Aysonu Kizlari 2008

hehehe kızsın ya kızsın :roflol:
bende ateş ölçyordum ve o sayede anladım hamile olduğumulaelaelaelaelae
birsen kız sakın banada kızma heeeeeeeeeeeeeeeŞeniz
canım hoşgeldin nasılsın nasıl hissediyorsun ufaktan ufaktan belirti baş dönmesi bulantı vs varmı canın bişii çekerse söle yapayım hemen

ayyy çok kzıyoo bu birsen var yaaa bi sinirli bi sinirli
bi de çok ağlıyo bi dee biliyo musunnn ikizi vaar göbişindeşutarafagitti
malum hamişlik stresi bende öleydim bomba gibi dolanıyordum millet kaçıyordu valla:roflol:normal anacım normal

seninde ikizlerin olsun hormonların tavan yapsında herbieyciğe nasıl ağlanıyor gör

herşeye ağlıyorum yaaaaaaa çok duygusalım bennn
canım sen ağlama da kız hepimizee dövülecek birisi varsa da söle ben döveyimklava:klava: sen yorma bebişlri ve ağlama artıkkkk üzme bizi de yawww

nereye kaçtınız heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

neşe ben böle olursam hiçroşa zor gideriz yyaaaaaa

kaytarmak yokkk hemen iyileş ıhlamur iç zencefil çayı iç limon sık ıhlamura ohhh bigüzel iççç kendine gelirsin hemennn sor doktora ne ilaç alabilirim diye vardır alabileceğin bir ilaç ama doğal yollardan bişiler alsan daha iyi olurrr sen iyi olda gelirsin bana sonra üzülme gene yaww

Son düzenleme:

ıhlamur ve portakal suyu oldu içim dışım cnm alerjim olduğu için zaten bişey alamıyorumki ben ilaç kullanamayacağım yanii

birseeeeeeeeeeeeee bak kız şunlara bakta keyfin yerine gelsinnnn neşem sende bakk kız neme lazım bakarsın seninkilerde ikiz olurmuşşşşş nebiliim içimden öle geçti iştee
[/URL][/IMG]

ıhlamur ve portakal suyu oldu içim dışım cnm alerjim olduğu için zaten bişey alamıyorumki ben ilaç kullanamayacağım yanii

iç sen iççç mecburen içeceksin yoksam iyileşemezsin bebeklerini düşün sen hasta olunca onlarda huzursuz oluyorlarr bacımmm dikkatli ol vitaminlerini de aksatma aman diyimm heee

canım ya evet ya cinsietler belli olsun
bebişlerin ne açıkta nede aç kalacak takma kafana
annende hani onlar yaptı siz niye duruyorsunuz diyordur
ama akıl etse onu bilene demez kadın
üzlüme lütfen tamammı
unutkanlık varya cnm hatırlayamıyor ama aytunç taksi yollamış geliyormuş
hımmm anladım canım iyi bari gelsin bakalım

hicrancım hiç bişey hismiyorum canım ya baş dnömesi yok
mide bulatısı hiç yok:)
ama çok karnım acıkıyor meyveyle ve yeşillikle geçiştirmeye çalışıyorum
ama sana kurban olurum yok canım bişey çekmiyor teşekkür ederim bir tanem:)))

birseeeeeeeeeeeeee bak kız şunlara bakta keyfin yerine gelsinnnn neşem sende bakk kız neme lazım bakarsın seninkilerde ikiz olurmuşşşşş nebiliim içimden öle geçti iştee
[/URL][/IMG]

canımmmmmmm beim tek ikiz farketmez ama ikiz olursa uçarım havalara süper olur ya:dance: :hooray: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

selam kızlar
valla bugünde yoğundum yaa çok yoruldum yine daha çıkmayacam dışarı valla
sabahta 11 de kalktım kahvaltı ev işi derken saat 2 olmuştu sonra saraçhaneye gittim kıza salıncak aldım napim tutturuyor parka gidelim diye beynimin etini yedi yaavv gittim aldım anam bunların her istediğini yapmak için sakıp sabancı olmak lazım o bike okadar musrifçi bi adam deiğldi neyse yaa admıda yernde rahatsız etmeyimanca fırsat bulabildim
offff göğüslerim ağrıyo benim adet geliyor sinyal veriyor bana dahada dört gün var adetime yoksa bu ay dahamı reken gelecek ne iyice aşağı düşer ozaman yaavvv homanlarım şaştı valla kafayı yiyecem

birsen napıyon bacım okuduğum kadarıyla üzmüşler seni arkadşım ne takıyon kafana kız sen istemezmisin onlara herşeyin en iyisini almak onlarada sıra gelecek datlum üzme kendini hem sen demiyomusun annem rahatsız anlamadan söylüyor ne kafana takıyon
durumunuz düzelsin bak annesi bebişlerine neler alacak
kızz burdaki arkadşlar yeter sana üzme sen tatlı canını hem onların kucağına almayı heyecanla bekleyen sevgi dolu anneleri var o sevgi onlara yeter

bişey değil hayatım kimsenin senin moralini bozmasına izin verme
böcüklerin sağlıklı bi şekilde doğsun allahın izniyle kucağına aldığında o mutluluk sana yetecek canım
gerisi fasa fiso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…