aslım güsel annem nasılsın keyfin nasıl
hala bunalımdamısın kuşum attınmı sıkıntını
iyiyim dırımcımm yokbe kuşum arada halan bunalım takılıyorum evde keyifler iyi degilde birazz aman boşverr gitsin artıkım takmamaya çalışıyorum.sende yemek yemek için geç kalmışsın şekercim.
günaydın kızlar.
sizi de çok merakta bıraktım. ama çok zor günler atlattım. birden kasılmalarım başladı. sonra ben korktum, doktora gidelim dedim. iyiki de gitmişiz, nerdeyse açılma olacakmış. allahtan olmadı. ama o günü hiç unutamam heralde. hastanelerden nefret ediyorum. nst ye bağlandım sancılar 5dk. bir geliyodu hemde bayağı şiddetli. vajinal muayeneyle açıklık varmı diye bakıldı suyum gelmişmi diye bakıldı. sonra tokoloz tedavisine başladılar. önce dil altından bişey verdiler saatte bir. sürekli de serum. sonra hapa geçtik. bi yandan da doğum başlarsa diye bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için 2 doz bi iğne yaptılar.
bir hafta hastanede kaldım. sürekli serum aldım. sıvı almak kasılmaları azaltıyomuş. hala günde 3-4 litre su içmeye çalışıyorum yanımda sürekli bi sürahi benneyaptımki
idrar yolu enfeksiyonu neden olmuş bu kasılmalara. ama hiç belirti vermedi ne yanma ne bişey. idrar kültüründe çıktı bi tek. normal idrar testinde de çıkmadı. bir de bunun için 10 gün damar yoluyla bir ilaç aldım. kollarım delik deşik oldu.
şimdi geçmiş son kültür sonucum temiz çıktı. ama galiba o kadar antibiyotikten sonra şimdi de yine vajinit oldum.
kızlar öyle korktum ki. anlatamam size. orda hastanede haftası ve durumu benim gibi olan bi hasta vardı. ama onun sancıları hafiflemiyo süresi de uzamıyodu hiç. sonra doğum yaptı. ikizlerin biri hemen ölmüş, diğeride bi kaç gün yaşadı. çok kötü şeyler gördüm. insanın psikolojisi bozuluyo hastanede. rabbim kimseyi düşürmesin.
şimdi de evde sürekli yatıyorum.sadece tuvalaete ve yemek yemek için kalkıyorum. biraz fazla ayakta durunca, uzun süre oturunca kasılma oluyo.
çok şükür 27 haftalık olduk, çarşamba günü 28 olucaz. şu 30 u bi tamamlasam kızlar, sonra da allahn izniyle 36.
evimi çok özledim. bugünlük evdeyiz, ama interneti kayınvalidemlere bağlatıcaz belki. bağlatırsak size yazarım yine. sizi de çok özledim.
bana ve bebişime dua edin kızlar. hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım inşallah.:Saruboceq:
birsencim sana msnden yazdım telefon numaramı, msni açtığında sana gelicek.
yiyorum güzelim sorma zatenn ne bulursam habire yiyorumm çok şükürki kiloda almıyorum:))
mefayocumm sen konuşmuyorsun kuşummm.
ahhhh aslım ne konuşsam ki çok dertliyim canım biraz öncede söyledim bebiş işi bi taraftan bide eşimin ailesinde çok büyük bi problem var iyicede kötüleşiyo neyseee buhranlıyım iştee
ohhhhhhhhhh ne güzel o kadar yiyipde kilo alamamak bana ne yesem yarar vallahhhhh
hicraancım geç kalmışsınız yemek yemek için güzelim. amann ev işleri hiç bitmiyor güzelimm boşver gitsin. benimde hafta sonu yatılı misafirim vardı arkasından eşimde evdeyken yarına kalmasın yapamam diye hemen evi temizledimm ohh rahatladımm. amann bel ve sırt agrılarını sorma gitsin.
mevlana ne demiş bacım ne olursan ol gel demiş
ne olursa olsun gel bacım yaaa bizi üzmezsin sen burada olunca biz mutlu oluyoz
bakl buhran fake bile geliyor buhranlı buhrablıı
ülen okuduk ama yorum yazmadık beğenenler sana teşekkür ediyolar görmüyomusun bacım gezdin gezdin geldinnnn ohhh
güle güle giyy patiğinii
kuşum naber sana geleme niyetindeyiz perşembe günü ama benim popo doğrulmazsa
hayatta gelemeyiz ya...çok üzülüyorum ..inş.iyi olurum
kuşum ufak şeyler bunlar gelir geçer herkes grip bende alerji olduğu için hemen kapardım
iyi bile dayandım yaniii
kociş besliyor beni dün hamsü pilavı yedim bugün hamsi buğlama yiyecem ilaçları alırım yatarım terlerim düzelirim ...benim kaderim bu ama bebeklerimin olmaz inş..
eeeeeeee krispiii hiçroşş kaçmışş bende yemek yiyecemm
canım sıkma canını desemde kendimden biliyorum elimize degil anlatmak istersen burdayız canımm belki rahatlarsınn. dün misafirlerim vardı o arkadaşıma da söyledim bebekler annelerini seçerek dünyaya gelirlermiş senin minnoşta zamanını bekliyor canımcımm canını sıkma güzel annesi o hayırlı ile güzel bir zamanda gelecek inşllah.
ay çok uykum var yaww şöööle uyusam 1 hafta kalkmam herhalde
ben ilaç içem yatam kızlarrrrrrrrrrrrr iyi gecelerr
iyi geceler birsencim tüp bebek de insan ilaçla yatıp ilaçla kalkıyo allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?