Aysonu Kizlari 2008

senin o kızını yerimm ben yaa o resmi gördücee bayılcammm yaaaaaa

ayyyyyyyyyyyyy dana gibi yatıyorumm yaaaa bide çok uyuyorum ben yaa aksam 10 da yattım sabah 10 da kalktım yaaaa uyuya uyuya şişecemm

kız iğneyi zorla aldımya
drun odasından çıktıktan sonra aklıma geldi
amanın geri giremedim
sonraki tedavilerimin selameti açısından dr kovarsaydı beniiiiiiikaydirigubbakcemile3

kovsada gir bacım bu yolda herşey mübahhh öteki çatlatma iğnesini para ile alabilirisin cnm

ülennn misafir kaynıyorrrr hiçroşş kaçmışşşş

kaçmadım leynnn alışamadın sen hala ben kız ağlayınca başına gidip geliyorum şimdi yanıma aldım emzirdim 5 dk kadar bu arada telefon geldi 2-3 dk kız aradı okuldan arkadaşları gelecekmiş zillinin oooo kızım evde birsürü işte beni beklerrr ancak yanii biraz daha takılıp kaçcam salona gidip tv açıcam ütü masasını kurcam ceylini oto koltuğuna koyup koycam karşıma hem ütü yapcam hem ceylinle konuşucam ağlamasın diye arada ki inşallah durur bende arada tv ye :roflol: bakıcam ama eeee eee eee liyor benimki belki uyur demedm size değilmi benim kız maşallah kendi kendine eee eee yapıyor ben söleyince oda benimle söleyip uyuyordu şimdi eee leyince alıyorum kucağıma hemen uyuyacağım diye sinyal veriyorr şimdi gene veriyor bakalım inşallah uyurda bende rahat ederim accık işlerden fırsat kalırsa tabüüü

kızındaaa maşallah yawww okuldan arkadaş getiriyor bacım naıl halledecen
benimde işler duruyorrr

senin o kızını yerimm ben yaa o resmi gördücee bayılcammm yaaaaaa

dahada büyüdü çok tatlı oldu teyzesi sesli gülmeye başladı valla fena olcek bu zilli hem duygusal hem içli küsüyorda valla daha bukadarlıkken düşün yanii sesimi yükselterek kızıyorum bazen ne ağlıyon kız başımı şişirdin diye o dudakları büzüyor ve kucağına alınca başını yaslıyor göğsüme hiç kıpırdamıyorr yere bakıyor ya bi görsen erirsin resmen rabbim sanada göstersin bu mutluluğu sağlıcakla inşallah

anaaaa o ne bilmişlik kız oyleeeeeeekaydirigubbakcemile3
masallah suphanallah kücük kuzuya bak sennnnnn neler de biliyor:ecrin_bebek:

sorma valla zamane çocukları böle oluyor anacım bak gör senin kızda öle olacak benimki biraz geç kucakla resmen kızarak bağırıyor ağlamıyor heee bağırıyorr çığlık atarak resmen 2-3 defa kucağındayken yanii sanki neden geç aldın beni kucağına der gibi :roflol::roflol:

maşallah kızına cnm yaaaa hava bu hafta böle güselse neşeyi ayartsammı acep ?
ama çok uyuşuğum ben yaaa offffffffffff bişey yapasım yok yaa o kadar demir hapı vitamin boşamı gidiyor yaaaaaaaaa yoruluyorr vücutt

sorma bacım sorma bende şaşırdım valla odasıda dandini yatağı bile açık odası da toplancak geldiklerinde yemek hazırlancak ooooooooooofff offf

dağnıkk kalsın bacımmmmmmm mirmirmirmirmirmirmirmir

kız nuniş ben o ısıları doğru dürüst saatlerde yazmamıştım yaaa o yüzden göndermedim zaten dün sinirimden tahlil sonucunuda ısılarıda yırttım attım

mayıs anneleri cinsiyetleri öürendi gr larını bilem biliyolar bakim latiff bu sefer bana diyecekmiii

ayart anacım ayart tembellik etmeeee bu arada neşem nerde yaww kıza ağırlıkmı geldi neee gelmiyor buralara aaaaaaaaaaaaa neşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava: kızzz terkmi edildik yoksammmmm:roflol:

ayart anacım ayart tembellik etmeeee bu arada neşem nerde yaww kıza ağırlıkmı geldi neee gelmiyor buralara aaaaaaaaaaaaa neşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava: kızzz terkmi edildik yoksammmmm:roflol:

bende öğle bir ağırlık varki hala bişey yapamadımmmmmmm iki kişil ağırlık vr sanırım

söyler söyler
zaten 4. aydan başlıyorlar söylemeye
benimki 230gr dı sende ikideneolduğu için ikisi yarım kilo olabilir kaydirigubbakcemile3
yarım kilo yarım kilo 500 grkaydirigubbakcemile3

,nş.der bakacazzz demezsee diyecemmmmmmmmmmmmmm zatii yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…