Aysonu Kizlari 2008

cüvcüv arkadaşım drumuzun dedigine göre benimde bilgilerime göre hamişsin çünkü 5,00 üzeri gebelik oluyor diye biliyorum. yalnız benim ilk sonlanmış olan gebeligimde hem idrarda hemde kanda gebe oldugum çıkmamıştı yada dr bilememişti bilmiyorum artık.

ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASİP ETSİNN CANIMMM... SENDE DUAA ETTEE BEBEĞİMİİ GÖREYİMM KALBİNİN SESİNİ DUYAYIM CANIM YAAA... EZANDA OKUNUYOO ALLAHIMM Bİ AKSİLİK OLMADAN İNŞALLAHHH .....

amin canım Allah cümlemize nasip etsin Allah olmayanlara tez zamanda kavuşturmak nasip etsin.inşllah Allahın izniyle bebeginizi hayırlısı ile görür ve kalp atışlarını duyarsınız inşllah.

doğru adet günüm gelmedi daha yerimseniben

SLM CANIM ARAMIZA HOŞ GELDİNN DİYELİM ÖNCEEE..
adetine kaç gün kala yaptın testi benim 5 gün kala 31 çıkmıştııı sen testi tekrarla 2 gün sonra eğer değer 100 civarı olursa kesin kesin hamişsin bu değerde hamişlik demek ama netleştirmek lazım tabiiii 6 dan sonrası zaten hamişlik demekmişşşşş

kızlar ben geldim kocam evdeydi geldiğimde sprem testi yaptrıdı erken gelmiş duş vs.yemeği hzırlamış bend eduşumu aldım yemek yedim şimdi geçmişi okudum amma yazışmışınız yawwww oku oku bitmedi.....mira gelmiş hicran gelmişşş .....

ya kızlar bugün sıcak su ile banyo yaptım artıkkk sökülmem lazım yaa kocam kızdı yarın kan testini yaptır dedi ...sen yinede dedi....
sabah 9.30 çıkacam taksiyi aradaı yarın al diye eşimi .....
hala göğüslerim sızlıyo yaaa kaşınıyorr beni mahvetti bu işşş yokkk çakma banu alkandım bu gidişle akrep nalan olacammmm

dırımcım belki gerçekten hamiş olmuşsundur... kızlar hiçbirimiz yemeğimizi kendimiz hazırlayamıyoruz sanırım kocalarımız sagolsun bende mutfaga girmek pek istemiyorumda benim kocacımda yemek hazırlıyor.birde bilgisayar başında çok uzun süre durmak etkilemez bizi degilmi.

cnm yok beeeee nerede bend eöle şans ben hamiş olacam da böle leke gelecek kesin ben sökülemiyorum mevzu o ama işte yaptırcam kan testini mecbur kocam kızıyo doktor sana 7 gün de kan testi istedi ki ben ısrarla sordum evde yapılan idrar testi olmaz diyemi hayır dedi lab.yapılan idrar testine bile pek güvenmem dedi

günaydın kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu gün ilk ben girdim hehe kızımı ve eşimi yolcu ettim bi bakiiim dedimmm

DIRIMcım umarım hayırlı bi sonuç alırsın kan testinden .haber ver bizede hemen cimboma gitçen dimiiii

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.bende eşimi yolladım, hicran hanım siz ne kadarlık hamişsiniz.dırımcım bu arada sonuçları alır almaz bizide bilgilendir mutlaka.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.bende eşimi yolladım, hicran hanım siz ne kadarlık hamişsiniz.dırımcım bu arada sonuçları alır almaz bizide bilgilendir mutlaka.

canım benim 4 hafta 4 günlük yeni daha yanii senin 8 haftalıktı sanırım allah sağlıkla tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…