Aysonu Kizlari 2008

saol dilekçim :) hayırlısı diyelim kuşum yaa..
aman işte ben de bilmiom..
rüzgarın önündeki yaprağım ben şu anda :1rolleyes:

hem sensiz olmuo buralar :çok üzgünüm:

selam kızlar ben geldim anca bitti curcuna
hımmmm demek bir misafir çıkto ortaya
usus hoşgeldin bacım dedktif gibi bizi takip ediyodun heee hepimizin isimlerinide biliyosun
valla ben okadar sabredemezdim ben şıp diye daldım içeri sağolsun arkadaşlar çok sıcak karşıladılar
ogün bugündür bırakmıyorum yakalarını sende bizi bırakamayacağından eminim baksana 1 senedir takiptesin valla ben henüztam iki ay olmadı sanırım ama çok çabuk kaynaştık arkadaşlar çok sıcak
tekrar hoşgeldin umarım burası sana uğrlu gelir ve umarım meleğine kavuşursun..

aslı kuşum nasılsın
neler yapıyosun minnoşun nasıl
tşkler krispimm valla yazıları okudum geriye döndüm anca gelebildim.
neşemmmmmmmm çooook sevindimm hayatımmm yarın hemen arayacagım seniii.
darısı tüm bekleyen güzel arkadaşlarımın başına.
usus aramıza hoşgeldin canım.
arkadaşlar sizleri çok özlüyorumm gündüzleri eksikliginiz o kadar çok belli oluyorki sizlerle burda sohbet etmek yazıları takip etmek insana o kadar güzel ve rahatlatıcı geliyorki iyiki varsınız.
krispicim sen nasılsın kızımız nasıl iyidir inşllah.
diger şekerlerim inşllah herkescikler iyidir.

öncelikle hoşgeldin beni o kadar şaşırttınki anlatamam
kendimi çok tuaf hissettim...biri beni izliyormuş gibi
ama güsel bizi tanıyorsun hemde ismimle hitap etmişsin
çok fazla gelemeyecem dediğin için çok fazla sorum yok
yazmışsın zaten soracaklarımı ......çok duygulandım yazına
zaten hamişlikden zırlıyom herşeye
hoş hoşhoşşşşşş geldinnnnn cnm sayfamıza yüreğimizea.s.:enbuyukkk:

bizde iyiyiz canım sağol benim kız biraz hasta oldu ama şimdi daha iyi
bizde senin yokluğunu hissediyoz ama sağlık olsun hadi öptüm canım kaydirigubbakcemile3

arkadaşım haberini aldığımda tlf açtığın pastane mi hastanemi muhabbetimizden sonra
anladığımda gerçeği çığlık atamadım olduğum yerde aramızdaki gönül bağını
ifade edemezdim ....etsem bile anlayamazlardı çünki sanal alemde tanışıpda
kırkı yıllık dost gibi olan çok azdır....

ismi gibi neşeli yüreği gibi güsel arkadaşım
sen bu bebeği o kadar hakettinki...o kadar bekledinki
söyleyeceğim kelimelerin hepsi kifayetsiz kalıyor
herkesin hikayesi farklı herkes farklı yollarda
ama sabrın azmin beklemen cesaretin
kendinden büyük özgüvenin .......işte hediyen:ecrin_bebek:
rabbim ilk öğrendiğin günki heycan mutluluğu sana hep nasip etsin
bebeğinle hep böyle günler geçir ...
rabbim hiç bozmasın ...en güzel hamileliği yaşa ..rabbim darlık ve sıkıntı yüzü göstermesin ...............bebeğine ilk merhaba benden

HOŞGELDİN BEBEK :)))

ben hala ayaktayım bugün kıçım hiç yer görmedi resmen büyük kızımın arkadaşları geldi onlara yemek hazırla getir götür bulaşık ve yine çamaşııırrrrrrrrr ceylini yedir giydir alt temizle tekrar yemek yap sofra bulaşık mutfak temizliği derken anam ağladı gene ve zilli yatmıyor şuan babasının kucağında evi dolaşıyor bakalım ne zaman uyuyacak ben ölmek üzereyim nerdeysee ama daha ütü yapmam lazım az biraz kızın kıyafetlerini kurumuştu topladım yarın ütüleyemem fırsat olmaz anneme gidicem yarın yokum size iyi muhabbetler kendinize iyi bakın okkkk

bu arada evet ben hepinizin isimlerini(doğal olarak) ezbere biliyorum.
krispi kısmasın ama hani o hep isimlerinizi istiyodu ya bende okurken gülüyodum ben biliyorum ben biliyorum diye:))

hoşgeldn usus benim ismimi de biliyonmu bari e peki senin adın neee gıııııııııı birde nerden katılıyon aramıza yurt içi yurt dışı memleket nire bacım:1hug:

günaydın nurişş var sandım hemde şaşırdım erken gelmiş diye

ama kimselerrrrrrrrrrrrr yokk kahvaltı yapmadım çamaşır attım makinaya içeri geldşm yattım

günaydın kızlar şimdi uyandımhava çok sert karnım aç üşüyorum ev dağınık kızda aç oooof oooof herşey bana bakıyo şu ev hanımı olmakda ne zor be kardeşim ev hanımlarının değeri bilinmiyo

valla kuşum gittiğim kişi benim lise arkadaşım birinci sınıfdan buyana
birde benden bir yaş büyük ablası var işte hani çocuğu oldu vs.dediğim kocası ile benimki,
kankalar yani...neyse ilkgün bekar arkdaşıma gittim annesi kahvltıya bekliyordu
onların orası çok şenlikli çok komşusu var bi gittim 5 karı oo örgüler gırla
oturduk yemek vs.aksamada arkadaşım geldi ....apartmande herkes bana bişey getirdi hamileyim diyekaydirigubbakcemile3işte aksamıda arkadaşımla geçirdim muhabbet sohbet...sabah ablasına gittim çok yakınlar birbirlerine kahvaltıya 5 aylık bir böceği
ben ona baktım annesi sofra kurduk orada geçirdim diğer günleri kocası işden geç geliyordu ...o yüzden yanlız diye orada kaldım....dışarı birkere çıktık senin aradığında işte
böceği doktra götürdük kontrolü vadı ...maşşallah 5 ay 9 günlük 8 kilo olmuş
herşeyi 6 ayını doldurmuş bebek gibi dedi doktor...ek gıdaya geçmeyin anne sütü iyi dedi..
oradan mağzaları geze geze eve indink....sonra böcek hasta oldu...anaa kuşummmm ne kaprislii annesi oynarsa onla ağlamıyor oynamasa kıyamet kopuyor ...nezle iken böle oluyormuş....kız gece uyumadı gündüz uyumadı böceği ben baktım uyudu ...böle geçtiii

canım nunişim gece uykusuzluklarına alış bence yvaş yavaş geç yatmaya bak bi anda 1 yada 2 ye kadar oturamazsın yavaş yavaş uzat saatleri geç kalkınca daha çabuk geçiyor zaman hem geceleri gündüzlerinden daha çok izleyecek programlar var ben 3 de yatım ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyom ben hamişken 1 de yatardım 1 de kalkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…