bernacım valla bende sizin cevaplarınızı okuyunca duygulandım.bu arada sana da dua ediyorum inşallah sende birsen gibi ikizlerine kavuşacaksın.
evet ya alayım kiloları amannnnnnnnnnnnnnn dermişimsağol canım bi değişiklik olsun istedim senide resimlerde gördüm sende çok güzelsin hemide incecik ama malesef böcüğün şişirecek seni amaaaan boşver be bacım bebiş gelsinde şişebildiğin kadar şiş bacım hamilelik kadınların kilo açısından en rahat dönemidir hamilesin ya kimsenin gözüne gelmez kilolar
oyyyy teyzesinin böcüğü annesini çok sevindirmiş
cnım allah sana kolaylık versin senin durumunda çok zorgünaydın kızlarr ben sırtımdan muzdaribim gene ancak kalkabildim kızın altını değiştim yedirdim yatırdım kociş kahvaltı hazırladı sağolsun yedimde bi bakiim size dedim dün benim zilli hiç durmadı mahvetti bizi gece de 2 de yattı ooooooooooffffffffffffffffffffffffff oofffffff
vallah bencede macun yiyin ben adetim bittikten sonra hem eşim hem ben yedim ya onun faydası yada üroloğun verdiği ilaçlar yada her ikisikusum senin no bende yok dirimi aradim disardaymis senin no bana mesaj atti ama aksam oldu kocisin gelmistir diye aramadim artik
kiz sizin macun mu ise yaradi yoksam
ben de macun yedirdigim ay hamile kalmistim tesadufmu acep
herüflere macun yedirin uleynnn dilimde tüy bitti soylemekten
vardır belki bir hikmeti
ulennnnn sende yumurta var:mymeka: ama nuray ın dediği gibi çatlamıyorbende dün neşeye macunu sorucaktım ama kaçmıştı
ama nuriş macun bize yaramaz koçişe yedirsen ne yazar lenn
bende iş yokkkk yumurta yokkkkkkkkkkk
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh allah ım nazarlardan korusun meleğininiselam biz geldik ama sadace bööööö demeyeeeee işlerim var sonra gelcem gene az bi bakiim kimler var dedimmm
ImageShack - Image Hosting :: img2862rz8.jpg
canım benim ya kıyamam ben sana:1hug:merhaba arkadaşlar,
sayfa şu an itibariyle biraz sakinken bende bi giriş yapmak istedim.söze nerden başlanır bilemiyorum bu siteye ilk defa yazıyorum.ama bir şey itiraf etmem gerekirse sizi uzun bir zamandır takip ediyordum(nolur bana kızmayın).nurayın uzun zamandır kızdığı ,sürekli çağırdığı o davetsiz misafirlerden biri bendim.hepinizin adlarını,hikayelerini,çektiğiniz sıkıntıları, yaşadığınız sevinçleri biliyorum diyebilirim.belki inanmayacaksınız ama bende sizinle birlikte ağladım ,sizinle birlikte güldüm.denenen her tedavide bende sizinle birlikte çookk dualar ettim.belki bugün neşenin haberini alıp bu kadar duygulanmasam bu kadar gözlerim dolmasa yine buraya yazmaya cesaret edemeyecektim. biliyorum buraya gelenlerin çoğu ya bir merhaba deyip ,yada bir kaç soru sorup kaçıyor .size ben de böyle olmayacağım diyemem.çünkü bu sene biraz yoğun bi iş tempom var ve sürekli bilgisayar başında değilim.akşamları gelincede eşim bilgisayar odasında çalıştığı için fırsat buldukça bakabiliyorum.neyse konuyu baya bi uzattım ama dile kolay ben sizleri yaklaşık bir seneden beri tanıyorum(gerçi siz beni bilmiyordunuz ama olsun:)artık kendimi suçlu gibi sizin özelinize giriyormuş gibi hissetmeye başlamıştım.dediğim gibi neşenin haberini alıncada artık daha fazla dayanamadım.beni affedebilirseniz çok sevinicem.marım yazımı sıkılmadan okuyabilirsiniz
canım ya inan beni ağlattın bende buna benzer şeyler yazardımsayfada kimse yokken biraz buhran yapimmmmmmmmm
canım yine çok sıkılıyo
ben bebeğim için bir ajandaya duygularımı yazıyorum onun için yaşadığım sıkıntıları unutmamak ve onu ne kadar çok istediğimi sonra unutmamak için
sizinle bi yazımı paylaşıma
bir ki üç deneme bir ki üç denemekaydirigubbakcemile3
merhaba meleğim saat gece 2 veçok uykum var aslında ama sana bir iki satır birşeyler yazmadan uyumak istemedim senin hayalinle yaşamak inan çok zor ben şunadaki bebek sevgimi komşumun oğlu var ALİ 1 yaşında hep ona paylaştırıyorum sevgimi çünkü bir bebek sevgisine çok ihtiyacım var
sadece sevgisine değil gülüşüne, oyunlar oynamasına ,ortalığı dağıtmasına ve tuhaf tuhaf konuşup sesler çıkartmasına çok ihtiyacım var benim hayallerim bunlar işte ve evimizi şenlerdiricek bir bebek
çok sıkıldım başka bebekleri sevmekten
saat gecenin 2si ama sen hala aklımdasın zaten hiç çıkmıyosun sadece uyuyunca aklımda çıkıyosun hep aklımda ve yüreğimdesin
bebeğim yüreğimde sana o kadar büyük bir yer ayırdımki hiç kimse o yeri dolduramaz gelde boş olan yer dolsun
evlat hasreti çok farklıymış evlat sevgisi nasıl birşey bilmiyorum ama ben kalbimde kocaman yer ayırdım sana gel olurmu
o büyük yer bana acı yerine mutluluk getirsin
eğer sen olmazsan ben o kocaman eyri nasıl kapatırım kapatırken nasıl acı çekerim düşünemiyorum düşünmekte istemiyorum:a015:senağlamasenağlama
dilek dr 10 gün sonra gidicem prolaktine bakıcaz düştümü diyeeeeeeeeeeeeeee
asus ne güzel yaaa
dedim yaaa sevindim ben şaşrıttın beni çokk
ama iyi ki burdası ben eskisi gibi gelmiyorum ama
burası çok güzel inan bana
canım benim inşallah fazla artmadan sana bebişini verir:Saruboceq:valla tam kendimi tanıttım baya bişeyler yazdım yine döktürdüm ama net gitti ve tabikine tüm yazdıklarım.fake ve cimbom sevinmenize çok sevindim:)).ve nuray valla çatladım zaten ve işte burdayım.
şimdi net gidince çıkmayan yazdıklarımdan özet geçeyim biras.ben 4 yıllık evliyim.beşinci seneye girdik.15 aydır filanda bebiş düşünüyorus.tüm testler tüm tahliller yapıldı eşim dahil her şey temiz çıktı ama işte gelmiyo bizim velet.bu ayda olmazsa işte rutin tedavilere başlanacak.sizler nasılsınız iyi misiniz.
canım benim ya hadi bakalım ben hep diyorum senden büyük bomba haber duyacaz diye sabırsızlıkla bekliyorum:1hug:usus canım ben de senin yazdıklarını okuyunca duygulandım :)
arada yaz uygun olduğun zamanlarda..
okuyacak vaktin varsa yazacak vaktin de olur..
ben de senin gibi ilk siteyle tanıştığımda üye olmadan epey takip ettim
o zaman "erken gebelik belirtileri" diye bi başlık vardı..
ordan transfer olduk zaten bi grup arkadaşla buraya..
ama takip etmek de zevkliydi..
biri yazıyodu meslea belirtim var diye 5 sayfa 10 sayfa atlaya atlaya
okuyodum acaba noldu testi pozitif çıktımı die kaydirigubbakcemile3
sonra üye oldum çok da memnunum hayatımın bi parçası oldu burası buradaki kızlar :)
neysem nuraycım verdim sanırım adres..
ama pişmanım yaaa.. çömez oldum kariyerim düştü..gamyoncuiremsu
fazla da uzatmayayım yine iptal etmesinler..
doktor haberlerim iyi 14-16 mm yumiler..
iğne dozu : baskılayıcı aynen devam..
yumurta geliştirici ise
bugün 1 toz 1 su
yarın onun da yarısı
pazar hiç yok
estradiol yüskek çıkmış çünkü..
pazartesi tekrar gidecem..
hemşireye sordum önümüzdeki hafta işlem yapılcakmış :Saruboceq:
bu arada evet ben hepinizin isimlerini(doğal olarak) ezbere biliyorum.
krispi kısmasın ama hani o hep isimlerinizi istiyodu ya bende okurken gülüyodum ben biliyorum ben biliyorum diye:))
usus da burda bu misafir kim ozaman ??
fake merak etme ilaç kullanınca değer mutlaka düşüyormuş bir arkadaşımdada vardı bu sorun.
bernacım seninkinden biras farklı olarak bende beklemedeyim.olası regl tarihim 27 kasım.
neşecim tekrar Allah tammamına erdirsin diyorum hayırlısıyla inşallah bebişini de kucağına alırsın .senin adına çok ama çookkkk mutlu oldum.darısı bizim gibi bekleyenlerin başına.
sana ayrıca bir soruda sormak istiyorum.sende regl gününe yakın akıntı oldumu.olduysa ne zaman başladı ve miktarı çok fazla mıydı?cevaplarsan çok sevinirim.ee bide herhalde bu forumun en popüler sorusunu sorayım:belirtilerin nelerdi?gerçi yazmışsın ama bir daha anlatırsan çok sevineceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?