aynen canım gerçi benim kız şimdi uyudu yaaa sinir ettibeni
bende 3 de yatıyom alıştım artık napim sabahları erken kalkmak istemiyom zaman geçmiyo geç yatarım geç kalkarıma.s
kız kaç yaşında benim oğlanda 11de yattı
kızlaaaar bugün güzel bir haber daha aldım 10 aydır çocuk için uğraşan ablam hamileeeeee bu demek oluyorki 7 inci kez teyze olacam kısmetse ayyyy sıra bende ya benimde 10 ay olmazsa ablam çok sevindi valla stresten yüzü sivilce kaplamıştı geçer artık sivilceleri kavuştu böcüküne bende bi kavuşa bilsem
neyse ben çıkıyom sana hayırlı geceler
canım benim kızım 2 yaşında
uyumuyor zorluyor beni ama sabahda geç kalkıyor gündüzde 1.5 saat uyuyor geceye kalıyor işte
kuşlar gündüz kactım cunku 3 kurusluk keyfim yok psikolojim bozuksenağlama
cok sıkıldım artık ben bir an once dogurmak istiyorum.pazar gunu de erkenden uyandıgımda kocişe demiştim zaten kalk uyuma sıkıldım bak psikolojikman ölcem cok fenayım dedim:roflol:sonra kalkınca olctum zaten sekerim fırlamış belki de strese baglı yukseldi
bugun de gece 4 civarı wcye kalktım 5 e kadar uyuyamadım:çok üzgünüm:hergun sabahın korunde kalkıyorum cok sıkılıyorum oturamıyorum cunku gogsumun altı cok acıyo devamlı pozisyon degiştirmek yatmak kalkmak zorunda kalıyorum sonra sırtımdaki kuluncum acıyo
yiyip icme olayı zaten sinirlerimi bozdu benim.bogazıma düşkünümdür boyle kendimi sıkmak benim psikolojimi mahvetti.hadi ittiretcem yiyecem ama bebegim etkileniyo mecburum kendimi sıkmaya...
bu klasik hamilelik sikayetleri ödemmiş mide yanması kramplar bel agrısı kaburga agrısı vs hicbişe yok ama bende de bunlar var işte sıkıntıdan ölcek gibi hissediyorum kendimi.bogulacak gibiyimsenağlama
aybasında hastaneye gidiyorum 37hafta dolunca alın ben cok fenayım dayanamıyorum diyecem kabul edeceklerini sanmıyorum ama cidden cok bunaldım şansımı deneyim bi...
off cok sıkıcı oldu ama şiştim yani inanın sabrım kalmadısenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?