günaydın kızlar .........
kimsecikler gelmemiş..
ben ateşimi ölçüyorum yaa.. bişe sorcaktım .. dün 36,3 tü
bugün 36,6 yumurtam çatlamış galiba..
tüp bebek için çatlamaması gerekiyo değil mi.. sabah korktum ben
ya erken çatladıysa diye..
bugün 12,30 da randevum.. nolacak bilmiyorum
ama korktum ben yaa
ya ertelenirse.. yine iğne ilaç kullanırsam(
belki gereksiz panik oldum ama bilmiyorum yaa
selam ben de geldim gecmisi okudum
myfish hg canim ins bundan sonrasi guzel olur senin icin
bernacik baskilayici vuruyorsan nasil catladi yaa anlamadim..catlamaz diyemem baya gelismislerdi di mi ama ote yandan da catlamasin diye igne vuruldun
neyse birazdan ogreneceksin zaten insallah catlamamistir
kiz hicros zilli kizin numara da yapio artik haa isiniz zor kusum:roflol:
mefayo canim sen de hg bayadir ugramiosun neyse sorununuz hallolur insallah
benim de hic keyfim yok bugun
günaydın cnm sevin adet olduğuna ya hiç olmasan sebepsiz beklesden inş.tedavin güsel sonuç verir
birsennnnnn hoşgeldin cnmmmmmm :1hug:
yaa haftasonu girdi ya.. doktor bakamadı ki 2 gün
ilacı da kestik zaten.. baskılayıcıyı vuryom halaa..
ölçtük işte napiiimmm laelaelaelaelae
ya erken çatladıysa birsen noolcak..
çatladı kesin kasıklarımda aarıdı..:tomato:
ya kedicikle nurişin başına gelen olaya takıldım idrar yolu olayına ben çok sık tuvalete gidiyorum
ama idrarım su gibi yani öle bişey varmıdır yawww .....hiçbelirtisi olmadan geliyormuş
yasim 30, 5 gebelik gecirdim hepsi kayip, 2 kez 5.ayda erken dogum,gebeliklerim hep tedavisiz kendiliginden oldu, ama artik hamile kalamiyorum, doktorum artik asilama önerdi, suan kendisi izinde gelince basliycaz
saol canim güzeldileklerin icin, arastirildi pek bisey bulundu diyemem, hamile kaldigim zaman kaybetme korkusu yasiyorum cok siddetli bicimde, resmen atiyosun bebegi diyor doktorlar,bu sefer eger hamile kalabilmeyi basarirsam psikologa gitmeliymisim ayni zamanda, iste böyle
yaw strese sokma kendini bırak kendi haline olayları kızım yaaa sen böle stres yaparsan sağlıklı gelişmez yumoşlar kaç kere dicez sizeeee aaaaaaaklava: tamam kolay değil bu süreç ama frenle kendini şekerimm sanki normal bir sağlık kontrolü tedavisi gibi davran düşünmemeye çalış nekadar umursamazsan okadar iyi oluyor sakin sakin işler halloluyor valla inan bana denenmişşş ben umursamadığımda hamiş kaldım birsende ümitsizdi neşe de öle beklemezken hamiş kaldı nuray keza öle değilmi yaww sölesenize kızlarr
allah iyiliğini versin kötü düşünmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava: tabiiki sık çıkacaksın wc ye bacım bu iler böle hemde sen iki tane böcük taşıyon sen çişe çıkmacayacanda benmi çıkacam :roflol:
ben diyom ama küçüğümya dinlemiyor beni
bendede ağrı oldu ama ben dedimya olumsuzluklardan çıktığımdan hep bişey olur diye bekledim...ana bi baktım bişey çıkmamış....hiç unutmam test yaptıracağımız gün aytunç bana bin taksiye gel dedi bende hep para hep para dedim minibüse binecem dedim
anneme yürü dedim ana bi baktım minibüs gidiyor el işareti yaptım bekel diye tabi yetişecem diye koştura koştura gittim ....hemde ikiböcek bendeyken düşün ne kadar umutsuz olduğumu şimdi çişe bile taksi ile gidecez ama o gün değildir dedim....gittim hamburger yedim ve başım döndü kan verdim sonuç bekliyorum...dedimki ben hamileyim
aytunç nereden biliyon dedi...ben dedim başım dönüyor tansiyonum düştü bende hayata olmaz dedim.....inanmadılar ...gerçi bende dediğime inanamadım ya sonucu alınca ama
işteeee anlatılmaz yaşanır bişey oldu ..ogün bugün anlatılmaz yaşanırı yaşıyorum ...
sende öle olacaksın bernoşum kır dereceyi at boşver gitsinnnnn
ya ne bilem işte korktumm yaaaa offf yaa kafam yerinde değil biri olsa bana çorba yapsa yaa ...hiç halim yokkk
papatyam histeroskopiden bahsediyosan evet o da yapildi canim
birsenim dün birden elektrikler gidince çıkmak zorunda kaldım yazamadım:))neşe kuş naber cnm evet boğazım fenaa korkuyomda
ususs gel bacım azcık muhabbet edek
canım bişey değil ama göğüslere bide belirtilere bencede fazla takılma şimdi benim nerdeyse hiç birşeyim yokmerhaba kıslar nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
küçükkedicik çok çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm.ama neyseki sen ve bebeğin iyisiniz.
neşecim belirtiler için sağol ama sanırım ben bu ayda hamiş olamayacağım.yumurtlamadan sonra semsert olan ,daha dün gecye kadar beni ağrıdan uyutmayan göğüslerim sabah kalktığımda yumuşamış gibilerdi.(gerçi iki gündür evde olmam sebebiyle sütyen takmamam da buna bi sebep olabilir ama:)) neyse.
işte gene moralim bozuldu(bu ay bu göğüsler ve devam eden bel ağrılarım beni baya bi ümitlendirmişti.kısmet daha zamanı var demekki (
hadi bakalım hayırlısı olsun canım bak dk un ne güzel konuşmuşevet canım bu ay tahmin ettiğim yumurtlama günümde prof.tan randevu almıştım.muayene de tahminen 1-2 saat önce yumurtan çatlamış dedi.dün ilişki olumuşmuydu diye sordu.ben de evet dedimyumurta çatladıktan sonra ne kadar süre içinde ilişki olmalı diye sordum.oda bana bu ay hamile kalırsan dünkü ilişkiden kalırsın bundan sonraki çalışmalar tamamen sosoyal amaçlı dedi çok güldüm doktara yaw komik bi adamdı.hatta eğer tutmuşsa muhtemelen bi oğlun olcak bile dedi.
yani anlayacağınn birsencim herşey tamamdı yumurta çatlamış,ilişki tamam .hatta psikolojik olbailir ama ondan sonraki gün benim sol tarafta(yumurtlama da ordaydı)batmalarım bile başladı.o günden sonra 7.gündede inanaılmaz bir bel ağrısı oldu.tabi bende çok umutlandım.doktorun da gazına geldim anlayacağına.s
canım fatoşum çok teşekkür ederim allah ım en kısa zamanda sizede nasip ederkızlarrrrrrrrrrrrrrr iyi akşamlar iki saat kadar önce biirsen aradı sesi önce kötü gibi geldi meğer nezle olmuş çok korttum kalbim hızlı hızlı çarptı ama allahtan çok iyiyimiş
bide ne duyayım neşem hamişmiş çok sevindimmmm allahım ne kadar büyük ya rabbim çok sevindim neşem allah yüzünü güldürdü inş. sorunsuz bi hamileik dönemi geçirip hayırlısıyla kavuşuşursun bebişine
edicikde baya bi badireler atlatmış çok geçmiş olsun sibelcim aman dikkat et kendine en ufak şeylerden etkileniyoruzzz
birsen aradığuında arkadaşlarla yemekteydik ben baya bi efkarlıydım birazcık kafayı çektim azıcık canım hahahahahahah ama iyi geldi zaman geçtikçe benim umudum azalıyo bu hafta hep bebrk işine yordum kafayı dönem dönem böye geliyolar bana bu hafta kaç kere sayfayı açtım ama hemen çoktım szi üzmek istemedim içim çok acıyodu ama birsenin haberiyle yeniden umutlandım darısı bize inş. fake bomboma bernaya tüm isteyenlere
iyiyim canım,vallah i ne kadarlık böcükğüm bilmiyorumneşecim nasılsın bacım iyisindir inşallah
eee nasıl gidiyor hamişlik tam olarak 1 aylık oldumu acep
nasıl her sabah hamiş olarak uyandığını bilmek güzel bir duygu demi
canım tekrar geçmiş olsunoooooooooo cemattt burada ben nezle oldum kuşlarrr kafam bi fena yawww
saol canım teşekkür ederizbu topiğe hastayım ya.hiç birbirinizden kopmadınız.bizim topik biraz yavaşladı.yazdıklarınızı okuyorum.ilk defa yazdım buraya
canım benim ısını zaten düzenli ölçmemişin şimdi hiç birşey anlaşılmazki zatengünaydın kızlar .........
kimsecikler gelmemiş..
ben ateşimi ölçüyorum yaa.. bişe sorcaktım .. dün 36,3 tü
bugün 36,6 yumurtam çatlamış galiba..
tüp bebek için çatlamaması gerekiyo değil mi.. sabah korktum ben
ya erken çatladıysa diye..
bugün 12,30 da randevum.. nolacak bilmiyorum
ama korktum ben yaa
ya ertelenirse.. yine iğne ilaç kullanırsam(
belki gereksiz panik oldum ama bilmiyorum yaa
canım hoşgeldin ne rahatsızlığı her zaman beklerizgünaydin kizlar, babyprin hersey gönlünce olsun canim, birsencim gecmis olsun, dikkat et kendine ve bebislerine, ya ben böyle girdim ama takipteyim cogunlukla, sanki rahatsiz edicekmisim gibi geliyor sohbete katilirsam
canım ya çok üzüldüm ama hicranında dediği gibi sana hiçmi bişey yapmadılar iğne ilaç gibiyasim 30, 5 gebelik gecirdim hepsi kayip, 2 kez 5.ayda erken dogum,gebeliklerim hep tedavisiz kendiliginden oldu, ama artik hamile kalamiyorum, doktorum artik asilama önerdi, suan kendisi izinde gelince basliycaz
üzlme adet oldun diye buda iyi diyelimgünaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr ben bugün geç kalktım sabah bi baktım adet olmuşum sevinsemmi üzülsemmi bilemedim hergeçen gün umut tükeniyo bende artık bayramdan sonra dra giderizzz ne yapalım şuanda çay içiyorum sıcak sıcak iyi geldi birazdan annemler gelcek birazcık evi toparlıyım arada da sizi takipteyimmmmmmmm
günaydın kızlarrr zor bir geceydi valla uyuyamadık başım ağrıyor resmennn yawww zilli fena yıpratıyor bizi kabızlık sorunumuz var 4 gündür kakasını yapmıyordu dr 1 hafta bile yapmayabilir normal demişti ama dün ıkına sıkına gece 3 te yaptı sonra rahatladı galiba yavrum yada yoruldu belkide gözleri kıpkırmızı bişekilde ağlıyordu devamlı sonra uyudu neysekii sabahta 7:30 da uyandı 9:45 e kadar uyumadı sonra gene uyudu az önce mamasını verdim uyurken içti inşallah uyur biraz da bende dinlenirim inşallah yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?