Aysonu Kizlari 2008

bende dün neşeye macunu sorucaktım ama kaçmıştı

ama nuriş macun bize yaramaz koçişe yedirsen ne yazar lenn:1no2:
bende iş yokkkk yumurta yokkkkkkkkkkkk:çok üzgünüm:

öle deme leyyyyyyyyyyyyn ye kendin kocana da yedirrr bende yediğim ay hamiş kalmıştım bal susam ısırgan otu tohumu vss falan karışımı yedirmiştim kocişeee

ben hamişken 13 kilo almış oldum canım doğuma giderken 91 kiloydum şimdi 81 kiloyum kilolarında etkisi oluyor tabi ağrılarda vücut kaldıramıyor ama yorgunluk stres emzirme alt değiştirme devamlı kucakta taşıma derken bu haldeyim işte süt içinde her bi haltı yiyom anam kilo almıyom ama vermedimde 10 gündür :uhm:

kız krem falan sür pudralan nebiliim işte ben geçen gün göğüs altı derken göğüs altından 4-5 parmak altını kastettmiştim seninde oraları sanırım değilmiii pudra süt fanilanı göğüs altına sıkıştır ten temas etmesin benim hala izi geçmedi anacım bepanten sürüyom devamlı şimdi iz geçsin diye

misafir kimsin bacım bizden biriysen okuyp kaçma yaz bari bişiiler olmadı şiir yaz bitane okuruzzz şiir okumayı özledim kitap okumayı özledim ooooooooooooooooffffffffffffffffff offffffffffffffff

bombom nbr cnm calısmalar suruyo mu tam sırası sanırım:uhm:

nuraycım canım çalışmalarım tam gaz devam ediyor kısmet bitanem yaa ne diyeyim ki

selam biz geldik ama sadace bööööö demeyeeeee işlerim var sonra gelcem gene az bi bakiim kimler var dedimmm

ImageShack - Image Hosting :: img2862rz8.jpg

hicran canım sırt ağrıların için çok çok geçmiş olsun fıstıkım çok zordur eminim
ama kızım meleğin kurbanlar olayım ona bu kadar mı güzel olur yarabbim allahım nazarlardan saklasın meleğini canım arkadaşım benim

merhaba arkadaşlar,
sayfa şu an itibariyle biraz sakinken bende bi giriş yapmak istedim.söze nerden başlanır bilemiyorum bu siteye ilk defa yazıyorum.ama bir şey itiraf etmem gerekirse sizi uzun bir zamandır takip ediyordum(nolur bana kızmayın).nurayın uzun zamandır kızdığı ,sürekli çağırdığı o davetsiz misafirlerden biri bendim.hepinizin adlarını,hikayelerini,çektiğiniz sıkıntıları, yaşadığınız sevinçleri biliyorum diyebilirim.belki inanmayacaksınız ama bende sizinle birlikte ağladım ,sizinle birlikte güldüm.denenen her tedavide bende sizinle birlikte çookk dualar ettim.belki bugün neşenin haberini alıp bu kadar duygulanmasam bu kadar gözlerim dolmasa yine buraya yazmaya cesaret edemeyecektim. biliyorum buraya gelenlerin çoğu ya bir merhaba deyip ,yada bir kaç soru sorup kaçıyor .size ben de böyle olmayacağım diyemem.çünkü bu sene biraz yoğun bi iş tempom var ve sürekli bilgisayar başında değilim.akşamları gelincede eşim bilgisayar odasında çalıştığı için fırsat buldukça bakabiliyorum.neyse konuyu baya bi uzattım ama dile kolay ben sizleri yaklaşık bir seneden beri tanıyorum(gerçi siz beni bilmiyordunuz ama olsun:)artık kendimi suçlu gibi sizin özelinize giriyormuş gibi hissetmeye başlamıştım.dediğim gibi neşenin haberini alıncada artık daha fazla dayanamadım.beni affedebilirseniz çok sevinicem.marım yazımı sıkılmadan okuyabilirsiniz

çok ilginç gerçenken çok ilginç
ama ben niye bilmiyorum ama çok sevindim yaaaa

valla tam kendimi tanıttım baya bişeyler yazdım yine döktürdüm ama net gitti ve tabikine tüm yazdıklarım.fake ve cimbom sevinmenize çok sevindim:)).ve nuray valla çatladım zaten ve işte burdayım.
şimdi net gidince çıkmayan yazdıklarımdan özet geçeyim biras.ben 4 yıllık evliyim.beşinci seneye girdik.15 aydır filanda bebiş düşünüyorus.tüm testler tüm tahliller yapıldı eşim dahil her şey temiz çıktı ama işte gelmiyo bizim velet.bu ayda olmazsa işte rutin tedavilere başlanacak.sizler nasılsınız iyi misiniz.

usus canım ben de senin yazdıklarını okuyunca duygulandım :)
arada yaz uygun olduğun zamanlarda..
okuyacak vaktin varsa yazacak vaktin de olur..
ben de senin gibi ilk siteyle tanıştığımda üye olmadan epey takip ettim
o zaman "erken gebelik belirtileri" diye bi başlık vardı..
ordan transfer olduk zaten bi grup arkadaşla buraya..
ama takip etmek de zevkliydi..
biri yazıyodu meslea belirtim var diye 5 sayfa 10 sayfa atlaya atlaya
okuyodum acaba noldu testi pozitif çıktımı die kaydirigubbakcemile3
sonra üye oldum çok da memnunum hayatımın bi parçası oldu burası buradaki kızlar :)

neysem nuraycım verdim sanırım adres..
ama pişmanım yaaa.. çömez oldum kariyerim düştü..gamyoncuiremsu
fazla da uzatmayayım yine iptal etmesinler..

doktor haberlerim iyi 14-16 mm yumiler..
iğne dozu : baskılayıcı aynen devam..

yumurta geliştirici ise
bugün 1 toz 1 su
yarın onun da yarısı
pazar hiç yok
estradiol yüskek çıkmış çünkü..
pazartesi tekrar gidecem..

hemşireye sordum önümüzdeki hafta işlem yapılcakmış :Saruboceq:

bernacım valla bende sizin cevaplarınızı okuyunca duygulandım.bu arada sana da dua ediyorum inşallah sende birsen gibi ikizlerine kavuşacaksın.

bu arada evet ben hepinizin isimlerini(doğal olarak) ezbere biliyorum.
krispi kısmasın ama hani o hep isimlerinizi istiyodu ya bende okurken gülüyodum ben biliyorum ben biliyorum diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…