Aysonu Kizlari 2008

mefayo iyi akşamlar cnm naberrr
ay birini yakaladım nihayet yaaaaaa
ne var ne yok
keyifler nasıl

iyiyim miracım senden ne haber geçmişi okudum anca bitti keyifler pek iyi değil adetim bitti bu ay da acaba hamile kalırmıyım sorusu kafamda işte bana çok büyük bi mucize lazim tüp bebekde bile tutmadı ne yapalım hayırlısı sen ne yaptın kocan da yok gerçi çalışmaar askıdadır

kızlar uyumadınızmı daha
ay şok ettiniz beni ha
bu saatte buralara gelmezdiniz

ben birazdan yatıcam canım aslında geç saatlerde bazen bakıyorum kimse olmuyo bende yazmıyorum bide ben siteye ilk geldiğimde hamişler azdı gece çok takılıyoduk şimdi maşşallah hamişler çoğaldı hepsi uykucu oldu çok da iyi oldu

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ısım dün 35,9
bugün 36,2 bu kadar artış yetermi yawwwwwwwwwwwwww
offfffffffffffffffffffffffffffff nuniş çabuk gellllllllllllllllllllllllllllll

günaydın fakecim ısı işinden anlamıyorum ama artış var hadi inş.bu ay senden gelir bomba haber

9.kutuya geçtikkkkkkkkkkkk yuppiiiiiiiii:hooray:hihoyyyt:dance: :teytey:kaydirigubbakcemile2

gözünaydın canım az kaldı ha gayret azıcık daha sabır gerçi kızının sabırlı olması gerek ama pek sabrediceği yopk gibi herşey hazırmı nuraycım doğum çantan falan ayyyy ne heyecanlısınızdırrrr

evet nuraycım bugün evdeyim sabahtan gireyim dedim kahvaltımı yaptım çay keyfi yapıyorum evi toplıcam her yer dağınık
çnuray kızın yay burcu olcak benim gibi bu arada kızlar cuma günü benim doğum günümdü annemler yıllbaşına 1 ay kaldığı için 1 ocak 1982 diye yazdırmışlar beni yılda iki kere doğuyorum hahahaha

sağol fakem gündeki arkadaşlarımı hatırlattı sözlerin bana onlarda annen iyiki doğurmuş seni aramıza katıldın iyiki didiler çok mutlu oldum hep birliktei nş. burda tanıştık ilerleyen zamanlarda yüzyüzede görüşürüz umarımmm

ayyy gecen cuma mıydı cuma benım dogumgunum gibi okumusum daha var diye ondan kutlamadım

dogum gunun kutlu olsun canımmm
yeni yaşın tum guzellikleri getirsin sanaa.s.

aminnnnnnnnnn nuraycım aminnnnnnnn teşekküe ederimmm ayyyy utandım yavvvv

n şu işlerimi halledeyim yatak bile ortada toplamadım ben sizi takipteyim ara ara gelir yazarım sizeeee öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…