Aysonu Kizlari 2008

kızlar ben geldim ama hemen çıkacam artık şu evi bi hal edeyim beee iyice pis karu oldum çıktım ben çok işim var bugün gelemeyebilirim
hepinizi öpüyom kızmayın baana haaaa gerçekten çok işim var zaten kızda durmuyo onu uyutunca gelirim emi canlarım
öptüm

ayy cnm yaa devlette mevlette doğum yapmam istanbulu görmüyormusun pislik içinde hastaneler .....neyse medıcalparkın yenidoğan yoğunbakımı çok iyi ama dışardan sevkli bebek geliyor orada doğpum yaparsam bebekler doğar doğmazda nufüs kağıdını çıkarırsak ssk yüzde yüz masraflarını karşılıyormuş o yüzden ben orada doğum yapacam gibi ....tabi gibidip kesinleştireecez herşeyi sonradan yok o parası yok bu parası demesinler

ya kuşum bilmiyomki ne zaman alınsın ben bakarız beğeniriz hatta kaynanam nakit para verecğinden biraz peşin veririz gerisini taksitle alırız diyorum
ama korkuyorum işte yaa öle hemen almayalım ama kimi yerlede erken doğranlar ortada kalıyor doğdukdan sonra çok zor oluyormuş bu işler şaşırdım yaaaaa
uyku seti çok pahalı evet taçda ama alıncak bi soram bakalım yatağı alacağımız yere veriyolarmı ....annemle kaynana nevresim alsın

benimkide bakıyo ama tık yok yaa mayıs annelerinde hiissedenler var kuşum ama ben daha bişey hissetmedim garip bişey oluyor ama bebek mi gazmı çözemedim çok yuaf bişey tarifde edemiyorumki bide sık olmuyor...keşke paramız olsa senin aldığın dinleme şeysinden alcam

benim mutfakda matık bende yimek yiyem bulaşıklara girişecem ev temüzlüğü yok bizde hahah pisim bennnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşımla konuştum hekes gitmiş bu arada az kalsın yankın çıkarıyordum çünkiii
çaydanlığın sapı çorba ısıttığım aygaza denge gelmiş yanıyoprdu az kalsın leş gibi koktu ev beee

aç kuşum tlf sorr benim arkadaş tlf sordu banda hiçroş dedi cnm

bide bebeklerin sevkini önermiyor doktorlar mikrop kapabilirmişş anlamdım yawww

yaa bende yimek yiyom tlf la konuşmakdan yemeğim soğduu nurişide kaçırdık

fake ne oldu bacım anlat

dilek hoşgeldin tekrar başın sağolsun cnm

yatıorum basım agrıooooooooo
feko geldı de yazmadan mı gıttı

anaaa başınmı ağrıyo kuşumm
bende bulaşıkla uğraştım makinayı boşalttım içine pisleri koydum hemen kasığım ağrıdı ya yuhhhhhhhhh diyorummm

gözün aydın kuşummm çok güzellllllll haberrr
fsh ne durumda baktımı

hayır canım fsh baktırmadım baktırmaya korkuyorummmmmm:1no2:
korkma kızzzzz o senden korksunnnn naniknanik

aman neyseki geçmiş çok kötü bişey yaaaaaaaaa

fake nuriş doğru dio kız iki yumoşşşşş

bende artık çok acıkıyorum yaaa ne olacak böleee eskiye dönüşş 3 ay yemedik acısını çıkaracam ...üşenmesem pide yapacam kendümee

birsen abartmaokadar öle canın çektiğini ye ama tat çok yeme
sana diyorum ama bu yemek konusunda benim hiç iradem yokturhiç rejim yapamamcokacimcoook

yaptığın otlara devam et kızz işe yaramıştır saçmalama millet ne kadar uzun süre içiyor

merak etme pide açamam şimdi kasıkalrım ağrıyo
ama meyve ile geçiştiriyorum salatalık felan içim kıyılıyor yaa
yazık bana hep diyet yaptım sonra kustum şimdi midem ekşiyor
kuzular acıkıyor teyzesi ben değüllllllllllll

evte cnm hayat bir süprizden ibaret ama biz anlamıyoruz neşeme çok sevindim
bernoşada kendime yapılmış gibi üzüldüm tepkim çok oldu aksam valla

fakem son kulvardan süpriz yaptı bize inş.geriside gelir kuşum yaa

ben çok fena oldum salatalık alacam yiycem

BİLİYOM SAĞLIK AÇISINDAN AMA YEMEZSEM SAĞLIĞIMDAN OLUYORUM ACIKINCA BAŞIM AĞRIYO YAAAAAcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…