Aysonu Kizlari 2008

yumoşlar geliştiğinden dir inşallah panik yapma bacım doktordan hayırlı haberlerle gel inşallaha.s.

hoşbulduk nuraycım sağol canım inş. hallolurda 1 aya kadar belli olcak bakalım hayırlısı

niye keyfin yok nuracım buarada kızlar annemler yoldaymış yazamazsam kızmayınnnnnnnnnn

yaw strese sokma kendini bırak kendi haline olayları kızım yaaa sen böle stres yaparsan sağlıklı gelişmez yumoşlar kaç kere dicez sizeeee aaaaaaaklava: tamam kolay değil bu süreç ama frenle kendini şekerimm sanki normal bir sağlık kontrolü tedavisi gibi davran düşünmemeye çalış nekadar umursamazsan okadar iyi oluyor sakin sakin işler halloluyor valla inan bana denenmişşş ben umursamadığımda hamiş kaldım birsende ümitsizdi neşe de öle beklemezken hamiş kaldı nuray keza öle değilmi yaww sölesenize kızlarr

bernacım inş. rabbim bu tedavinde yüzünü güldürür heyecanlan ama stres yapma bende yaşadım çok zor bi sürec yumurta toplamada hiçi bişi yok hemen olup bitiyo asıl beklemek mahvediyo insanı inş. sonuç güzel olur canım eeee kasıkların ağrıması normal yumoşlar büyüyo ben hastaneye giderken bian evvel toplansa şunlar diyodum yürüyemiyodum yavvvv

ya kedicikle nurişin başına gelen olaya takıldım idrar yolu olayına ben çok sık tuvalete gidiyorum
ama idrarım su gibi yani öle bişey varmıdır yawww .....hiçbelirtisi olmadan geliyormuş

allah iyiliğini versin kötü düşünmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava: tabiiki sık çıkacaksın wc ye bacım bu iler böle hemde sen iki tane böcük taşıyon sen çişe çıkmacayacanda benmi çıkacam :roflol:

yasim 30, 5 gebelik gecirdim hepsi kayip, 2 kez 5.ayda erken dogum,gebeliklerim hep tedavisiz kendiliginden oldu, ama artik hamile kalamiyorum, doktorum artik asilama önerdi, suan kendisi izinde gelince basliycaz

canım ya çok geçmişler olsun üzüldüm valla benimde 3 gebelik düşükle sonuçlanmıştı sonrasında hamiş kalamamıştım aşılamaya geçtik inşallah sağlıcakla kavuşursun bebişine sende

canım ben 9 ay kan pıhtılaşması için iğne yedim koldan benimde testlerde hiç bişey bulunamıyordu enson gebelik aşılama ile oldu ama baştan sona iğne yedim kılcal damarlardan pıhtılaşma damarı tıkadığından bebek beslenemiyor gelişemiyormuş ve ölüyormuş bir araştır sor doktoruna genelde 3 düşükten sonra bu iğneyi veriyorlarmış doktorlar neden vermedilerki sana acep rahim filmi ve tüplere bakılldımı kamera ile bakıyorlar ya bana da yapmışlardı ayol neydi o olayın adı hatırlayamadım valla şimdi uykusuzlukm beynimi dumura uğrattı da

ben diyom ama küçüğümya dinlemiyor beni
bendede ağrı oldu ama ben dedimya olumsuzluklardan çıktığımdan hep bişey olur diye bekledim...ana bi baktım bişey çıkmamış....hiç unutmam test yaptıracağımız gün aytunç bana bin taksiye gel dedi bende hep para hep para dedim minibüse binecem dedim
anneme yürü dedim ana bi baktım minibüs gidiyor el işareti yaptım bekel diye tabi yetişecem diye koştura koştura gittim ....hemde ikiböcek bendeyken düşün ne kadar umutsuz olduğumu şimdi çişe bile taksi ile gidecez ama o gün değildir dedim....gittim hamburger yedim ve başım döndü kan verdim sonuç bekliyorum...dedimki ben hamileyim
aytunç nereden biliyon dedi...ben dedim başım dönüyor tansiyonum düştü bende hayata olmaz dedim.....inanmadılar ...gerçi bende dediğime inanamadım ya sonucu alınca ama
işteeee anlatılmaz yaşanır bişey oldu ..ogün bugün anlatılmaz yaşanırı yaşıyorum ...

sende öle olacaksın bernoşum kır dereceyi at boşver gitsinnnnn

ya ne bilem işte korktumm yaaaa offf yaa kafam yerinde değil biri olsa bana çorba yapsa yaa ...hiç halim yokkk

papatyam saol canim, önerilerini dikkate alicam, sana da gecmis olsun, sen de zor seyler yasamissin, ne güzel bebisin var simdi,Allah bagislasin, gülegüle büyüt canim

gel ben sana çorba yedireyim dün akşamdan yapmış olduğum çorba da var ama demiyeyim şimdi canı çeken olur sen bana geleceğin gün de istediğin çorbayı yapayım sana kuşum çorbalar kurban olsun sanaaa

Son düzenleme:
samira yani Nuray degilmi bu arada, bi yanlislik yapmadim umarim, uzun süredir takipteyim ama dogru mu hatirladim acaba?

papatyam histeroskopiden bahsediyosan evet o da yapildi canim

hay ağzına sağlık kafayı yicektim neydi adı diye evet canım histereskopi ve rahim filmide yapılmıştı onlarda da bişey çıkmamıştı bende ama dr iyidir inşallah bazıları anlamıyorlarrr angutlarrr ama sana neden iğne vermediler poeki merak ettim sebepsiz 3 düşükten sonra kontrollü gebelik yaptırıyorlar ve iğne kullandırıyorlarrr kağan kocatepede tv de sölemişti 3-5 ay önce biz genelde sebepsiz tekrarlayan düşüklerde belli olmayan pıhtılaşma nedenini tahmin eder ve clexane iğne veririz diyordu yada bu tarz iğnelerden diye bende yedim o iğnelerden 36.haftaya kdar sezeryandan dolayı 36.haftada kestiler iğneyi kollarım delik deşik olmuştu ama çok şükür hamişlik hayırlısıyla doğumla gerçekleşti nebileyim olabilir yanii

papatyacim ben yurtdisindayim, gercekten birsürü doktor degistirdim, senin problemin sudur denmedi, yetmedi 2 yil önce memorial ada gittik, tüp bebege gerek yok dendi ordanda, ben de deliricem artik, ama dedigim gibi hamile olunca istemdisi hic rahat olamiyorum, kendimi dinliyorum 24 saat, düsürünceye kadar ugrasiyorum sanki, yeterince arastirmadan gectigime inaniyorum, suan yeni bi doktor buldum,cok memnunum, asilama yapilcak iste, ama benim sonra geliyor zor günler, ilgin icinsaol bi kez daha

herkes kaçmışşş ben yattım ama tlf lardan yarımyamalak uyudum
bi bakem dedim yine yatacam kaynanamı aradım o gelecek bana bakmaya

annem aradı sinirimi bozdu ...benim kuzenin karısı hamileya benden 10 gün önde
ona gitmiş halam işte bebeğinin herşeyi tamammış halısından tülüne kadar
nasıl asabım bozuldu annem biizm çocuklar yetimmi diyor
tam paramız yok karıkoca kara kara düşünürken annemin dediği lafa bak
sinirim hopladı dedim benim param yok alışveriş yapmaya ne varsa onu giyerler perdede alamam halıda dedim....of ya sonrada ağladım hala ağlayısım geliyor....
annem bir bebek için başlayacakmış şimdi alışverişe öle dedi...gidip yorgancıya yorgan yaptırcackmış git dedim hazır al ...saten yorgan olmadan olurmuymuş......aman yaa daha cinsiyetini öğrenemedim ben bunlar alışveriş derdindeler kafayı yiyecem ben

neşe kuş naber cnm evet boğazım fenaa korkuyomda

ususs gel bacım azcık muhabbet edek
birsenim dün birden elektrikler gidince çıkmak zorunda kaldım yazamadım:))
canım bişey değil ama göğüslere bide belirtilere bencede fazla takılma şimdi benim nerdeyse hiç birşeyim yok
öncesinde göğsüm hiç şişmemişti şimdi şimdi hafif şiştiler ama öyle rahatsız edecek şekilde değil yani
bence herşeyi aklından çıkar ve bekle:)))
inşallahhamile haberini alırız bir tanem:))
hadi bakalım hayırlısı olsun canım bak dk un ne güzel konuşmuş
bekle ve gör bak herşey güzel olacak ama bu ay olmazsa öteki ay sakın korkma ve umutsuzlağa kapılma
canım fatoşum çok teşekkür ederim allah ım en kısa zamanda sizede nasip eder
buarada seni çok özledim
allah a emanet ol
neşecim nasılsın bacım iyisindir inşallah
eee nasıl gidiyor hamişlik tam olarak 1 aylık oldumu acep
nasıl her sabah hamiş olarak uyandığını bilmek güzel bir duygu demi
iyiyim canım,vallah i ne kadarlık böcükğüm bilmiyorum
ya sabah hamiş uyanmak çok güzel ama bişey hissetmemekte tuhaf:))
oooooooooo cemattt burada ben nezle oldum kuşlarrr kafam bi fena yawww
canım tekrar geçmiş olsun
dikkat et kndine
bu topiğe hastayım ya.hiç birbirinizden kopmadınız.bizim topik biraz yavaşladı.yazdıklarınızı okuyorum.ilk defa yazdım buraya
saol canım teşekkür ederiz
tekrar bekleriz seni:))
canım benim ısını zaten düzenli ölçmemişin şimdi hiç birşey anlaşılmazki zaten
baskılayıcı iğnede vuruyorlarmış korkma bence
günaydin kizlar, babyprin hersey gönlünce olsun canim, birsencim gecmis olsun, dikkat et kendine ve bebislerine, ya ben böyle girdim ama takipteyim cogunlukla, sanki rahatsiz edicekmisim gibi geliyor sohbete katilirsam
canım hoşgeldin ne rahatsızlığı her zaman bekleriz
yasim 30, 5 gebelik gecirdim hepsi kayip, 2 kez 5.ayda erken dogum,gebeliklerim hep tedavisiz kendiliginden oldu, ama artik hamile kalamiyorum, doktorum artik asilama önerdi, suan kendisi izinde gelince basliycaz
canım ya çok üzüldüm ama hicranında dediği gibi sana hiçmi bişey yapmadılar iğne ilaç gibi
inşallah beklemediğin anda bebişin kapını çalar :)
üzlme adet oldun diye buda iyi diyelim
fatoşum lütfen kafaya takma bende hep derdim nasıl takılmaz diye
ama dedim eşimin tedavisi bitsin ne olacaksa o zaman olacak dedim
nasılsa norml yolla hamile kalamayacam falan derken o ay hamile kaldım
allah ım sanada mucizeni en yakın zamanda verir bir tanem

sana gerçekten çok çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kolay gelsin vallah işin zor ya
bazen seni dinledikçe korkuyorum dermişim:)))
amma allah ım sana sabır ve sağlık versin tabi tüm aileye:))

ceylinin rahatlamısınada sevindim
biz rahatsız olurken kabızlıktan
el kadar bebek daha çok kötü olur
yavrum benim yaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…