Aysonu Kizlari 2008

takvimib hayırlı olsun cnm evet yapar sağolsunnn
saol canım yapmayacaktım ama dayanamadım yahu
inşllah sonuna kadar orda kalır:))
canım bayağı yorulmuşun kolay gelsin sana
he vallah çocuklar ne istenirse alınıyor ama ben almamaya çalışacam tabii nereye kadar bilmiyorum:))
basımağrıyor yaaaaaaaaaaaaaaa
canım ya demin temmuz annelerinde okudum pamuğa limon sıkıyormuşun üstünede karabiber serptikten son alnına koyup tülbentle sarıp bekletiyormuşun iyi gelirmiş dene istersen

Birsencim yazdiklarini okudum, üzülmene üzüldüm, sakin kendine bu tür seyleri dert etme, cok sükür ki hamilesin, hamile olmayi bekledigin günlerdeki endiselerini düsünüp kafani rahatlat canim, ben de bir hamile kalayim, bu günlerde cektigim huzursuzlugumu ve uykusuz gecelerimi düsünüp rahatlamayi simdiden beynime kazimaya calisiyorum, alisveristi, perdeydi kücük ayrintilar bunlar, zamanla hepsi olur, rahatina bak canimcim,

Neseli canim, bebisin hayirli olsun, rahat ve sorunsuz bi hamilelik dilerim, cabucak gecsin günler, bebegine saglikla kavus insallah, sevgiler

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nuray ne o doğum heyacanımı sardı kızzzzzz
eşimin kuzeni doğum yaptı sabah
3600 kız bebiş çok tatlı
allahım bende istiyorum dedim
dedim ama kca yok gene 15 gün

:ecrin_bebek:
kızlar dayanamadım çizelge yaptım kendime yakışmışmı:)))

çok yakışmış neşem çok mutlu oldum ya dün birsen aradığında arkadaşlarla dışardaydık eşimde duydu neşeliydi dimi diyo hepininizi biliyo tekrar tebrikler canım

bende seni özledim neşem kendine iyi bak üşütme sakın bol bol dinlen :ecrin_bebek:

ayyyyyyyyyyy nuraycım en zor döneme girdin tabi günlerde geçmek bilmez şimdi ya hayırlısıyla geçse şu günler uyuyamamak da sinir yapar insanda eeee heyecanda var tabi yeni bi hayat başlıcak eşinle düzeniniz bozulcak ama bu yeni düzen daha hareketli oucak

nuray ne o doğum heyacanımı sardı kızzzzzz
eşimin kuzeni doğum yaptı sabah
3600 kız bebiş çok tatlı
allahım bende istiyorum dedim
dedim ama kca yok gene 15 gün

amannnnnnnnnn miracım ya seninde şansından hep kocanın işi çıkıyo tam da zamanında gerçi nasip de varsa yumurtlama zamanının dışında da olur ama kısmet iştee şimdi herkes soruyodur sana ikinci niye yapmıyosun diye olmasa niye çocuk yapmıyosunuz derler olur ikinci ne zaman derler millete dert oluyo

birsenin kayınvalidesi gelmiş birsenin kayınvalidesi gelmiş kafan şişmiştir şimdi senin sürekli dinle dur bakalım idare et arkadaşım yaşlı ne yapcan

kimseckler yok bende çıkıyorummm sabah görüşürüz bu arada fake nerde yaaaaaaaaaaaa

samiracim insallah bu gece rahatca deliksiz uyursun canim, Allah yardimcin olsun, sana ve herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…