canım sen yeterki iyi ol bir tanem başka zaman gidriz o zaman
tamammı sıkma canını,yeterki sen iyi ol
kaynanan evi bulamamıki kız?
canım hoşgeldin nasılsın nasıl hissediyorsun ufaktan ufaktan belirti baş dönmesi bulantı vs varmı canın bişii çekerse söle yapayım hemenhehehe kızsın ya kızsın :roflol:
bende ateş ölçyordum ve o sayede anladım hamile olduğumulaelaelaelaelae
birsen kız sakın banada kızma heeeeeeeeeeeeeeeŞeniz
malum hamişlik stresi bende öleydim bomba gibi dolanıyordum millet kaçıyordu valla:roflol:normal anacım normalayyy çok kzıyoo bu birsen var yaaa bi sinirli bi sinirli
bi de çok ağlıyo bi dee biliyo musunnn ikizi vaar göbişindeşutarafagitti
canım sen ağlama da kız hepimizee dövülecek birisi varsa da söle ben döveyimseninde ikizlerin olsun hormonların tavan yapsında herbieyciğe nasıl ağlanıyor gör
herşeye ağlıyorum yaaaaaaa çok duygusalım bennn
nereye kaçtınız heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
neşe ben böle olursam hiçroşa zor gideriz yyaaaaaa
kaytarmak yokkk hemen iyileş ıhlamur iç zencefil çayı iç limon sık ıhlamura ohhh bigüzel iççç kendine gelirsin hemennn sor doktora ne ilaç alabilirim diye vardır alabileceğin bir ilaç ama doğal yollardan bişiler alsan daha iyi olurrr sen iyi olda gelirsin bana sonra üzülme gene yaww
ıhlamur ve portakal suyu oldu içim dışım cnm alerjim olduğu için zaten bişey alamıyorumki ben ilaç kullanamayacağım yanii
canım ya evet ya cinsietler belli olsunyok kuşum ya ne olursa onu kullanacaz takılmam öle şeylere zor buldum onları
arkadaşım bebeişin bir iki giydiği kıyafetleri yıkamış saklamış bana ben hiçbişeyden gocunmam ....ama daha annem h.sonu bendeydi parasal durumumuzu biliyor konuşması hoşuma gitmedi.....bende git yap dedimmmmm saldım onu meydana bide cinsiyeti belli olmadan nasıl alayım kuşum öle değilmi
hımmm anladım canım iyi bari gelsin bakalımunutkanlık varya cnm hatırlayamıyor ama aytunç taksi yollamış geliyormuş
canım hoşgeldin nasılsın nasıl hissediyorsun ufaktan ufaktan belirti baş dönmesi bulantı vs varmı canın bişii çekerse söle yapayım hemen
malum hamişlik stresi bende öleydim bomba gibi dolanıyordum millet kaçıyordu valla:roflol:normal anacım normal
canım sen ağlama da kız hepimizee dövülecek birisi varsa da söle ben döveyimklava: klava: sen yorma bebişlri ve ağlama artıkkkk üzme bizi de yawww
birseeeeeeeeeeeeee bak kız şunlara bakta keyfin yerine gelsinnnn neşem sende bakk kız neme lazım bakarsın seninkilerde ikiz olurmuşşşşş nebiliim içimden öle geçti iştee
[/URL][/IMG]
kaynanam geldiiiiii kızlarrr kafam bi dünyaaa
merhaba arkadaşlarr inanın bende ikiz olmasını çok isterimmmmmmmmmmmmmm
sen git yat canı ya
yorma kendini tamammı
hadi kaynanan içinde gözün aydın ,hiç değilse sana yardımcı olurkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?