Aysonu Kizlari 2008

aslım güsel annem nasılsın keyfin nasıl
hala bunalımdamısın kuşum attınmı sıkıntını

iyiyim dırımcımm yokbe kuşum arada halan bunalım takılıyorum evde keyifler iyi degilde birazz aman boşverr gitsin artıkım takmamaya çalışıyorum.sende yemek yemek için geç kalmışsın şekercim.

iyiyim dırımcımm yokbe kuşum arada halan bunalım takılıyorum evde keyifler iyi degilde birazz aman boşverr gitsin artıkım takmamaya çalışıyorum.sende yemek yemek için geç kalmışsın şekercim.

cnm takma diyecem ama olmuyor çok zor inş. düzelir herşey

cnm bişeyler yedik geç karnımız acıktı şimdi yiyeceğiz ne yapalım pazarları böle oluyor

bende acıkır gibi oldum aslında bogazım hiç boş durmuyor kendimide durduramıyorum habire tıkınmak istiyorum şimdide birşeyler atıştırıyorum habire.

ben yidim yaaa vitamin hapıma sinir oluyorum tatı kötü aldım yutamadım offf çıkardımmm eşimde bakıyor sonra birdaha denedimm

aslımm yeee cnm süt veriyon boşverr

yiyorum güzelim sorma zatenn ne bulursam habire yiyorumm çok şükürki kiloda almıyorum:))
mefayocumm sen konuşmuyorsun kuşummm.

canım yaa çok geçmiş olsun umarım bebiş gününü beklerde zamanında doğar bak sen şu velete acele etmese bariii kendine dikkat et allah'a.s.Şeniz a emanet ol canım

yiyorum güzelim sorma zatenn ne bulursam habire yiyorumm çok şükürki kiloda almıyorum:))
mefayocumm sen konuşmuyorsun kuşummm.

ahhhh aslım ne konuşsam ki çok dertliyim canım biraz öncede söyledim bebiş işi bi taraftan bide eşimin ailesinde çok büyük bi problem var iyicede kötüleşiyo neyseee buhranlıyım iştee

ohhhhhhhhhh ne güzel o kadar yiyipde kilo alamamak bana ne yesem yarar vallahhhhh

canım sıkma canını desemde kendimden biliyorum elimize degil anlatmak istersen burdayız canımm belki rahatlarsınn. dün misafirlerim vardı o arkadaşıma da söyledim bebekler annelerini seçerek dünyaya gelirlermiş senin minnoşta zamanını bekliyor canımcımm canını sıkma güzel annesi o hayırlı ile güzel bir zamanda gelecek inşllah.

pazar günleri geç kahvaltı edince yemek saatleri ileri gidiyor canım netçen işte bugün bide hazır kızda kocişte evde olunca miniğe bakarlarda bende evi toplarım accık demiştim ya annem kızkardeşlerim gelince eşyaların yerini değiştiriyorlar hep mutfakta dolaplarım hep karman çorman düzenim değiişmişti hep onları düzenledim biraz ev sürürüldü silindi toz alındı yataklar çarşaf nevresim değişti vss yoruldum valla tabii aralarda minik kuşum ceylinlede uğraşıyordum mama saatlerinde falan sırtımda ağrıyor zatiii mahvoldum şimdi ziilli yatırmazda bizi gene 2-*3 te ancak yatıyor gündüzde uyumuyor yaww mahvetti bizi saolsunnkafamçokkarıştılaelaelaelaelae

cnım bol yeşillik yemeye çalış c vitamini olan meyvelerden ye aman kendine iyi bak beklerim sizi kesinleşince arayın benii ama hee çarşamba doktora kontrolüm var zaten perşembe iyi olurr

eeeeeeee krispiii hiçroşş kaçmışş bende yemek yiyecemm

napiim kız gittim yemek yedim mutfağı toparladım bulaşıkları makinaya doldurdum kızı doyurdum şimdi kociş kucağında dolanıyor alıştırdı kucağa zilliyi elinde kaldık valla feci numaracı bişde ağlama numarası bile yapıyor artıkk

aslıcım anlatmayı çok isterdim ama çok çok özel bi durum ve burası herkese açık o yüzden anlatamam

evet bebek konusunu akışına bıraktım zaten biz ne yaparsak yapalım kısmette yoksa olmuyo bu iş biz herşeyi yaptık ama olmadı ama zaman zaman çok üzülüp kafama takıyorum bazen de amaaaaaaaaannn bizden önemli değil diyorum gelgitlerrrr yaşıyorummmm işte insan psikolojisi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…