saol dilekçim :) hayırlısı diyelim kuşum yaa..
aman işte ben de bilmiom..
rüzgarın önündeki yaprağım ben şu anda :1rolleyes:
hem sensiz olmuo buralar :çok üzgünüm:
berna kıymetini bil kusumhihoyyyt
biz deyünce gelinmio daaa:dilcikar:
ablacım çok teşekkür ederim ama bişey çıkmadı sadece sitenin reklamı varKtunnel evrimii gizliliinizi korumak iin burada!
bu da benden sana minnoşummmm
inş.önümüzde ay da sen bana gönderirsin
bi hamiş daha varmış onu tebrik ediyorum
tşkler krispimm valla yazıları okudum geriye döndüm anca gelebildim.aslı kuşum nasılsın
neler yapıyosun minnoşun nasıl
merhaba arkadaşlar,
sayfa şu an itibariyle biraz sakinken bende bi giriş yapmak istedim.söze nerden başlanır bilemiyorum bu siteye ilk defa yazıyorum.ama bir şey itiraf etmem gerekirse sizi uzun bir zamandır takip ediyordum(nolur bana kızmayın).nurayın uzun zamandır kızdığı ,sürekli çağırdığı o davetsiz misafirlerden biri bendim.hepinizin adlarını,hikayelerini,çektiğiniz sıkıntıları, yaşadığınız sevinçleri biliyorum diyebilirim.belki inanmayacaksınız ama bende sizinle birlikte ağladım ,sizinle birlikte güldüm.denenen her tedavide bende sizinle birlikte çookk dualar ettim.belki bugün neşenin haberini alıp bu kadar duygulanmasam bu kadar gözlerim dolmasa yine buraya yazmaya cesaret edemeyecektim. biliyorum buraya gelenlerin çoğu ya bir merhaba deyip ,yada bir kaç soru sorup kaçıyor .size ben de böyle olmayacağım diyemem.çünkü bu sene biraz yoğun bi iş tempom var ve sürekli bilgisayar başında değilim.akşamları gelincede eşim bilgisayar odasında çalıştığı için fırsat buldukça bakabiliyorum.neyse konuyu baya bi uzattım ama dile kolay ben sizleri yaklaşık bir seneden beri tanıyorum(gerçi siz beni bilmiyordunuz ama olsun:)artık kendimi suçlu gibi sizin özelinize giriyormuş gibi hissetmeye başlamıştım.dediğim gibi neşenin haberini alıncada artık daha fazla dayanamadım.beni affedebilirseniz çok sevinicem.marım yazımı sıkılmadan okuyabilirsiniz
tşkler krispimm valla yazıları okudum geriye döndüm anca gelebildim.
neşemmmmmmmm çooook sevindimm hayatımmm yarın hemen arayacagım seniii.
darısı tüm bekleyen güzel arkadaşlarımın başına.
usus aramıza hoşgeldin canım.
arkadaşlar sizleri çok özlüyorumm gündüzleri eksikliginiz o kadar çok belli oluyorki sizlerle burda sohbet etmek yazıları takip etmek insana o kadar güzel ve rahatlatıcı geliyorki iyiki varsınız.
krispicim sen nasılsın kızımız nasıl iyidir inşllah.
diger şekerlerim inşllah herkescikler iyidir.
birsen tekrar öptüm iyi geceler
bu arada evet ben hepinizin isimlerini(doğal olarak) ezbere biliyorum.
krispi kısmasın ama hani o hep isimlerinizi istiyodu ya bende okurken gülüyodum ben biliyorum ben biliyorum diye:))
varım kusum geldim kimse yok diye cıktım
cok erken uyanıyorum canım sıkılıyo gün bitmek bilmiyo boyle
benim de camasır atmam lazım ama seremem aksamustu atayım bari kociş sersin
sen de kac gundur iyi gezdin yedigin ictigin senin olsun gorduklerini anlathihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?