Aysonu Kizlari 2008

kızlaaaar bugün güzel bir haber daha aldım 10 aydır çocuk için uğraşan ablam hamileeeeee bu demek oluyorki 7 inci kez teyze olacam kısmetse ayyyy sıra bende ya benimde 10 ay olmazsa ablam çok sevindi valla stresten yüzü sivilce kaplamıştı geçer artık sivilceleri kavuştu böcüküne bende bi kavuşa bilsem

aaaaaaaa ne güzel sabret sanada sıra gelir
naniknanik

canım benim kızım 2 yaşında
uyumuyor zorluyor beni ama sabahda geç kalkıyor gündüzde 1.5 saat uyuyor geceye kalıyor işte

aman bende sen böyle dövünürken kız 4 5 yaşında sanmıştım ben ne yapayım benimki 4 bitmek üzere ve romatizma tedavisi yüzünden dr sakın çocuk mocuk yapma dedi be ne yapayım yaş olmuş 30 haaa

ve tedavinin ne zaman biteceği belli değil eşimde durmadan beni üzüyo nerde bikız kıyafeti görse yüzüme bakıyo

gitmiş neyse herkese iyi geceler yarın ben anca 11 de kalkarım yarında evi temizleyecem şöyle inceden temizleyem diyorum

nuraycım yazını okudum
evet dayanmak çok zor şu son aylarda ama inan bana bebiş ne kadar anne karnında durursa onun için her şey daha iyi olacak şu anda onun için en temiz, en güvenilir, en sıcak yer orasıdır bebeklerin ciğerlerinin gelişimi son ayda tamamlanır biliyosun ciğerler bebekler için çok önemlidir bence doktor ne zaman uygun görürse ozaman yapın sezeryanı inan bana bebişin için en hayırlısı bu koskoca 8 ay geçmiş şu son ayda sık dişini arkadaşım hem kilo alımıda son ayda tam 1 kilo alıyorlar buda günde ortalama 35 gr yapıyor her sabrettiğn gün bebişin 35 er gr alacak
ultrasondaki kilolara sakın bakma onlar çok yanıltıcı olabiliyor bana 3.600 doğacak dediler 3.120 doğdu sen elinden geldiği kadar sabret bacım sonradan pişman olmazsın

kızlar hala başım çok ağrıyor sağ tarafım burnum akmıyor akmadığı için ağrı yapıyor açılması lazım herzaman şakır şakır akan burun bugün akmıyır ya .....şakağımdan gözüme vuruyor ağrısı
kızlar inş.biran önce gelirsiniz viks var evde sıcak su ile buhar yapacaktım biraz suya viks atsam acaba açar sünislerimi diyorum ama bişeyde olurmu diyorum içeriğini okudum gebelikle ilgili bir yazı yazmamışlar ......olmadı hastaneyi arayıp sorcağım valla diş köklerim bile ağrıyor sağ tarafımda

bu sıkıntımda bebeklerimi düşünüyorum nasıllar diye ben her hasta olduğumda onları görmek istiyorum
offf yaaaa ne olacak bu halim 9 ay geçmeyecek sanırım yaa

selam kızlarrr naberler ben yine aynıyım kızdan muzdaribim başka bi haber yokkk siz nasılsınız birsencim nasılsın bugün

NEŞEEEEEEEEEEEEEE ay takvimini gördüm bi hoş oldum arkadaşım sanki hamiş olduğunu yeni öğrendim gibi çok yakışmış takvimin kızz

aaaaaaaaaaaaaaa delirdinmi sen kızz millet bir gün daha karnımda kalsında gelişsin der sen şunun dediğine bak yaww benim dr 38. haftada kilo boy biraz daha gelişsin anne karnında bekleyelim 1 hafta daha dedi 38+6 da aldı bebeği benim kız 3.250 gr 50 cm doğdu doğduktan sonra da kilo kaybediyor zaten hem doğduktan sonra daha zor hiç merak etme bence bekle zaten dediğin gibi kabul etmezler doktorlar ama sakın diyeyim sezeryanı bile 2-3 gn geciktir bence

nereyesunuz da benim kız kalktı uyuyordu şimdi bağırır mık mıklıyor kendü kendünee sıkılır şimdi basar yaygarayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…