saol canım yapmayacaktım ama dayanamadım yahutakvimib hayırlı olsun cnm evet yapar sağolsunnn
canım bayağı yorulmuşun kolay gelsin sanaselam kızlar
valla bugünde yoğundum yaa çok yoruldum yine daha çıkmayacam dışarı valla
sabahta 11 de kalktım kahvaltı ev işi derken saat 2 olmuştu sonra saraçhaneye gittim kıza salıncak aldım napim tutturuyor parka gidelim diye beynimin etini yedi yaavv gittim aldım anam bunların her istediğini yapmak için sakıp sabancı olmak lazım o bike okadar musrifçi bi adam deiğldi neyse yaa admıda yernde rahatsız etmeyimanca fırsat bulabildim
offff göğüslerim ağrıyo benim adet geliyor sinyal veriyor bana dahada dört gün var adetime yoksa bu ay dahamı reken gelecek ne iyice aşağı düşer ozaman yaavvv homanlarım şaştı valla kafayı yiyecem
canım ya demin temmuz annelerinde okudum pamuğa limon sıkıyormuşun üstünede karabiber serptikten son alnına koyup tülbentle sarıp bekletiyormuşun iyi gelirmiş dene istersenbasımağrıyor yaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar dayanamadım çizelge yaptım kendime yakışmışmı:)))
ayyyyyyyyyyy nuraycım en zor döneme girdin tabi günlerde geçmek bilmez şimdi ya hayırlısıyla geçse şu günler uyuyamamak da sinir yapar insanda eeee heyecanda var tabi yeni bi hayat başlıcak eşinle düzeniniz bozulcak ama bu yeni düzen daha hareketli oucakkuşlar gündüz kactım cunku 3 kurusluk keyfim yok psikolojim bozuksenağlama
cok sıkıldım artık ben bir an once dogurmak istiyorum.pazar gunu de erkenden uyandıgımda kocişe demiştim zaten kalk uyuma sıkıldım bak psikolojikman ölcem cok fenayım dedim:roflol:sonra kalkınca olctum zaten sekerim fırlamış belki de strese baglı yukseldi
bugun de gece 4 civarı wcye kalktım 5 e kadar uyuyamadım:çok üzgünüm:hergun sabahın korunde kalkıyorum cok sıkılıyorum oturamıyorum cunku gogsumun altı cok acıyo devamlı pozisyon degiştirmek yatmak kalkmak zorunda kalıyorum sonra sırtımdaki kuluncum acıyo
yiyip icme olayı zaten sinirlerimi bozdu benim.bogazıma düşkünümdür boyle kendimi sıkmak benim psikolojimi mahvetti.hadi ittiretcem yiyecem ama bebegim etkileniyo mecburum kendimi sıkmaya...
bu klasik hamilelik sikayetleri ödemmiş mide yanması kramplar bel agrısı kaburga agrısı vs hicbişe yok ama bende de bunlar var işte sıkıntıdan ölcek gibi hissediyorum kendimi.bogulacak gibiyimsenağlama
aybasında hastaneye gidiyorum 37hafta dolunca alın ben cok fenayım dayanamıyorum diyecem kabul edeceklerini sanmıyorum ama cidden cok bunaldım şansımı deneyim bi...
off cok sıkıcı oldu ama şiştim yani inanın sabrım kalmadısenağlamasenağlama
nuray ne o doğum heyacanımı sardı kızzzzzz
eşimin kuzeni doğum yaptı sabah
3600 kız bebiş çok tatlı
allahım bende istiyorum dedim
dedim ama kca yok gene 15 gün
krispi senidemi uyku tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?