Aysonu Kizlari 2008

ya kedicikle nurişin başına gelen olaya takıldım idrar yolu olayına ben çok sık tuvalete gidiyorum
ama idrarım su gibi yani öle bişey varmıdır yawww .....hiçbelirtisi olmadan geliyormuş

yasim 30, 5 gebelik gecirdim hepsi kayip, 2 kez 5.ayda erken dogum,gebeliklerim hep tedavisiz kendiliginden oldu, ama artik hamile kalamiyorum, doktorum artik asilama önerdi, suan kendisi izinde gelince basliycaz

yasim 30, 5 gebelik gecirdim hepsi kayip, 2 kez 5.ayda erken dogum,gebeliklerim hep tedavisiz kendiliginden oldu, ama artik hamile kalamiyorum, doktorum artik asilama önerdi, suan kendisi izinde gelince basliycaz

cnm bu gebeliklerin neden böle olduğunu araştırmadılarmı
ona göre bir tedavi uygulanır sana o kadar şey canın ne kadar yandı kimbilir
hayırlısı olsun cnm inş.güsel sonuçlar alırsın

saol canim güzeldileklerin icin, arastirildi pek bisey bulundu diyemem, hamile kaldigim zaman kaybetme korkusu yasiyorum cok siddetli bicimde, resmen atiyosun bebegi diyor doktorlar,bu sefer eger hamile kalabilmeyi basarirsam psikologa gitmeliymisim ayni zamanda, iste böyle

pregnyl iğnesini dr yazdı cnm bana seçenek sunmadılar ki..
ssk ödedi ya benimkileri.. en baştan aldık zaten hepsini..
izine gelince biraz da işten uzaklaşayım diye cnm yaa..
yatmam zaten öyle dayanamam ben kalkarım ..
ama evin huzuru olsun diye.. iş stresi olmasın..

cnm doktoruna sor bugün ssk o dediğim iğneyi vermiyor pergnly veriyorr

günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr ben bugün geç kalktım sabah bi baktım adet olmuşum sevinsemmi üzülsemmi bilemedim hergeçen gün umut tükeniyo bende artık bayramdan sonra dra giderizzz ne yapalım şuanda çay içiyorum sıcak sıcak iyi geldi birazdan annemler gelcek birazcık evi toparlıyım arada da sizi takipteyimmmmmmmm

aaaaaaaa bunu yeni duydum pikolojik mi yaniii cnm yapma bölee lütfnnnn herkes yaşıyor bende hep soru işareti ile doluyum ama seviyorum onlasrı ve olacak bişey allAtandır diyorumm

günaydın cnm sevin adet olduğuna ya hiç olmasan sebepsiz beklesden inş.tedavin güsel sonuç verir

evet canim büyük olasilikla, baska da bisey bulunamayinca ve benim hamile olunca ki garip hallerimi gören doktorlar böyle düsünüyr, ben de taniyamiyorum kendimi ozaman zaten, ama bu siteden cok sey ögrendim, bir hamile kalabilsem bu sefer sanki rahat olabilecegimi düsünüyorum, 1 senedir cok bilgi edindim bu siteden,bakalim bekleyip görecegim

saol samiracim, sen de saglikla al bebegini kucagina insallah, ne güzel az kaldi, darisi bekleyenlerin basina

hoşgeldin nuraycım..
evet baskılayıcıya devam ediyorum hatta
diğerini kestik bile.. zaten nette baktım kontrolsüz çatlamasın
diye baskılayıcı da vuruluyo..
ama ateşim yükseldi..
ne biliim yaa bugün dr bakcak zaten ..
korkum çatladıysa napcaklar..

günaydın kızlarrr zor bir geceydi valla uyuyamadık başım ağrıyor resmennn yawww zilli fena yıpratıyor bizi kabızlık sorunumuz var 4 gündür kakasını yapmıyordu dr 1 hafta bile yapmayabilir normal demişti ama dün ıkına sıkına gece 3 te yaptı sonra rahatladı galiba yavrum yada yoruldu belkide gözleri kıpkırmızı bişekilde ağlıyordu devamlı sonra uyudu neysekii sabahta 7:30 da uyandı 9:45 e kadar uyumadı sonra gene uyudu az önce mamasını verdim uyurken içti inşallah uyur biraz da bende dinlenirim inşallah yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…