Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar
dırım cim canım benim uzun zamandır yoktum siteye bi girdim şok oldum çok güzel bi süpriz oldu benim için altaki takvimi görmek.tebrik ederim güzelim anlat bakalım detaylarıyla nasıl oldu

hoşgeldin canım
nasıl kötü bşey yaşadınız bilmiyom ama eskide kaldı artık
biz bugüne bakalım
tekrar hoş geldin
eeee durumlar nasıl bebiş varmı bekleyenlerdenmisin
fisfisfis

selam kızlar
dırım cim canım benim uzun zamandır yoktum siteye bi girdim şok oldum çok güzel bi süpriz oldu benim için altaki takvimi görmek.tebrik ederim güzelim anlat bakalım detaylarıyla nasıl oldu

cnm ben tüpbebek mikroenjeksiyonla hamiş kaldım cnm en son hiçroşun doktoruna gittim adam yaptı testimizi dediki uğraşmyın boşa dedi ....sizin spremler nanay dedi siz direk tüp bebek yapın dedi...bizde karar verdin girdik borcun altına yaptık rabbim nasip etti iki yumoşumda tuttu ikiz bebeklerim var inş.hayırlıca doğumada yaparız ...şimdilik herşey iyi gidiyor

ooohhhhhh maşşallah maşşallah dolmuş burası bugün daha yoğun geçeceğe benziyo
neşem nasılsın canım moralin iyimi
nuniş sen nasılsı kuşum sancın oldumu daha
bebeklik sende durumlar nasıl
hadi ötün bakalım
anlaşıla ben bugün evi yerleştiremiycem

ohhhhh ohhhh maşallahhhh herkessssssssss burada süperrrrrrrr bebeklik kızzz neredesin öt bakalım
kıza alışverişmi yapıyrodun yoksaaaaaaa

en güzelini yapmışsınız.canım senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin
sağlıkla sorunsuz kucağına alırsın inşallah çok dikkat et kendine yorma .

anaaaaaaaaaaaaaa üleyynnnn rekor kıracak kk neye uğradığını şaşırdı kilitlenirse hiç şaşmam
8 kişiyiz vay anam vayyyyyyy

canım çok geçmiş olsun kız şimdiden seni zorluyorsa doğduğunda
sana neler yapacak acep kaydirigubbakcemile3
ama allah ım ayında gününde doğmasını nasip etsin :Saruboceq:
nese kısss okuyup kactınmıııııııı
yok dırım 2oglan cok zor acayıp yaramaz oluolar zaten erkek cocukları
biri bari gızzz olsunnaniknanik
kız kaynanamdaydım bilgisayar çok ağırdı
2009 temmuz annelerine yazdım gitti,buraya yazdım gitmedi yazım bende sinirlendim kapadım ya
nuniş sende burdayken size bişe sorucam ben cuma işte dr gidicem ya beni oyalarsa dicem benim sabrım yok oda böle olması gerkiyo derse beni oyalsa fakülteyemi gitsem diyorum orda hemen aşılamaya geçiyolarmış sizce
bence çok aceleci olma ben öyle acele etmiştim 3 bileziğimden oldum sonuç elde var sıfır
anaaaaaaaaaaaaaa üleyynnnn rekor kıracak kk neye uğradığını şaşırdı kilitlenirse hiç şaşmam
8 kişiyiz vay anam vayyyyyyy

bugün burası evet şenlikli ama ben geçmişle hem gelecekle ilgilecem şimdikŞeniz

bebek konuş kızzz nerelerdeydinnn kaçak oldun iyice biz nurişle hasta sökel buradayızzz
aslı ile hiçroşda

ya kızlr herkes burdayken şimdi ben ben 5 haftalık hamileymişim
ama sadece kese gördük ve 5 aralıkta bebeği görebilirmişik ancak ama doktor bana sakın korma dış gebelik değil ve boş gebelikte değil dedi acaba nasıl anladı değerimdenmi ben anlamadım ya

buarada herkese merhabalar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm

en güzelini yapmışsınız.canım senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin
sağlıkla sorunsuz kucağına alırsın inşallah çok dikkat et kendine yorma .

kuşummmm ben işden ayrıldım tedavi olurken şimdi hiçbir riskimiz yok ama ben evde dana gibi yatıyorum ....şimdiye kadar birbuçuk kilo aldım ama ileriye doğru fıçı gibi olcazz

hoşbulduk.
ben nisan ayında 5 aylık üçüzlerimi kaybetmiştim.kötü olay buydu canım .

ayyyy canım yaaa çok üzüldüm kız afedersin senide üzdüm yine yaaaa
allahım kimseye vermesin gerçekten çok üzüldüm tüylerim diken diken oldu
tekrarözürdilerim hatırlatmak istemezdim gerçi sen onları hiç unutmadın ama ben yinede yaranı deşmek istemezdim
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…