saol canim, hepimizin dilekleri gerceklesir en kisa sürede umarim, cünkü benim pek vaktim yok artik
bebeki icin canim, yumurta rezervi azaldi benim
ayaklarini hep sicak tut Birsencim, bide cok su ic
yasim 30, 5 gebelik gecirdim hepsi kayip, 2 kez 5.ayda erken dogum,gebeliklerim hep tedavisiz kendiliginden oldu, ama artik hamile kalamiyorum, doktorum artik asilama önerdi, suan kendisi izinde gelince basliycaz
kuşum çatlamamıştır yumurtan benimde girdi h.sonu araya öle bişeye izin vermez yumoşun ggeliştiği için ağrn vardır benim artık o kadar gelişmiştiki yumurtam hareket edemez adet ağrısı gibi ağrım olurdu doktor bana dediki sakın ani hareket etme yumurtan döner kist olur yarın çatlatma iğneni yapacaz dedi.....penglyy neden oluyorsun ovitrel mi neydi o daha etkili kuşum pahalı 70 ytl ama çok iyi çatlatıyor bana ondan yaptılar
yumoşlar çatladımı 48 saat içinde toplanıyor cnm sabahdan aç gidiyorsun anestezi ile 30 dk.bitiyor iş 2-3 saat yatıyorsun sonra çıkıyorsun kuşum 1 güb yat evde sonra git işine bişey olmaz
pregnyl iğnesini dr yazdı cnm bana seçenek sunmadılar ki..
ssk ödedi ya benimkileri.. en baştan aldık zaten hepsini..
izine gelince biraz da işten uzaklaşayım diye cnm yaa..
yatmam zaten öyle dayanamam ben kalkarım ..
ama evin huzuru olsun diye.. iş stresi olmasın..
saol canim güzeldileklerin icin, arastirildi pek bisey bulundu diyemem, hamile kaldigim zaman kaybetme korkusu yasiyorum cok siddetli bicimde, resmen atiyosun bebegi diyor doktorlar,bu sefer eger hamile kalabilmeyi basarirsam psikologa gitmeliymisim ayni zamanda, iste böyle
günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr ben bugün geç kalktım sabah bi baktım adet olmuşum sevinsemmi üzülsemmi bilemedim hergeçen gün umut tükeniyo bende artık bayramdan sonra dra giderizzz ne yapalım şuanda çay içiyorum sıcak sıcak iyi geldi birazdan annemler gelcek birazcık evi toparlıyım arada da sizi takipteyimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?