selam kızlar
dırım cim canım benim uzun zamandır yoktum siteye bi girdim şok oldum çok güzel bi süpriz oldu benim için altaki takvimi görmek.tebrik ederim güzelim anlat bakalım detaylarıyla nasıl oldu
ben bi yandanda evimi yerleştirem bari
ele gözlüm eski arkadaşlardanmı yksa başka yerdenmi
Evet birsencim onuda tanıyorum.:roflol:denizliden di sanırsam değilmi?
hoş geldin ela gözlüm.umarım artık çok çok çok iyisindira.s.
selam kızlar
dırım cim canım benim uzun zamandır yoktum siteye bi girdim şok oldum çok güzel bi süpriz oldu benim için altaki takvimi görmek.tebrik ederim güzelim anlat bakalım detaylarıyla nasıl oldu
oo herkes burdaymissss
elaaaa hosgeldin caniiiiiiiiiiimmm
seni merak ediyordum ben de nasilsinnn
Evet birsencim onuda tanıyorum.:roflol:denizliden di sanırsam değilmi?
hoş geldin ela gözlüm.umarım artık çok çok çok iyisindira.s.
cnm ben tüpbebek mikroenjeksiyonla hamiş kaldım cnm en son hiçroşun doktoruna gittim adam yaptı testimizi dediki uğraşmyın boşa dedi ....sizin spremler nanay dedi siz direk tüp bebek yapın dedi...bizde karar verdin girdik borcun altına yaptık rabbim nasip etti iki yumoşumda tuttu ikiz bebeklerim var inş.hayırlıca doğumada yaparız ...şimdilik herşey iyi gidiyor
kızz ela bu usus gisliii hayranlarımızdan hala bana çok garip geliyo :1ninca:
hoşgeldin canım
nasıl kötü bşey yaşadınız bilmiyom ama eskide kaldı artık
biz bugüne bakalım
tekrar hoş geldin
eeee durumlar nasıl bebiş varmı bekleyenlerdenmisin
fisfisfis
ama ama nasıııı yaniiiiisenağlamasenağlama
canım çok geçmiş olsun kız şimdiden seni zorluyorsa doğduğundakizlar geldim nihayet
az daha miciomusum:tomato: tam zamaninda gitmisiz yaw erken dogum tehlikem varmis.nst de sanci cikti. dr bakti sizin sanciniz var dedi evet dedim yani evham deil makinede de var kendinizi dogru ifade ediypsnuz dedi
hap verdi yarim icilcek sabah aksam 7gun..haftaya persembe tekrar gel nst gir sonucu bana getir dedi
dogumu da konustum 37haftadan once biz almiyrz kuvezimiz gecici 4saatlik dedi.ama bu hap sanciyi keser bebek durur dedi.hemen benden kan aldirdi yarin oglen sonucu esim alacak..sonucu bana goster ben burda sezeryan olup olamayacagina karar verecem dedi:1shok:yani riskli bir durum varsa kabul etmiyorlar...hapa ragmen sanci durmazsa napacas dedik bu durumda 4 hastae var devlet hastanesi onlari saydi yenidogan unitesi olan.oralara gdeceksiniz dedi..
insallah kan testimde sorun cikmaz pihtilasma hemogram ve hepatit bakilcak
uygun gorurse epidural sezeryan olacam tam istedigim gibiiii:Saruboceq:
hem de burasi cok uygun tas catlasin 500=600ytl odeyecem yaa dusunun..
doktoru da cok tuttuk bu arada..hem esimin abisiyle tanisiyormus yardimci olur insallah
ama once gendumu beendirmem lazim sezeryan icin
yoksa almicaklar benüüüüüüü:tomato:
kız kaynanamdaydım bilgisayar çok ağırdınese kısss okuyup kactınmıııııııı
yok dırım 2oglan cok zor acayıp yaramaz oluolar zaten erkek cocukları
biri bari gızzz olsunnaniknanik
bence çok aceleci olma ben öyle acele etmiştim 3 bileziğimden oldum sonuç elde var sıfırnuniş sende burdayken size bişe sorucam ben cuma işte dr gidicem ya beni oyalarsa dicem benim sabrım yok oda böle olması gerkiyo derse beni oyalsa fakülteyemi gitsem diyorum orda hemen aşılamaya geçiyolarmış sizce
anaaaaaaaaaaaaaa üleyynnnn rekor kıracak kk neye uğradığını şaşırdı kilitlenirse hiç şaşmam
8 kişiyiz vay anam vayyyyyyy
kızz ela bu usus gisliii hayranlarımızdan hala bana çok garip geliyo :1ninca:
en güzelini yapmışsınız.canım senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin
sağlıkla sorunsuz kucağına alırsın inşallah çok dikkat et kendine yorma .
hoşbulduk.
ben nisan ayında 5 aylık üçüzlerimi kaybetmiştim.kötü olay buydu canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?