Aysonu Kizlari 2008

cnm baştan daha çok içtim şimdi iki vitamin iki demir hapı
bebekler çift diye sanırım günde ikikere verdi normalde birkere içiliyormuş

evet başlarda daha çok içiliyo hormon yüklemesi yapılıyo resmen neyse bebişler için herşeye katlanıyoruz onlar iyi olsunlarda iyi geceler kuşum sana

bu topiğe hastayım ya.hiç birbirinizden kopmadınız.bizim topik biraz yavaşladı.yazdıklarınızı okuyorum.ilk defa yazdım buraya

bu topiğe hastayım ya.hiç birbirinizden kopmadınız.bizim topik biraz yavaşladı.yazdıklarınızı okuyorum.ilk defa yazdım buraya

sağol cangum kopmak konusunda konuşması gerekn en son insan benim sanırım ara ara giriyorum çünkü ama birsencim sağolsun dürtüyo beni güzel güzel haberlerde veriyo nazar boncukları için teşekkürler ayrıcaaaaaaa

kızlarrrrrrrrrr ben de yatıcam iyi geceler herkese öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hicrancım sormaa bende aynı şekildeyimm çok uykum var işlerde varr amaann yapmak istemiyorum hiçbirşey sırtım belim omzum heryerim agrıyor.

canım ben doktora gittim ya ban sıcak su torvbasını günde 4-5 defa sırtına ağrıyan yerlere koy dedi 2 de hap verdi biri parol biri brufen diye sabah akşam yiyom geçmezse fizik tedavi seansı uygulayacam demişti hafiflerse 3 seans yeter demişti hafifledi biraz sankii sıcak su torbasını 4-5 defa koyamıyorum ama 1-2 kez ancak oda yatarken yapıyorum genelde kız bırakmıyorki nasıl bekleteyim sırtımda dene bence benim çok fena sabahları kalkamıyorum yataktan bir süre nefesimi kesiyor sancısı okadar yanii

ben kaçtım kızlarrr gözlerim kaymaya başladı kızda ağluıyor susmadı kociş bana satmaya geldi kızı gönderdim ama gideyim bari oda yoruldu bugün kıza bakmaktan bugün valla hayatım işin zor b hakikaten durmuyor diyorrrrr:roflol: durmazsa belki bir araba turu yapabilirizzz gece geceee polis çevirirmiş nereye diye kızın uykusunu yakalamaya çıktık abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlar .........
kimsecikler gelmemiş..
ben ateşimi ölçüyorum yaa.. bişe sorcaktım .. dün 36,3 tü
bugün 36,6 yumurtam çatlamış galiba..
tüp bebek için çatlamaması gerekiyo değil mi.. sabah korktum ben
ya erken çatladıysa diye..
bugün 12,30 da randevum.. nolacak bilmiyorum
ama korktum ben yaa
ya ertelenirse.. yine iğne ilaç kullanırsam (
belki gereksiz panik oldum ama bilmiyorum yaa

cnm günaydın ben sana demedimmi ölçme ateş diyeklava:
kuşum doktorun yumurtalarına bakarken bu durumu anlar
benim 3 günden sonra yumoşlarıma baktı fazla gelişmişş
hemen ek iğne verdi ve baskıladı diğer yumoşlar gelişsin diye
yani ateş ölçüp strese sokmaaa kendini yaa doktoruna bırak kendini

döfmeyin seni hasta hastaaa:mymeka:

ben kalktımmm cnm hastayım nezle oldum kahvaltı yapmadım kocam portakal suyu sıkmış
bıakmış bende popomu kaldırırsam bişey hazırlayıp yiyecem
senn nelere yaptın

birsennnnnn hoşgeldin cnmmmmmm :1hug:
yaa haftasonu girdi ya.. doktor bakamadı ki 2 gün
ilacı da kestik zaten.. baskılayıcıyı vuryom halaa..
ölçtük işte napiiimmm laelaelaelaelae
ya erken çatladıysa birsen noolcak..
çatladı kesin kasıklarımda aarıdı..:tomato:

ben kalktımmm cnm hastayım nezle oldum kahvaltı yapmadım kocam portakal suyu sıkmış
bıakmış bende popomu kaldırırsam bişey hazırlayıp yiyecem
senn nelere yaptın

geçmiş olsunn .. gezdin gezdin üşüttün tabii..
ben sana demedim mi gir battaniyenin altına diyee....
neysee beslen tostunu portakal suyunu iç..
ben zaten bugün 12.30 da dr dayım..
birsen varsayalım çatlamadı..
pregnyl vurulcam 36 saat soraa toplayacaklar deği mi??
çok heyecanlıyın birsen yaaa..
anestezi yapıyolardı dii mii..
sonra ne kadar yatıyosun hastanede..
3 saat mii? izin alacam ben sorasında ..

günaydin kizlar, babyprin hersey gönlünce olsun canim, birsencim gecmis olsun, dikkat et kendine ve bebislerine, ya ben böyle girdim ama takipteyim cogunlukla, sanki rahatsiz edicekmisim gibi geliyor sohbete katilirsam

kuşum çatlamamıştır yumurtan benimde girdi h.sonu araya öle bişeye izin vermez yumoşun ggeliştiği için ağrn vardır benim artık o kadar gelişmiştiki yumurtam hareket edemez adet ağrısı gibi ağrım olurdu doktor bana dediki sakın ani hareket etme yumurtan döner kist olur yarın çatlatma iğneni yapacaz dedi.....penglyy neden oluyorsun ovitrel mi neydi o daha etkili kuşum pahalı 70 ytl ama çok iyi çatlatıyor bana ondan yaptılar
yumoşlar çatladımı 48 saat içinde toplanıyor cnm sabahdan aç gidiyorsun anestezi ile 30 dk.bitiyor iş 2-3 saat yatıyorsun sonra çıkıyorsun kuşum 1 güb yat evde sonra git işine bişey olmaz

günaydin kizlar, babyprin hersey gönlünce olsun canim, birsencim gecmis olsun, dikkat et kendine ve bebislerine, ya ben böyle girdim ama takipteyim cogunlukla, sanki rahatsiz edicekmisim gibi geliyor sohbete katilirsam

aaa aşkolsun myfish ... bu düşünce rahatsız beni:))
rahatsız edeceğim böleceim düşüncsi yanii.
senin de herşey gönlünce olsun..a.s

günaydın cnm neden rahatsız edeceksin cnm yaaaa saçmalamaaaaa gellll konuşalımm

saol canim, hepimizin dilekleri gerceklesir en kisa sürede umarim, cünkü benim pek vaktim yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…