bende dün neşeye macunu sorucaktım ama kaçmıştı
ama nuriş macun bize yaramaz koçişe yedirsen ne yazar lenn:1no2:
bende iş yokkkk yumurta yokkkkkkkkkkkk:çok üzgünüm:
fekooo selam kusum boyat gıtsın kız hosuna gıdeceksehihoyyyt
hicranım simdi okudum sebebini agrının gecmiş olsun canım.sen aldıgın kiloların cogunu vermiştin ama yanlıs mı hatırlıorum
süt icin yedin de onları geri mi aldın yoksamm:uhm:
süt icin yiyip icmenin yararı yokmus sadece kilo yaparmıs sıvı alımı yeterliymiş oyle duydum emmeee tabi emzir emzir insan mutlaka acıkır yemeklere saldırmak ister deül mücokacimcoook
ok canım ben de kacacam zaten oturamıorum pişiğim acıokaydirigubbakcemile3
oyle umudum yok da deme kendiliginden olmazsa tedavi ile olur canımmmmm nolacak yaniiiiiiii
sanki her adet olabilen kolayca hamile kalıo mu yok oyle bişe bak koca kk da kac kişi beklio
kısmet meselesi olduguna daha cok inanıyorum artık bena.s
bombom nbr cnm calısmalar suruyo mu tam sırası sanırım:uhm:
selam biz geldik ama sadace bööööö demeyeeeee işlerim var sonra gelcem gene az bi bakiim kimler var dedimmm
ImageShack - Image Hosting :: img2862rz8.jpg
merhaba arkadaşlar,
sayfa şu an itibariyle biraz sakinken bende bi giriş yapmak istedim.söze nerden başlanır bilemiyorum bu siteye ilk defa yazıyorum.ama bir şey itiraf etmem gerekirse sizi uzun bir zamandır takip ediyordum(nolur bana kızmayın).nurayın uzun zamandır kızdığı ,sürekli çağırdığı o davetsiz misafirlerden biri bendim.hepinizin adlarını,hikayelerini,çektiğiniz sıkıntıları, yaşadığınız sevinçleri biliyorum diyebilirim.belki inanmayacaksınız ama bende sizinle birlikte ağladım ,sizinle birlikte güldüm.denenen her tedavide bende sizinle birlikte çookk dualar ettim.belki bugün neşenin haberini alıp bu kadar duygulanmasam bu kadar gözlerim dolmasa yine buraya yazmaya cesaret edemeyecektim. biliyorum buraya gelenlerin çoğu ya bir merhaba deyip ,yada bir kaç soru sorup kaçıyor .size ben de böyle olmayacağım diyemem.çünkü bu sene biraz yoğun bi iş tempom var ve sürekli bilgisayar başında değilim.akşamları gelincede eşim bilgisayar odasında çalıştığı için fırsat buldukça bakabiliyorum.neyse konuyu baya bi uzattım ama dile kolay ben sizleri yaklaşık bir seneden beri tanıyorum(gerçi siz beni bilmiyordunuz ama olsun:)artık kendimi suçlu gibi sizin özelinize giriyormuş gibi hissetmeye başlamıştım.dediğim gibi neşenin haberini alıncada artık daha fazla dayanamadım.beni affedebilirseniz çok sevinicem.marım yazımı sıkılmadan okuyabilirsiniz
usus canım ben de senin yazdıklarını okuyunca duygulandım :)
arada yaz uygun olduğun zamanlarda..
okuyacak vaktin varsa yazacak vaktin de olur..
ben de senin gibi ilk siteyle tanıştığımda üye olmadan epey takip ettim
o zaman "erken gebelik belirtileri" diye bi başlık vardı..
ordan transfer olduk zaten bi grup arkadaşla buraya..
ama takip etmek de zevkliydi..
biri yazıyodu meslea belirtim var diye 5 sayfa 10 sayfa atlaya atlaya
okuyodum acaba noldu testi pozitif çıktımı die kaydirigubbakcemile3
sonra üye oldum çok da memnunum hayatımın bi parçası oldu burası buradaki kızlar :)
neysem nuraycım verdim sanırım adres..
ama pişmanım yaaa.. çömez oldum kariyerim düştü..gamyoncuiremsu
fazla da uzatmayayım yine iptal etmesinler..
doktor haberlerim iyi 14-16 mm yumiler..
iğne dozu : baskılayıcı aynen devam..
yumurta geliştirici ise
bugün 1 toz 1 su
yarın onun da yarısı
pazar hiç yok
estradiol yüskek çıkmış çünkü..
pazartesi tekrar gidecem..
hemşireye sordum önümüzdeki hafta işlem yapılcakmış :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?