düzelir belki:roflol:

ben de kaçıyom kızlarr kızı doyurup kociş evden çıkmadan banyo yapayım yoksa yapamam gün içinde akşam krem sürmüştüm sırtıma yıkanayım bariii

hicran allah kolaylık versin canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam biz geldik ama sadace bööööö demeyeeeee işlerim var sonra gelcem gene az bi bakiim kimler var dedimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…