hiç ilaç kullanmadım yalnız 9 ay oldu deneyeli ondan önce yasmin kullanmıştım daha önce de yaptırdım ama negatif dediler şimdi buna bi cevap vermeyince sizlere danışayım dedim çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar. Şeniz
bende hamişim benim 8 hafta 3 günlük bugün teyzesi :) erkenden bakman normal inan ben bir gün geçsin hatta geçmesin yine de bakıyordum belki hemen hamile kalmış olabilirim diye. ama adet gecikmesinden bir hafta 10 gün sonra bebişi kese olarak görmüştük diye hatırlıyorum.
doğru adet günüm gelmedi daha yerimseniben
hemen bizi dışlayın heeeeeeeeee:mymeka:
AYŞE kısssss nediyon bakiiim sen senin adetini kaç gün geçmişti 721 çıktığında değer
hicran hanım hoşgeldiniz......
hosgeldınızzzzzzzzzzŞenizŞeniz
nasıl gıdıor canım bır sıkayetın yok ınsallahhh
3 GÜNN CANIMMM 13 VEYA 14 OCAKTI ADET TARİHİİ BEN 15 YAPTIMM CANIMMM
dırımcım belki gerçekten hamiş olmuşsundur... kızlar hiçbirimiz yemeğimizi kendimiz hazırlayamıyoruz sanırım kocalarımız sagolsun bende mutfaga girmek pek istemiyorumda benim kocacımda yemek hazırlıyor.birde bilgisayar başında çok uzun süre durmak etkilemez bizi degilmi.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.bende eşimi yolladım, hicran hanım siz ne kadarlık hamişsiniz.dırımcım bu arada sonuçları alır almaz bizide bilgilendir mutlaka.
günaydınnnnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?