kusum sezeryanı yasakladılar devlette zorunlu haller dısında sezeryan yapmıolar artık.ama tabi adamını bulursan oluomus
yani oraya gittiysen onlar ne derse o olacak
ama zaten senin ikiz oldugu icin mecburen alırlar devlette yapman gerekirse..bazen de devlet zorunlu oluyor yeni dogan unıtesi yuzunden..
baksana bana da adam ne dedi ilacla sancı durmazsa devlete gideceksin dedi:1shok:
ee o zaman diyemiosun işte ben dogurmuom diye
ayy Allah korusun yaa azcık daha dursun şu veledim benim de gideyim guzelce dogurayım daha dogrusu ben yatayım onlar cıkarsınlar:roflol:
ya kuşum bilmiyomki ne zaman alınsın ben bakarız beğeniriz hatta kaynanam nakit para verecğinden biraz peşin veririz gerisini taksitle alırız diyorumcogu yerde oluo aslında uyku seti:uhm:
ya da olmadı taçtan filan alabilirsin ben begenmiştim 1 tane..mobilyacı vermese ordan alcaktım.cok pahalı da deil 110ytl idi sanırım..
daha sonra alacam bir tane değiştirmelik.nerdeyse 1 yasına kadar yatmayacagı icin simdilik sadece yatagın süsü benim uyku seti:sırnaşık şey
evet sen begen eşin alsın ama cok geciktirmeyin derim bak benim pazartesi1 ay olcak hala kokuyo mobilyam ve kıyafetleri yerlestiremiorum:1shok:
onumuzdeki hafta yerlestırecem artık nolursa olsun yani :dilcikar:
sabah benimki karnımı elliyodu yine..bebek oynayınca sevindi ama uyku sersemi..
kalkınca dioki ruyama girdi bir elliyorum agzı yüzü gelio elime bir elliyorum ayagı gelio diyo:roflol:
ben de devamlı bebek ruyası goruorum
manyak olduk artık cıksın su cocuklaelaelaelaelae
benim mutfakda matık bende yimek yiyem bulaşıklara girişecem ev temüzlüğü yok bizde hahah pisim bennnnnnnnnnnnnnnnnkızlar ben geldim ama hemen çıkacam artık şu evi bi hal edeyim beee iyice pis karu oldum çıktım ben çok işim var bugün gelemeyebilirim
hepinizi öpüyom kızmayın baana haaaa gerçekten çok işim var zaten kızda durmuyo onu uyutunca gelirim emi canlarım
öptüm
aman kusum dikkat et yakacan ortalıgı kısss
yok olmaz 14 15 haftada hissedilmez yanılıo onlar bencea.s
burda da şifa hastanesi var özel.kuvezi meshur olan.hemen oraya yolluolar devlette yer yoksa..gunlugu ssksız 900ytl imiş ssklı ne kadr bilmiorum
acep senin dedigin gibi orda dogum olursa ssk tamamını karsılıomudur kiCADIARZU
yatıorum basım agrıooooooooo
feko geldı de yazmadan mı gıttı
geldimmmmmmmmmmmm
prolaktinim çok şükür düşmüş 29
dr adetin 4, günü gel tedaviye başlayalım dedi
bende 2 yumurtam ne olucak dedim onlar dursun çatlarlar dedi
benim yumurtamçatlamıyo kist oluyo dedim yok olmaz dedi ama zorla aldım çatlatma iğnesini
eczaneye gittim iğne yokmuş piyasada benim daha önce gonolflerle birlikte aldığım çatlatma iğnelerim vardı onları almaya eve geldim çok kısa sürem vardı okudum yazamadım saat 3 de vurulmam gerekiyodu iğnemi yaptırdım geldim bakalım ne olucak hayırlısı bana dua edin çatlasın yumurtalarım neolurrrrr
korkma kızzzzz o senden korksunnnn naniknanikhayır canım fsh baktırmadım baktırmaya korkuyorummmmmm:1no2:
bence fsh yuksek olsa boyle 2yum bırden olusmaz kendılıgınden
ıyı dusun ıyı olsun
kız yoksa senın ıncırler ıse mı yaradı kusumm
evt dıırım basım tuttu biraz ama gecti sımdı de mıdem bulanıo hafıften
ılac mı dokundu acaba diyecem pimpirik de olmak istemiyorum ama:uhm:
neyse belki de yedigim cipstendirbaharatlı ya bozdu sanırım mideyi
birsen abartmaokadar öle canın çektiğini ye ama tat çok yeme
sana diyorum ama bu yemek konusunda benim hiç iradem yokturhiç rejim yapamamcokacimcoook
suraya bakın ya hayat ne ilginc di mi her an hersey oluo
bernayı bekleyecektik bu ay kısmet olmadı simdi fekoyu bekleyeces buyuk supriz buhihoyyyt onumuzdeki ay olcaktı halbuki tedavisi
nese desen tam bomba oldu tedaviden hemen once dogal yoldan hamiş kalanlar kervanına katıldıkaydirigubbakcemile3
sen fazla yorma kendini dicem zaten yormuyon kaydirigubbakcemile3
sen hiç yorma kendini canımmmmmmmmmmm
yerim o kuzucukları
tamam kuzucuklara feda olsun da sana değil
nasıl doğuracan çok yersen
sağlık açısından yaneeeee:1rolleyes:a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?